نفرین شکسته میشه.....
نفرین شکسته میشه.....
وقتی ناصرخان دیگر گیر نمی دهد
حال پرسپولیس خراب است، استقلال نه!
ناصر حجازی این روزها بهشدت در منزل مشغول استراحت است. ماجرای حضور او در ابومسلم بهعنوان سرمربی یا مدیرفنی منتفی شده و رایگیری مجله اماراتی «سوپر مگزین» هم كه چند روز پیش به پایان رسید و حجازی و همقطارانش بهترینهای قاره آسیا و آفریقا را معرفی كردند. حالا ناصرخان بیشتر وقت خود را در منزل میگذراند و فوتبال را نیز از دریچه تلویزیون دنبال میكند. ناصرخان البته مدتی است كه كمحرف شده و زیاد مصاحبه نمیكند. وقتی هم تعداد مصاحبهها كاهش پیدا كند، میشود انتظار داشت كه خورشید انتقادات بیشتر پشت ابر میماند.
مربی فصل قبل استقلال كه در ماههای اخیر انتقادات زیادی علیه استقلال داشته، در چند هفته اخیر فتیله حملاتش را پس از صدرنشینی آبیها پایین كشیده و دیگر مثل سابق به كادرفنی گیر نمیدهد. بههرحال استقلال فعلا صدرنشین لیگبرتر است و ناصرخان بهجای گیردادن به تیم سابقش سراغ رقیب رفته و به آنها نیش میزند. او پرسپولیس را در گروه b لیگقهرمانان آسیا مثل همگروههایش «ضعیف» خطاب كرده و اینطور كه پیداست شانس زیادی برای موفقیت آنها قائل نیست.
البته ناصرخان در مورد توفیق استقلال در جام باشگاههای آسیا نیز چندان با اطمینان و محكم حرف نمیزند. او معتقد است كه استقلال پتانسیل قهرمان شدن در آسیا را دارد، اما در مورد قهرمانی یقین ندارد. با اینحال همین كه حجازی، استقلال را جزو چهار تیم نهایی لیگقهرمانان آسیا حساب میكند هم كلی باید خدا را شكر كرد و از این سعهصدر ناصرخان تقدیر به عمل آورد.
مصطفی آجورلو :وضعیت فوتبال نگران کننده است
واگذاری استقلال و پرسپولیس دور تسلسل است
رئیس مرکزی شورای اتحادیه فوتبال ایران واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دو وزارتخانه را دور تسلسل خواند و گفت: مگر ما از واگذاری استقلال به وزارت رفاه سودی بردیم که حالا می خواهیم این دور را تکرار کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آجورلو که صبح امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه فوتبال باشگاههای کشور با آیت الله هاشمی رفسنجانی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: در بین دولت ها دو نگاه متفاوت به فوتبال وجود دارد. یک نگاه این است که فوتبال را در برنامه های خود لحاظ نمی کردند و نسبت به اتفاقات آن بی تفاوت بودند.
وی ادامه داد: بعد از سی سال نباید در فوتبال ایران گلایه و ناامیدی وجود داشته باشد. باید به این نکته توجه داشت که از همه عناصر انقلاب برای پیشرفت استفاده کرد.
رئیس شورای مرکزی اتحادیه فوتبال در ادامه خاطرنشان کرد: نگاه دوم فوتبال فوتبال یک نگاه سیاسی است که عده ای می خواستند از کنار فوتبال به جایی برسند و با گرفتن عکس های آنچنانی فوتبال را به عنوان یک کالای تبلغاتی به نفع خود می دیدند. این نگاه باعث شد که ما از اکثر کشورهای آسیایی عقب بیفتیم. آیا این حق فوتبال و ورزش ایران است که این همه از برخی کشورهای آسیایی عقب بیفتد؟
آجورلو خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: از شما می خواهیم که به این وضعیت رسیدگی کنید. چرا بعد از گذشت سی سال از انقلاب وضعیت تیم ها و باشگاههای ما این است؟ چرا ما باید بعد از سی سال هنوز بگوییم فوتبال باید دولتی باشد یا خصوصی؟ واقعا چه باید کرد؟
رئیس شورای اتحادیه فوتبال در ادامه خاطرنشان کرد: این اتحادیه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا فوتبال ایران به معنای واقعی خصوصی شود و در این راه به کمک همه دستگاهها و مسئولان نیاز دارد.
وی با اشاره به واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو وزارتخانه صنایع و راه گفت: شنیده ام که آقای علی آبادی قصد دارند استقلال و پرسپولیس را به دو وزارتخانه واگذار کند. مگر دو سال پیش باشگاه استقلال به وزارت رفاه واگذار نشد و برگشت خورد؟ پس این دور تسلسل برای چیشت؟ این ظلم نیست که ما به ورزش مورد علاقه مردم بی توجهی کنیم.
مصطفی آجورلو در پایان از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست کمک کند تا فوتبال ایران به معنای واقعی خصوصی شود. او از هاشمی رفسنجانی خواست بررسی این موضوع را در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قراردهد.
فضلی:
من به استقلال گل می زنم
فریدون فضلی مهاجم تیم صباباتری قم اعلام کرد من به استقلال گل می زنم و مطمئن باشید استقلال نمی تواند ما را ببرد.
فضلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: درست است بازی حساس و مهمی است، اما چون استقلال در صدر جدول قرار دارد استرس آنها بیشتر است هر چند ما به فكر صدرنشینی هستیم.
وی ادامه داد: سعی می كنیم در تهران مثل بازی رفت استقلال را غافلگیر كنیم. روند رو به رشد صبا از آن بازی بهتر شده است. استقلال هم بعد از آن اوج گرفت. من همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس یا بازیهای حساس گل زده ام. در این بازی هم به استقلال گل می زنم.
فضلی اظهارداشت: زدن ضربه پنالتی خیلی سخت است، اما فیروز كریمی نسبت به من دید خوبی دارد. اگر در این دیدار داور پنالتی بگیرد سعی می كنم خودم به گل تبدیل كنم. ما برای استقلال حریف دست و پا بسته ای نیستیم و برد مقابل استقلال می تواند ما را به بالا رفتن در جدول امیدوار كند. من به دنبال آقای گلی نیستم.
بیانیه باشگاه استقلال در تقدیر از باشگاه برق شیراز
باشگاه فرهنگی و ورزش استقلال تهران را صدور اطلاعیه ای از رفتار و میزبانی شایسته برق شیراز از تقدیر و تشكر كرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، دراین بیانیه آمده است: پیرو اظهارنظر مدیرعامل محترم باشگاه برق شیراز پس از بروز شایعاتی درباره مذاكره استقلال با مهدی كریمیان پیش از مسابقه با این تیم و اینكه ایشان تاكید كردند شكست تیم برق فنی بوده و اینگونه رفتارها در مرام استقلال نیست، جا دارد از ژرف نگری و نگاه منطقی و پاكیزه فلاح مدیرعامل برق شیراز از تشكر و قدردانی كنیم و امیدواریم روابط دو باشگاه با یكدیگر با چنین منطق و بینشی همراه باشد و به شایعات بی اساس باشیم. برای عزیزانمان در باشگاه برق شیراز آرزوی موفقیت و سربلندی از خداوند متعال خواستاریم
حسین كاظمى: چند هفته مانده به پایان لیگ قهرمان مى شویم
حرف هایم را در میدان مى زنم
ایران ورزشى- حسین كاظمى دوست ندارد مصاحبه كند و این براى بازیكنى كه در هفته هاى اخیر به تأثیرگذارترین مهره استقلال تبدیل شده معنى و مفهوم خاصى دارد. او مى خواهد در آرامش باشد و آرامش چیزى نیست كه كاظمى آن را به سادگى از دست بدهد. از لابه لاى حرف هاى كوتاه كاظمى مى توان به این نتیجه دست یافت كه هافبك میانى استقلال نقطه مشخصى را براى خود هدف قرار داده و ایده خاصى را مد نظر دارد. كاظمى درباره بازى حرف هاى كوتاهى مى زند: « برترى خاصى روى حریف داشتیم، آنها در دقایق پایانى تلاش زیادى براى گل زدن داشتند ولى استقلال در پانزده دقیقه ابتدایى نیمه دوم زلزله به پا كرد تا شكست برقى ها در همان لحظات قطعى شود. خوشحالم كه در برد استقلال سهم كوچكى داشتم ولى گل هاى من با زحمات دیگر بازیكنان زده شد. همیشه دوست دارم كه در كارهاى تهاجمى حضور داشته باشم و این موضوع درصد گلزنى ام را بیشتر مى كند. قبل از رفتن به سپاهان و در آخرین فصل حضورم در استقلال، پنج یا شش گل به ثمر رساندم و امسال هم پنج بار گلزنى كرده ام البته مطمئن باشید در بازى هاى آینده باز هم براى استقلال گلزنى خواهم كرد.»
كاظمى استقلال را مدعى اول قهرمانى مى داند: «در حال حاضر شرایط بسیار خوبى داریم و اگر این روند ادامه داشته باشد حتى چند هفته مانده به پایان لیگ قهرمان خواهیم شد البته معتقدم كه براى رسیدن به قهرمانى فقط پرسپولیس رقیب اصلى ما است و من به تیم دیگرى توجه نمى كنم.»
كاظمى علت مصاحبه نكردنش را بیان مى كند: «مدت ها است مصاحبه نمى كنم چون با این كار خیلى راحت تر مى توانم به فوتبال فكر كنم. اگر حرف بزنم شك ندارم كه خود به خود حاشیه درست مى شود به همین دلیل به جاى مصاحبه كردن فقط دوست دارم فوتبال بازى كنم. معتقدم كه سكوت بهترین راه براى رسیدن به موفقیت است. دوست دارم حرف هایم را داخل میدان بزنم.»
امیر قلعه نویی درآستانه باز ی با صبا این بازی را بسیار حساس و مهم ارزیابی کرد. قلعه نویی معتقد است در این بازی حضور فیروز کریمی مقابل استقلال چندان حساس نیست وفیروز کریمی باید مثل بازی رفت روی نیمکت بنشیند.
امیر قلعه نویی در آستانه بازی با صبای قم گفت:"باز هم میگویم آقای کریمی استاد من است ومن به عنوان یک کوچکتر به ایشان احترام میگذارم ."
سر مربی استقلال درباره تقابل استقلال و صبا میگوید:"این بازی به لحاظ جذابیت یکی از قشنگترین بازیهای فصل خواهد شد و من معتقدم بهترین بازی فصل را شاهد خواهید بود."
قلعه نویی در باره حضور کریمی روی نیمکت صبا هم به نکته مهمی اشاره کرد:"آقای کریمی باید روی نیمکت بنشیند و تیمش را مثل همیشه کوچ کند."
قلعه نویی در خصوص غیبت آرش برهانی توضیح داد:"آرش بازیکن بزرگی است که من معتقدم هنوز هم جای رشد دارد .نبود برهانی اگر چه تاثیر گذار خواهد بود اما ما برای این موضوع فکر کردیم و جانشین او را تعیین خواهیم کرد."
حریف استقلال تهران به دنبال مدافع
تیم الجزیره مدافع بورکینا فاسویی جذب میكند
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
تیم فوتبال الجزیرهی امارات یکی از حریفان تیم استقلال در مسابقات لیگ قهرمان آسیا برای ترمیم خط دفاعی خود یک مدافع را به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا؛ مسولان باشگاه الجزیره با "امادو سوادجو" مدافع باشگاه تیم ابیدجان بورکینا فاسو به توافقات اولیه دست یافته اند.
این بازیکن جوان که پست اصلی وی دفاع میانی است، قرار است به عنوان سهمیه بازیکنان امید به تیم الجزیره بپیوندد.
تیم الجزیره هم اکنون با 25 امتیاز در صدر جدول لیگ برتر امارات قراردارد.
اینارو بچه های سایت cloob تهیه کردن به گفته خودشون میخوان ببرن ورزشگاه واسه بازی های آسیایی
نگاه کنین خیلی جالبا
![]()
Last edited by AntAreS; 19-01-2009 at 23:06.
مانع بزرگ بر سرراه استقلالی شدن عنایتی
هورا اسپرت : مدیرعامل و سرمربی باشگاه استقلال به رضا عنایتی اعلام کرده اند پس از دریافت رضایتنامه از باشگاه النصر امارات،مقدمات عقد قرارداد با وی را فراهم خواهند کرد اما این بازیکن به آسانی نمی تواند رضایتنامه اش را بگیرد.
رضا عنایتی بازیکن ایرانی باشگاه النصر که به دلیل مشکلات فراوانی که در این مجموعه داشت تصمیم به جدایی از فوتبال امارات را گرفته بود و اکنون بحث بازگشتنش به تیم فوتبال استقلال داغ است، در راه بازگشت به لیگ برتر ایران مانع بزرگی را بر سر راه خود می بیند.
این بازیکن پس از مذاکره تلفنی با امیرقلعه نویی این پاسخ که؛ "برو و رضایتنامه ات را بگیر تا با تو قرارداد ببندیم." را از سرمربی سابق خود شنید. قلعه نویی پیش از مذاکره با عنایتی، با واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال مذاکرات مفصلی را داشت و موافقت وی برای جذب عنایتی را گرفت. اما به رغم توافقات استقلالی ها با عنایتی، این بازیکن با مانع بزرگی روبرو است.
وی از باشگاه اماراتی درخواست رضایتنامه کرده و آنها نیز به عنایتی گفته اند باشگاه آینده ات را معرفی کن تا رضایتنامه ات را صادر کنیم؛ این در حالیست که اگر عنایتی باشگاه خواهان خودش را معرفی کند، اماراتی ها از آن باشگاه مبلغی خواهند گرفت و از آنجایی که نه باشگاه استقلال و نه عنایتی نمی خواهند پولی بابت اخذ رضایتنامه به النصری ها بدهند، تا این لحظه زیر بار خواسته باشگاه اماراتی نرفته اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)