دقیقا منم همین مشکلو دارم عزیزان راهنمایی بفرمایین
ورژن نرم افزار دستگاه من 3.541 هست میخاستم آپدیت کنم آپدیتشو از کجا بگیرم؟
بدون گارانتی گرفتم بخاطر همین میترسم آپدیت کنم خلاصه درباره این دو موضوع کمک کنید ممنون میشم
دقیقا منم همین مشکلو دارم عزیزان راهنمایی بفرمایین
ورژن نرم افزار دستگاه من 3.541 هست میخاستم آپدیت کنم آپدیتشو از کجا بگیرم؟
بدون گارانتی گرفتم بخاطر همین میترسم آپدیت کنم خلاصه درباره این دو موضوع کمک کنید ممنون میشم
Last edited by reza.ghosari; 24-10-2017 at 03:00.
سلام به دوستان گرامی
آیا آپدیت جدید 50w800c برای آسیا آمده؟
سلام
به قسمت Brightness بروید و Advanced Contrast enhancer رو خاموش کنید، نور صفحه دیگه کم و زیاد نمیشه
آخرین ورژن برای 10/2017هست .
3.925
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by afshin4841; 25-10-2017 at 16:34.
خیلی ممنون مشکل کنتراست حل شد فقط یه سوال ارزش داره آپدیت کنم؟ الان زبان فارسی رو به خوبی پشتیبانی میکنه در این ورژن جدید هم به این شکله؟ خطری نداره که مثلا مشکلی پیش بیاد؟ برتری ورژن 3.925 نسبت به 3.541 چی هست؟
شاید خیلی از سوالام خنده دار باشه ولی خب بهم حق بدین
من تا الان فکر کنم 4 بار آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده ، خیلی منتظر تغییرات آنچنانی نباشین بیشتر روی عملکرد تی وی آپدیت میدن . گهگاه تغییرات منویی ، نگران زیان فارسی نباشین حتی اگه خود تی وی هم یه زمانی دچار مشکل بشه ( که برای من تا الان نشده) کافیه از برنامه های اندرویدی خیلی خوبی که وجود داره استفاده کنید
فقط اون طور که دوستان هم اشاره کردن زمان آپدیت نباید برق دستگاه قطع بشه و باید حوصله کنی اجازه بدی خودش کارش رو تموم کنه و ریست کنه و آپدیتهاش تموم بشه و در نهایت پیام اتمام آپدیت میاد که باید ok کنی
سلام دوستان
مرسی از کمک های همیشگیتون
من بالاخره رفتم 2 تا عینک خریدم دونه ای 250 و مشکل 3 بعدیم حل شد ولی به شما پیشنهاد میکنم نخرید که واقعا اصلا استفاده نمیشه.من فقط می خواستم از سالم بودنه تی وی مطمئن شم که ارزششو نداشت.
![]()
بچه ها من یک سری مشکل عجیب باهاش دارم ، شما تا حالا این براتون پیش اومده؟
من گاهی اوقات که تی وی رو روشن میکردم اون صفحه ی کوچک که مربوط به فلش مموری هست روی صفحه باز میشد (pop-up) و وقتی میخواستم کنسل رو بزنم یا اینه صدا رو کم و زیاد کنم یا هر کار دیگه ای ، بعد از زدن اولین دکمه تلویزیون جوری هنگ میکرد که دیگه هیچ چیز (حتی دکمه های پشن دستگاه) کار نمی کرد و تنها راه درست شدنش این بود که یهو از برق بکشم و دوباره به برق بزنم
یک ماه این مشکل رو داشتم ولی جدیدا پیش نمیاد
یعنی مربوط به فلش یا ویروسه؟
![]()
خداییش 500 چوق! واسه یه جفت عینک خیلی زیاده. من خوثم هم واسه کنجکاوی میخاستم تهیه کنم که دیدم نمی صرفه.
فقط بفرمایید اختلاف کیفیتش با سیستم عینک های پسیو به اندازه اختلاف قیمتش هست؟ چون اونا خیلی ارزونترن
Sent from my D6503 using Tapatalk
یه سوال مهم دیگه که داشتم اینه که شما برای خاموش کردن تی وی با کنترل دکمه پاور بالای کنترل رو می زنید فقط؟
چون یه نظرم رسید که این شاید فقط یه حالت standby (استندبای) باشه و برای خاموش کردن شاید باید دکمه رو نگهداریم یا یه همچین چیزی
اصولا مربوط به ویروس هست
فکر میکنم که اتوران تی وی ویروس یا تروجان رو فعال میکنه و ویروس نمیتونه روی تی وی کپی شه . به خاطر همین هم کل رم تی وی درگیر میشه البته ممکنه برنامه خاصی هم این کاررو بکنه
Sent from my D6503 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)