تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1612 از 3347 اولاول ... 612111215121562160216081609161016111612161316141615161616221662171221122612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,111 به 16,120 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G داره

- - - Updated - - -

به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G داره
    بله درسته.منطقه ما در بدترین شرایط 1 آنتن نسل 4 داره.من دکل رو دیدم خیلی دوره از منطقه ما بازم آنتن داره یدونه اونم چند روز پیش تست زدم 8 مگابیت داد سریع رفت.پینگشم پایین بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شاید اون دکل نسل 2 باشه ولی از جای دیگه با لینک نسل 4 بگیره اینم میشه هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

برای سیم‌کارت‌های دائمی آی‌سیم ایرانسل غیر از بسته‌های پایه، پیشرفته و حرفه‌ای، طرح یا بسته اینترنتی دیگه‌ای وجود داره که ارزون‌تر دربیاد؟
    Last edited by bilmazlar; 19-10-2015 at 08:16.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان تو منطقه كوي فراز دكل همراه اول 20 متر فاصله داره باهامون ميزنه h+ ولي سرعتش آنچنان نيست بعد ايرانسل خوب آنتن نداره ميره و مياد ولي آنتنش هست ميزنه 4G ولي سرعتش خوبه. يه جا ديگه ايرانسا همون 4G هست ولي سرعت نداره كلا مسخره بازيه حتي تشخيصشم الكيه. حالا تمام بانك هام رو ايرانسله بخوام از همراه اول استفاده كنم بايد برم همه عوض كنم يا ايرانسل ببرم تو شبكه همراه اول. اين تدابير پذيري كي عملي ميشه ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟ از طرفي رايتل خيلي سرعتش خوبه ولي تعرفه گرونه يه 1 ماهه 400 مگ ميده 10 ولي ايرانسل 2.5 گيگ ميده 10 و همراه اول 2 گيگ رو.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بعد از یه مدت اومدم 4G تست کنم !! اولش حجم بستم خیلی کم بود !! یه تست زدم سرعت تا 25 مگ رف بالا ولی بسته تموم شد !! دوباره یکی خریدم این شد سرعت !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد از یه مدت اومدم 4G تست کنم !! اولش حجم بستم خیلی کم بود !! یه تست زدم سرعت تا 25 مگ رف بالا ولی بسته تموم شد !! دوباره یکی خریدم این شد سرعت !!

معلوم سیگنالت خوبه که اینقدر آپلود داده

- - - Updated - - -

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

- - - Updated - - -

دکل کوچمونه !! همه چی روش هست آنتن وایمکس با مودم USB تو دخمه 98 درصد بقیه هم که عالی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

برای سیم‌کارت‌های دائمی آی‌سیم ایرانسل غیر از بسته‌های پایه، پیشرفته و حرفه‌ای، طرح یا بسته اینترنتی دیگه‌ای وجود داره که ارزون‌تر دربیاد؟
    کسی نظری نداره؟

راستش من تا حالا فقط یه خط موبایل دائمی همراه اول داشتم و خیلی دنبال اینترنت موبایل و بسته و طرح و تعرفه نبودم. اما به دلایلی مجبورم که به عنوان پشتیبان برای اینترنت خونه، اینترنت موبایل هم داشته باشم. واسه همین رفتم یه سیم‌کارت دائمی ایرانسل خریدم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم. اما هزینه‌هاش زیاده. کیلوبایتی 0.01 ریال می‌شه گیگی تقریبن 10 هزارتومن. خیلی زیاده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

راستش من تا حالا فقط یه خط موبایل دائمی همراه اول داشتم و خیلی دنبال اینترنت موبایل و بسته و طرح و تعرفه نبودم. اما به دلایلی مجبورم که به عنوان پشتیبان برای اینترنت خونه، اینترنت موبایل هم داشته باشم. واسه همین رفتم یه سیم‌کارت دائمی ایرانسل خریدم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم. اما هزینه‌هاش زیاده. کیلوبایتی 0.01 ریال می‌شه گیگی تقریبن 10 هزارتومن. خیلی زیاده.
    بهتر بود سیمکارت اعتباری میگرفتی چون تنوع بسته هاش زیادتره. مثلا بسته ی یکساله ۱۲ گیگ بقیمت چهل و پنج هزارتومن داره. اما دایمی، بسته ی یکساله فقط ۱۰۰گیگ ۱۷۵هزارتومن داره.

11. این کاربر از j-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

جایی هست (مثلاً سایت سازمان تنظیم مقررات و غیره) که توش تمام فرکانس های رسمی کارکرد شبکه های اپراتورهای سلولی ایران رو نوشته باشه (بخصوص LTE/4G) ؟

الان ایرانسل و رایتل (و شاید همراه اول؟) شبکه ی LTE شون روی چه فرکانس هایی دقیقاً فعاله؟ حداقل در شهر تهران.

3G هاشون همچنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •