پس لطف کن بعد از اینکه مجوز گرفتی فروشگاهایی که میتونیم تهیه کنیم رو بگو
دستت درد نکنه
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
پس لطف کن بعد از اینکه مجوز گرفتی فروشگاهایی که میتونیم تهیه کنیم رو بگو
دستت درد نکنه
تولد امام هشتم مبار ک
سید جان بعد از انتشار از طر یق اینتر نت با یک فایل کو چیک درستش می کنمفقط بین خودمون باشه:
![]()
Last edited by ufo-alien; 29-10-2009 at 23:42.
از جوابت ممنون میخواستم بدونم این پچ توی چه کامپیوتر های اجرا میشه منظورم رم گرافیک و... است با تشکر از زحمات شما
ufo-alien جان خیلی خیلی ممنون هستم از این مدی که درست کردی.هر قیمتی هم که روش بزاری حق کارت هست.یه خواهش داشتم.اگه میشه چند تا عکس جدید از این مد برام تو یه سایت یا وبلاگ معرفی کن تا با این امکاناتی که نوشتی بیشتر اشنا بشیم.
اگه بازی جنرال اجرا شه این پک هم اجرا میشه و مشکلی نخواهید داشت
ایران هرو دارد ؟؟؟مثل چین که اون زن هکره را دارد یا جی ال ای که واسه اون تک تیر اندازه
هروی ایران کیه ؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز...
اگه امکانش هست یکمی در رابطه با ارتش USA Helicopter ویا همون USA Air Force توضیح بدید که کدوم هلیکوپتر قدرت بالایی داره و در کل یکمی در رابطه با امتیازهاش توضیح بدید!
سلام
من الان بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو نصب کردم وقتی میرم توی بازی یک دقیقه نمیشه که کل بیسم میترکه لطفا به من یک پچ واسه این بازی بدید خیلی ضروری هستش![]()
از همون اول هم مشخص بود پوليه؛ البته حق هم داره چون زحمت كشيده. هر كس ديگه هم بود همين كار رو مي كرد.
ارزش داره اما بشرط اينكه درست و بدون گاف و ماف اجرا بشه و كار كنه. چون معمولا هر چي كه تا حالا از بچه هاي خودمون ديديم اشكالات زيادي تو كاراشون بوده.( مثل بازيهايي كه از تلوزيون هم تبليغشون ميكنن و قيمت بالايي هم ميگيرن براي خريد بازي )
بگذريم؛ قرار بود آموزش اين رو هم بدي كه چطوري اين مود رو درست كردي و جنرال رو اديت كردي و نرم افزارهايي رو كه ازشون استفاده كردي رو هم معرفي و آموزش بدي "اميدوارم كه نزني زيرش! اگه واقعا بفكر پيشرفت محصولات داخلي كه براي اين ميگي 1500 چيزي نيست براي حمايت محصولات داخلي"
در ضمن نيازي نيست براي مجوز صبر كني خودت فعلا ميتوني براي بچه هاي اين سايت DVD اين مود رو بفروشي؛ مگر اينكه پيشا پيش امتياز اين بازي رو به پرديس فروخته باشي يا اينكه كارمندش باشي!كه اگه اين باشه كه ديگه...
خوب در هر صورت ما همه منتظر پاسخي راسخيم.![]()
سلا م
فعلا سرم ب خاطر رفع اشکالات خیلی شلو غه به زودی یک توضیحات کلی بر ای تیمها با قابلیتاشون براتون می نویسم فقط بگم بیش از شش مدل جدید هلی کوپتر با گرافیک وتکسچیر جدید داریم و نیر وی هوایی امر یکا واقعا وحشت ناک شده با فر و دگاه های جدید با طر احی و شکل جدید با قا بلیت هشت آشیانه پر واز ....
سلا م
دوست من قبلا توضیح دادم اولا قصد من بیشتر رسیدن راحتر این پک به دست شماست تا سود مالی این پک 2.04 گیگه من اگه این حجم رو دانلود کنم البته با این سر عتی که من دارم که اگثر شما ندارید سر عت اینتر نت من یک گیگه و دانلود من متوسط 73 هستش ولی سر عت آپلود من 11 هستش و با این سر عت یک کار بسیار سختو پر ریسکیه چومن احتمال ارور در بین آپلود بالاست و شما بعد از دانلود دو گیگ می بینید بازی ارور میده و تمام زحمت و هزینه و وقتتو ن هدر رفتست پس بهتر ین راه به نظر من این راه هستش ولی چون جنر ال زرو مجوز نداره باید من مجوز بگیرم و کسب مجوز مرا حلی داره که فکر کنم بیش از 45 روز کار ببر ه ........
دو م اینکه این کار کار بسیار بسیار سختی بود و بسیار وقت گیر اگه می خواهید بدو نید چر ا فقط یکیشو بهتون می گم برید و یک تانک یا هواپیمای جدید بر ای بازی تعر یف کنید و طر احی کنید تا در بازی اجر ا شه البته بدون مشکل و ارور اونم تازه بدون هیچ تجر به و دانشی من بسیار ی از این کار ها رو به تنهای و بر ای اولین بار با تفکر بسیار و کلنجار رفتن و خسته نشدن و سما جت باور نکر دنی کشف کردم و اجرا کردم وگر نه من در اوایل کار حتی نمی دونستم چه جوری باید شر و ع کنم .....
پس می بینید که کار بسیار بسیار وسیع و پر دردسره اگه می خواید امتحانکنید برید برای بازی یک دمو بسازید یا یک تکسچیر جدید بر ای بازی تعر یف کنید مٍثلا یک درخت یک بوته یا یک چمن جدید ببینید بعد چه کار مشکلیه یا یک آهنگ جدید رو پیدا کنید یاچه می دونم یک صدای اسلحه رو عوض کنید واقعا بعد از این کار در ک می کنید من چی می گم وگر نه ......
سوما من در ابتدای که این کار رو شر ع کردم به همه شما بار ها و بار ها تقا ضای کمک کردم ولی متا سفانه تعداد بسیار کمی از شما اعلا م آما دگی کر دید و دوستان بسیار خوب کمی دعوت منرو جواب دادند و در بعضی موارد قبول زحمت کردند چرا شما اون زمان اعلا م آما دگی نکر دید چرا ما باید همیشه بخواهیم همه چیز آسون و رایگان بدست بیاد نه ولله من در مدت این سه ماه روز های کمی بوده که شبها رو بخوابم من هم شب و هم روز کار کردم اگه بازم شما دوستان مایل به همکاری باشید من پر وژه های دیگری نیز دارم که واقعا نیاز به کادر مجر ب و یک تیم هستش و به زودی طر یقه همکاری و شر لیط همکاری رو اعلا م می کنم اگه دوست داشتید کمال افتخار من هستش تا تجر بیاتم رو در اختیار تون بذارم و با هم کار های آینده رو اجرا کنیم ....
چهارم اینکه من بار ها گفتم و بازم می گم نمی گم شاید اشکالاتی باشه در این پک ولی امتیازات اون نسبت به پک های دیگه آنقدر بالا ست که به جر ات می توان گفت یک کا مله و شما مطمئن باشد به راحتی اجر ا میشه و اروری نداره و باکهاشو چندین بار از چندین فیلتر رد شده و بازی روان و بسیار جذابه نمی دونم شاید هم از دید من اینه بازم باید شما ببییند و نظر بدید شاید من توهم ور م داشته ولی تا حالا هرکی بازی رو دیده خوشش او مده ........
و پنجما اینکه من کارمند هیچ جا و هیچ کس نیستم و تا حالا هم نبودم و بنا بر تعهد من با شر کت مذکور من نمی تونم بازی رو قبل از انتشار منتشر کنم ..... و در اینجا جا داره از رفتار و گفتار عده ای از دوستان دوستانه گله مند باشم
انتظار داشتم این دو ستان خیلی منصفتر باشند ولی ..
موفق باشید دوستدار همه شما عزیزان منصوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)