دوست عزیز ویندوز سون دارم و درایور usb برای مودمم (zyxel 660ru) وجود نداره.
بعد شما چطوری میگی که اگه با lan وصلم بی خیال بریج بشم. من 1 سال داشتم با کابل لن و حالت بریج وصل میشدم. کانکشن داشتم.
دوست عزیز ویندوز سون دارم و درایور usb برای مودمم (zyxel 660ru) وجود نداره.
بعد شما چطوری میگی که اگه با lan وصلم بی خیال بریج بشم. من 1 سال داشتم با کابل لن و حالت بریج وصل میشدم. کانکشن داشتم.
یعنی چی مک آدرس نمیفرسته ؟!!
فرقی نداره با کابل lan یا usb وصل شی ، الان کانکشن دارین ؟دوست عزیز ویندوز سون دارم و درایور usb برای مودمم (zyxel 660ru) وجود نداره.
من هم الآن دیدم که یک گیگابایت به منم دادند ولی بیشتر از اون دیگه چیزی ندادند
یکی این نرم افزار Auto Power-on & Shut-down سالمش رو اپلود کنه ممنون میشم.
از چند جا گرفتم بعد از اینکه از hibernate میاد بیرو ن اخطار خریدن نرم افزار رو میده .
تقریبا 3 هفته پیش بود که اینترنتم قطع شد. ارور 651 میداد. مطمئن بودم که از طرف من نیست. زنگ زدم به پارس گفت مودمت مک ادرس رو نمیفرسته. و خط رو ریست میکردند تا درست بشه. هر روز بساطمون همین بود. باید زنگ میزدیم به پارس تا بتونیم وصل بشیم.
بعد از اون تنظیمات مودم رو روی حالت روتینگ گذاشتم تا بتونم راحت وصل بشم.
الانم کانکشنم رو پاک کردم و اتوماتیک کانکت میشم.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
منم میدونم با لن وصل شدن و یا با usb وصل شدن تاثیری در حالت بریج نداره.
اتفاقا به نظر من سرعت لن خیلی بیشتر از usb هست.
می شه با دو کانکشن بریج با یه خط دو تا ای دی اس ال گرفت البته جدا اونا رو کانکت کنم
با دو خط چی
منم یادم میاد چندی پیش همین مشکل رو داشتم ، ولی یادم نمیاد چی کار کردم که درست شد![]()
ولی بعد اون دیگه به تنظیمات مودم دست نزدم![]()
اقا سعی کن یه جوری یادت بیاد. خیلی بهش نیاز دارم
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
الان تنظیمات مودمت چیه شما؟ میشه برام بفرستی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)