آره ، گوگل رو میزنه اوکراین!!!!!
والا من پارس آنلاین نداشتم و نمیدونم حجم دزدی میکنن یا نه...![]()
آره ، گوگل رو میزنه اوکراین!!!!!
والا من پارس آنلاین نداشتم و نمیدونم حجم دزدی میکنن یا نه...![]()
خب من قرار دادو بستم به زور یک ساله.... تا ببینم چطوریه امیدوارم حد اقل اکراین نزنه![]()
خب من قرار دادو بستم به زور یک ساله.... تا ببینم چطوریه امیدوارم حد اقل اکراین نزنه![]()
سلام دوستان
من چند روز دیگه قرارداد اشتراکم تموم میشه . میخاستم بدونم ترافیک باقیمانده به دور بعد منتقل میشه یا نه ؟
جزئیات ترافیک هم بدین شرح است:
12 گیگ مربوط به خود قرارداد هست
بعدش یه 17 گیگ یکجا به صورت جدا خریداری شده
بعدش هم یه 2 گیگ استاتیک پارس جایزه داد
در حال حاضر هم حدود 7 گیگ مونده واسم
حالا میخاستم ببینم هنگام مصرف هم به همین ترتیب کم میشه از اکانتم؟
استاتیک رو که یادمه نوشته بود منتقل نمیشه حالا سوال اینجاس که با این ترتیب که بالا نوشتم این 2 گیگ مصرف شده یا نه ؟
تست سرعت پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط صبح ها تا این سرعت میره بعد ظهر ها در حد 20 کیلوبایت هست.تست دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت همین الان پارس آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این داغون تر هم میشه تا چند ساعت دیگه
لطف میکنین یک تست هم از سرور های خارجی بگیرین ؟ شما تو صفحه باز کزدن هم مشگل دارین ؟ پینگ یاهو رو چند میزنه ؟ نوع سرویستون چی هست ممنون
پارس برای بنده هم چند هفته ای میشه افتضاح شده (256 محدود)
زنگ میزنم پشتیبانی میگه سرویس 256 داری سرعتت زیر 30 بیاد زنگ
بزن الان که 80 کیلوبایت دانلود میکنی از سرتم زیاده
من پارس آنلاین 128 دارم در اصل مال دوستمه نمایندگی ایرانسل داره تست گرفتم.آره درست میگی صفحه هم میخوام باز کنم مشکل دارم خیلی بیش از حد سرعتش پایینه نمیدونم دلیلش چیه فقط صبح خوبه بقیه ساعات داغون هست.
منظور شما از پینگ یاهو چی هست لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)