تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 942 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

دوستان جهت برقراري و لغو سرويسها به جاي 130 با 140 تماس بگيريد
    چون با 140 هم دقيقا ميشه همه اون كارا رو كرد
    ولي 130 رو از ديروز كه ميگيرم هيچ صدايي نمي ياد

سرويس پست صوتي و ذخيره شماره تماس گيرنده هم كه فعلا كار نميكنه

با يكي از اپراتوراش(يه مردي بود) هم صحبت كردم گفت هنوز به طور كامل راه اندازي نشده!
    گفتم پس كي راه اندازي ميشه؟
    گفت طي چند روز آينده از طريق Sms به اطلاع شما ميرسونيم
    بعد گفتم چرا نميشه با ايرانسل براي شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟
    گفت آره هنوز هماهنگي هاي لازم براي گرفتن شماره هاي 3 رقمي انجام نشده!
    بعد گفتم مثلا 200090 كه 6 رقميه و اونم نميشه!!؟
    گفت آره خدمتتون عرض كردم
    بعد من نتونستم جلوي خودمو بگيرم,يه خورده عصباني شدم
    بهش گفتم شما مردمو سر كار گذاشتين
    هي همش ميگين بعدا راه اندازي ميشه,تا چند روز آينده راه اندازي ميشه
    بعد اونم قطعش كرد

خداييش از اول تا اواسط اسفند پارسال من براي همين Sms تنظيمات Gprs و Mms بيشتر از 10 مرتبه تماس گرفتم
    يكيشون ميگفت مشخصات و شمارتون رو بگيد , يكيشون ميگفت نوع مدل گوشيتون رو بگيد , يكيشون ميگفت كد Imei تون رو بدين بعد ميگفتن تا حداكثر 48 ساعت ديگه Sms تنظيمات براتون ارسال ميشه
    ما هم دو روز تموم صبر ميكرديم ولي خبري نبود كه نبود بعد دوباره تماس ميگرفتيم كه چرا Sms تنظيمات نيومد؟
    بعد دوباره روز از نو روزي از نو...
    بعد تا آخر اين Sms نيومد كه نيومد
    بعد گفتم اين جوري فايده نداره از اين سايت به اون سايت رفتم تا آخر تنظيمات درست رو پيدا كردم و به صورت دستي واردش كردم
    اين بود خلاصه اي از ماجراي ما

اينو خدمت اون دوستايي گفتم كه حتي حاضر نيستن چند تا صفحه قبلتر از اين تاپيك رو بخونن و جواب سؤالاشونو پيدا كنن و تا تنظيمات رو ميخوان بايد تو پست بعدي براشون نوشته بشه
    من كه خودم اون اوايل براي پيدا كردن تنظيمات مربوط به گوشيم خيلي زحمت كشيدم
    اصلا نبايد اين جوري باشه كه ما بخوايم جواب همه سؤالامونو اينجا بگيريم
    بايد اين قدر بخش سؤالات و راهنمايي هاي ايرانسل قوي و به روز باشه كه ما سؤالاي اساسيمونو اونجا مطرح كنيم
    چون اگه الان اونجا يه سؤال بپرسيم تازه اگه بخوان جواب اون سؤال رو بدن كم كمش يه هفته طول ميكشه
    اپراتوراشونم كه هي ميگن: چه كمكي ميتونم براتون انجام بدم
    هر چي هم كه ميپرسي يا ميگن بعدا راه اندازي ميشه يا جواب سربالا به آدم ميدن
    پس در نتيجه ما مجبور ميشيم سؤالامونو اينجا مطرح كنيم.

والسلام.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تا اونجايي كه من مي‌دونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال مي‌تونم بگم كه با 10 بي‌تي‌اس هم مي‌شه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجه‌اش‌ همين مي‌شه كه دوستان راجع بهش حرف مي‌زنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيام‌ها و ...

از نظر فني، از بعد مسافت هر بي‌تي‌اس مي‌تونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله مي‌تونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جاده‌هاي بين شهري، در فواصل زياد دكل‌هاي موبايل ديده مي‌شه. با اين محاسبه مي‌شه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.

سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكل‌ها يا در واقع بي‌تي‌اس زياد هستن؟ جواب: اون‌چه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كننده‌ها هستن. هر چه تعداد استفاده‌كننده‌ها بيشتر باشن، تعداد سايت‌ها بيشتر مي‌شن. براي مثال مي‌شه فرض كرد كه هر سايت 800 سيم‌كارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر مي‌تونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيم‌كارت نمي‌فروشه، بلكه چند برابر اون رو مي‌فروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نمي‌كنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيم‌كارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمول‌هاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).

خب پس به صورت خلاصه، با 10 بي‌تي‌اس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نمي‌كنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيم‌كارت فروخته شده باشه.

شنونده نظرات شما هستم.
    نه دوست عزیز در مورد تعداد bts ها ومشترکین با شما موافق نیستم چون من خودم فقط در یک منطقه اصفهان سه چهار تای آنها را سراغ دارم که متعلق به ایرانسل هستند در مورد مشترکین هم مطمئنا رقمی بیشتر از این را برای شهری چهار پنج میلیونی شاید هم بیشتر در نظر بگیرید ظاهرا شما در محاسبا تتون اصفهان را خیلی دست پایین گرفته اید اصفهان از نظر جمعیت و وسعت شهر کوچکی نیست هر چند حق هم دارید چون در مقابل تهران با ده یازده میلیون جمعیت و پیدا نبودن این سر وآن سر شهر دیگه اصفهان به نظر نمیاد. تعداد سایتهای ایرانسل در این شهر قابل ملاحضه است ولی ظاهرا همشون با تمام ظرفیت کار نمیکنند و یک جوری در حال امتحان به نظر میرسند چه بسا بعضی اصلا کار نمیکنند وشما در میدان انقلاب ، یعنی مرکز شهر و کنار رودخانه چیزی بنام آنتن در گوشی نمیبینی .
    در ضمن فراموش نشود که ایرانسل در برخی از نواحی اقدام به نصب سایت نکرده واز دکلهای اپراتور دولتی بصورت مشترک استفاده کرده که دو نمونه آن در میدان سبزه میدان در پارکینگ بزرگ نبش میدان و در خیابان مدرس روی دکل اصلی بالای ساختمان مرکز مخابرات مدرس قابل رویت میباشد

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 بين حرف تا عمل فاصله زياده

بالاخره اپراتور باید به یک حدی از پوشش دست پیدا کنه و سیم کارت توزیع کنه . یعنی اگر ایرانسل فقط 4000 سیم کارت ایرانسل در اصفهان بفروشه فقط 2 تا سایت نصب می کنه ؟؟؟ موبایل وسیله ای هست که قبل از همه چیز باید شما را در دسترس قرار بده در همه جا و مهم ترین بخش آن همین مکالمه است . الان تالیا حدود 4 ماه هست که در اصفهان فعال شده و هیچ سیم کارتی هم هنوز در این شهر توزیع نکرده ولی آنتن دهیش خیلی بهتر از ایرانسل هست من هرکجا سرچ شبکه می کنم در اصفهان تالیا را پیدا میکنه حتی نقاط نسبتا کور و آنتن دهی میشه گفت چیزی هست در حد TCI ولی ایرانسل اصلا اینطور نیست و به شدت ضعف پوشش داره مثلا در خیابان فول آنتن هست و در همان خیابان شما به داخل یک پاساژ می روید آنتن گوشی اصلا میره در حالی که در همان نزدیکی یک آنتن ایرانسل هم نصب هست ولی این اتفاق برای سیم کارت TCI نمی افته و در همان پاساژ هم فول آنتن هست و راحت می تونید تماس بگیرید در حالی که آنتن TCI حتی از ایرانسل در آن منطقه دورتر نصب شده . من دلیل این اتفاق را نمی دونم و واقعا تعجب می کنم . شاید BTS های TCI خیلی قویتر از ایرانسل هست .
    مسعود حرفي كه مي‌زني از نظر تئوري كاملاً درسته. دقيقاً مقصود از استفاده از موبايل همينه. ولي وقتي در دنياي واقعيت قرار مي‌گيريم، اون‌چه كه تعيين‌كننده است منافع شخصيه. همون‌طور كه مي‌دوني ايرانسل در اصفهان راه‌اندازي رسمي نشده. اين يعني چي؟ يعني شبكه رسماً اونجا وجود نداره. خب منافع شخصي در اينجا چي مي‌گه؟ مي‌گه كه آقاي شركت، بيا تعدادي سيم‌كارت براي مردمي كه مي‌خوان ايرانسل داشته باشن بفروش بعد هم پول سيم‌كارت رو بگير، هم از مكالمه‌ها درآمد بساز!

پس منافع شخصي مصرف‌كننده چي؟ در اين مصرف‌كننده عزيز لازمه اول يه تحقيقي در اين مورد بكنه (مثلاً از طريق همين سايت) بعد اقدام به خريد بكنه.

اين نكته هم خيلي مهمه كه شبكه‌هاي موبايل يه 5 شش ماهي براي جون گرفتن لازم دارن. قبل از اون انتظار سرويس خوب ازشون نداشته باشه. البته خودشون اين رو هيچ وقت توي تبليغات اعلام نمي‌كنن، طبيعتاً!

اگر مي‌بيني كه تاليا سرويس خوبي در اصفهان داره، خب چرا يه تاليا نمي‌گيري؟ مي‌توني ايرانسلت رو بذاري تو كمد براي چند ماه بعد. يا اگه علاقه‌اي بهش نداري ميتوني بفروشيش.

بابت پولي كه مي‌دي، از بهترين سرويس استفاده كن!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 متشكرم براي اطلاعاتتون از اصفهان

نه دوست عزیز در مورد تعداد bts ها ومشترکین با شما موافق نیستم چون من خودم فقط در یک منطقه اصفهان سه چهار تای آنها را سراغ دارم که متعلق به ایرانسل هستند در مورد مشترکین هم مطمئنا رقمی بیشتر از این را برای شهری چهار پنج میلیونی شاید هم بیشتر در نظر بگیرید ظاهرا شما در محاسبا تتون اصفهان را خیلی دست پایین گرفته اید اصفهان از نظر جمعیت و وسعت شهر کوچکی نیست هر چند حق هم دارید چون در مقابل تهران با ده یازده میلیون جمعیت و پیدا نبودن این سر وآن سر شهر دیگه اصفهان به نظر نمیاد. تعداد سایتهای ایرانسل در این شهر قابل ملاحضه است ولی ظاهرا همشون با تمام ظرفیت کار نمیکنند و یک جوری در حال امتحان به نظر میرسند چه بسا بعضی اصلا کار نمیکنند وشما در میدان انقلاب ، یعنی مرکز شهر و کنار رودخانه چیزی بنام آنتن در گوشی نمیبینی .
    در ضمن فراموش نشود که ایرانسل در برخی از نواحی اقدام به نصب سایت نکرده واز دکلهای اپراتور دولتی بصورت مشترک استفاده کرده که دو نمونه آن در میدان سبزه میدان در پارکینگ بزرگ نبش میدان و در خیابان مدرس روی دکل اصلی بالای ساختمان مرکز مخابرات مدرس قابل رویت میباشد
    علي، از اطلاعاتي كه در مورد اصفهان دادي ممنونم. چون من از نحوه كار ايرانسل در اصفهان اطلاعات كاملي ندارم. محاسباتي كه من انجام دادم (همونطور كه در پست مربوطه نوشتم) بر اساس فرضياته. صد البته مساله دست بالا و دست پايين گرفتن اين شهر يا اون شهر نيست. بلكه مساله سهيم كردن اطلاعاتي كه داريم و رسيدن به يك نتيجه قابل قبوله.

من دانشي رو كه دارم از در اختيار ديگران مي‌ذارم تا به بهترين نتيجه برسيم. يعني دوستاني كه علاقه‌مندند بدونند چرا بعضي اتفاق‌ها داره مي‌افته، روشن‌تر بشن و يه ديدگاهي نسبت به موضوع پيدا كنن.

نكته مهم در پست من اينه كه بي‌تي‌اس‌ها براي وسعت پوشش محدوديتي ندارند، بلكه محدوديت تعداد استفاده‌كننده رو دارند. مثلاً‌ در جاده تهران-سمنان ممكنه هر 4 كيلومتر يا بيشتر رو يك سايت پوشش بده، ولي در خيابان جمهوري تهران (كه از پررفت‌ و آمدترين خيابان‌هاي تهران هست و بورس صوتي-تصويري، گوشي موبايل و سازهاي موسيقي هم هست) شايد هر 200 متر يك سايت ديده بشه.

در ايرانسل هم قضيه به همين ترتيبه، اپراتور براي اين‌كه به يك شهر سريعاً پوشش بده، چند سايت رو راه‌اندازي مي‌كنه. و كل وسعت شهر رو از نظر سيگنال پوشش مي‌ده. اين سايت‌ها از نظر سيگنال به درصد زيادي از مشتركين پوشش مي‌دهند، و شما روي گوشتيون آنتن پر رو مي‌بينيد. (ولي وقتي مي‌خواين زنگ بزنين، به هر دليل موفق نمي‌شين). براي مثال در حال حاضر در منطقه شرق تهران، در يك فاصله 3 كيلومتري شما زير پوشش يك آنتن هستين. به‌تدريج كه شبكه رشد مي‌كنه، تعداد سايت‌ها هم زياد مي‌شه و تماس از طريق اپراتور راحت‌تر. در فاصله اين رشد، مشتركين با دردسر زيادي براي برقراري يا گرفتن تماس مواجه مي‌شن. كه اين مشكلات رفته رفته برطرف مي‌شه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 Site Sharing چيست؟

چند بار تا به حال دوستان اشاره كردند كه ايرانسل از آنتن‌هاي مخابرات استفاده مي‌كنه. دقت كنيد كه آنتن با دكل فرق داره. دكل منظور اون سازه‌ فلزيه كه در اشكال مختلف وجود داره و آنتن چيزيه سفيد رنگ و بلند كه در بالاي دكل نصب مي‌شه.

و اما Site Sharing... بعضي اوقات اپراتورها براي پايين آوردن هزينه‌هاي ساختماني اين عمل رو انجام مي‌دن. يعني قسمت سازه‌اي يا ساختماني سايت رو با هم شريك مي‌شن. در Site Sharing فقط فضا و سازه است كه تقسيم مي‌شه و تجهيزات تشريك نمي‌شن. يعني ايرانسل از بي‌تي‌اس يا آنتن مخابرات استفاده نمي‌كنه، بلكه از دكل مخابرات استفاده مي‌كنه براي اين‌كه آنتن‌هاي خودش رو روي اون نصب كنه.

البته لازمه اين نكته رو هم ياد‌آور بشم كه در موارد معدودي آنتن هم بين دو اپراتور تسهيم مي‌شه، ولي به احتمال قوي در اصفهان همون حالت اول داره اتفاق مي‌افته.
    Last edited by pedram_behrang; 26-04-2007 at 15:08.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايرانسل گفت: تا پايان تيرماه سال‌جاري تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شركت به ‪ ۲۵۰‬شهر مي‌رسد.

"عليرضا قلمبر دزفولي" روز چهارشنبه و درمراسم پيوستن شهرقزوين به شبكه ارتباطي ايرانسل در گفت وگو با ايرنا افزود: در حال حاضر ‪ ۸۰‬شهر تحت پوشش اين شبكه است كه تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري ‪ ۵۰‬شهر و تا پايان تيرماه امسال ‪ ۱۲۰‬شهر ديگر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل تا دو ماه آينده با ‪ ۲۰۰‬كشور جهان مرتبط خواهد شد اظهار داشت: در حال حاضراين شبكه با ‪ ۹۷‬كشور جهان ارتباط داشته و با ‪ ۲۰۰‬اپراتور ديتا قرارداد رومينگ بين‌الملل دارد.

"قلمبر دزفولي" دسترسي به‌اينترنت،ارسال و دريافت فايلهاي صوتي و تصويري از طريق گوشي‌هاي تلفن همراه و محاسبه نرخ مكالمه به‌صورت ثانيه‌اي را از مزاياي استفاده از شبكه ايرانسل عنوان كرد.

وي همچنين گفت: تا ماه آينده شهرهاي اقباليه، آبيك، محمديه و تاكستان در استان قزوين تحت پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار مي‌گيرند.

مديرعامل شركت ايرانسل تاكيدكرد كه تاپايان تابستان امسال تمام جاده‌هاي استان قزوين تحت پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

الان وضعیت آنتن دهی ایرانسل در تبریز و مشهد چطور هست دوستانی که در آنجا هستند ؟؟ چون این دو شهر به لحاظ جمعیت و وسعت تقریبا مانند اصفهان هست . البته یک نکته هم در مورد اصفهان هست و آن اینکه اصفهان تنها شهری هست که در آن 4 تا اپراتور فعالیت می کنند و ممکن هست ایرانسل برای نصب دکل با مشکل مکان مواجه شده . یک نکته جالب هم در مورد همکاری ایرانسل و اسپادان برای استفاده مشترک از سایت های دو طرف در سایت اسپادان آمده ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

علي، از اطلاعاتي كه در مورد اصفهان دادي ممنونم. چون من از نحوه كار ايرانسل در اصفهان اطلاعات كاملي ندارم. محاسباتي كه من انجام دادم (همونطور كه در پست مربوطه نوشتم) بر اساس فرضياته. صد البته مساله دست بالا و دست پايين گرفتن اين شهر يا اون شهر نيست. بلكه مساله سهيم كردن اطلاعاتي كه داريم و رسيدن به يك نتيجه قابل قبوله.

من دانشي رو كه دارم از در اختيار ديگران مي‌ذارم تا به بهترين نتيجه برسيم. يعني دوستاني كه علاقه‌مندند بدونند چرا بعضي اتفاق‌ها داره مي‌افته، روشن‌تر بشن و يه ديدگاهي نسبت به موضوع پيدا كنن.

نكته مهم در پست من اينه كه بي‌تي‌اس‌ها براي وسعت پوشش محدوديتي ندارند، بلكه محدوديت تعداد استفاده‌كننده رو دارند. مثلاً‌ در جاده تهران-سمنان ممكنه هر 4 كيلومتر يا بيشتر رو يك سايت پوشش بده، ولي در خيابان جمهوري تهران (كه از پررفت‌ و آمدترين خيابان‌هاي تهران هست و بورس صوتي-تصويري، گوشي موبايل و سازهاي موسيقي هم هست) شايد هر 200 متر يك سايت ديده بشه.

در ايرانسل هم قضيه به همين ترتيبه، اپراتور براي اين‌كه به يك شهر سريعاً پوشش بده، چند سايت رو راه‌اندازي مي‌كنه. و كل وسعت شهر رو از نظر سيگنال پوشش مي‌ده. اين سايت‌ها از نظر سيگنال به درصد زيادي از مشتركين پوشش مي‌دهند، و شما روي گوشتيون آنتن پر رو مي‌بينيد. (ولي وقتي مي‌خواين زنگ بزنين، به هر دليل موفق نمي‌شين). براي مثال در حال حاضر در منطقه شرق تهران، در يك فاصله 3 كيلومتري شما زير پوشش يك آنتن هستين. به‌تدريج كه شبكه رشد مي‌كنه، تعداد سايت‌ها هم زياد مي‌شه و تماس از طريق اپراتور راحت‌تر. در فاصله اين رشد، مشتركين با دردسر زيادي براي برقراري يا گرفتن تماس مواجه مي‌شن. كه اين مشكلات رفته رفته برطرف مي‌شه

حتي اگر تنها ده تا سيم کارت هم فروش ميرفت ايرانسل بايد با تعداد کامل BTS ها در تمام نقاط شهر امکان دسترسي به قدرت سيگنال خوب را براي همان ده نفر در تمام نقاط شهر آماده کند وهيچ ارتباطي بين تعداد مشترکين و تعداد BTS ها نيست . آيا در اپراتور دولتي با اين حجم ميليوني که هر سال به آن اضافه ميشود براي مثال در تهران هر دفعه بايد يک سايت بقل يک سايت ديگر زد يا هر دفعه واگذاري بايد همش سايت اضافه کنند يعني مانند خط ثابت هي سيم کشي جديد کنند يا اينکه حجم شبکه را بالا ميبرند؟. بله حجم شبکه را بالا ميبرند کار BTS تحت پوشش قرار دادن وآنتن دهي خوب در منطقه نصب شده است و مقدار مشترکين وتعداد تماس مشترکين مربوط به ميزان حجم شبکه نصب شده در روي BTS و از آن به بعد ميباشد تعداد آن فقط براي مناطق کور وکم سيگنال احتمالي زياد ميشود مانند آنچه که شما در خیابان جمهوری مثال آوردید تمام آن سایتها بصورت یک پایه های استوانه ای با باکسهای کوچک فرستنده وگیرنده در امتداد خیابان که همگی مکمل پوشش یکدیگر هستند قرار دارند که کار آن فقط پوشش خیابان جمهوری با آن ساختمانهای بلند کناری میباشد این یعنی نقطه کور برای سایتی که به صورت سنتی با آن دکلهای مرسوم و کانتینر تجهیزات در کنارش هیچ جایی برای نصب ندارد شما فکر میکنی غرض از اینهمه صحبت از شبکه و فیبر نوری و سویئچر در ارتباطات سیار برای چیست برای همینه که میزان وتعداد حجم تماسهای ردوبدل شده را بالا ببرند واز زیاد کردن تجهیزات کم کنند البته فکر میکنم این سایتها ی نصب شده در جمهوری ایرانسلی باشند چون این یکی از شگردهای ایرانسه که اولین جایی که خوب پوشش میده مرکز بورس خرید وفروش گوشی و سیم کارت است تا مشتری بمحض خریدن سیمکارت کلی زوق کنه توی اصفهان نیز همینگونه بود در هر حال بیشتر صحبت بر سر این است که اصفهان آنتن دهی مناسبی ندارد وهنوز ب خلاف نظر شما هنوز تمام شهر را پوشش نداده، به شبکه زیر ساخت وصل هم نیست ودیگه اینکه از یکدیگر بیشتر یاد بگیریم ویا به قول شما بیشتر بیاندیشیم
    فعلا خدا حافظ شما چون من دیگه بعلت سفرنمیتونم کانکت بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عليرضا، من 100 درصد مطمئن هستم كه تو هيچ غرضي از اين كار نداشتي. فقط چون تا حدودي با فرهنگ جهاني آشنا هستم، خواستم اين آشنايي رو بين كساني كه با اونها در يك كشور زندگي مي‌كنم، نشر بدم. من مي‌دونم كه تو اين كلمه رو از فيلم‌ها يا تلويزيون شنيدي (همونطور كه گفتم در دوبله‌هاي قديمي رايجه).

لازمه به اين نكته هم اشاره كنم كه اين كلمه، ترجمه كلمه Nigger هست.
    نه از تو فیلم نشنیدم از توی همین انجمن شنیدم برای اولین بار ولی یادم رفته کی گفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

5

ايرانسلو بي خيال
    مخابرات گفت gprsواسه سيمكارتهاي دولتيو تا اول تابستون را ميندازه
    حالا 13ساله فقط حرفشه ولی اثری ازش نیست یه چن سالم روش
    حالا اول خرداد بعد شد شهریور بعدشم حالا خدا میدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •