دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
مهدی جون سلام
این کرک که میگی با Fix فرق داره دیگه نه؟
سلام
دوستان كسي يه سي دي پر از ويروس نداره . مي خوام ببينم هر آنتي ويروس چند تا رو مي تونه شناسايي كنه !
ممنون.
هر كي داره خواهشا بذاره.
ساسان جان سلامنوشته شده توسط sAsAn.K
منظور من همون fix هست. مي خوام ببينم اين كرك كه دوستمون گفته هم همونه يا يه كرك جديده؟
مهدی جون چه کرک باشه گه fix باشه و چه سریال به حال من و شما که فرقی نمی کنه من که همون fix رو استفاده می کنم![]()
اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همیننوشته شده توسط Mehdi_Best
اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزم
خيلي ممنون كه 8 مگ رو آپلود كردي. اگه مي دونستم 8 مگ رو مي خواهي آپلود كني، زحمت نمي دادم بهت.
ولي متاسفانه اون فايل reg كه داخلش هست مشكل رو حل نمي كنه. يعني در واقع از آپديت هاي تريال استفاده مي كنه. اينطور كه من داخل فايل reg ديدم البته.
البته مشكلي هم پيش نمي آد اما خب ما دنبال اين هستيم كه بدون تريال شدن كرك كنيم.
pishy جان، آقای Mehdi_Best خیلی حرفه ای تر از اینی هست که شما تصور کردید.اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همین اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
البته شما دوست تازه وارد ما هستی و طبیعیه همه بچه ها رو نشناسی، فقط جهت اطلاع عرض کنم بنده و بقیه دوستان همیشه از کمک های آقا مهدی استفاده می کنیم.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.390 incl Key
ببخشیداگر تکراری هست
pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدي من واقعا شرمنده ام چون تازه واردم زياد بچه ها رو نمي شناسم ....اصلا متوجه نشدم كه مدير انجمن كرك و سريال هستين! من بنا به عادت خودم كه اگه بخوام چيزي به كسي ياد بدم مرحله مرحله توضيح مي دم و دور از جون شما خر فهمش مي كنم پست دادم .... بعدا كه عنوانتو خوندم خيلي خجالت زده شدم!!! لابد كلي بهم خنديدين!!!
اين نود هم نمي دونم تريال هست يا نه!!! اگه باشه كه سرم كلاه رفته چون طرف فروشنده گفت خودش بصورت خودكار ليسانسش رو مي ده و اين حرفها ..... به هر حال يه هفته ست كه نصب كردم خوب داره آپديت مي كنه حالا بعدشم بكنه يا نه نمي دونم!!!
ولي شنيدم يه بار ليسانس درست حسابي نود رو گير بياري ديگه تا ابد مي توني آپديت كني!!! خالا اگه يكي پيدا كردين به منم بدين .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)