برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
سلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
سلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان سلام
اول بگو منظورت از خشابی چیهسلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
دوم اینکه غیر از صدا چه انتظار دیگه ای از گوشیت داری(اینو به این خاطر گفتم که حتما صدا برات مهم بوده که 550 گرفتی)
تا 300 تومن می تونی یک k800 بگیری دوربینش برا عکاسی که ok هست صداشم می تونی تقویت کنی تا به سری w برسه یک گوشی کامل می تونه برات باشه
یعنی هیچ معیاری نداری برا خرید نداریدسلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه معیارت عکاسیه 800 خوبه
اگه صداست سریw سونی با اکسپرس موزیک نوکیا مثل 3250 و 5700
اگه کارایی و امکانات و ال سی دی تاچ می خوای 990 با بعضی از پاکت ها
اگه زیبایی و کلاسه که فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
دیگه امری نیست
بدبختي همينه كه بايد كلي صبر كني بازم رو دستش مياد. البته GLX من سايتش رو ديدم براي ژاپن هستش مونتاژ ابران دست چند نفر ديدم راضي بودن سرعت بالايي داره. تو همين سايت هم يه تاپيك از GLX بودش نزديك 30 صفحه همه راضي بودن شما از چه نظر ميگي خوب نيستش؟؟؟؟ قطعاتش كه خارجيه مونتاژ كاري نداره اگه مال ايران بود حتما زبان فارسي داشتش سايتشم خارجيه
دوستان سلام
مصطفی جان تو اون تاپیکی که میگی هم بیشتر از دستش ناراضی بودن تا راضی خود من هم اول ازش تعریف می کردم ولی بعد فهمیدم بی خود بوده
شاید سرعتش بالا باشه ولی اینکه سیستم عامل مشخصی نداره اینکه برنامه براش گیر نمیاد یا حداقل به راحتی براش گیر نمیاد خیلی ضد حاله حتی یکی از دوستان گفته بود که جاوا رو هم پشتیبانی نمی کنه
اصلا به درد نمیخوره. اولا که باید سیم کارت رو قیچی کنی و فقط قسمت فلزیش باقی بمونه. بعد دو تا سیم کارت رو واردش میکنی. ممکنه اصلا تو گوشیت جا نشه. در ضمن فقط یکی از سیم کارتها فعال میشه. فقط تنها خوبیش اینه که نیازی نیست برای تعویض سیم کارت باطری رو در بیاری و پشت گوشی رو باز کنی. همین.
اينا پيشنهادهاي منه.در ضمن 6120 classic هم ميتوني بخري.اگر هم ميخواي ميتوني به اين سايت بري و خودت جستجو و انتخاب كني.N70کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS ـ DV - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
قيمت: 259000 تومان
3250
مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 1 GB مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103.8*50*19.8 ميليمتر - وزن 130 گرم
قيمت: 258000 تومان
7390
مشخصات كلي :
فرم تاشو - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 21 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 90*47*19 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 298000 تومان
بهتر ميشه اگه بگي دقيقا چه چيزايي برات مهمه.
به هر حال اينا پيشنهادهاي منه.اما به نظر من اگه امكانات گوشي برات مهمتر از ظاهر گوشيه P990 بهترينه.
P990
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 289000 تومان
K800
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*40 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 105*47*22 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 272000 تومان
S500
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 2 اینچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - M2 - كارت حافظه همراه گوشي 0 مگابايت - حافظه داخلي 12 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 99 * 47 * 14 ميليمتر - وزن 94 گرم
قيمت: 274000 تومان
W700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 191000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)