نشد داداشی ، چکارش کنم ؟ راه دیگه ای هست ؟
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
من رو ویندوز 2000 هم گزاشتم ولی نشد!!
![]()
نشد داداشی ، چکارش کنم ؟ راه دیگه ای هست ؟
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
من رو ویندوز 2000 هم گزاشتم ولی نشد!!
![]()
سلام آقایون من تازگی ها هر بازی ای نصب میکنم این ارور را میده:Ordinial Not Found
The ordinial 5297 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
تو رو خدا کمک کنید داره برای همه ی بازی ها همین ارور را میده. باتشکر
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه XLIVE رو دانلود و نصب کن ببین کارت راه میفته...
یلی ممنون ولی حل شد.
با سلام
من بازی Mass Effect 3 رو نصب کردم و زمانی که اجراش میکنم ارور زیر رو میده
MassEffect3.exe - System Error
The program can't start because binkw32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
البته وقت نصب بازی تموم میشه ارور زیر رو میده
Unable to execute file:
C:\Program Files (x86)\Mass Effect\Installer\physxt\redist\PhysX-9.11.1107-SystemSoftware.msi
CreateProcess failed; code 267.
The directory name is invalid.
وقتی فایل Physx که در همین آدرس رو اجرا میکنم میگه اینی که در حال حاضر نصبه جدیدتره
اون فایل dll هم که وقتی که اجرا میکردم ارور میداد در آدرس زیر قرار داره
C:\Program Files (x86)\EA\Mass Effect 3\Binaries\Win32
وقتی از اینجا برداری بزاری تو فولدر اصلی و بعد بازی رو اجرا کنی دنبال PhysXExtensions.dll میگرده که باز هم در آدرس بالا قرار داره وقتی بازم این فایل رو در فولدر اصلی قرار میدی و بازی رو اجرا میکنی پیغام Mass Effect(TM) 3 has stopped working میده
حتی Run as admin هم میکنم فرقی نمیکنه
نمیدونم مشکل از کجاست
--------------------------------
lمشخصات سیستم من:
Intel Core i5 2.67GHz
nVidia GeForce 260GTX
4Gb of Ram
3D Vision Controller Driver 296.10
3D Vision Driver 296.10
Graphics Driver 296.10
PhysX System Software 9.12.0213
Update 1.7.11
Win Se7en 64bit
ممنون میشم راهنماییم کنید
Last edited by myusac; 11-05-2012 at 14:08.
سلام من یه مشکل با این فیفا11 دارم موقع بالا اومدن همون اول که عکس کاکا هسن یه ارور میده من نتونستم کاری کنم کسی هست کمکم کنه اینم عکس ارور
اینترنتو قطع کردم نشد بازیو حذف و دوباره نصب کردم بازم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by empror7; 12-05-2012 at 13:54.
هیشکی نیست جوابمو بده
دقیق نمیشه گفت ولی توی یکی دوتا سایت خارجی گفته بودند ممکنه با آپدیت DX حل بشه ولی کلا مشکل شما خیلی نادره!!!البته احتمال هم میره مشکل از کرک باشه...
این اخطار خیلی کلیه ولی با توجه به توصیفات شما اگه سیستمت ضعفی برای اجرا نداشته باشه ممکنه مشکل از کرک باشه تعویضش کن....
نه عزیز جان مشکل از دسته بازی بود اونو کندم درست شد الانم که وصل میکنم همون ارورو میده فقطم دارم باکیبرد بازی میکنم
خوب اگه مشکل از دسته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه رو درست کنار آیکون بازی توی پوشه اصلی بازی کپی و بعد تنظیمات لازم رو اعمال کن ببین توی بازی میره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)