سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
راهنمایی لطفا
من یه N70 دارم و مشکلم اینه که
وقتی می خوام عکسی رو نگاه کنم ابتدا باید یک زوم 25% بکنم (با 5 یا 7 ) بعد با 7 فول اسکرین کنم
حالا امکانش هست که بدون زوم عکس رو به صورت فول اسکرین در بیارو؟؟؟؟
ممنون از راهنمایتون.
به نظر من resco photo viewer رو نصب كن راحت ميشي.سرچ كن تو فروم هست
![]()
سلام
ببخشید من شنیدم اگه گوشی آپدیت کنی تمام اطلاعات روی گوشی پاک میشه و اینکه اگه آپدیت بشه خیلی سرعت گوشی بهتر میشه و دیگه مشکلاتش کمتر میشه ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید من گوشیم که n72 هست و بجز یه دوربین جلو ،با N70 فرق دیگه ای نداره رو آپدیت کنم
------------------------
سخته ولی غیر ممکن نیست![]()
اره اپدیت کنید خوبه ..
من ان70 رو دیدم که خیلی بهتر شده (تبدیل به موزیک ادیشن شده بود ) اماباطری زیاد مصرف میکرد
دوست عزیزممنون که راهنمایی کردید
اگه لطف کنید نحوه آپدیت کردن و اینکه اگه من n72 رو بخوام آپدیت کنم ، مدل موزیک ادیشن داره ؟
نه داداش N72 موزیک نداره
ایناجا تاپیک مخصوصه آپیدت گوشی های نوکیا هست ..
ان72 موزیک نداره ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه، هر چی تو فروم گشتم چیزی پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم مشکلم رو اینجا مطرح کنم:
کلید راست کلید چپ (left selection key & right) و همچنین کلید راست پیما و چپ پیما ( navigation key left & right) گوشیم چند وقته که بازی در اوردن و کار نمیکنن مطمئن هم هستم که اشکال از خود صفحه کلید نیست چون یک دفعه هر چهارتا کلید با هم از کار می افتن یک دفعه هم، باهم شروع به کار کردن میکنن، یعنی جدا از هم فعال یا غیر فعال نمیشن پس یک اشکال نرم افزاری این وسط هست که با انواع ریست هم حل نشد (* سبز 3) ( *#7370#) ( *#7780#) هیچ کدوم از این کد ها مشکل رو حل نکرد . رم گوشیم رو هم فرمت کردم با کامپیوتر بعد با موبایل هم فرمت کردم. بازم حل نشد . ولی یک دفعه اتفاقی با هم 4 تا کلید یعنی فقط همون چهارتا با هم راه میافتن دوباره با هم از کار میافتن .
وای خسته شدم از بس تایپیدم آقایان ،خانمهای متبحر در موبایل راهی بجز فلش کردن به من بگین البته بجز از بین بردن خود گوشی نیز. ( مدل گوشیم ان 70 هستش اما مشابه این ایراد رو تو 6630 و 6600 هم دیده بودم)
با تشکر بینهایت قبلی از پاسخ دهندگان.
Last edited by mohsenmsi; 02-08-2008 at 09:38.
چرا وقتی من pdf باز میکنم به صفحه مشکی میاد و بیشتر فایل رو میخوره ؟
یه سری کد رو pdf کردم تا با گوشی دنبالم باشه
هرکاری میکنم اون مد ها رو توش نمیجورم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)