من در مورد موتور سواری در شهر اینو گفتم.
مگر نه شما با موتورت تو پیست با 200 تا بگاز![]()
من در مورد موتور سواری در شهر اینو گفتم.
مگر نه شما با موتورت تو پیست با 200 تا بگاز![]()
مرسی علی که صادقانه برام تعریف کردی
اخی چقدر عالی که اول شدی باید خیلی بچسبه
زحمت کشیدی واقعا افرین
به خواهرت بگو من تاییدش کردم (الکی مثلا من مهمم)
+
اقا حرف موتور شد اقا جواد
یبار من رد میشدم گذری از سمت میرداماد بود یا جردندقیق یادم نیست یه نمایشگاه موتور دیدم ینــــــــــــی از اینا هستا توو فیلما (الان حس بیسوادها رو دارم
) همه موتورها از اونا بود
یاده والنتینو روسی افتادم باور کنقیمتها هم نجومــــــــــی
![]()
موتوره؟
ماستانگ از این ماشین قدیمیا نیست عین کشتی؟![]()
سلام شب زنده داران ما هم تا بعد از تعطیلات که بارهای جدیدمون میرسه بیکاریم، پخش عمده لوازم آرایشی داریم سوالی بود هم در خدمتیم.
دیگه دیگهتو دلم بود گفتم باید به یه نفر بگم خب.
به خواهرم حتما میگم. خب مگه مهم نیستی ؟برگزاری مسابقه با همکاری و سلیقه شما خانم ها ( تینا و خودت و مارال خانم ) فکر کنم بود. درسته ؟
خب اون قدیمیاش بود
جدیداش اینجوریه:
![]()
آقا سلام از اینجا رد میشدیم بحث موتور توجهمان را جلب نمود . والا من تبریزم از وقتی که منطقه آزاد شده همه رقم موتور سیکلت وارد میکنن جمعه ها اوضاعی داریم که نگو پدر گوش آدمو درمیارن تازه اینا که چیزی نیست جدیدا ماشینای سوپر اسپورت آمریکایی ایتالیایی هم شدن گوز بالا گوز . آقا نکنید اینکارارو شهره نمایشگاه اتومبیل نیست کهحالا خوبه رویترز هم گزارش تهیه کرده دیگه حق مطلبو ادا کرده
دلیل نوشتن اینم این بود همین دو سه دقیقه پیش یکیشون داشت گاز میداد از این حرکاتی که درجا ماشین میچرخه از اونا که من خداییش ترسیدم نمیدونم چه ماشینی بود .آقا ساعت 1 هه ها چه خبره مردم آزارا![]()
ایول مجتبی خودشه .خوده ناکسه اینام مدل 2015 شه چشمامون روشن پدرگوشمونو دراووردن اینو برادرش کامرو چی چی![]()
نه ماشینه
سلطان جاده ها
اینم عکساش در رنگ های مختلف
![]()
قطعا همینه
اقا اینم کشتی هست دیگه
الان بپرسی ماشین مورد علاقت چیه ها...
ماماااان من مزدا2 آبی رنگ دوست دارممیدونم قدیمی شده ولی
اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)