تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1610 از 1783 اولاول ... 6101110151015601600160616071608160916101611161216131614162016601710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,091 به 16,100 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این شرکت‌ها از من شما زرنگ تر هستند و هزارتا دوز و کلک دارند. جشنواره نوشته تا 12 مگ این کلمه تا دستشون رو باز میگذاره که بگن این سرویس ها در حقیقت 128 هستند ولی ما تا 12 مگ هم پهنای باند رو باز میگذریم ولی شما سرعتشان به 128 کیلو بیت(16 کیلوبایت در ثانیه) هم که برسه حق اعتراض نداری .بله در شب به حدود 100-120 کیلو بایت محدود میکنند و حق اعتراضی هم نیست. محدود کردنشان هم مانند شاتل نیست که شما ماهانه از یه مقداری بیشتر دانلود بکنی محدودت کنند. در عمل اگر استفاده شبانه بیشتر از روزانه باشه حتی همون روز اول محدودت میکنند. البته برای جشنواره اینطور هست اگر سرویس عادی بگیرید که مسلما قیمت خیلی بیشتری باید بدید بله 12 مگ بگیرید واقعی هست و شبانه هم سرعت زیر اون حداقل نمیاد.
    دوست عزیز اگه ماهانه و غیرجشنواره هم بگیرید دقیقا مثل جشنواره محدود میکنن. توضیحاتشون .......

وضعیت شبانه : مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی سرویس های عمومی بین ساعت 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت لازم به ذکر است شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید .
    شایان ذکر است پس ازمحدود شدن سرعت شبانه سرویس اگر مشترک اقدام به خرید حجم اضافه نماید در این حالت همچنان امکان بهره مندی از 2 برابر ترافیک رایگان سرویس خریداری شده با سیاست سرعت روزانه در ساعت شبانه برای ایشان فراهم می گردد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه ماهانه و غیرجشنواره هم بگیرید دقیقا مثل جشنواره محدود میکنن. توضیحاتشون .......

وضعیت شبانه : مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی سرویس های عمومی بین ساعت 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت لازم به ذکر است شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید .
    شایان ذکر است پس ازمحدود شدن سرعت شبانه سرویس اگر مشترک اقدام به خرید حجم اضافه نماید در این حالت همچنان امکان بهره مندی از 2 برابر ترافیک رایگان سرویس خریداری شده با سیاست سرعت روزانه در ساعت شبانه برای ایشان فراهم می گردد.
    این قانون بالا مربوط به سرویس های شبانه نیم بها هست من دوره پیش همین سرویس رو داشتم هیچگاه هم محدود نشدم. الان در شبانه کاملا رایگان توضیحش چیز دیگری نوشته برای خرید سرویس که وارد سایت بشید در شرایط این سرویس های ترکیبی اون قانون هم نوشته یکجوری نوشته که برداشت من این بود که مانند همین سرویس نیم بهای که شما آوردید یا مانند طرح های مصرف منصفانه شاتل هست که بر اساس حجم کل ترافیک ماهانه میتونی تا یک درصدی از اون حجم رو بصورت نامحدود دانلود کنی و آگه بیشتر از اون حد دانلود کردی محدود میشی. اما پس از اینکه سرویس رو گرفتم و با کلی سروکله زدن با پشتیبانی متوجه شدم منظورشان چیه بهرحال با بازی با کلمات کاری کردند که شما تقریبا دانلود نا محدود نتونی داشته باشی مگر آنکه مصرف روزانت خیلی بالا باشه. سیستم محاسبه فعلی اینجوری هست که بر اساس مصرف روزانه حساب میکنند نه ماهانه یا کل حجم دوره. هر زمان که مصرف شبانه شما از هفتاد درصد مصرف کل شما بیشتر شد محدود میشی. اینکه چقدر ترافیک داری مهم نیست اینکه چقدر مصرف کردی مهم هست. مثلا من مصرفم 150-200 مگ در روز هست. همون روز اول که سرویس فعال کردم تایم شب یکدانه برنامه آندروید 90 مگی دانلود کردم صبح دیدم زده محدودیت بعلت رعایت نکردن مصرف منصفانه!!! حالا دیگه این چطور انصافی هست که با نود مگ رعایت نشده نمیدونم.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

این شرکت‌ها از من شما زرنگ تر هستند و هزارتا دوز و کلک دارند. جشنواره نوشته تا 12 مگ این کلمه تا دستشون رو باز میگذاره که بگن این سرویس ها در حقیقت 128 هستند ولی ما تا 12 مگ هم پهنای باند رو باز میگذریم ولی شما سرعتشان به 128 کیلو بیت(16 کیلوبایت در ثانیه) هم که برسه حق اعتراض نداری .بله در شب به حدود 100-120 کیلو بایت محدود میکنند و حق اعتراضی هم نیست. محدود کردنشان هم مانند شاتل نیست که شما ماهانه از یه مقداری بیشتر دانلود بکنی محدودت کنند. در عمل اگر استفاده شبانه بیشتر از روزانه باشه حتی همون روز اول محدودت میکنند. البته برای جشنواره اینطور هست اگر سرویس عادی بگیرید که مسلما قیمت خیلی بیشتری باید بدید بله 12 مگ بگیرید واقعی هست و شبانه هم سرعت زیر اون حداقل نمیاد.
    خب پس ، با این تفاسیر نمیشه ، من مثلا مودم رو فقط ساعت 3 نصف شب میخوام روشن کنم تا ساعت 9 صبح کلا تو روز استفاده ای ندارم ، چون سرویس دیگه دارم وفقط برای شبانه میخوام
    حالا اون سرویس عادیش مثلا قیمتش چقدره ؟
    مثلا من سرویسی رو که میخوام انتخاب کنم ، با کمترین حجم میخوام بخرم ، چون روز استفاده ای ندارم
    مطمنی سرویس عادیش رو به هیچ وجه محدود نمی کنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

سلام دوستان
    این جشنواره 102 گیگ که الان هست شرایط بخصوص شبانش به چه صورتی هست؟ :| یجوری تو سایت مینویسن و با کلمات بازی میکنن آدم اصلا حوصلش نمیگیره بخونه
    این محدودیت بر اساس حجم روزانه یعنی اگر من روز 200 مگ مصرف کنم شب 300 مگ محدود میشه؟؟ اگر اینجوری هست، این محدودیتش تا کی ادامه داره؟ همون شب یا کلا محدوده دیگه؟ :|
    بعد اینکه نوشنه حجم بصورت ماهانه اعطا میگردد یعنی در یک ماه حداکثر چقدر میشه مصرف داشت؟؟
    Last edited by SH@HIN; 11-08-2016 at 09:41.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب دوستان من جشنواره 102 گیگ تازه گرفته بودم بعد 5 روز استفاده و تقریبا دانلود شبی 1.5 گیگ شبانم محدود شد !
    حالا باید ببینم سرعتم امشب رو چند رفته

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خب دوستان من جشنواره 102 گیگ تازه گرفته بودم بعد 5 روز استفاده و تقریبا دانلود شبی 1.5 گیگ شبانم محدود شد !
    حالا باید ببینم سرعتم امشب رو چند رفته
    131 کیلوبایت شده

ناموس صبانتو سگ ....
    بعد دانلود 260 مگ از روزانه( یه قسمت از سریال رو گرفتم) سرعتم شده کمتر از 70 کیلوبایت پینگ هم وحشتناک بالارفته
    شبانه هم که ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

131 کیلوبایت شده

ناموس صبانتو سگ ....
    بعد دانلود 260 مگ از روزانه( یه قسمت از سریال رو گرفتم) سرعتم شده کمتر از 70 کیلوبایت پینگ هم وحشتناک بالارفته
    شبانه هم که ...
    [
    بالاخره 130 یا 70 !؟
    بازم میگم اگه شبانه دیگه از 100-120 پایین تر نیاد خوبه !
    اینقدر وضع شبانه رو شرکت ها داغون کردن که به همین باید راضی باشیم
    ---------------------
    اره پینگ و تک کانکشن خراب شده ! ولی فکر کنم مشکل سراسری هست تو تاپیک شاتل هم که همه راضی بودن چند روزه همه مینالن ( البته مال شما که دیگه خیلی داغونه )
    تست الان :

Last edited by MOHAMMAD2010; 11-08-2016 at 12:43.

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بالاخره 130 یا 70 !؟
    بازم میگم اگه شبانه دیگه از 100-120 پایین تر نیاد خوبه !
    اینقدر وضع شبانه رو شرکت ها داغون کردن که به همین باید راضی باشیم
    ---------------------
    اره پینگ و تک کانکشن خراب شده ! ولی فکر کنم مشکل سراسری هست تو تاپیک شاتل هم که همه راضی بودن چند روزه همه مینالن
    شبانه گاهی رو 131 محدود میشه
    گاهی هم 160 تا میشه ولی پاین 130 تا نمیاد

جالبیش اینجاس محدود شدی یعنی شدی دیگه از محدودیت در نمیای من دارم دیه الان وضع من ایتطوری شده

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شبانه گاهی رو 131 محدود میشه
    گاهی هم 160 تا میشه ولی پاین 130 تا نمیاد

جالبیش اینجاس محدود شدی یعنی شدی دیگه از محدودیت در نمیای من دارم دیه الان وضع من ایتطوری شده
    مشکلی نیست بابا 130 هم خوبه میشه شبی 2 گیگ گرفت
    تست الان گذاشتم تو پستم
    شما مودم رو یه خاموش روشن بکن ببین سرعت و پینگت بهتر نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مشکلی نیست بابا 130 هم خوبه میشه شبی 2 گیگ گرفت
    تست الان گذاشتم تو پستم
    شما مودم رو یه خاموش روشن بکن ببین سرعت و پینگت بهتر نمیشه
    ریست دادم الان از 94.176 ایپی گرفته پینگ و سرعت یخورده بهتر شد اما 8.8.8.8 داغونه 1000 شد الان

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •