بله
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.
بله
کلا من بعد از اجرای کارای سنگین مثل بازی dust removal رو میزنم که گرما از لپتاپ خارج بشه.
کاش برای این لپتاپ که سیستم قوی ای داره تهویه بهتری میزاشتن.یه فن کوچیک براش کمه.
Last edited by vivaz360; 09-07-2014 at 01:34.
داداش زیاد که نباید از dust removal استفاده کنی!!!!این گزینه برای زمانهای به مدت زیاد هست برای خروج خاک!!!!
وقتی این گزینه رو میزنی فن با اخرین سرعن میچرخه و استهلاک فن رو زیاد میکنه....
شما برای خارج کردن گرما از لپتاپ میتونی ازکولپد دست ساز استفاده کنی!
سلام
اون صدا مربوط به هارد هست!فن این مدل صدای خیلی کمی داره.
موقعیت هارد هم سمت راست تاچ پد هست.
شماها 8 دارید روی این لپ تاپ یا 7؟
یه جا هم خوندم که پاور منیجر توی سون کار نمیکنه! ولی من نصب کردم و راحت کار کرد.به نظرتون برگردم به همون 8 یا همین 7 خوبه؟با 8 نمیتونم کنار بیام.
Last edited by majid_sd2009; 09-07-2014 at 06:17.
دوستان چرا این گزینه Conservation mode توی برنامه Energy Manager، بعد از ری استارت یا خاموش روشن کردن لپ تاپ خود به خود برداشته میشه؟
این مشکل این نرم افزار هست و کاریش نمیشه کرد.
البته با ری استارت و خاموش شدن ریست نمیشه. فقط اگه خاموشه برق شارژر رو قطع کنین و دوباره وصل کنین، اون موقع ریست میشه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
پس احتمالا باید فقط منتظر آپدیت بایوس بود...
رو سفیدم تستش کردی؟ شاید فقط قاطی کرده باشه!
راستی درباره بالا اومدن کیبرد که گفتی یه چیز یادم اومد! چن وقت پیشبچه همسایمون داشت میدویید که پاشو گذاشت تو شکم کیبرد!! ممکنه اومده بوده باشه بالا ولی اون اتفاق درستش کرده باشه!!!
تو که بچه تهرانی، من که بوشهرم تا حالا لپ تاپم به این درجه نرسیده! کول پدم یه مدل ارزون قیمت بی کیفیت روشه! تقریبن روزی 12 ساعت حداقل داداشم بتل 3 و بت من اریجین و pes 14 میزنه!
Last edited by Masoodegh; 09-07-2014 at 13:46.
رو سفید درسته! کلا فقط روی صفحه تیره دیده میشه! یعنی مشکی و قهوه ای و اینا!
کیبورد هم احتمال میدادم چون داغ شده اینجوری شده!چون از یه نرم افزاری استفاده میکردم که همیشه بالا بود،و کرکش مشکل داشتو سی پی یو رو میاورد رو 20 تا 25 درصد.
ولی شما میگید داریم بازی میکنیم و این مشکل نیست!.
اونقدری نیومده بالا ولی معلومه که تغییر شکل داده و اون قاب دور کلیدها رو فشار میدی میره پایین.
سلام داش مسعود
دادا نیستی چرا؟
والا من با یه برنامه دما رو که میگرفتم تا 90 هم بالا میرفت!!
ولی وقتی میرفتم تو ویندوز بعد دو دقیقه میرفت رو 40-50 که خودم تعجب میکردم چرا اینقدر سریع میاد پایین!
شاید برنامه بدرد نمیخورد.اسمشم argus monitor بود.
سلام درسته . صدا از همون نقطه میاد.میخواستم بپرسم عادیه یا مشکلی داره؟؟؟؟
در ضمن من ویندوز8.1 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)