مخلصيم حميد جون!
براي سريال عوض كردن اره بايد با باكس هك بشه تا سريالش اصلي بشه...
موفق باشيد!![]()
مخلصيم حميد جون!
موفق باشيد!![]()
سلام
من مموري رو عوض كردم مشكلم باز حل نشد تازه يه مشكل جديد هم پيدا شده لطفا راهنمايي كنيد
1 - عكسهايي كه مي گيرم توي مموري خراب ميشه معمولا 50 درصد عكسها قابل ديدن نيست
2 - امروز هم كه كابل رو به سيستم وصل كردم تا محتويات مموري رو ببينم ديدم همه اطلاعات توي مموري پريده و هيچ اثري ازشون نيست
نميدونم چكار كنم
ببخشيد من انقدر خنگ بازي در ميارم ولي ميشه بگين كه سريال رو اگر به شكل اولش در بيارن چطور سريال توي مخابرات ثبت شه؟مخلصيم حميد جون!
مننظورم اين هست كه با سريال اصلي گوشي كار ميكنه؟
با سلام
ایا مییشه روی گوشی های w810 یه کاری کرد که بلوتوس دریافت بشه بدون گرفتن تاییدیه؟
برای این کار باید اول از کسی که میخای فایل دریافت کنی بلوتوثش رو باز کنی بعد بری به <وسایل من> در بلوتوث گوشی خودت اگه اسم گوشی شخص دیگه در لیست بود برو روی نام تلفن اون شخص سپس گزینه بیشتر سپس مجاز بودن ارتباط رو انتخاب کن بعد گزینه همیشه مجاز باشد رو انتخاب کن
از این به بعد تا زمانی که اسم ان شخصرو از وسایل موجود در گوشی خودت پاک نکردی دیگه تادیه نمی خواهد.موفق باشی![]()
گوشی هایی رو که قاچاق وارد می کنن، شماره سریالشون ثبت نشده است. برای همین یه شماره سریال دیگه براش انتخاب می کنن!
بعد از اين كار يعني سريال اصلي كردن بايد بري توي مخابرات ثبت كني تا ريجستر بشه و گوشيت ديگه قاچاقي شناخته نشه...
اين اطلاعاتي كه بدست اوردم
موفق باشيد!![]()
فوري
دوستان برنامه ها در w850 نصب نميشه
و وارد كاربرد ها و بازي ها هم نميشه چه كار كنم؟
ميزنه كار انجام نشد
من قبل از اين كه شما بگي به اين كلوپ سر زده بودم ولي اون چيزي كه ميخواستم پيدا نكردم همه فقط از نحوه آپديت سؤال كردن و كسي هم جواب نداده
در هر حال خودم رفتم تو سايت سوني اريكسون و فكر ميكنم فهميدم بايد چكار كنم اگه برام مشكلي پيش اومد ازتون ميپرسم![]()
...[/quote]
دوست عزیز مثل اینکه اینجا بعضی ها صداشون در امدو منهم وقت درست و حسابی ندارم که آموزش کامل آپدیتو بزارم و از انجایی که شما از سرچ کردنهم خوشتون نمیاد من تو یه سایت دیگه آموزش کامل آپدیت گوشیهای سونی اریکسون را نوشتم ازتون میخام یه سر به اینجا بزنید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
دستت درد نكنه آقا مهدي توي اين سايت كه گفتي توضيحات كاملي دادي من الان در حال دانلود برنامه آپديت هستم تا اينجا رو خودم از سايت سوني فهميده بودم ولي راهنماي فارسي بخصوص در مورد مراحل بعدي ش يه چيز ديگه است !
سلام.من با کا850 یه مشکل دارم.
فرمویر گوشی من الان R1CA037 هست.
اما وقتی میخوام با برنامه SEUS گوشی رو آپدیت کنم میزنه که update not available.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)