تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 300 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

یه نکته ای بگم به عنوان راه آخر استفاده کنین چون با توجه به آموزش ها احساس کردم مشکل از همین جریان باشه

اگر دیده باشین google play service ورژن های جدیدش برای هر رزولوشن جداگانه ارایه میشه . مثلا xx.28 برای یه رزولوشن و xx.29 برای یه رزولوشن دیگه و طبق گفته سایت ها اگه طبق رزولوشن دانلود نکنین برخی نرم افزار ها دچار مشکل میشن

مشکل اینجاست که اکثر ماها مارکت ایرانی بازار رو نصب کردیم که بدون توجه به رزولوشن همیشه آخرین نسخه play service از نظر عددی رو دانلود می کنه . چند وقت پیش به خاطر همین اشتباه مجبور شدم یه بازی رو سه بار دانلود کنم که دو گیگ از حجمم تلف شد و هر بار که بازی اجرا میشد یا گوشی روشن میشد بازی و گوگل پلی سرویس کرش می شدند . در نهایت در کمال نا امیدی گوگل پلی سرویس رو پاک کردم و از پلی استور آپدیت کردم و دیدم در کمال تعجب بازی کار کرد .

شما هم اگه گوگل پلی سرویس رو از بازار دانلود کردین حذفش کنین دیتا رو هم پاک کنین ب
    از پلی استور آپدیت کنین

شاید به عنوان آخرین راه جواب داد
    من اصلا بازار رو قبول ندارم و همه ی برنامه هامو مستقیما از خود گوگل پلی اپدیت میکنم!
    اگه خوب حرفامو متوجه شده باشی من گفتم که وقتی دیتای بازی رو پاک میکنم و بازی اول اول اجرا میشه هیچ مشکلی نداره ...پس یعنی اینکه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نیست! فقط وقتی با اکانتی که تو کلنه میخام کانکت بشم میپره بیرون!در غیر اینصورت راحت اجرا میشه!
    مشکل از سرورها هست یا بعضی کلن ها نمیدونم!بهرحال یه مشکلی هست که سوپرسل فکر کنم اطلاع هم نداره حتی!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب مشکل اینجاس که چت بالا نمیاد! وگرنه اینکارو میکردم!
    تو لینک دومی که گذاشتی داخل سایت کفته که بخاطر تحریم گوگل پلی و این صحبتا ...ولی من فکر نکنم درست باشه! اگه تحریم بود چرا همون لحظه که نصب کردیم این اتفاق نیفتاد؟ صد درصد بخاطر یه مشکل دیگه هستش ...
    این ورژن باگ داره
    با اینترنت گوشی درست جواب نمیده فیلتر شکن با adsl وصل شو
    از سایفون استفاده کن
    چت رو پاک کنی مشکل حل میشه نقطه بذار فقط
    اگر هم آیفونی ندارید توی کلن سریعتر فقط لفت بده چون احتمال داره بازیت دیگه بالا نیاد...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من اصلا بازار رو قبول ندارم و همه ی برنامه هامو مستقیما از خود گوگل پلی اپدیت میکنم!
    اگه خوب حرفامو متوجه شده باشی من گفتم که وقتی دیتای بازی رو پاک میکنم و بازی اول اول اجرا میشه هیچ مشکلی نداره ...پس یعنی اینکه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نیست! فقط وقتی با اکانتی که تو کلنه میخام کانکت بشم میپره بیرون!در غیر اینصورت راحت اجرا میشه!
    مشکل از سرورها هست یا بعضی کلن ها نمیدونم!بهرحال یه مشکلی هست که سوپرسل فکر کنم اطلاع هم نداره حتی!
    به هر حال اگر مطالب موجود در اینترنت رو مطالعه کرده باشین متوجه میشین این مشکل رو یه جورایی ربط دادند به google play service و بنده هم تجربه خودم رو گفتم . ضمن اینکه بازی در هنگام اتصال به اکانت باید از google play service استفاده کنه اما در صورتی که این نرم افزار وجود نداشته باشه یا بسیار قدیمی باشه clash باز هم اجرا میشه فقط در هنگام انتخاب اتصال به اکانت گوگل به شما اخطار میده که گوگل پلی سرویس آپدیت نیست چکش کنین .

شما گفتین بعضی وقتا بالا میاد پس مشکل از اینترنت شماست . قطعا ایرانی ها نیستند که این بازی رو انجام می دند و از بین این همه کلش باز تو سراسر دنیا ممکنه یه مشکل مشترک وجود داشته باشه . اگر واقعا مشکل وجود داشت قطعا کاربران بسیاری گزارش می دادند و supercell بی خیر نمی موند

اگر مشکل از سرور ها بود پس دوستانی که ios دارند هم باید درگیر این مشکل می بودند .

برای این جریان تایپ فارسی لطفا یکی از دوستانی که کلنشون این مشکل رو داره آدرس کلنشونو بده من بیام اونجا هم تست کنم من که امروز چند تا کلن مختلف رفتم هیچ مشکلی نبود
    Last edited by Public Enemy; 03-05-2015 at 13:32.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

این ورژن باگ داره
    با اینترنت گوشی درست جواب نمیده فیلتر شکن با adsl وصل شو
    از سایفون استفاده کن
    چت رو پاک کنی مشکل حل میشه نقطه بذار فقط
    اگر هم آیفونی ندارید توی کلن سریعتر فقط لفت بده چون احتمال داره بازیت دیگه بالا نیاد...
    هم با ای دل اس ال هم با نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بی فیلتر شکن امتحان میکنم دو روزه نمیشه!
    مشکل اینجاس که اصلا بازی نه قسمت پیاما نه قسمت وار و نه چت ها باز نمیشه!فقط بعد از هر صد بار یه بارش داخل بازی میشه و فقط علامت وای فای میاد!
    نه بابا دیگه بالا نیاد جیه ،حتما یه راه حلی پیدا میشه،یا اینکه سوپرسل یکاری میکنه،نمیشه که اینهمه اکانت بپره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فروش اکانت لول 100
    5 بیلدر
    300 جم.
    تمام نیرو ها ازاد شدن و بیشترشون تو این تونهال اپ شدن
    کف قیمت رو 450 هزار گذاشتم
    name clan: tehran molan
    name accont:وحید
    09190044831
    wats and viber

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

به هر حال اگر مطالب موجود در اینترنت رو مطالعه کرده باشین متوجه میشین این مشکل رو یه جورایی ربط دادند به google play service و بنده هم تجربه خودم رو گفتم . ضمن اینکه بازی در هنگام اتصال به اکانت باید از google play service استفاده کنه اما در صورتی که این نرم افزار وجود نداشته باشه یا بسیار قدیمی باشه clash باز هم اجرا میشه فقط در هنگام انتخاب اتصال به اکانت گوگل به شما اخطار میده که گوگل پلی سرویس آپدیت نیست چکش کنین .

شما گفتین بعضی وقتا بالا میاد پس مشکل از اینترنت شماست . قطعا ایرانی ها نیستند که این بازی رو انجام می دند و از بین این همه کلش باز تو سراسر دنیا ممکنه یه مشکل مشترک وجود داشته باشه . اگر واقعا مشکل وجود داشت قطعا کاربران بسیاری گزارش می دادند و supercell بی خیر نمی موند

اگر مشکل از سرور ها بود پس دوستانی که ios دارند هم باید درگیر این مشکل می بودند .

برای این جریان تایپ فارسی لطفا یکی از دوستانی که کلنشون این مشکل رو داره آدرس کلنشونو بده من بیام اونجا هم تست کنم من که امروز چند تا کلن مختلف رفتم هیچ مشکلی نبود
    بله حرف شما غیر منطقی هم نیست اما گوگل پلی سرویس من به اخرین نسخه یعنی 7.3.29 اپدیت هست و مشکلی نداره!
    منظورم از بعضی وقتها هر 100-200 بار یه بار هست چون دم به دقیقه دارم میزنم شاید درست بشه!
    من هم با اینترنت تری جی که سرعتش حدود 500 هست هم با ای دی اس ال چک کردم! نمیشه ...واقعا موندم مشکل از چیه!
    اگه مسکل از اینترنت هم که بود خوده شما نمیتونستین وارد بشین ...
    من هنوز هم فکر میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که به دلایل نامعلوم بلاک شدن و اجازه ورود داده نمیشه با اعضاشون!
    با توجه به اینکه ایفونی که این مشکلو ندارن باز موضوع پیچیده تر میشه ...
    خدا کنه زودتر درست بشه ...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خوب مجبور شدم خودم تست کنم !

طبق نظر خود play store ورژن سازگار با گوشی من آخرش 34 داره و طبق نظر بازار محترم ! آخرین ورژن قابل آپگرید ورژن 38 هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوگل پلی استور رو به ورژنی که بازار گفت آپگرید کردم

پس از ری استارت گوشی کلش رو اجرا کردم

از 7 بار تست بازی 4 بار روی آخر loading گیر کرد و جلوتر نرفت ( تقریبا یکی در میون وارد کلش میشد و نمیشد )

پس از حذف دیتای کلش و احیای مجدد روستا دیگه بدون مشکل بالا اومد

نمی تونم صد در صد بگم که مشکل از google play service هستش اما این گیر کردن روی لودینگ آخرش کمی مشکوک بود چون اصلا پیش نیومده بود . ضمن اینکه با آپدیت play store باز دو تا از بازی هام از کار افتادند

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من گوشیمو روت کردم و ایکس مود نصب کرده بودم همه چیز اوکی بود تا وقتی که بازی رو آبدیت کردم،الان ایکس مودم دیگه کار نمیکنه و نه میتونم اتک آزمایشی بزنم و نه کار دیگه؟کسی این مشکلو داشته؟چکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان من گوشیمو روت کردم و ایکس مود نصب کرده بودم همه چیز اوکی بود تا وقتی که بازی رو آبدیت کردم،الان ایکس مودم دیگه کار نمیکنه و نه میتونم اتک آزمایشی بزنم و نه کار دیگه؟کسی این مشکلو داشته؟چکار کنم؟
    سلام خوش اومدین
    راحل اینه که اخرین نسخه ایکس مود و یا نسخه لایت رو دانلود کنید و اجرا کنید سپس بر روی ایکن کلش کلیک کنید از قسمت پایین بر روی دکمه history بزنید تا لیست براتون بیاد حالا بالاترین اپدیت رو نصب کنید یکبار گوشی ریستارت کنید و از نرم افزارتون نهایت لذت رو ببرید[emoji4]

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خوب مجبور شدم خودم تست کنم !

طبق نظر خود play store ورژن سازگار با گوشی من آخرش 34 داره و طبق نظر بازار محترم ! آخرین ورژن قابل آپگرید ورژن 38 هستش

گوگل پلی استور رو به ورژنی که بازار گفت آپگرید کردم

پس از ری استارت گوشی کلش رو اجرا کردم

از 7 بار تست بازی 4 بار روی آخر loading گیر کرد و جلوتر نرفت ( تقریبا یکی در میون وارد کلش میشد و نمیشد )

پس از حذف دیتای کلش و احیای مجدد روستا دیگه بدون مشکل بالا اومد

نمی تونم صد در صد بگم که مشکل از google play service هستش اما این گیر کردن روی لودینگ آخرش کمی مشکوک بود چون اصلا پیش نیومده بود . ضمن اینکه با آپدیت play store باز دو تا از بازی هام از کار افتادند
    منم چند نسخه رو الان امتحان کردم اما بازم نشد!
    اینو هم بگم که بازی شما و کلن شما ظاهرا مشکلی نداره پس احتمالا با هر ورژنی که باشه نباید مشکلی پیش بیاد براتون!
    ولی من کلا مشکل دارم! احتمالا هم از کلن هست!
    دیگه باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه اخرش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •