مال من یک ماهه اینجوریه.به شدت مزخرف.تموم بشه من 100000% جمع آوری میزنم.حجم زیاد هم بخوره تو سرشون
مال من یک ماهه اینجوریه.به شدت مزخرف.تموم بشه من 100000% جمع آوری میزنم.حجم زیاد هم بخوره تو سرشون
من مشترکم!!!!!!!
مشکلی ندارم تو سرعت و پینگ فقط ریبوت میشه خط به عبارنی خط میپره نویز هم ندارم
به شدت به پورتهای شرکتی که گرفتن بستگی داره ،اگه کار مهمی داری . اصلا نباید بگیریش. اگه یه روز خراب شد مهم نبود و فقط دانلودت بخطر میوفته میتونی بگیری
به صورت عجیب غریبی ،پینگ من تو اینجا از شبدیز ،پارس و آسیاتک بهتره. من همین دو هفته پیش مشترک آسیاتک بودم و پینگم 130 بود حدودا و الان 70 هست.
نسبتا ناراضی نیستم ولی تو این سه هفته 4 روز اول مشکل داشتم تو سرعت تک دانلود و قند شکن +دیروز تا الان سرعتم شده بود 20
در اصل 6 روز از 21 روز مشکل داشتم
چشم نخوره .درست شد.
من سرعتم که خراب شد پینگم اوکی بود. ولی سرعت ترکیده بود و تایم اوت به 30 درصد میرسید .
قطعی میداد که دلیل همون تایم اوتها همون بود.ولی پریدن خط که ریبوت بشه رو نداشتم .
به یکی از بچهها ۶ ماه پیش این خراب شده رو پیشنهاد دادم توی 6 ماه گذشته 50 روزش کامل قطع بوده ! حالا چقدر به من بدو بیراه گفته این وسط بماند![]()
یعنی افتضاح ترین اینترنتی که دیدم مال دیده بان نت هست. سرعت 3 مگ گرفتم ولی دانلودش کمتر از 30 کیلو بایت برثانیه است!! دائما قطع و وصل میشه. منکه زنگ زدم جمع آوری کردم. حجمشون بخوره تو سرشون
همگی 195 شکایت بزنیم تو صفحه اینستاگرامشون هم پست بدین کسی نخره
سرعت استریمینگ از یوتیوب واسه من یک سوم شده ولی دانلود 1800 کیلو میده
چیز پی ان هم رو L2TP کامل سرعت میده
--------------------------------------------------
درست شد
Last edited by George Shelly; 09-01-2020 at 21:14.
من که جمع آوری کردم
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)