دوستان بین G1x و G16 و دوربین های اس ال آر و نیکون D3100 و D3200کدوم رو انتخاب کنم؟
راستی سایز برای اون طرف مهم نیست!
ممنون
دوستان بین G1x و G16 و دوربین های اس ال آر و نیکون D3100 و D3200کدوم رو انتخاب کنم؟
راستی سایز برای اون طرف مهم نیست!
ممنون
تو این رنج 600d رو پیشنهاد می کنم و D3300 نیکون رو . 600d کیفیت فیلم برداری استثنایی عمل می کنه چیزی که حتی مدلهای بالاتری مثل 700d , 650d هم مثل این مدل نیستن تفاوتهایی چندانی در کیفیت عکس ندارن . کمی به امکانات اضافه شده.
در فیلم برداری 600d بهتر از d3300 هست و نمایشگر چراخانش کمک می کنه در شرایط نامناسب هم بتونید فیلم و عکس دلخواه رو بگیرید. d3300 رزلو شن بالاتری داره 33 در صد و کیفیت عکسش کمی بهتر هست.
بین مدلهایی که گفتید یه تقسیم بندی باید انجام بدیم
اگر دوربینی می خواد که همه چیزو در یک جا داشته باشه در شرایط خاص عکس نمی گیره سوژش متحرک نیست مثلا از اسب سواری یا فوتبال یا مراسم و جشنها یی که رقص و حرکتهای سریع وجود داره اول G1x و بعد G16
اگر کیفیت عکس براش مهمه و دنبال دوربینی هست که جایی کم نیاره اول D3300 بعد 3200 و بعد 3100 از کانن هم می تونه 600d رو در نظر بگیره ولی یه نکته هست که این دوربینها ممکنه به لنز و تجهیزات دیگه هم نیاز مند بشن
اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که canon ها از لحاظ قدرت پردازشی قوی تر هستند. راستی nikonها لنز 18-55 دارند. در مقایسه با لنز های غیر قابل جدا شدن g1x بهتر نیستند؟
من نگفتم کانن ها از قدرت پردازشی بالا تری برخودارن شاید بهتر بگیم تبلیغ بیشتری رو پردازنده هاش می کنه .شرکتها به خاطر رقابت نزدیکی که دارن از نظر تکنولوژی تولید خیلی بهم نزدیک شدن و اصلا دیگه نمی شه نظری روی برند خاصی داد. تا 4 و 5 سال پیش فاصله زیادی بین شرکتهایی مثل پاناسونیک و سونی و سامسونگ با شرکتهای با سابقه ای مثل کانن و پنتاکس و نیکون و المپوس و... بود. ولی می بینید که چه خوب تونستن با همکاری باشرکتهای دیگه جا برای خودشون باز کنن. همکاری با لنزساز ها و دوربین ساز های معروفی مثل لایکا و زایس و اشنایدر کمک بزرگی به اونها کرده سونی که رسما بخش دوربین سازی کونیکا مینولتا رو خرید .بنا بر این اگر کسی روی برندی نظر قطعی و کلی می ده یا از روی تعصبه یا نا آگاهی از شرایط جدید. شرکت سونی خیلی وقته تولید کننده اصلی چیپ های تصویر برای نیکون هست. شما باید ببنید در رنج قیمت مورد نظر شما کدوم شرکت محصول بهتری تولید کرده.
برگردیم به بحث قبلی یه سری دوربین اس ال آر بهتون پیشنهاد دادم نیکونها به اضافه ی canon 600d با قابلیت تعویض لنز. G1X یه دوربین کامپکت هست که از چیپ بزرگی بهره می بره مشابه اس ال آرهایی که گفتیم. مسئله اینه که اگر لنزی مشابه اون چیزی که روی این دوربین هست یعنی 28-112 با f 2.8-5.8 بخوایید برای این دوربینها تهیه کنید احتمالا باید معادل قیمت خود دوربین هزینه کنید. ولی این دوربین قابلیت تعویض لنز و الحاق تجهیزات حرفه ای تر نداره و سرعت فوکوس دوربینهای حرفه ای تر رو هم نداره در هر صورت کامپکت هست.
دوستان بهترین کامپکت تا 500 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ زوم مهم نیست فقط کیفیت عکس و فیلم
Canon Ixus 255 HS-Elph 330 HS البته باید بودجه ی خودتون رو کمی افزایش بدید ولی انتخاب بهتری نسبت به بقیه دوربینهادر این رنج قیمت هست دو مدل قبلی هم اگر پیدا کنید بد نیست یعنی 230 و 240
تو دوربینهای کامپکت بهتر دوربینی رو انتخاب کنید که رزلوشن بالای 12 نداشته باشه این یه نکته ی کلیدیه هر چی رزلوشن بالاتر می ره کیفیت عکس به ویژه در شرایط نور کم کاهش پیدا می کنه اگر دقت کنید مثلا G16 با 1400 قیمت فقط 12 مگاپیکسله تازه چیپ تصویرشم 1.5 برابر همین 255 هست. یه چند تا استثنا هم هست مثلا canon ixus 510 که به واقع یه دوربین 16 مگاپیلسلی هست و با رزلوشن 10 عکس می گیره کیفیت عکس چندان خوبی هم نداره.
آقا من ایکسوز240 دارم کیفیت عکسهاش هم عالی 16پیکسله ولی من همیشه رو12پیکسل عکس میگیرم .ارزش داره بدم 255 بگیرم.
چون اولا دوربین صفحه لمسی زیاد خوبی نیست ضمن اینکه لمسشم مثل گوشی های اولی ضربه ای باشه .دوم اینکه 16پیکسل شنیدم
تو دوربینهای کامپکت پیکسل پایین تر بهتره.
دوربین شما نسبت به 16 مگاپیسلیها کیفیت خوبی داره ولی اگر فکر می کنید رو 12 ببرید کیفیت عکسش بهتر می شه این طور نیست. شما با این کار فقط ریسایزش می کنید همون کاری که تو PC هم می تونید انجام بدید در این صورت چون سایز کاهش پیدا می کنه ضعفها و ایراد ها کمتر خودشو نشون می ده. تنها دوربینهای فوجی که از تکنولوژی EXR بهره می برند این قابلیت رو دارن که با نصف شدن رزلوشن اسمی کیفیت عکس رو نسبت به قبلش واقعا افزایش بدن و مثلا مثل یه دوربین 5 یا 6 مگاپیکسلی عکس بگیرن.
کسی که بخواد نظر بده باید با دو تا دوربین کار کرده باشه در ضمن من نمی دونم که 240 رو چند برمیدارن و مثلا شما چقدر باید به پولتون اضافه کنید تا 255 رو بخرید. ولی فکر نمی کنم کار درستی باشه. اختلاف این دو دوربین خیلی زیاد نیست و فکر نکنم شما تفاوت زیادی رو در کیفیت عکس داشته باشید ولی در کارکرد با اون شاید احساس تفاوت کنید.
Last edited by naamre; 01-10-2014 at 18:24.
از نظر قیمت من مشکلی ندارن من 240خودمو راحت 450میتونم بدم.درثانی 255هم 10برابر زوم داره هم فکر کنم جدید تره هم اینکه صفحه لمس نیست بقیه آیتم ها که فکر کنم یکی باشه .ولی من فکر کنم دوربین 12مگاپیکسلی باحسگر 2/3-1بهتر از 16مگا پیکسلی با همون اندازه حسگر باشه.البته فکرکنم F240بهتراز 255باشه
Last edited by najee; 02-10-2014 at 13:57.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)