راستی شما بالاخره چه دوربینی انتخاب کردید من متاسفانه پیغام شما رو دو سه روز بعدش دیدم.
راستی شما بالاخره چه دوربینی انتخاب کردید من متاسفانه پیغام شما رو دو سه روز بعدش دیدم.
ممنون از وقتی که گذاشتید
ذهنیت من اینه که تو اینجور تاپیکای تخصصی جواب دهنده ها متخصص و این کاره هستند![]()
توضیح واضح هم اینکه انتظارم از دوربین در حد استفاده خانگیه
استفاده خانگی هم شامل فیلم و عکس و انواع ژانر و . . .میشه دیگه . همه کاره خلاصه![]()
خوب به طور کلی تو سری دوربینهای کامپکت دور رزلوشن بالا رو خط بکشید. اگردقت کنید دوربینهای کامپکت حرفه ای تر با وجود اینکه از چیپ تصویر بزرگتری هم بهره می برن و قیمت بالاتری دارن رزلوشنی در حد 10 تا 12 دارن مثل سری S و G کانن یا X10 و 20 فوجی یا P330 , 340 از نیکون MX از پنتاکس و.... برای استفاده خانگی هم به زوم بالا تر و نجومی نیاز ندارید پس از اونم صرف نظر کنید .
اگر می تونید بودجه تون رو افزایش بدید کانن S110 - نیکون p330 و پنتاکس MX1 گزینه های خوبی هستن دیاف باز این دوربینها کمک بزرگیه موقع عکاسی در نور کم و داخل اتاق. در غیر این صورت canon sx270 - canon sx280 canon ixus 255 is فراموش نکنید که sx280 ممکنه آپدیت فریم ویر رو بخواد. اگر مدل دیگه هم مد نظر داشید بگید.
در ضمن فریب رزلوشن اسمی ixus 510 یا IXY1 رو هم نخورید این دوربین به واقع 16 مگاپیکسلی هست نه 10 و عکساش هم همون مشکلات دوربینهای کامپکت رزلوشن بالا که نویز مصنوعی شدن عکس و کنتراست پایین و ... هست رو داره.
نه
زیاد به مگاپیکسل و زوم و این چیزاش توجه نمیکنم و میدونم که مگاپیکشل بالاتر لزوما به معنی عکسهای بهتر نیست!
بیشتر فیدبکهای کاربرهاشونو دنبال میکنم
و همچنین قیمت مد نظرم
100 تومن واسه لوازم جانبیش باید در نظر بگیرم . واسه همین مجبورم همون تا رنج قیمت 650-80 اینا دنبال دوربین بگردم
این چطوره ؟
Nikon COOLPIX L830
اون مدلایی که گفتید حدود قیمتاشون چنده ؟ S110 و p330 و MX1
دوربینهای فوجی در چه حدیه ؟
از نظر کیفیت سنسور و . . .
میگن به پای برندهایی مثل کانن نمیرسه
درسته ؟
دوربین Nikon L830 یه سری مشخصات داره که جلب توجه می کنه مثل برد فلش 9 متر نمایشگر چرخان و عمر باتری بالا اما خروجی دوربین چیز خاصی نداره و از نظر کیفیت عکس در رده متوسط قرار می گیره این دور بین 500 گرم وزن داره که نسبتا دوربین سنگینی حساب میشه . اینکه منبع انرژیش 4 باتری AA هست از یه نظر مزیته چون هر جایی برید می تونید باتری براش پیدا کنید ولی وزن دوربین و حمل ونقلش رو سخت می کنید . از نظر رده هم جزو دوربینهای سوپر زوم و شبه اس لا آر هم می شه حسابش کرد. جمع بندی یه دوربین حجیم با کیفیت عکس یه کامپکت معمولی ودر ضمن 16 مگاپیکسلیه.
دوربینهایی که گفتم بین 750 تا 920 قیمت دارن.
نه به این شکل نیست که فوجی به پای کانن نرسه. یعنی به واقع این طور نیست که یه برند برتری مطلقی نسبت به برند دیگه ای داشته باشه. الان تو رده دوربینهای mirror less فوجی دوربینهای خیلی خوبی تو بازار داره و یکی از حسنهای این دوربینها عمکلرد شون تو ایزوهای بالاست که از نظر سطح نویز خیلی عالین . در سطح فول فریم دوربین نداره ولی در سایز AP-SC حرف واسه گفتن زیاد داره. بیشتر تمرکز فوجی روی عکاسی هست و دوربینهای خوبشم مثل X-T1 کیفیت فیلم خوبی نداره.
در رده کامپکتها هم دوربینها خوبی داره ولی قیمت دوربینهای خوبش کمی بالاست . برای مثال با پولی که برای X20 می دیدید از اس ال آرها و دوربینهای حرفه ای انتخابهای زیادی دارید و نزدیک ترین رقیبش رو اگر G16 از کانن حساب کنید 400 تومن ارزون تره. XF1 هم که مشخصات S110 رو داره نزدیک به 250 گرونتره. در ضمن کار کردن با این دوربینها به ویژه اونهایی که از تکنولوژی EXR بهره می بردن یه کمی پیچیده است و مثل مدلهای مشابه از برندهایی مثل کانن یا پانا سونیک و ... کاربر پسند نیستن.
Last edited by naamre; 08-11-2014 at 10:27.
سلام.
خیر وارد نشده من این دوربین رو خارج از ایران تهیه کردم و در ایران برای یکی از آشنایان قصد تهیه داشتیم که متاسفانه پیدا نشد (حدودا یک ماه پیش)
سلام. دوست عزیزم با چه قیمتی تهیه کردین؟
سلام دوستان عزیز
امیدوارم شما بتونید من رو راهنمایی کنید
من نیاز به یک دوربین کامپکت دارم و چیزهایی که برام مهمه این موارد هستند:
-کیفیت مناسب عکس در فضای داخل اتاق و نور کم
-باتری مناسب
-فیلمبرداری بی دردسر (بعضی از دوربینها محدودیت زمان فیلمبرداری دارند و یا داغ میکنند و یا فرمت فیلمبرداریشون طوریه که نیاز به تبدیل دارند و ممکنه حتی با 4-5 دقیقه فیلمبرداری حجم خیلی زیادی رو اشغال کنند مثلا S110 که با فرمت H.264 ذخیره میکنه ظاهرا خیلی سریع کارت حافظه رو پر میکنه)
چون برای کاربری خانگی میخوام ، زوم بالا مد نظرم نیست
اولش میخواستم یه دوربین ساده و ارزان مثل Canon Ixus 132 IS رو انتخاب کنم اما مشخصاتش من رو نگران نویز تو محیط کم نور کرد، دست آخر به S110 رسیدم که دیدم این دوربین هم متاسفانه ظرفیت باتری پایینی داره و فیلمبرداریشم با اینکه با کیفیته اما خیلی فایل حجیمی میده و بعد از فیلمبرداری نیاز به تبدیل با کامپیوتر داره.
خلاصه اگر گزینه ای تو رنج700-800 سراغ دارید برام معرفی کنید (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر)
پیشاپیش ازتون ممنونم...
Last edited by مهندس; 20-11-2014 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)