اقا كسي جواب سوال منو نميده ؟ يكيش رو خودم پيدا كردم ولي تو يكيش گير دارم اولي اين بود كه نرم افزار شتاب دهنده سرعت اس ام اس رو پيدا كردم و كلي بهم حال داده و خيالم راحت شد ولي تو بك اپ و اپديت گوشي موندم تو رو خدا كمك كنيد !
اقا كسي جواب سوال منو نميده ؟ يكيش رو خودم پيدا كردم ولي تو يكيش گير دارم اولي اين بود كه نرم افزار شتاب دهنده سرعت اس ام اس رو پيدا كردم و كلي بهم حال داده و خيالم راحت شد ولي تو بك اپ و اپديت گوشي موندم تو رو خدا كمك كنيد !
Last edited by ozondj; 01-08-2007 at 23:49.
اين هم يه سايت پر از نرم افزار واسه ان 73 دارها البته اونايي كه 500 يا 600 به بالا واسش پول دادن ! اكثرشون هم تست شده و جواب ميده . چون گوشي من به قول شما از اون 300 تومني هاست و دوتا از دوستام كه گوشيشون رو 8 ماه پيش خريدن حاضرن باهاش عوض كنن چون فعلاً از هر لحاظ سرتر بوده شما بگين چينيه واسه ما سرعت و هنگ نكردن و كيفيت مهمه كه خدايش تا حالا اخ نگفته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نفر كه گوشيش زبان عربي هم داره بگه كه وقتي گوشي رو سايلنت ميكنه هنگام عكس انداختن باز هم صدا داره يا صداش قطعميشه ؟![]()
Last edited by ozondj; 01-08-2007 at 22:35.
بچه ها اگه من بخوام برای گالری پسوورد بذارم چی کار باید بکنم؟؟؟![]()
سلام
ميشه بعضي از معايب N73 را بگيد بدون تعصب ؟
ميشه كامل در مورد N73 اصلي و تقلبي توضيح بديد ؟
چه جوري مي تونيم بفهميم ساخت فنلاند هست يا چين يا غيره ؟ كامل توضيح دهيد .
آدرس تايپيك ديگه را نديد همين جا توضيح بديد .
merci
با تشكر
من زبونم مو در اورد بس كه توضيح دادم .
مي خواي مشكلاتي كه فقط تو همين فروم عنوان شد رو برات ليست كنم ؟! :
1-وجود نويز صوتي در هنگام فيلمبرداري
2-عدم نصب برنامه ها با پيغامهاي ارور عجيب مثل installation not supported !
3-خالي شدن ناگهاني گالري !
4- ناشناس بودن سريال گوشي در سايت Numberingplans
5-كند بودن گوشي در عمليات نرم افزاري
هر كدوم از مشكلات بالا رو يكي از گوشي هاي جديد داشته البته اين يه قانون نيست و براي همه صادق نيست اما عموميت داره
گوشيهاي Nokla , Nakila هم با اين قضيه فرق داره ...چين يكي از بزرگترين صاحب امتيازهاي توليد گوشي تو دنياست و هه گوشيها رو ميسازه و كاملاً طبيعيه.
شما به جاي اينكه يه دفعه داغ كني يه سري تو كلوپ نوكيا بزن كلي اطلاعات مفيد مي بيني . اونجا هم ثابت شده
نه متاسفانه من مدیر خط تولید نوکیا نیستم.......ولی هرکی یکم راجع به این موضوع فکر کنه نه توجیه یه کم تامل کنه نا اینکه آمپر خراب کنه و یه کم تجربه راجع به بازار گوشی داشته باشه و کمی تا قسمتی اقتصاد اونم نه اقتصاد ملی!!!! میدونه که شرکت نوکیا یه گوشی رو خیلی رو خط تولید نمیزاره حتی واسه گوشی های موفق باز حداقل کاری که میکنه یه گوشی جدید ولی خیلی مشابه وارد بازار میکنه.......دوست عزیز من واسه این حرفم هیچ سندی نه از شرکت نوکیا دارم نه مدیر خط تولیدشم که به اسناد شرکت نوکیا دسترسی داشته باشم گفتم که اینو سر یه حساب سر انگشتی گفتم حالا اگه شما فکر میکنین اینطور نیست و واسه خودتون دلیل دارین خیلی محترمانه دلایلتون رو بگین من خیلی دوست دارم شما منو با دلیل یا ... متفاعد کنین باور کنین آمادگیشو دارم.شما مدیر فروشه نوکیا هستید یا مدیر خط تولیدش؟؟؟؟
این که گوشی های جدید بهیچ وجه چینی نیستن؟؟؟؟ در مقابل این حرف قرار داره که گوشی های جدید اغلبشون یعنی اونائی که تولیدشون جدیده نه اینکه گوشی قدیمی که رو دست فروشنده موندن فندلاندی نیستن؟؟؟؟ خوب این دو تا حرفه حالا اینکه کدام مستدلتره من جواب نمیدم چون فکر کنم این موضوع چند هفته پیش توی این تاپیک و تاپیک دیگه به شدت بحث شد و نتیجه گرفت از حرف شماهم دلیلی ندیدمگوشیای جدید به هیچ وجه چینی نیستن..کی مشکل داشته با این گوشیا؟؟؟کی با جدیداش مشکل داشته؟؟؟عیب و ایرادشون چیه؟؟؟اینکه یکی گوشی رو دستش بگیره و بگه از گوشی خودم سرعتش کمتر بود ملاکه؟؟؟رنگ بردش سبز کمرنگه؟؟سبز کمرنگ مختص چینه؟؟؟بابا یکه بگه من این گوشی رو خریدم 1 ماه پیش الان فلان مشکل رو داره...باش کار کردم فلانش سوخت
من خودم گوشی های جدید رو از نزدیک بررسی نکردم ولی باز با توجه به تعداد پستهای زیادی که توی تاپیک هست ظاهرا مشکلاتی دارن به خصوص اون گوشی های remark یا تقلبی حالا ظاهرا اینارو نمیدونم ریمارکه یا نه حتی میگن از همون ظاهر اولیه و جنسش فرق دارن .....خوب بهرحال تقلبیه دیگه یا remark هست یعنی تحت مجوز نوکیا نیست. شما ازین دست گوشیهای چه انتظاری دارین؟؟؟؟؟ ولی اونائي که قانونی و اصلن ولی ممکنه ساخت فندلاند نباشن من بازم میگن تقریبا مطمئن هستم که فندلاندی نیستن مگه اینکه تولید یه سال پیش باشن مثلا
راجع به رنگ برد هر چند به لحاظ تئوری این ملاک نیست یعنی قطعا نمیتونیم بگیم چون رنگ برد اینه پس مربوط به این کشوره ولی در عمل این موضوع یکی از معتبرترین نشانه ها واسه تمایز گوشیهای نوکیای فندلاندی وچینی بوده و مخصوص این گوشی نیست شما اگه به تاپیکهای خیلی قدیمی راجع به گوشی سری بزنید که مثلا عنوا کمک برای خرید گوشی اصل رو دارن این همیشه معرفی شده یعنی گفتن رنگ سبز تیره برد یا روشن چیزی که روشنه این از تجربه به وجود اومده یعنی از مقایسه زیاد گوشی های چینی و فندلاندی بهر حال این رنگ برد از قدیم عنوان میشده ولی اگه از من بخواین که دلیل و مدرک مستند بیار نمیتونم چون یه چیز تجربی بوده که همیشه افراد با تجربه این معیار توصیه میکردن.......حالا شما سره و ناسرش رو خودت در بیار مطمئننا خدمت بزرگی به بچه ها میکنی
ببین دوست عزیز اول از همه اینو بگم که من قبلا هم توی این فروم گفتن اگه واقعا خواستین پیداش میکنم میزارم اونم اینکه:ت...آقا تو یک سال پیش خریدی 800 تومن..الان شده 350 تومن...ناراحتی از اینکه گوشیت ارزون شده؟؟؟همه میتونن بخرن؟؟میخوای بگی چون گرون خریدی پس بهتر از گوشیای الانه؟؟؟بابا بیخیال..
من اونائي که میخوان با مارک گوشی به خصوص فقط به صرف قیمتش کلاس بزارن.......ببخشید ها......احمق میدونم
قبلا هم گفتم این شما هستین که به گوشیتون معنی میدین نه گوشی یا ماشین به شما.........مثلا اگه من یه آدم با سرو وضع نامناسب و خیلی زننده و حالا این هیچی شعور کم و بی فرهنگن ووووو باشم حالا یه N95 یا یه HTC دستم بگیرمبا کلاس میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم شما هم با من موافقین
دوما من گوشیمو 440 با چانه خریدم بعد اون قیمتش تا 480 رفت ظرف دو هفته و بعد تا 600 هم رفت حالا اینو گفتم که فکر نکنین.............
بهر حال من به اون چیزی که به من نسبت دادین اعتقادی ندارم اگه یه باردیگه پستمو بخونی میفهمی که منظور من بیشتر حول حوش گلایه کردن از بازار آشفته ای که به راحتی سر مشتریهای بیجاره کلاه میزاره من دوست دارم همه اینو بدونن که توی کشورمون این جور کلاهبرداری میشه بدون اینکه کسی بتونه حتی اعتراض کنه شما خودت بگو گوشی remark به اسم NOKLA چیزی جز کلاهبرداریه آیا انتخاب این اسم و اسمهای مشابه خیلی تصادفی و از روی حسن نیت بوده..........پس این شما هستین که خیلی زود موضع گرفتین من نگفتم که گوشی های جدید تقلبی هستن بلکه معتقدم گوشی های جدید اغلب ساخت غیر شعبه فندلاند و در نهایت تحت مجوز نوکیا تحت نظارت نوکیا به اسم نوکیا و با استاندارد نوکیاست بحث من سر همون گوشی های تقلبی هست تازه من مطمئن هستم که توی ایران این جور نبوده که مسيله فقط به یه remark ختم بشه قطعا فروشندهای بی وجدان و مسلمان ایران طبق عادت دیرینه شون اونا رو توی جعبه های نوکیا و با برچسب نوکیا فروختن تا درنهایت که حتی IMEI شون حتی مطابفت هم نداشته باشه تازه اگه هم داشت باز قطعیتی در کار نبود
من خیلی دلم پره از بی شرفی و بی وجدانی بعضی فروشنده ها که همون موقع که گوشی N73 فندلاندی هم میفروختن شارژر و باتری و هدست اصلیرو با نمونه مشابه چینی عوض میکردن (همون هدست چینیهای سفید یا همون باتری و شارژرهائي که با افتخار روشون نوشته بود ساخت چین)
بگذریم...................
دوست عزیز شما بگین چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟گوشی های چینی شبیه N73 تولید شده به بازار ما هم اومده...ولی با اسم NOKLA...یا اسمی شبیه NOKIA..فقط هم مربوط به N73 نیست...N95 هم remark شدش به اسم NOKLA تو بازار هست....
ضمنا اینم بگم که نوکیا متاسفانه سیاست خیلی سخت گیرانه ای رو راجع به این داره که مشخص بشه گوشیش توی کدوم کشور ساخته شده حتی خیلی از فروم های خارجی اینم میگن که گوشیهای نوکیا مثل یه محصول بازار مشترک ساخته میشه و این بیشتر مربوط میشه به گوشیهای اروپائي ولی بحث چین یکم فرق دراه ظاهرا بعد از یه مدت شعبه فندلاندی نوکیا امتیاز ساخت گوشی رو به کشورهای دیگه میده بهر حال نوکیا رسما اینار رو نمیگه و سیاست روشنی راجع به این نداره شاید به این خاطر که نمیخواد بین گوشیهاش فرق بزارن
سه پست آخر با تمام وجود تایید میشه.
من خودم از 2 تا نرم افزار در اين مورد استفاده ميكنم يكيش x-ploer هستش كه فايلها رو هيدن ميكنه و پسورد هم ميتوني بده و ديگري advanc -loked... هستش كه مستقيماً ميتوني گالري رو قفل كني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)