اگه رمز مودم رو عوض نکردید شاید هک شدید شاید هم کی وارد مودم شده وپسوردش رو تغیر داده که تنها راهش ریست کردن مودم هست
اگه رمز مودم رو عوض نکردید شاید هک شدید شاید هم کی وارد مودم شده وپسوردش رو تغیر داده که تنها راهش ریست کردن مودم هست
دوستان مرکز امت هستم الان ۳ روزه سایت ها باز می شن ولی گوگل باز نمی شه و کلی سرچ دارم که نمی شه چرا؟
شما هم مشکل دارید؟
راستی طرح جدید چی اومده؟
چن بار دیگم قبلن پیش اومده بود که یهویی این جوری شده بود یعنی خود به خود پسوردی که واسه پیج مودم گذاشته بودم از کار میفتاد و پسورد میشد دیفالت !!! جل الخالق !!! اما این دفعه با پسورد دیفالت هم وارد نمیشه !!!
ساعت و تاریخ سیستم درسته و تغییری نکرده
اخطارش اینه
Protected Object
This object on the RomPager server is protected
اینا که گفته بودن سیستم پارتاک امنتیش بالا رفته و کسی نمی تونه هک کنه و این حرفا !!!!
یعنی بازم دروغغغغ ؟؟؟!!!!!
خدائیش عجیبه !! دوستان طبق دانشی که دارین چه عاملی مگه می تونه رمز ورود به پیج تنظیمات مودم رو عوض کنه ؟؟ یعنی مشکل می تونه از سمت خود مخابرات باشه ؟؟ یعنی خودشون دستکاری کرده باشن ؟؟؟
سلام
من فقط همین راهش رو بلدم
هک از طریق شبکه
هک از طریق وای فای
راه دیگه ای هم نداره
اگرم داره من نمی دونم......
اون اروری رو که هم نوشتید زمانی که پسورد رو اشتباه بزنی میاد.......منظورم اینه Protected Object
بله این ارور برای اینه که authenticate نمیتونه بکنه یک ریست سخت افزاری بکنید مودم رو
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
یعنی الان من چی بگم
پینگ داخلی بالای 200!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه چطورین؟
1-7 کاملا طبیعیه! وقتی داخل تی اس ایرانی پکت لاست من 50 درصد میشه اینکه چیزی نیستولی خوب 4 تیر شکایت کردم تا 14 روز ببینم اپراتور قراره چی جواب بده !که چرا اینقدر تایم اوت دارم
منم امتم هیچ مشکلی ندارم.
شما مودمتونرو 1ساعت خاموش کنید تا ای پیتون تغییر کنه دست میشه
کلا دو روزه اینجوریه شب و روز هم نداره.
دوستان شما پینگ داخلی تون چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)