و همینطور استفاده از اپلیکیشن "ایرانسل من" که واقعا کار راه اندازه.
و همینطور استفاده از اپلیکیشن "ایرانسل من" که واقعا کار راه اندازه.
بله، به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ثبت نام رو بزنید، بعد شماره ایرانسل رو وارد کنید و بقیه مراحل ....
ولی پیشنهاد میکنم اپ "ایرانسل من" رو هم تست کنید، اینم لینک صفحش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ghadeer; 17-10-2015 at 15:47.
اگه دوستان پیگیر تاپیک خاطرشون باشه بنده چند وقت پیش اینجا نوشتم که رفتم سیم کارت ایرانسل خریدم فقط برای اینترنتش اما وقتی اومدم منزل دیدم در منزلم و تا دو تا کوچه اونورتر ۳جی دریافت نمیشه ! به بازرسی وزارت هم شکایت کردم و ...
اما چند روز پیش بطور اتفاقی یکی از آشنایان که سیم کارت 4G ایرانسل و گوشی ۴جی ساپورت داشت ، متوجه شد در منزل من 4G عین مرد دریافت میشه ! بنده هم رفتم و یک عدد سیم کارت 4G گرفتم. بماند که چه فیلمی سر ما در اوردند و با بهانه های مختلف بعد از دو روز فعالش کردند و بنده هم چند بار زنگ زدم و باز هم به بازرسی وزارت شکایت کردم و ...
بگذریم .. خیلی جالب و البته غیرمنتظره بود که در منزلم تری جی دریافت نمیشد و کاملا نا امید شده بودم ، اما الان دارم سرویس کاملا بهتر 4G میگیرم . خود ایرانسلی ها هم نمیدونستن در این حوالی 4G شون قابل دریافته !!!
شبها هم مثل اینکه شیرش رو باز میکنند و سرعتشون سرریز میکنه و میشه این :
اما در طول روز امتحان کردم زیر دو مگ بود و شیرش رو بسته بودند .
خلاصه اگه گوشی LTE ساپورت دارید و منطقه تون تری جی ساپورت نیست ، شما هم یک تستی بزنید شاید فرجی شد!
نکته اینکه تبلت بنده (galaxy tab s t705) با قلق و زدن یک کد مخصوص و ورود به منوی مخصوص و طی مراحلی ، LTE ش راه افتاد و در حالت عادی فقط قابلیت دریافت ۲جی و ۳جی براش تعریف شده . (با تشکر از سایتی که کدش رو گذاشته بود!)
Last edited by mohandes; 18-10-2015 at 01:30.
به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G داره
- - - Updated - - -
به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G داره
علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشته
- - - Updated - - -
علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشته
سلام
این ک میگن اپراتورها تعهدی بابت پوشش 3G و 4G توی منزل ندارن حقیقته؟؟
چون من چند روز پیش شکایتی ارسال کردن از خود 195 تماس گرفتن این گفتن
من خبر ندارم. اما فکر نمیکنم منطقی هم باشه که شرکت بیاد تعهد بده که توی خونه به شما پوشش 3G و 4G بده. ما خونمون جاییه که دور و ورش به فاصله کمی آنتنهای همراه اول و رایتل و ایرانسله. اما به دلایل نامعلوم خونه ما و محدوده اطرافمون در حد 50 متر، 1 سالی میشه که آنتندهی نابوده. جالبه که اگه یه کوچه اون ورتر برم، 3G همراه اول خیلی خوبه اما تو خونه نه. به نظر میآد خونهمون افتاده تو نقطه کور.
تازه تا جایی که من دیدم سیاست این شرکتها اینه که تو مسیرها و خیابونهای اصلی دسترسی رو ایجاد کنن. به محلهها و خیابونهای فرعی چندان کاری ندارن.
سلام دوستان
من امروز طرح دو مگ ، 9 گیگ در سه ماه گرفتم و فعال شد از وایتکس ایرانسل . حالا می خواستم ببینم شبانه رایگان داره ؟ اگر داره از چه ساعاتی هست ؟
خیلی ممنون.
سلام
من نت گوشیم رو وصل میکنم به لبتاب و استفاده میکنم سرعت هم مناسبه.
رو خود گوشیم هم کلی نرم افزار هست که از نت استفاده میکنه مثل تلگرام و...
ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم با گوشیم وارد هیچ سایتی بشم چندین مرورگر رو تست کردم.
همشون ارور میدن که انگار اینترنت وصل نیست و...
مرورگر دیفالتش هم کار نمیکنه.
به نظرتون مشکل چیه؟
Last edited by alex_pk; 18-10-2015 at 19:23.
رو گوشی منم این طور بود. وقتی اینترنت گوشیو شیر میکردم راحت میشد استفاده کرد ولی تو خود گوشی نمیشد از نت استفاده کرد!
شما برو قسمت Access Point Name و پروفایلی که ازش استفاده میکنی و مقادیر فیلدهای P-roxy , Port رو پاک کن درست میشه. برای من هم همراه اول و هم ایرانسل ok شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)