تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1611 از 1746 اولاول ... 6111111151115611601160716081609161016111612161316141615162116611711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,101 به 16,110 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان شما میگید که ادم اگه تنهایی بازی کنه بهتره ولی به نظر من اگه ادم با دوستایی که سطح بازیشونا میشناسه بازی کنه خیلی بهتر حداقل اینکه afk نمیشن من دیروز 7 تا بازی کردم از این 7 تا بازی 3تا بازی توش afk بودن که این باعث میشه که ادم اصلا از بازی لذت نبره..
    از راهنمایی هاتون هم ممنون تقریبا تمام بازی را یاد گرفتم ممنون
    من خودم ب شخصه با چند نفر بازی کنم ک میشناسمشون حتا اگه ببازیم بیشتر حال میکنم تا اینکه ی فلیمر و نوب و اینجور چیزا بیوفته بهت
    ادم بازی میکنه ک حال کنه ن اینکه اعصابش بهم بریزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

برای شروع هم ب نظرم yi بردار کار باهاش راحت راحته ولی خوب خودم ازین چمپ خوشم نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

برای شروع هم ب نظرم yi بردار کار باهاش راحت راحته ولی خوب خودم ازین چمپ خوشم نمیاد
    دوسان کسانی که در سرور eu w اکانت دارند بگن که همدیگرا ادد کنیم با هم بازی کنیم اینجوری بهتر نیست؟!! اکانت من در سرور eu w :
    Flying77

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم چی شده که yi این چند وفته محبوب شده . فکر کنم به خاطر devourer جدیده هست که برش میدارن . اسکین جدید هم که دادن واسش بعد از عمری . کلا شده یکی از جانگلرهای محبوب . البته بیشتر توی رنکهای پایین برش میدارن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوسان کسانی که در سرور eu w اکانت دارند بگن که همدیگرا ادد کنیم با هم بازی کنیم اینجوری بهتر نیست؟!! اکانت من در سرور eu w :
    Flying77
    من eu ne هستم

- - - Updated - - -

نمیدونم چی شده که yi این چند وفته محبوب شده . فکر کنم به خاطر devourer جدیده هست که برش میدارن . اسکین جدید هم که دادن واسش بعد از عمری . کلا شده یکی از جانگلرهای محبوب . البته بیشتر توی رنکهای پایین برش میدارن .
    گفتم برای اینکه کار باهاش راحته نه اینکه چمپ خوبیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب
    وقتی ریوت قرار هر بازی به ادم 2تا فیدر بده
    و میم شماره میاد اینجا گه بخوره در مورد اسکیل و تیم ورک حرف بزنه. حالا خوبه من باهاش بازی کردم تا گلد 4 رفتش و یک بازی هم اونجا برد
    خوشمزش این بود که این فروگ میزد ما دراگ میکشتیم. یعنی اینقدر بازی کن خوب به ما میفتاد که اصلا نیاز نبود ما کار خاصی تو بازی بکنیم
    بازی کن خوب که تو تیم هستش نیاز نیست 100 بار اسپام کنی
    b b b b b وقتی 2 3 تا از هم تیمیهات از نصف کمتر هلس دارند و دشمن همه فول
    یا بهش بگی اس اس وسط. حالا تاپ هلسش کمه برنمیگرده تا با وسط گنک بشه بمیره ( مصلا من جنگل هستم باید من بگم وسط اس اس )

من ترجیح میدم برای فان بازی کنم تا ریوت مچ میکنیگش درست بشه
    فقط دوست دارم میم شماره میاد نظر بده در مورد من تا ببندمش به فوش
    بیا جان من نظر بده تا درستت کنم بچه خوش شانس
    دیگه من که باهات بازی کردم بازیت رو دیدم.
    Last edited by kamron_devil; 07-10-2015 at 18:20.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من eu ne هستم

- - - Updated - - -

گفتم برای اینکه کار باهاش راحته نه اینکه چمپ خوبیه
    راجع به سرور . من الان خیلی وقته از eune اومدم west . یعنی از وقتی اومدم west یه بار کلمه ks نشنیدم از دهن ملت (حالا یه بار چرا ولی اینطوری نیست که مرسوم باشه) .
    دیروز چون تو وست بن شده بودم رفتم یه اکانت ساختم تو eune همون بازی اول تنها حرفی که از دهن این ملت نوب در می اومد ks بود . این به اون میگفت . اون به این میگفت و ... . بازی دوم همینطوری . بازی سوم همینطوری .
    حالا خوبه بازی های اول با cpu ـه . چه برسه به pvp . دیگه ناامید شدم و گفتم غلط بکنم دیگه برگردم این سرور . گفتم حاضرم واسه همون اکانت west ام قبل بازی 20 دقیقه انتظارش رو بکشم ولی اینجا بازی نکنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

الان داشتم با رایون بازی میکردم ( رایونم معمولیه مالی نیست )
    بعد جلوم جینار بود که مثل سگ کانتر می کنه.
    خلاصه از نظر کیل مرگ 2 2 بودم ( البته روی دستگاه کارم بودم که اف پی اس 60 به زوره )
    ولی از نظر تاور مال من اولیش فکر کنم تایم 30 خورد
    ماله اون رو 1 2 رو خیلی زود زدم
    بازی رو باختیم چون میدونید که اسکیل و تیم ورک .... از این شرا که میم شماره میگه

ولی خدایشش بعد از چندین وقت کلی حال کردم
    داشتم با این جینار مسخره بازی میکردم ( صحبت ) کلی بازیه بهم حال داد. یعنی میبردم اینقدر بهم حال نمیداد که این بازی بهم حال داد

فقط یک توصیه به دوستان می کنم

اگر مثل اقای میم شماره اسکیل و تیم ورک دارید ( گه زیادیه با نون اضافه. شانس دارید بازی کن خوب بهتون میفته ) که خوب هیچی سفت بازی کنید و برید بالا

به اینکه اگر میبینید ریوت فقط تو تیم شما همیشه افک ترول فیدر هست و سالی یکبار تو دشمن از این چیزا میبینید . الکی به خودتون استرس اعصبانیت و .... وارد نکنید
    چمپی که باهاش حال می کنید و فانه حتی بلد نیسیتد رو بردارید فقط بخندید بازی کنید کیف کنید بابا

بیخودی سفت بازی می کنید. جوش هم می کنید. کلی تو خونه هم اعصبانی هستید . احساس بدی هم دارید. ولش کن بابا حوصله داری. بعضی ها خوشانسند برای اینکه خودشون رو حرفه ای نشون بدن حرف از اسکیل و تیم ورک میزنن. بابا دیگه ما که باهات بودیم. یک کلمه نه تو بازی حرف دراگ داره میاد میزنه. نه لیدری می کنه نه چیزی. فقط شانس دارند بازی کن خوب بهشون میده ریوت. نه بهشون افک میده. نه فیدر میده. میرن بالا بعد میان شاخ میشن. خوب منم از اوننجای ریوت بخورم بهم بازی کن خوب میده

گوره پدرش. ولی خداییش بازیه حال داد رفتم تو کار رایون خیلی حال میده

9. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

راجع به سرور . من الان خیلی وقته از eune اومدم west . یعنی از وقتی اومدم west یه بار کلمه ks نشنیدم از دهن ملت (حالا یه بار چرا ولی اینطوری نیست که مرسوم باشه) .
    دیروز چون تو وست بن شده بودم رفتم یه اکانت ساختم تو eune همون بازی اول تنها حرفی که از دهن این ملت نوب در می اومد ks بود . این به اون میگفت . اون به این میگفت و ... . بازی دوم همینطوری . بازی سوم همینطوری .
    حالا خوبه بازی های اول با cpu ـه . چه برسه به pvp . دیگه ناامید شدم و گفتم غلط بکنم دیگه برگردم این سرور . گفتم حاضرم واسه همون اکانت west ام قبل بازی 20 دقیقه انتظارش رو بکشم ولی اینجا بازی نکنم .
    من فقط قبل ازاینکه لول 30 بشم KS KS راه مینداختن ولی الان خیلییییی کم میشنوم لول های زیر سی همیشه همینه من یکی دوتا اکانت ساختم و دیدم

11. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

الان داشتم با رایون بازی میکردم ( رایونم معمولیه مالی نیست )
    بعد جلوم جینار بود که مثل سگ کانتر می کنه.
    خلاصه از نظر کیل مرگ 2 2 بودم ( البته روی دستگاه کارم بودم که اف پی اس 60 به زوره )
    ولی از نظر تاور مال من اولیش فکر کنم تایم 30 خورد
    ماله اون رو 1 2 رو خیلی زود زدم
    بازی رو باختیم چون میدونید که اسکیل و تیم ورک .... از این شرا که میم شماره میگه

ولی خدایشش بعد از چندین وقت کلی حال کردم
    داشتم با این جینار مسخره بازی میکردم ( صحبت ) کلی بازیه بهم حال داد. یعنی میبردم اینقدر بهم حال نمیداد که این بازی بهم حال داد

فقط یک توصیه به دوستان می کنم

اگر مثل اقای میم شماره اسکیل و تیم ورک دارید ( گه زیادیه با نون اضافه. شانس دارید بازی کن خوب بهتون میفته ) که خوب هیچی سفت بازی کنید و برید بالا

به اینکه اگر میبینید ریوت فقط تو تیم شما همیشه افک ترول فیدر هست و سالی یکبار تو دشمن از این چیزا میبینید . الکی به خودتون استرس اعصبانیت و .... وارد نکنید
    چمپی که باهاش حال می کنید و فانه حتی بلد نیسیتد رو بردارید فقط بخندید بازی کنید کیف کنید بابا

بیخودی سفت بازی می کنید. جوش هم می کنید. کلی تو خونه هم اعصبانی هستید . احساس بدی هم دارید. ولش کن بابا حوصله داری. بعضی ها خوشانسند برای اینکه خودشون رو حرفه ای نشون بدن حرف از اسکیل و تیم ورک میزنن. بابا دیگه ما که باهات بودیم. یک کلمه نه تو بازی حرف دراگ داره میاد میزنه. نه لیدری می کنه نه چیزی. فقط شانس دارند بازی کن خوب بهشون میده ریوت. نه بهشون افک میده. نه فیدر میده. میرن بالا بعد میان شاخ میشن. خوب منم از اوننجای ریوت بخورم بهم بازی کن خوب میده

گوره پدرش. ولی خداییش بازیه حال داد رفتم تو کار رایون خیلی حال میده
    من تو تیم دشمن AFK زیاد میبینم عایا بنده از اونجای RIOT خورده ام؟

باحال ترین چمپ انصافن RUMBLE ه هم قویه و هم اخر خنده

13. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •