تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1610 از 1746 اولاول ... 6101110151015601600160616071608160916101611161216131614162016601710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,091 به 16,100 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان
    دیروز عصر دانلود کامل شد و اکانتما در سرور eu w ساختم بازی خوبی هست و به جرات میتونم بگم که کنترل چمپ ها خیلی بهتر از dota2 هست و بر خلاف نظر قبلیم حالا که lol را تجربه کردم این بازی را بیشتر پسندیدم !!
    فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان جواب بدن
    1-اسکیل هایی که میگرم برای همه چمپ ها فعال میشه یا فقط برای بعضیاشون؟ مثلا اگه یه اسکیل 100 مانا اضافه کنه به تمام چمپ هایی که مانا دارند 100 مانا اضافه میشه؟
    2-اینجور که فهمیدم هر یه لول که به اکانتد اضافه بهشه یه اسکیل بهت میده ایا میشه با influence points اسکیل اضافی خرید؟
    3-من الان که دوباره ان شدم بازی کنم چمپ هایی که دیشب داشتم تغییر کردن و چمپ های قبلیم قفل شدن چرا این اتفاق افتاده؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اسم اکانتم هم Flying77 هست لطفا ادم کنید.
    1.فکر کنم منظورت از اسکیل همون mastery ها باشه . هر چند تا که بخوای میتونی mastery page درست کنی ولی خیلی تعداد زیاد لازم نیست . حتی میتونی واسه هر چمپت جدا درست کنی .
    موقعی که میری تو قسمت champin select که اماده بشی برای بازی و با تیمت چمپهاتون رو انتخاب میکنین میتونی اونجا mastery و rune page ای که دلت میخواد رو انتخاب کنی تا تو بازی برات تاثیر داشته باشه .
    مثلا یه mastery page درست کردی به اسم Tank و یه Rune page داری به اسم AD . دوتاش رو که انتخاب کنی تاثیرش رو تو بازی میزاره . rune ها در واقع مثل ایتمهای ریزی هستن که تاثیرها کوچیکی میزارن تو بازی .

2.خیر . mastery point ها رو هر لول بهت یکی میده و قابل خریداری نیست . در مجموع از اخر 30 تا مستری پوینت داری . بهتره یک شاخه مستری رو تا مستری اخرش رو باز کنی که 21 مستری پوینت میخواد و 9 تای دیگه رو توی یک شاخه دیگه بریزی . البته بستگی به سبک بازیت و نوع چمپت داره .

3. اونا هیروهای خودت نیستن . هر هفته بازی 10 تا هیروی مجانی قرار میده واسه همه که استفاده کنن . هر سه شنبه باز عوض میشه این هیروها . یه کم که لولت بالا رفت و IP گرفتی باید واسه خودت هیرو بخری .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

1.فکر کنم منظورت از اسکیل همون mastery ها باشه . هر چند تا که بخوای میتونی mastery page درست کنی ولی خیلی تعداد زیاد لازم نیست . حتی میتونی واسه هر چمپت جدا درست کنی .
    موقعی که میری تو قسمت champin select که اماده بشی برای بازی و با تیمت چمپهاتون رو انتخاب میکنین میتونی اونجا mastery و rune page ای که دلت میخواد رو انتخاب کنی تا تو بازی برات تاثیر داشته باشه .
    مثلا یه mastery page درست کردی به اسم Tank و یه Rune page داری به اسم AD . دوتاش رو که انتخاب کنی تاثیرش رو تو بازی میزاره . rune ها در واقع مثل ایتمهای ریزی هستن که تاثیرها کوچیکی میزارن تو بازی .

2.خیر . mastery point ها رو هر لول بهت یکی میده و قابل خریداری نیست . در مجموع از اخر 30 تا مستری پوینت داری . بهتره یک شاخه مستری رو تا مستری اخرش رو باز کنی که 21 مستری پوینت میخواد و 9 تای دیگه رو توی یک شاخه دیگه بریزی . البته بستگی به سبک بازیت و نوع چمپت داره .

3. اونا هیروهای خودت نیستن . هر هفته بازی 10 تا هیروی مجانی قرار میده واسه همه که استفاده کنن . هر سه شنبه باز عوض میشه این هیروها . یه کم که لولت بالا رفت و IP گرفتی باید واسه خودت هیرو بخری .
    ببینید من الان این اسکیل ها را گرفتم حالا الان این اسکیلا برای همه چمپ هام فعال شدن؟ یا باید کاری کنم تا فعال بشن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببینید من الان این اسکیل ها را گرفتم حالا الان این اسکیلا برای همه چمپ هام فعال شدن؟ یا باید کاری کنم تا فعال بشن؟
    نگاه کن اون بالا نوشته Mastery page 1 (که میتونی اسمشو عوض کنی) . حالا اون دکمه + رو که بزنی یه page دیگه باز میشه و میتونی اونجا یه مستریهای دیگه رو انتخاب کنی . همینطور مثلا میری تا mastery page 2 و 3 و 4 و ...
    مثلا توی یکیش attack speed و attack damage و ... رو بالا میبری و دومی این دفعه mana و ability power و ... رو بالا میبری . موقعی میخوای چمپت رو انتخاب کنی بری تو بازی میتونی انتخاب کنی که کدوم mastery page رو برداری . مثلا اگه هیروت attack damage ای بود اون mastery page اولی رو برمیداری.

واسه هر هیرویی هر مستری پیج و هر رون پیج که بخوای میتونی برداری .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نگاه کن اون بالا نوشته Mastery page 1 (که میتونی اسمشو عوض کنی) . حالا اون دکمه + رو که بزنی یه page دیگه باز میشه و میتونی اونجا یه مستریهای دیگه رو انتخاب کنی . همینطور مثلا میری تا mastery page 2 و 3 و 4 و ...
    مثلا توی یکیش attack speed و attack damage و ... رو بالا میبری و دومی این دفعه mana و ability power و ... رو بالا میبری . موقعی میخوای چمپت رو انتخاب کنی بری تو بازی میتونی انتخاب کنی که کدوم mastery page رو برداری . مثلا اگه هیروت attack damage ای بود اون mastery page اولی رو برمیداری.

واسه هر هیرویی هر مستری پیج و هر رون پیج که بخوای میتونی برداری .
    خیلی ممنون داداش
    به نظرت برای شروع چه چمپ هایی را اول بگیرم که سریع برم بالا ؟
    و وقتی که بازی تموم میشه خود چمپی هم که باهاش بازی کردی یه لولی میگیره این به چه درد میخوره؟

7. این کاربر از Milad.n1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1-هر چمپی که عشقت کشید بازی کن.هر کسی با یه مدل چمپ بهتر بازی میکنه tank ad ap adc supp...
    2-به اون میگن champion mastery همونطور که از اسمش معلومه در واقع نشان دهنده مهارتت در بازی با اون چمپ خاصه.بعد اینکه تونستی champion mastery یه چمپ خاص رو تا لول4 یا 5 برسونی تو بازی با زدن کلیدهای ترکیبی کنترل+6 یه آیکون بالا سرت ظاهر میشه که اینطوری میتونی مهارتت تو اون چمپ رو به رخ دیگران بکشونی.البته زمان لودینگ بازی هم بالا سمت چمپ برای کسایی که champion masteryشون لول 4 یا 5 هست یه چیزی شبیه مدال میاد.
    نکته!: در حال حاظر برای کسایی که آیکون یکی از تیم های شرکت کننده در مسابقات آخر فصل lol رو خریدن با زدن کلید کنترل 6
    به جای چمپیون مستری آیکون تیم مورد علاقشون نمایش داده میشه.(این موضوع فقط محدود به زمان مسابقات میشه و تو پتچ بعدی برداشته میشه.)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاش این چمپ مستری ها به یه درد بهتری بخورن . مثلا واسه هر هیرو یه اسکین مجانی بدن یا یه افکتی تو بازی داشته باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

شماها انصافن 50 تومن 50 تومن پول اسکین میدید؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون داداش
    به نظرت برای شروع چه چمپ هایی را اول بگیرم که سریع برم بالا ؟
    و وقتی که بازی تموم میشه خود چمپی هم که باهاش بازی کردی یه لولی میگیره این به چه درد میخوره؟
    دوست عزیز کلا ای پی تو خرج نکن فقط یک هیرو بگیر بقیه رو بزار برا لول بیستو پنج باهاش تایر سیه رون پیج رو بگیر (پیشنهاد هیروم akali هست باهاش همه رو می زنی مخصوصا این چمپ نوبا فقط یک ایتم اولش باید بگیری که الان اسمش یادم نیست که بگیری اکالی کویین کل بازی می شه پسیو وکیوش رو حتما بخون همچین میزنه که این چمپ نوبا پشت کامپیوتر قفل می کنن اما اگر طرف دیاموند باشه و داره اکانت دوم بالا میاره که خب اون وقت کارت ساخته هست ) اگر به بازیت خیلی اعتماد داری جکسو بگیر می تونم بگم قوی ترین هیرویه بازیه همه چیز هست تانک ad ap استان گروهی پرش تاورم مثل چی پایین میاره پسیوشم سرعت اتک دسته تازه خارج از پسیوشم اگر بین دو تا اتک دستش دبیلو بزنی با پسیوش دیگه نور الا نور می شه. به هر حال من چند تا چمپ خوب گفتم تا لول بیستو پنج فقط باهاش بازی کنی

دوستان حدود سه ماهه بازی نکردم اینا ریورک که نشدن؟
    Last edited by mehdi951; 07-10-2015 at 05:45.

12. این کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان شما میگید که ادم اگه تنهایی بازی کنه بهتره ولی به نظر من اگه ادم با دوستایی که سطح بازیشونا میشناسه بازی کنه خیلی بهتر حداقل اینکه afk نمیشن من دیروز 7 تا بازی کردم از این 7 تا بازی 3تا بازی توش afk بودن که این باعث میشه که ادم اصلا از بازی لذت نبره..
    از راهنمایی هاتون هم ممنون تقریبا تمام بازی را یاد گرفتم ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان شما میگید که ادم اگه تنهایی بازی کنه بهتره ولی به نظر من اگه ادم با دوستایی که سطح بازیشونا میشناسه بازی کنه خیلی بهتر حداقل اینکه afk نمیشن من دیروز 7 تا بازی کردم از این 7 تا بازی 3تا بازی توش afk بودن که این باعث میشه که ادم اصلا از بازی لذت نبره..
    از راهنمایی هاتون هم ممنون تقریبا تمام بازی را یاد گرفتم ممنون
    به نظر من میلاد جان این که از 7تار بازی 3تاش افک بیفته اسمش شانس نیست
    اسمش اسکیل و تیم ورکه

100% باید فقط فقط دوئه بازی کنی ( البته رنکد منظورمه. به قول خودت خیالت راحته یک افک ترول احمق کمتر میشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •