تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 161 از 391 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پس لطف کن بعد از اینکه مجوز گرفتی فروشگاهایی که میتونیم تهیه کنیم رو بگو
    دستت درد نکنه

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

یک سوال داشتم اگه این طور بخواهیم بازی کنیم که نمیشه ؟؟؟؟؟؟ ناتو شده استرالیا ؟ لااقل بعد از این که مجوز گرفتی فایلی را بزار تا بشه اسم هایشان را عوض کرد ممنون
    تولد امام هشتم مبار ک
    سید جان بعد از انتشار از طر یق اینتر نت با یک فایل کو چیک درستش می کنم فقط بین خودمون باشه:
    Last edited by ufo-alien; 29-10-2009 at 23:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

12

از جوابت ممنون میخواستم بدونم این پچ توی چه کامپیوتر های اجرا میشه منظورم رم گرافیک و... است با تشکر از زحمات شما

در آغاز فعالیت hzh090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز اولا من اصلا قصد فر وش نداشتم ولی قبو ل کنید که من بیش از سه ماه شبا نه روز روی این کار کار کردم
    و دو ما از طر یق اینتر نت اصلا امکان نداره حجم این پک حدود 2.04 گیگ شده و امکان آپلود ندارم .
    ضمنا خدمتتون عرض کنم دوست عزیز اگه قصد دارید از محصو لا ت کشورمان حمایت کنید فکر نکنم قیمت 1500 تو مان قیمت بالا ی بر ای تهیه راحت و بی دردسر این مود باشه اگه شما از اینتر نت هم دانلود می خواستید بکنید با قیمت اینتر نت در ایر ان بسیار بیش از این قیمت بر اتون تمو م می شد .
    سو ما : من طبق قر ار دادی که دارم فعلا حق انتشار پک رو ندارم و هدف من فقط و فقط دسترسی آسان به این پک برای همه بود نه سود مالی سود مالی این قرار داد نسبت به وقتی که روش گذاشتم بسیار نا چیزه ....
    ولی باز باشه من به محض آمدن این پک به بازار برای تهیه دوستان فکر های دارم ... البته مجانی ...

گوشهای از امکاناتی که اضا فه شد ند :
    با اصمینان خاطر بهتون قول می دم شما با یکی از بهتر ین مود های سا خته شده روبر و هستید باید متذکر بشم تمام چیز های که شما در جنر ال زرو می دیدید عوض شده
    تکسچیر بازی 50% تعقییر کرده بافت درختها آب محیط و حدود ده مدل درخت جدید و بافت مناطق گر مسیر ی و معتدل به بازی اضا فه شده حدود 150 نقشه جدید به بازی اضافه شده که بیش از 15 نقشه مناطق گر مسیری و سر سبز داریم ...
    تکسچیر آب شبیه باز ی ر د آلر د سه هستش آب در نقشه های بارانی گل آلوده ودر هوای آفتابی صاف و شفاف هستش
    یکی از پر زحمتر ین قسمتهای بازی هوش مصنوعی بازیه که کاملا ارتقا ء پیدا کرده و شما با حملات هوشمندانه رایانه و شدیدی مواجه خواهید بود به صورتی که جنگ دو به دو هم بسیار بسیار سخت شده و من خودم قبلا با یک تم با شش هفت تیم همزمان مبارزه می کگردم ولی حالا با دو تیم مشکل دارم
    تمام دفاعی ات بازی عوض و قوی شدند شما با واحد های جدیدی در دفا ع تیمها مواجه هستید که هر تیم مختص خودش سا خته شده و متفا وت با تیم دیگه ....
    تمام صداهای بازی دوبله شده است
    تمام موزیکهای بازی عوض شدند ....
    تمام صداهای انفجار ها و اسلحه ها تعقییر پیدا کرده
    تمام تانکها عوض شدند با گرافیک بسیار بالاتر
    اکثر سر با زها عوض شدند با گرا فیک بسیار بالاتر ...
    تمام تکسچیر و لبا سهای سر باز ها عوض شدند ...
    تمام تانکها تکسچیر جدید دارند ...
    تمام سا ختمانهای 13 ژنرال جدید همه و همه جدید ند ...
    واحد های جدید تانمکهای جدید نیروی دریایی هواپیما های جدید سر باز های جدید به بازی اضا فه شدند ...
    امکانات بازی اضا فه شدند شما در قسمت ستار ه ها با امکانات بیشتری مواجه خواهید بود .........
    صدای محیط 50% تعقییر کرده ...
    تمام انفجار ها ، تمام تکسچیر دود ،شلیکها همه و همه بسیار بهتر و گرافیک شلیکها و انفجار ها تعقییر پیدا کرد ند
    اثر گذاری بر محیط کملا تعقییر کرده شما با شلیک بر نقطهای می توانید اثر شلیک و انفجار رو بر روی زمین مشا هده کنید در صورتی که در بازی این خاصیت نیست ......
    شما با بیش از 25 مدل هواپیما و هلی کوپتر جدید روبرو خواهید شد ... البته با گرافیک و طر احی بسیار طبیعی تر
    فر و دگاه های جدید :مثلا نیر وی هوائی امر یکا در فر و د گا هش قا بلیت سا خت هشت هواپیما در یک فر و دگاه بزر گ با هشت آشیانه رو داراست .....

اینها تنها گوشه های از این کار ها و تلاشهای من بر ای این مد است حالا قضا وت با خودتون ....

در آخر باید متذکر بشم این مدهای رو هم که در اینتر نت می بینید به تشخیص و میل سا زنده و بعد از اینکه در بازار ار ائه شد در اینتر نت ارائه شده ولی متاسفانه من نمی تونم بعلت حجم بالا
    توی اینتر نت آپلودش کنم ولی قول بهتون می دم من در بازی قابلیتهای آپدیت فر اوانی گذاشتم که از طر یق اینتر نت رایگان با حجم کم ارائه خواهد شد ....

ufo-alien جان خیلی خیلی ممنون هستم از این مدی که درست کردی.هر قیمتی هم که روش بزاری حق کارت هست.یه خواهش داشتم.اگه میشه چند تا عکس جدید از این مد برام تو یه سایت یا وبلاگ معرفی کن تا با این امکاناتی که نوشتی بیشتر اشنا بشیم.

5. این کاربر از hzh090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

از جوابت ممنون میخواستم بدونم این پچ توی چه کامپیوتر های اجرا میشه منظورم رم گرافیک و... است با تشکر از زحمات شما
    اگه بازی جنرال اجرا شه این پک هم اجرا میشه و مشکلی نخواهید داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

1 سلام

ایران هرو دارد ؟؟؟مثل چین که اون زن هکره را دارد یا جی ال ای که واسه اون تک تیر اندازه
    هروی ایران کیه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز...

اگه امکانش هست یکمی در رابطه با ارتش USA Helicopter ویا همون USA Air Force توضیح بدید که کدوم هلیکوپتر قدرت بالایی داره و در کل یکمی در رابطه با امتیازهاش توضیح بدید!

در آغاز فعالیت Beauty_Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من الان بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو نصب کردم وقتی میرم توی بازی یک دقیقه نمیشه که کل بیسم میترکه لطفا به من یک پچ واسه این بازی بدید خیلی ضروری هستش

داره خودمونی میشه L E G E N D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

8 من ميدونستم!

از همون اول هم مشخص بود پوليه؛ البته حق هم داره چون زحمت كشيده. هر كس ديگه هم بود همين كار رو مي كرد.
    ارزش داره اما بشرط اينكه درست و بدون گاف و ماف اجرا بشه و كار كنه. چون معمولا هر چي كه تا حالا از بچه هاي خودمون ديديم اشكالات زيادي تو كاراشون بوده.( مثل بازيهايي كه از تلوزيون هم تبليغشون ميكنن و قيمت بالايي هم ميگيرن براي خريد بازي )
    بگذريم؛ قرار بود آموزش اين رو هم بدي كه چطوري اين مود رو درست كردي و جنرال رو اديت كردي و نرم افزارهايي رو كه ازشون استفاده كردي رو هم معرفي و آموزش بدي "اميدوارم كه نزني زيرش! اگه واقعا بفكر پيشرفت محصولات داخلي كه براي اين ميگي 1500 چيزي نيست براي حمايت محصولات داخلي"
    در ضمن نيازي نيست براي مجوز صبر كني خودت فعلا ميتوني براي بچه هاي اين سايت DVD اين مود رو بفروشي؛ مگر اينكه پيشا پيش امتياز اين بازي رو به پرديس فروخته باشي يا اينكه كارمندش باشي! كه اگه اين باشه كه ديگه...
    خوب در هر صورت ما همه منتظر پاسخي راسخيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز...

اگه امکانش هست یکمی در رابطه با ارتش USA Helicopter ویا همون USA Air Force توضیح بدید که کدوم هلیکوپتر قدرت بالایی داره و در کل یکمی در رابطه با امتیازهاش توضیح بدید!
    سلا م
    فعلا سرم ب خاطر رفع اشکالات خیلی شلو غه به زودی یک توضیحات کلی بر ای تیمها با قابلیتاشون براتون می نویسم فقط بگم بیش از شش مدل جدید هلی کوپتر با گرافیک وتکسچیر جدید داریم و نیر وی هوایی امر یکا واقعا وحشت ناک شده با فر و دگاه های جدید با طر احی و شکل جدید با قا بلیت هشت آشیانه پر واز ....

از همون اول هم مشخص بود پوليه؛ البته حق هم داره چون زحمت كشيده. هر كس ديگه هم بود همين كار رو مي كرد.
    ارزش داره اما بشرط اينكه درست و بدون گاف و ماف اجرا بشه و كار كنه. چون معمولا هر چي كه تا حالا از بچه هاي خودمون ديديم اشكالات زيادي تو كاراشون بوده.( مثل بازيهايي كه از تلوزيون هم تبليغشون ميكنن و قيمت بالايي هم ميگيرن براي خريد بازي )
    بگذريم؛ قرار بود آموزش اين رو هم بدي كه چطوري اين مود رو درست كردي و جنرال رو اديت كردي و نرم افزارهايي رو كه ازشون استفاده كردي رو هم معرفي و آموزش بدي "اميدوارم كه نزني زيرش! اگه واقعا بفكر پيشرفت محصولات داخلي كه براي اين ميگي 1500 چيزي نيست براي حمايت محصولات داخلي"
    در ضمن نيازي نيست براي مجوز صبر كني خودت فعلا ميتوني براي بچه هاي اين سايت DVD اين مود رو بفروشي؛ مگر اينكه پيشا پيش امتياز اين بازي رو به پرديس فروخته باشي يا اينكه كارمندش باشي! كه اگه اين باشه كه ديگه...
    خوب در هر صورت ما همه منتظر پاسخي راسخيم.
    سلا م
    دوست من قبلا توضیح دادم اولا قصد من بیشتر رسیدن راحتر این پک به دست شماست تا سود مالی این پک 2.04 گیگه من اگه این حجم رو دانلود کنم البته با این سر عتی که من دارم که اگثر شما ندارید سر عت اینتر نت من یک گیگه و دانلود من متوسط 73 هستش ولی سر عت آپلود من 11 هستش و با این سر عت یک کار بسیار سختو پر ریسکیه چومن احتمال ارور در بین آپلود بالاست و شما بعد از دانلود دو گیگ می بینید بازی ارور میده و تمام زحمت و هزینه و وقتتو ن هدر رفتست پس بهتر ین راه به نظر من این راه هستش ولی چون جنر ال زرو مجوز نداره باید من مجوز بگیرم و کسب مجوز مرا حلی داره که فکر کنم بیش از 45 روز کار ببر ه ........
    دو م اینکه این کار کار بسیار بسیار سختی بود و بسیار وقت گیر اگه می خواهید بدو نید چر ا فقط یکیشو بهتون می گم برید و یک تانک یا هواپیمای جدید بر ای بازی تعر یف کنید و طر احی کنید تا در بازی اجر ا شه البته بدون مشکل و ارور اونم تازه بدون هیچ تجر به و دانشی من بسیار ی از این کار ها رو به تنهای و بر ای اولین بار با تفکر بسیار و کلنجار رفتن و خسته نشدن و سما جت باور نکر دنی کشف کردم و اجرا کردم وگر نه من در اوایل کار حتی نمی دونستم چه جوری باید شر و ع کنم .....
    پس می بینید که کار بسیار بسیار وسیع و پر دردسره اگه می خواید امتحانکنید برید برای بازی یک دمو بسازید یا یک تکسچیر جدید بر ای بازی تعر یف کنید مٍثلا یک درخت یک بوته یا یک چمن جدید ببینید بعد چه کار مشکلیه یا یک آهنگ جدید رو پیدا کنید یاچه می دونم یک صدای اسلحه رو عوض کنید واقعا بعد از این کار در ک می کنید من چی می گم وگر نه ......
    سوما من در ابتدای که این کار رو شر ع کردم به همه شما بار ها و بار ها تقا ضای کمک کردم ولی متا سفانه تعداد بسیار کمی از شما اعلا م آما دگی کر دید و دوستان بسیار خوب کمی دعوت منرو جواب دادند و در بعضی موارد قبول زحمت کردند چرا شما اون زمان اعلا م آما دگی نکر دید چرا ما باید همیشه بخواهیم همه چیز آسون و رایگان بدست بیاد نه ولله من در مدت این سه ماه روز های کمی بوده که شبها رو بخوابم من هم شب و هم روز کار کردم اگه بازم شما دوستان مایل به همکاری باشید من پر وژه های دیگری نیز دارم که واقعا نیاز به کادر مجر ب و یک تیم هستش و به زودی طر یقه همکاری و شر لیط همکاری رو اعلا م می کنم اگه دوست داشتید کمال افتخار من هستش تا تجر بیاتم رو در اختیار تون بذارم و با هم کار های آینده رو اجرا کنیم ....
    چهارم اینکه من بار ها گفتم و بازم می گم نمی گم شاید اشکالاتی باشه در این پک ولی امتیازات اون نسبت به پک های دیگه آنقدر بالا ست که به جر ات می توان گفت یک کا مله و شما مطمئن باشد به راحتی اجر ا میشه و اروری نداره و باکهاشو چندین بار از چندین فیلتر رد شده و بازی روان و بسیار جذابه نمی دونم شاید هم از دید من اینه بازم باید شما ببییند و نظر بدید شاید من توهم ور م داشته ولی تا حالا هرکی بازی رو دیده خوشش او مده ........
    و پنجما اینکه من کارمند هیچ جا و هیچ کس نیستم و تا حالا هم نبودم و بنا بر تعهد من با شر کت مذکور من نمی تونم بازی رو قبل از انتشار منتشر کنم ..... و در اینجا جا داره از رفتار و گفتار عده ای از دوستان دوستانه گله مند باشم
    انتظار داشتم این دو ستان خیلی منصفتر باشند ولی ..

موفق باشید دوستدار همه شما عزیزان منصوری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •