تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 827 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 در تمري دیروز پرسپوليس؛ ذخيره ها تيم اصلي را بردند

انتشار خبر حضور گمالوويچ در تمرين پرسپوليس، باعث شده بود تعداد خبرنگاران عكاسان و خبرنگاران حاضر در تمرين امروزافزايش يابد.
    بازيكنان قبل از ساعت 30/15 خود را به كارگران رساندند اما عدم حضور مربي فصل قبل استقلال در تمرين سرخپوشان، جلسه معارفه را كنسل كرد تا بازيكنان در ساعت 30/15 تمرينات گروهي خود را زير نظر كادر فني برگزار كنند.
    تمرينات همانند روزهاي گذشته با گرم كردن زير نظر كماسي آغاز شد اما اولين اتفاق مهم مصدوميت غيرمنتظره عليزاده بود.

اين بازيكن كه در تمرين روز دوشنبه سرحال و شاداب به نظر مي‌رسيد قبل از آغاز تمرين امروز نزد پزشك تيم رفت و از مصدوميت! پاي خود خبر داد.

دكتر نيز به او دستور داد، در اين تمرين، حركات اختصاصي و سبكي را انجام دهد و او را از انجام تمرينات پرفشار منع كرد.

در پايان اولين تمرين گروهي كه در قالب دو گروه و به دو تمرين مختلف- آقاوسط و شوت به دروازه – اختصاص داشت، معدنچي جريمه شد.

اين بازيكن كه بجاي اجراي تمرين گروهي، حركات نمايشي را انجام مي‌داد از سوي ابراهيمي جريمه و مجبور شد چند مرتبه دور زمين تمرين بدود.

در تمرينات گروهي چيز خاصي ديده نشد، تكرار تمرينات پراشتباه روزهاي گذشته كه هيچ تلاش ويژه‌اي از سوي كادر فني براي رفع نقاط ضعف‌ها انجام نشد تا بالاخره نوبت به فوتبال درون تيمي رسيد.

پروين برخلاف تمرين قبلي سيستم 2-4-4 را براي تيم خود در نظر گرفت، انصاريان، باقري، رهبري‌فرد و معدنچي -از راست به چپ – خط دفاع تيم اصلي را تشكيل مي‌دادند، كاظميان، اسدي، كاويانپور و نوري در خط هافبك حضور داشتند و اولادي – قباخلو زوج خط حمله را تشكيل مي‌دادند.

پروين داور بود و ابراهيمي از كنار زمين نكات مد نظر را به بازيكنان منتقل مي‌كرد. اشتباه در ارسال پاس‌هاي كوتاه و بلند، جايگيري نامناسب خط دفاع و عدم فضاسازي لازم براي آغاز حملات از كناره‌هاي زمين – همان تاكتيك هميشگي پرسپوليس – باعث شد، دو تيم نتوانند آن طور كه كادر فني مي‌خواهد نكات تاكتيكي را در زمين پياده كنند!

گل قباخلو تيم اصلي را پيش انداخت ولي كندي خط دفاع اين تيم فرصت‌هاي زيادي را در اختيار ذخيره‌ها گذاشت. فرار انتظاري از كنار انصاريان و پاس دقيق او باعث شد محمد پروين گل اول را به‌ثمر رساند.

ليورا از فضاي پشت انصاريان استفاده كرد تا گل دوم تيم خود را به ثمر رساند.

اولادي چهره برتر تيم اصلي بود ولي درگيري او با نيك نظر در يك صحنه بازي او را زير سؤال برد.

فرياد كريم، اين بازيكن را متوجه عملكردش نمود تا او از مدافع تيم ذخيره عذرخواهي كند.

دقايقي بعد همين اتفاق از جناح راست رخ داد. پروين به‌راحتي رهبري‌فرد را از پيش رو برداشت تا انتظاري گل سوم را به‌ثمر رساند.

اين بازي با نتيجه 3 بر1 به سود تيم ذخيره ها به پايان رسيد تا انصاريان ثابت كند بهترين فرد براي به گل رسيدن تيم مقابل است.

در اين تمرين محمدي نيز به‌صورت اختصاصي تمرين كرد، البته مصدوميتي نداشت و فقط فرصت بازي به او نرسيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 براي هدايت دروازه بان هاي تيم ملي اميد؛رينات داسايف تا چند روز ديگر وارد ايران ميشه

مذاکرات نهايي را با رينات داسايف دروازه بان بزرگ تيم ملي شوروي سابق انجام داده ايم تا وي براي تصدي پست مربي دروازه بان هاي تيم ملي اميد وارد ايران شود.
    محمود ياوري مديرفني تيم ملي اميد ايران ضمن بيان مطلب فوق گفت: داسايف مربي بسيار بزرگي است و در دوران بازيگري در سه دوره جام جهاني 82 و 86 و 90 در درون دروازه شوروي ايستاده است و در دهه 80 نيز به عنوان بهترين دروازه بان جهان انتخاب شد. حضور اين دروازه بان بزرگ در ايران مي تواند انگيزه بسيار زيادي براي بازيکنان جوان باشد و شاهد قدرتمند شدن اين پست باشيم.

وي در ادامه افزود: خوشبختانه روند مذاکرات اين دروازه بان افسانه اي به پايان رسيده است و وي تا چند روز ديگر براي اضافه شدن به کادرفني تيم اميد وارد ايران خواهد شد.

ياوري خاطرنشان کرد: رنه وبر مربي بزرگ برزيلي نيز تا اوايل هفته آينده وارد ايران خواهد شد و کارش را با تيم ملي اميد ايران بعنوان سرمربي آغاز خواهد کرد.

ما قصد داريم يک کادرفني قوي و قدرتمند را در کنار يکديگر روي نيمکت رهبري تيم اميد داشته باشيم و من شخصا به موفقيت اين تيم خوشبين هستم.

وي ادامه داد: ساير اعضاي کادر فني را هنوز مشخص نکرده ايم و انتخاب آنها را در اختيار آقاي وبر گذاشته ايم تا وي با صلاحديد خود اين اشخاص را انتخاب کند حتي آقاي جهانپور نيز تا آمدن وي به عنوان مربي فعاليت مي کند وحضور جهانپور در کادر فني نيز به نظر وبر بستگي دارد.

ياوري در پايان گفت: روي اين تيم اميد سرمايه گذاري زيادي انجام داده ايم چون بعد از جام جهاني قطعا اين بازيکنان هستند که اسکلت اصلي تيم ملي بزرگسالان را خواهند ساخت

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 شب طلايي رونالدينهو : بزرگان سربلند بودند

هشت ديدار از رقابت هاي مرحله اول ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا سه شنبه شب برگزار شد و در اين ديدار ها تيم هاي آرسنال يوونتوس، بارسلونا، منچستر يونايتد ، بايرن مونيخ ، پاناتينايكوس و تون سوئيس در برابر حريفان خود به برتري دست يافتند.

در يكي از بازي هاي حساس اين شب تيم فوتبال آرسنال كه در هفته هاي اخير رقابت هاي ليگ برتر مشكلات فراواني داشت با نتيجه دو بر يك آژاكس را از پيش روي برداشت.ليونبرگ و پيرس گل هاي آرسنال را در اين بازي وارد دروازه حريف كردند و تنها گل تيم ميزبان توسط روزنبرگ به ثمر رسيد.

يوونتوس در گروه اول مسابقات در برابر راپيد وين سه بر صفر پيروز شد. ترزگه ، موتو و ابراهيموويچ گل هاي اين تيم را به ثمر رساندند در حالي كه ديگر بازي اين گروه را بايرن مونيخ با نتيجه يك بر صفر به سود خودش به پايان داد و بروژ بلژيك را با اين نتيجه از پيش روي برداشت. ديمكليس تنها گل بايرن را وارد دروازه حريف كرد. تون سوئيس هم در گروه دوم يك بر صفر اسپارتاپراگ را شكست داد.

بارسلونا در بازي حساس گروه سوم با نتيجه چهار بر يك اودنيزه را از پيش روي برداشت.رونالدينهو سه بار براي بارسا گل زني كرد و دكو ديگر گل اين تيم را به ثمر رساند.

پاناتينايكوس 2 بر يك وردربرون را مغلوب كرد و تنها تساوي اين شب با نتيجه بدون گل بين دو تيم ليل و ويارئال به دست آمد.

منچستر يونايتد هم در برابر بنفيكا با نتيجه دو بر يك پيروز شد. گل هاي يونايتد توسط گيگز و نيلستروي به ثمر رسيد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 منچيني: خوشحالم که آدريانو تمديد کرد

روبرتو منچيني مربي موفق اينتر معتقد است آدريانو يکي از بهترين مهاجمان است و از اينکه چنين بازيکني درتيم او حضو ردارد ابراز رضايت مي کند.
    وي در جواب انتقاداتي که گفته شد اينتر به آدريانو وابسته است مي گويد: آدريانو يک بازيکن استثنايي براي تيم من مي باشد. همه تيم ها يک مهاجم فوق العاده در ترکيب خود دارند، شوچنکو در ميلان ، توتي در رم و ابراهيموويچ در يوونتوس و ما هم خوشحاليم که بازيکن خوبي چون آدريانو را در اختيار داريم. اينتر در اين فصل با اتکا به قدرت تمامي بازيکانش موفق خواهد شد و آدريانو هم در اين راه ما را کمک خواهد کرد. باز هم تاکيد مي کنم او يک گلزن استثنايي است و از اينکه با تمديد قراردادش در کنار ما براي مدت بيشتري اينجا مي ماند خيلي خوشحال هستم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 فيگو: کابوس هايم به پايان رسید <<< قابل توجه امین 101

لوئيس فيگو هافبک پرتغالي اينتر در دومين بازي پي در پي پاس گل پيروزي بخش اينتر را داد و براي هوادارانش روزهاي خوبي گذشته را تداعي کرد.
    کاپيتان تيم ملي پرتغال و مردشماره 7 اينتر پس از درخشش در بازي با فيورنتينا و در آستانه ديدار با گلاسکو رنجرز در جام باشگاه هاي اروپا اذعان مي کند ديگر به گذشته فکر نمي کند و براي او کابوس هاي نيمکت نشيني در رئال و روزهاي سخت به پايان رسيده است.
    فيگو مي گويد: از بازي هاي خودم راضي هستم و ميدانم که باشگاه هم از بازگشت من به روزهاي خوب گذشته رضايت دارد. تمام سعي ام را مي کنم تا پيروزيهاي تيم نقش مهمي داشته باشم و به همين خاطر خيلي خوب تمرين مي کنم و از چيزي هراس ندارم. از منچيني و سران باشگاه به خاطر اعتمادي که به من دارند تشکر مي کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 کرسپو: چلسي تشنه قهرماني است

هرنان کرسپو، مهاجم تيم چلسي ابراز اميدواري کرد که اين بار عنوان قهرماني ليگ را از آن خود خواهند کرد.
    کرسپو ضمن يادآوري اين مطلب که تاکنون تيم چلسي دوبار به مرحله نهايي رسيده ولي قهرمان نشده است، اظهار داشت: "با توجه به اينکه مرحله نيمه نهايي را با موفقيت پشت سر گذاشته و در حد عالي ظاهر شديم، مستحق عنوان قهرماني نيز مي باشيم."
    وي در ادامه افزود: "مدتي به ايتايا رفتم و پس از بازگشت متوجه تغييرات زيادي در اين تيم شدم. حس جديدي در ميان بازيکنان وجود داشت و همه آنها خواستار پيروزي در تمام بازي ها بوده و هستند."
    کرسپو در پايان گفت: "قصد دارم براي تشکر از زحمات رومان آبراموويچ، رئيس باشگاه و خوزه مورينيو، سرمربي چلسي نهايت تلاش خود را در به ثمر رساندن گل هاي فراوان و موفقيت تيم به کار بندم."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 جيلاردينو: براي گلزني به شالکه آماده ام

آلبرتو جيلاردينو مهاجم ملي پوش ميلان اذعان مي کند در بازي فردا شب مقابل شالکه گلزني خواهد کرد.
    جيلاردينو که در برابر تويزو اولين گل فصل را با پيراهن ميلان به ثمر رسانده اميدوار است در ديدار مقابل شالکه هم در ترکيب اصلي تيم روسونري به ميدان برود. او مي گويد: با آمدن فيليپو اينزاگي قرار گرفتن در بين يازده بازيکن ديگر خيلي آسان نيست. در حال حاضر با حضور شوچنکو، ويه ري و اينزاگي ميلان 4 مهاجم در اختيار دارد و به طور حتم آنهايي که آماده ترند در بازي فردا شب به ميدان خواهند رفت. در هر حال من کاملا آماده ام تا براي ميلان در بازي مقابل شالکه گلزني کنم. خوشحالم سرانجام توانستم براي روسونري ها برابر گل بزنم بازي در کنار شوچنکو واقعا شگفت انگيز است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اينزاگي باز هم دعوت نشد

فيليپو اينزاگي مهاجم ميلان به رغم رسيدن به رمز آمادگي براي ديدار با شالکه 04 آلمان از جانب کارلو آنچلوتي دعوت نشد.
    در شرايطي که بسياري از علاقمندان پيپو فکر مي کردند اودر بازي با شالکه حضور خواهد داشت اعلام اسامي 21 بازيکن ميلان براي سفر به آلمان آنها را نااميد کرد. در اين فهرست آنچلوتي اينزاگي و مارک يانکولوفسکي رادعوت نکرده تا ميلاني ها با همان نفرات هفته هاي اخير به مصاف با شالکه بروند. 21 بازيکن ميلان در سفر به آلمان به شرح ذيل هستند.
    دروازه بانان: ديدا، فيوري و کالاچ
    مدافعان: کافو، کاستاکورتا، کالادزه، مالديني، نستا، شيميچ واستام
    هافبک ها: آمبروزيني، گاتوزو، کاکا، پيرلو، روي کاستا، سيدورف، سرجينيو و دو گل مهاجمان و جيلاردينو، شوچنکو و ويه ري

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

6 ريوالدو: رئال يک بازنده تمام عيار است <<< قابل توجه حسین

ريوالدو ستاره شماره 10 المپياکوس در کنفرانس مطبوعاتي در مادريد گفت: "رئال مادريد يک بازنده تمام عيار است."
    وي که در ترکيب ثابت المپياکوس يک مهره کليدي به حساب مي آيد، از رئال مادريد به عنوان يک تيم بازنده و ضعيف ياد کرد که با داشتن چند برزيلي قدرتمند دل به فوتبال ناب آنها بسته و از آنجا که فوتبال يک ورزش گروهي است، هرگز نتيجه نمي گيرند.
    ريوالدو گفت: رئال مادريد خيلي راحت تر از آنچه پيش بيني مي شود شکست مي خورد و خيلي سخت تر از آنچه که فکرش را مي کنند به پيروزي مي رسد. مطمئن باشيد که المپياکوس از گروه خود صعود خواهد کرد. ما قدرت برتر گروه خود هستيم و رئال مادريد نمي تواند از گروه خود صعود کند. به نظر من حق مسلم ---- و المپياکوس است که وارد مرحله بعدي ليگ قهرمانان اروپا شوند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

Friend جون هیچ وقت حرف یه فوتبالیست کنار گذاشته شده ملاک نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •