ترجیحا آخرین نسخه، بعد از پلی کردن فیلم چند لحظه صبر کنید آیکون IDM میاد گوشه بالای صفحه کلیک کنید و کیفیت مورد نظرتون رو انتخاب کنید باز چند لحظه صبر کنید تا زمان فیلم در idm ظاهرا به بعد از اون دانلود رو استارت کنید
![]()
ترجیحا آخرین نسخه، بعد از پلی کردن فیلم چند لحظه صبر کنید آیکون IDM میاد گوشه بالای صفحه کلیک کنید و کیفیت مورد نظرتون رو انتخاب کنید باز چند لحظه صبر کنید تا زمان فیلم در idm ظاهرا به بعد از اون دانلود رو استارت کنید
![]()
Last edited by reallife0002; 27-09-2017 at 16:04.
دوستان این مودم جدید و 104GN میشه به عنوان روتر استفاده کرد؟
دوستان کس دیگه امروز افزایش پینگ و تایم اوت نداشته؟
پکت لاست و تایم اوتش منو دیوونه کردم جوری که زنگ زدم دو بار به اپراتور گفت یه DNS جدید بزن زدم بدتر شد!
قرار شد بعد از تعطیلات یه مشاور بیاد بعید میدونم کاری بتونه کنه!
بازی هام جوری شده که یه جورایی تیک داره! 5 ثانیه روانه بعد یه 1-2 ثانیه تیک میزنه یه دفعه از اون ور ظاهر میشن تو بازی!
این به احتمال زیاد پکت لاست و تایم اوته وگرنه پینگش 10-20 میلی ثانیه افت کرده با لندن
تو GTAO اصلا نمیشه اسنایپ کرد! طرف یه لحظه اینجاست یه لحظه اونجاست من نمیدونم دلیلش چیه ولی هرچی هست تقصعیر این مبین نت عزیزه
سرعت با سونی به جون خودم(:|) یه لحظه 1.5 مگابیته لحظه بعد 6 مگابیت بعد لحظه بعد میره 8 مگابیت و 3 مگابیت چیزی به اسم ثبات نداره اصلا کسایی که گیمینگ با پلی استیشن 4 بازی میکنن نباید سمت اینترنت بی سیم باشن!![]()
والا من با همین اینترنت مبین نت overwatch (Battle.net) بازی میکنم با پینگ بین 100-120 بسته به سرور نو اروپا و رنک خوبی هم تو کامپ دارم.
البته من از WTFast هم استفاده میکنم که با اینکه پینگو ققط 10 میلی ثانیه کم میکنه ولی در کاهش jitter بسیار موثره !
این چند روزه من مشکلی خاصی نداشتم و پینگ و همه چی اوکی بوده. البته به نظر میرسه دکلای جدیدی در محدوده ما فعال کردن چون قبلش دکلا واقعا نمیکشید و تو شلوغی همه چیز داغون مشید اعم از پینگ و......
ممکنه شما هم الان مشکل کمبود دکل و بار بیش از رو دکلا رو دارید.
درود، دوستان ساعات دانلود رایگان طرح (3 ماهه - 120 گیگ + 1000 گیگ شبانه - 4 تا 40 مگ) چنده؟ تو سایت مبین نت که چیزی ننوشته ... :|
2تا7........
مگه میشه dns و عوض کرد ؟
تو مودمش جایی برای اینکار ندیدم اصلا ...
تو کانکشن پلی استیشن 4 منظورم هست شما لطف کنید برید تو قسمت نتورک اینترنت کانکشن رو بزنید کاستوم همه رو Skip کنید تا DNS برسید اونجا dns ست میتونید بکنید
دوستان ساعت شبانه همه سرویس ها روی 4 مگ محدود می کنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)