من بازی Street Fighter X Tekken را نصب کردم ولی اخطار زیر رو میدهد لطفا کسی راهنمایی کند
![]()
من بازی Street Fighter X Tekken را نصب کردم ولی اخطار زیر رو میدهد لطفا کسی راهنمایی کند
![]()
Last edited by offlineinternet; 15-05-2012 at 11:43. دليل: Street Fighter X Tekken
درست شد الان با دسته بازی میکنم یه تبدیل دسته سونی به پی سی دارم که 3تا یو اس بی داره اونو کندم دسترو وصل کردم درست شد ولی بازم ممنون جوابمو دادید![]()
کسی نیست جواب بده
سلامنوشته شده توسط myusac [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من بازی Mass Effect 3 رو نصب کردم و زمانی که اجراش میکنم ارور زیر رو میده
MassEffect3.exe - System Error
The program can't start because binkw32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
البته وقت نصب بازی تموم میشه ارور زیر رو میده
Unable to execute file:
C:\Program Files (x86)\Mass Effect\Installer\physxt\redist\PhysX-9.11.1107-SystemSoftware.msi
CreateProcess failed; code 267.
The directory name is invalid.
وقتی فایل Physx که در همین آدرس رو اجرا میکنم میگه اینی که در حال حاضر نصبه جدیدتره
اون فایل dll هم که وقتی که اجرا میکردم ارور میداد در آدرس زیر قرار داره
C:\Program Files (x86)\EA\Mass Effect 3\Binaries\Win32
وقتی از اینجا برداری بزاری تو فولدر اصلی و بعد بازی رو اجرا کنی دنبال PhysXExtensions.dll میگرده که باز هم در آدرس بالا قرار داره وقتی بازم این فایل رو در فولدر اصلی قرار میدی و بازی رو اجرا میکنی پیغام Mass Effect(TM) 3 has stopped working میده
حتی Run as admin هم میکنم فرقی نمیکنه
نمیدونم مشکل از کجاست
--------------------------------
lمشخصات سیستم من:
Intel Core i5 2.67GHz
nVidia GeForce 260GTX
4Gb of Ram
3D Vision Controller Driver 296.10
3D Vision Driver 296.10
Graphics Driver 296.10
PhysX System Software 9.12.0213
Update 1.7.11
Win Se7en 64bit
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای مشکل اولت باید dll رو از سایت زیر دانلود کنی
برای physx هم اخرین ورژنش رو از سایت پایین دانلود کن ایشالا که درست بشه
سلام...
من بازی رزیدنت ایول 6 و بازی اسنایپر 2 رو نصب کردم اما هر کاری میکنم اجرا نمیشه مشکل کجاست ...با تشکر پیغام نرمافزار میده
کرک اسکیدرو بازی یورو2012 را کپی و در محل نصب بازی پوشه گیم پیست میکنم بازی اجرا نمیشه ارور fifa.exe system Error ظاهر میشه
سلام.من بازی shank2 رو نصب که میکنم اجرا نمیشه eror میده.چیکار کنم؟
ممنون دوست عزیز ولی جواب نداد
سلام.خسته نباشید.من بازی MEN OF WAR CONDEMNED HEROES رو دانلود کردم.
اما زبان بازی روسی هست.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام.من بازی shank2 رو نصب میکنم.اجرا نمیکنه eror میده چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)