تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1613 از 1635 اولاول ... 61311131513156316031609161016111612161316141615161616171623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,121 به 16,130 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    امیدوارم شما بتونید من رو راهنمایی کنید
    من نیاز به یک دوربین کامپکت دارم و چیزهایی که برام مهمه این موارد هستند:
    -کیفیت مناسب عکس در فضای داخل اتاق و نور کم
    -باتری مناسب
    -فیلمبرداری بی دردسر (بعضی از دوربینها محدودیت زمان فیلمبرداری دارند و یا داغ میکنند و یا فرمت فیلمبرداریشون طوریه که نیاز به تبدیل دارند و ممکنه حتی با 4-5 دقیقه فیلمبرداری حجم خیلی زیادی رو اشغال کنند مثلا S110 که با فرمت H.264 ذخیره میکنه ظاهرا خیلی سریع کارت حافظه رو پر میکنه)

چون برای کاربری خانگی میخوام ، زوم بالا مد نظرم نیست
    اولش میخواستم یه دوربین ساده و ارزان مثل Canon Ixus 132 IS رو انتخاب کنم اما مشخصاتش من رو نگران نویز تو محیط کم نور کرد، دست آخر به S110 رسیدم که دیدم این دوربین هم متاسفانه ظرفیت باتری پایینی داره و فیلمبرداریشم با اینکه با کیفیته اما خیلی فایل حجیمی میده و بعد از فیلمبرداری نیاز به تبدیل با کامپیوتر داره.

خلاصه اگر گزینه ای تو رنج700-800 سراغ دارید برام معرفی کنید (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر)
    پیشاپیش ازتون ممنونم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    امیدوارم شما بتونید من رو راهنمایی کنید
    من نیاز به یک دوربین کامپکت دارم و چیزهایی که برام مهمه این موارد هستند:
    -کیفیت مناسب عکس در فضای داخل اتاق و نور کم
    -باتری مناسب
    -فیلمبرداری بی دردسر (بعضی از دوربینها محدودیت زمان فیلمبرداری دارند و یا داغ میکنند و یا فرمت فیلمبرداریشون طوریه که نیاز به تبدیل دارند و ممکنه حتی با 4-5 دقیقه فیلمبرداری حجم خیلی زیادی رو اشغال کنند مثلا S110 که با فرمت H.264 ذخیره میکنه ظاهرا خیلی سریع کارت حافظه رو پر میکنه)

چون برای کاربری خانگی میخوام ، زوم بالا مد نظرم نیست
    اولش میخواستم یه دوربین ساده و ارزان مثل Canon Ixus 132 IS رو انتخاب کنم اما مشخصاتش من رو نگران نویز تو محیط کم نور کرد، دست آخر به S110 رسیدم که دیدم این دوربین هم متاسفانه ظرفیت باتری پایینی داره و فیلمبرداریشم با اینکه با کیفیته اما خیلی فایل حجیمی میده و بعد از فیلمبرداری نیاز به تبدیل با کامپیوتر داره.

خلاصه اگر گزینه ای تو رنج700-800 سراغ دارید برام معرفی کنید (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر)
    پیشاپیش ازتون ممنونم...
    مهندس شما چقد فعالین! تقریبا هر 5سال یکبار پست گذاشتین
    به نظر من sx700 بهترین گزینه هست.خودم باهاش کار کردم.مشکل فیلمبرداری هم نداره.دوربین خیلی خوبیه

داره خودمونی میشه مهندس احسان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

FZ1000 وازد نشده؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون لرد عزیز
    والا اون اوایل که اینجاها همش بیابون بود من این اکانتو ساختم بعدش دیگه خیلی کم سر زدم

ممنون بابت پبشنهادتون حتما بررسیش میکنم
    فقط یه سوال حالت auto در فضای داخل خونه عکسبرداریش خوبه؟ ممکنه دست افراد آماتور هم بدم این دوربینو میخوام بدونم میتونن بی دردسر عکس خوب بگیرن ؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محدودیت حجمی یا زمانی که می فرمایید به این علت وضع می شه که شرکتها نمی خوان مالیات بیشتری پرداخت کنن و در بیشتر دوربینهای عکاسی وجود داره حداقل مدلی که این محدودیت رو نداشته باشه من نمی شناسم. در مورد S110 حدود 4 گیگ محدودیت حجمی هست ویا 30 دقیقه فیلم برداریه خوب وقتی HD یا فول HD فیلم بگیرید حدود 14 تا 20 دقیقه میشه و با توجه به این موضوع روی یه حافظه ی 32 گیگی می شه دست کم 98 دقیقه فیلم برداری کرد هر چند مجبورید تقریبا 6 بار مجددا فیلم برداری رو شروع کنید . SX700 دوربین خوبی برای عکاسی در نور کم نیست و داخل اتاق نیست. دوربینهایی که امکان عکاسی خوب در نور کم رو دارن چیپ تصویر بزرگ و دیافراگم باز دارن. P330 از نیکون 1 Mx از پنتاکس , و همین S110 این مشخصات رو دارن و بازه قیمتی که گفتید قرار می گیرن. نیکون P330 با بیت ریت 16 مگ بر ثانیه فیلم برداری می کنه که باعث می شه حجم 29 دقیقه از فیلمش کمتر از 4 گیگ بشه. با توجه به این مورد شاید نیکون بهترین گزینه برای شما باشه. ظاهرا پنتاکس تا 25 دقیقه محدودیت فیلم برداری داره و روی 8 گیگ حافظه تا 65 دقیقه می تونه فیلم برداری به حالت فول HD ذخیره کنه و نمایشگر متحرک لنز سریعتر و برد فلش قوی تر قیمت مناسب با توجه به امکانات جزو مشخصات بارزشه.
    Last edited by naamre; 30-11-2014 at 20:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خیلی ممنونم دوست عزیز
    میرم یه نگاهی به این سه تا دوربین بندازم و نهایتا یکیشو میخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    لطفا یک دوربین کامپکت معرفی کنید که تصاویر نسبتا قابل قبولی بگیره. در جیب پیراهن جا بشه و ضبط صدای مناسب هم داشته باشد. با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    لطفا یک دوربین کامپکت معرفی کنید که تصاویر نسبتا قابل قبولی بگیره. در جیب پیراهن جا بشه و ضبط صدای مناسب هم داشته باشد. با تشکر

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

سلام
    تو رنج 400-500 پلیز

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام به نظرتون توی رنج قیمت 350 تومن دوربین ها کیفیت خوبی دارن؟ مثل canon sx160 is

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •