500مگابایت هر نیم ساعت'!!!!
دوست عزیز هر بازی ۹۰ دقیقه دوستانه ایی با سرعت نت استاندارد بین ۳۰ تا ۴۵ مگ سند و ----- ترافیک مصرف میکنه
500مگابایت هر نیم ساعت'!!!!
دوست عزیز هر بازی ۹۰ دقیقه دوستانه ایی با سرعت نت استاندارد بین ۳۰ تا ۴۵ مگ سند و ----- ترافیک مصرف میکنه
یعنی شما میگی هر نود دقیقه 45 مگابایت؟ امکان نداره ولی 500 مگابایت هم من زیاد گفتم
آره من زیاد گفتم اما شما هم میگی 90 دقیقه 45 مگاباید خیلی کم گفتین !!!
ببخشید شما اسمتون چیه؟
منظورم 90 دقیقه قانونی نبود تایم استاندارد فیفا هر نیمه ۶دقیقه است... چون من خودم چند ساله انلاین بازی میکنم ...
گفتم حتما شما هم یک صفر اضافه گذاشتید...
نمیدونم پسری یا دختر!!!
برادر من، من گفتم هر نیم ساعت
حالا 500 تا استفاده نشه اما 150 تا مصرف میشه دیگه
حالا طرف نامحدود نداشته باشه داخل یه روز ترافیکش تموم میشه اینجوری![]()
مهم نیست دخترم یا پسر...
برای انلاین بازی کردن نیاز به سرویس نامحدود نیست چون سرویس های نامحدود اصلا برای گیم مناسب نیستند سرعت پایین و پینگ کاملا وحشتناک بالایی دارند.
چطور میشه تکنیک ها و دریبل ها رو اجرا کرد ؟
تو آموزشش دیدم اکثرش با جوی استیک سمت راست هست، ولی من جوی استیک سمت راست رو که به اطراف حرکت میدم یا پاس میده یا شوت میزنه
البته فعلا فیفا 13 بازی میکنم[emoji6]
درود
یک مشکل عجیبی من دارم از همون اولش اینجوری بوده فوتبال من اورجینال هستش من اگر بزارم خوده اورجین فیفارو کامل ۹ گیگ دانلود بکنه که گیم پلی بازی عالی هستش تنها این روش نصب برا من فوتبال بدونه باگ عالیه که ۲ روز طول می کشه
ولی اگر به این روش نصب بکنم که فیفا رو قبلا دانلود کرده باشم و کپی بکنم تو پوشه origin game و نصب بکنم گیم پلی افتضاح میشه می خورن به هم کلا یک فوتبال پر از باگ میشه
ایا شما هم اینجوری نصب می کنید مشکل دارید؟
به نظرتون مشکل من از کجاس؟
برادر با هر دسته ای نمیشه شما دسته اصلی ایکس باکس یا پلی استیشن برا کامپیوتر بخر که داخل بیشتر شهرها پیدا نمیشه و فقط از طریق اینترنت میشه خرید و قیمتشون تقریبا 120 تا 160 هزار هست فکر کنم
یا یه راه دیگه داری دسته های 40 یا 50 هزاری بخری که بیشترشون به احتمال زیاد یا مشکل دکمه دارن (مثلا شوت میکنی اما پاس میده دکمه ها جابه جا هستن) یا شوکشون زود خراب میشه و حرکت 360 درجه هم داخلشون غیر فعاله(فقط با دسته اصلی میشه بازیکنارو به 360 جهت حرکت داد)
باگ داره اما خیلی کم
شما کپی نکن چه کاریه آخه؟
من اولا وقتی شوت میزدم توپ میرفت سمت تماشاگرا توپه رو میگرفتن اما الان دیگه اتین کارونمیکنن
یا بعضی اوقات میبینم لباسا خاکی میشن اما بعضی اوقات نمیشن
چندبار دیدم توپ سمت تماشاگرا میره یهویی توپ ناپدید میشه
سرعت داخل نسخه اصلی بالاتره و باگا ومکشلات کمتره
Last edited by ahmad rezaa; 17-06-2015 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)