لطفا بهم یاد بدید چجوری میتونم شبانه روز هر چقدر خواستم دانلود کنم بدون اینکه چیزی بخواد از حجم باقی مونده ام کم بشه
لطفا بهم یاد بدید چجوری میتونم شبانه روز هر چقدر خواستم دانلود کنم بدون اینکه چیزی بخواد از حجم باقی مونده ام کم بشه
باز این مایه ی ننگ سر و کلش پیدا شد![]()
شبانه فقط طرح رمضانو دارن فقط. 99%تخفیفش خیلی مسخرس. سرعتشم که تا 10 مگ بازه روزا، راهو واسه دزدی حجم باز گذاشته
میگم فقط مشکل من هست که طی این دو سه روز گذشته سرعتم با برخی سرور های خارجی دچار مشکلات اساسی شده یا نه؟! طرحم هم 1 مگ هست به صورت حجمی که همین تازگی هم شارژش کردم باز داره بازی در میاره.
مثلا سایت inoreader.com رو که می خوام باز کنم الان با سرعت زیر 30 KB/s بارگذازی میشهدر حالی که با سرور های داخلی مشکلی نداره و تا 300 KB/s هم میره.
دوستان طرح یا طرح های شبانه رایگان جدید آمده؟ ما که نمی تونیم از مخابرات فرار کنیم دیگه باید دنبال طرح هاش باشیم (فیبرنوری)
اگه اومده قیمت و شرایطش رو قرار بدید یکی از دوستان رو دیدم که نوشته طرح رمضان!!
من بدبخت هم فیبر نوری دارم
حالم از فیبر بهم میخوره
هاشمیه
به افتخار مرکز اسقلال که حدود 3 روز اینترنت و یکی درمیون خود تلفن قطع بود و هیچ کس هم پاسخگو نبود که نبود
بار آخر که زنگ زدم 2020 دیگه با تشر صحبت گردم که یه ربع بعد اینترنت وصل شد در حالی که بازم طرف میگفت ما نمی تونیم کاری بکنیم و مرکزتون مشکل داره
سلام چن روزه که هر چی می خوام به پیج مودم ام وارد شم و یوزر پس می زنم خطا می ده تا قبل اون راحت وارد میشدا
با مرورگرهای مختلف هم چک کردم
علت از چی می تونه باشه ؟ شما ها می تونین وارد پیج تنظیمات مودمتون بشین یا فقط مال من این جوری شده ؟
غیر از ریست فیزیکی مودم راه دیگه ای هس ؟
مرسی
سلام چن روزه که هر چی می خوام به پیج مودم ام وارد شم و یوزر پس می زنم خطا می ده تا قبل اون راحت وارد میشدا
با مرورگرهای مختلف هم چک کردم
علت از چی می تونه باشه ؟ شما ها می تونین وارد پیج تنظیمات مودمتون بشین یا فقط مال من این جوری شده ؟
غیر از ریست فیزیکی مودم راه دیگه ای هس ؟
مرسی
چه اخطاری میده ؟ تنظیمات ساعت و تاریخ سیستم رو چک کنید درست نشد بهترین کار ریست سخت افزاری و کانفیگ مجدد اون هست
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)