تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1611 از 1783 اولاول ... 6111111151115611601160716081609161016111612161316141615162116611711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,101 به 16,110 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب پس ، با این تفاسیر نمیشه ، من مثلا مودم رو فقط ساعت 3 نصف شب میخوام روشن کنم تا ساعت 9 صبح کلا تو روز استفاده ای ندارم ، چون سرویس دیگه دارم وفقط برای شبانه میخوام
    حالا اون سرویس عادیش مثلا قیمتش چقدره ؟
    مثلا من سرویسی رو که میخوام انتخاب کنم ، با کمترین حجم میخوام بخرم ، چون روز استفاده ای ندارم
    مطمنی سرویس عادیش رو به هیچ وجه محدود نمی کنن ؟
    دقیقا همینه شما اینطور استفاده ای داری از همون لحظه اول محدودی کلا با کلمات بازی کردن که بگن شبانه محدود نمیکنیم وگرنه و عمل هر طور استفاده کنی همون اول محدود میشی. بازهم برای یکی مثل من همین 100-120 هم با توجه به کیفیت و پینگ خوب راضی کننده است. با همین سرعت در شبها بدون مشکل یوتیوب و بازی آنلاین دارم ولی برای کسی که بحساب دانلود زیاد بخواد بگیره باید بدونه شبی حدود 2/5 گیگ میتونه بگیره. سرویس عادی خوب خیلی گرانتر هست مثلا هشت مگ سالانه شصت گیگ(تقریبا معادل همین جشنواره) 360 هزارتومن هست. درحالیکه جشنواره 60 هزار تومن هست تفاوت اصلی در همون شبها هست وگرنه روزها چون پهنای باند باز هست همین جشنواره هم حدود 10 مگابیت سرعت رو داره.البته من نگفتم سرویس عادی رو بهیچ عنوان محدود نمیکنند گفتم به کمتر از سرعت اسمی محدود نمیکنند. ولی جشنواره چون درواقع 128 هست هرچقدر هم کم کنند از لحاظ قانونی دستت بجایی بند نیست که اعتراض کنی.
    Last edited by arsinn; 11-08-2016 at 19:51.

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دقیقا همینه شما اینطور استفاده ای داری از همون لحظه اول محدودی کلا با کلمات بازی کردن که بگن شبانه محدود نمیکنیم وگرنه و عمل هر طور استفاده کنی همون اول محدود میشی. بازهم برای یکی مثل من همین 100-120 هم با توجه به کیفیت و پینگ خوب راضی کننده است. با همین سرعت در شبها بدون مشکل یوتیوب و بازی آنلاین دارم ولی برای کسی که بحساب دانلود زیاد بخواد بگیره باید بدونه شبی حدود 2/5 گیگ میتونه بگیره. سرویس عادی خوب خیلی گرانتر هست مثلا هشت مگ سالانه شصت گیگ(تقریبا معادل همین جشنواره) 360 هزارتومن هست. درحالیکه جشنواره 60 هزار تومن هست تفاوت اصلی در همون شبها هست وگرنه روزها چون پهنای باند باز هست همین جشنواره هم حدود 10 مگابیت سرعت رو داره.البته من نگفتم سرویس عادی رو بهیچ عنوان محدود نمیکنند گفتم به کمتر از سرعت اسمی محدود نمیکنند. ولی جشنواره چون درواقع 128 هست هرچقدر هم کم کنند از لحاظ قانونی دستت بجایی بند نیست که اعتراض کنی.
    لزوما اینطور نیست که هر چیزی گرانتر باشد بهتر است، اتفاقا طبق صفحات قبلی این تاپیک، سرعت شبانه سرویسهای غیر جشنواره ای صبانت خیلی شدیدتر از سرویسهای جشنواره ای محدود میشود (بحث شبانه نیم بها جداست که اگر سرعتش 1 گیگابیت باشد هم هیچ ارزشی ندارد.)

4. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب پس ، با این تفاسیر نمیشه ، من مثلا مودم رو فقط ساعت 3 نصف شب میخوام روشن کنم تا ساعت 9 صبح کلا تو روز استفاده ای ندارم ، چون سرویس دیگه دارم وفقط برای شبانه میخوام
    حالا اون سرویس عادیش مثلا قیمتش چقدره ؟
    مثلا من سرویسی رو که میخوام انتخاب کنم ، با کمترین حجم میخوام بخرم ، چون روز استفاده ای ندارم
    مطمنی سرویس عادیش رو به هیچ وجه محدود نمی کنن ؟
    بهتر است سرویس دیگرتان را هم جمع آوری کنید و برای هر دو خطتان سرویس 102 گیگابایتی صبحانت بگیرید تا فقط با 150 هزار تومان سالانه، 17 گیگ حجم ماهانه و هر شب 5 گیگ دانلود شبانه داشته باشید.
    اگر به هیج وجه نمیخواهید سرویس دیگرتان را جمع آوری کنید، میتوانید با پرداخت 23 هزار تومان اینترنت یکساله 12 گیگ با دانلود هر شب 2.5 گیگ داشته باشید.

6. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا برای شما هم اشتباه تو محاسبه حجم اتفاق میوفته؟
    من سرویس جدیدو که صبحاش رایگانه رو خریدم، امروز صبح 750 مگ دانلود کردم تا یه ربع به ده، تو گزارش مصرفم دیدم تا ساعت پنج عصر کانکتی زده، بعدشم که قطع شده هرچیزی از هفت صبح مصرف شده رو حساب کرده
    جالبه که حتی میزان آپلود رو هم حساب کرده و از حجم کم کرده ، در حالی که طبق قانون آپلود رایگانه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا برای شما هم اشتباه تو محاسبه حجم اتفاق میوفته؟
    من سرویس جدیدو که صبحاش رایگانه رو خریدم، امروز صبح 750 مگ دانلود کردم تا یه ربع به ده، تو گزارش مصرفم دیدم تا ساعت پنج عصر کانکتی زده، بعدشم که قطع شده هرچیزی از هفت صبح مصرف شده رو حساب کرده
    جالبه که حتی میزان آپلود رو هم حساب کرده و از حجم کم کرده ، در حالی که طبق قانون آپلود رایگانه
    یکی دو صفحه پیش رو بخون
    من هم همچین موردی داشتم ولی بعد اون تایم 1 روزه که خودکار صبانت ایپی عوض میکنه گذشت درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یکی دو صفحه پیش رو بخون
    من هم همچین موردی داشتم ولی بعد اون تایم 1 روزه که خودکار صبانت ایپی عوض میکنه گذشت درست شد
    حالا گفتن فردا زنگ بزنم پیگیری کنم
    ولی من دیگه به سیستمشون اعتماد ندارم، یه اسگریپت مینویسم قبل و بعد تایم رایگان قطع کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    من الان سرویس 2 مگ 6 گیگ رو بگیرم شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم محدود میشه و حدودا سرعت روی چقدر محدود میشه؟ اگه 120 کیلوبایتم بشه زیاد مشکل ندارم

Sent from my LG-H502 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من الان سرویس 2 مگ 6 گیگ رو بگیرم شبانه چقدر دانلود کنم سرعتم محدود میشه و حدودا سرعت روی چقدر محدود میشه؟ اگه 120 کیلوبایتم بشه زیاد مشکل ندارم

اگه کامنتهای قبلی رو بخونی متوجه میشی که در مورد محدود کردن شبانه مهم نیست که چقدر حجم ماهانه داری اینطوری هم نیست که از یه حجم خاصی بیشتر دانلود بکنی محدود بشی. در پایان هر روز اگر مصرف شبانه بیش از هفتاد درصد مصرف کل اون روزت باشه محدود میکنند. بعنوان مثال روز اولی که سرویس رو میگیری اگر روز وصل نشی و شب متصل بشی و یک مگ هم دانلود بکنی محدود میشی! اما در مورد سرعت محدود شدن به همون حدود 120 محدود میشه.

12. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

به جای اینکه 25724 تومان برای سرویس 2 مگ 6 گیگ یکماهه 2 تا 7 رایگان بدهید، 65400 تومان بدهید و سرویس یکساله جشنواره میکس 12 مگ 60 گیگ 4 تا 10 صبح رایگان را بگیرید و هر روز 2.5 گیگ رایگان دانلود کنید.
    Last edited by 971971; 13-08-2016 at 09:24.

14. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

سرویس غیر جشنواره دوبرابر حجم روزانه دانلود رایگان داره بعد روی 16 - 20 کیلوبایت محدود میشه
    2 مگ 6 گیگ میشه 12 گیگ شبانه

16. این کاربر از man69s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •