اینطوری میتونید با دو مگ شبی 10 گیگ دانلود کنید
بنظرم در صورتی که واقعا دانلودتون اینقدر زیاده اینو بگیرید
عملا من بعضی از شبا واقعا چیزی ندارم واسه دانلود
اینطوری میتونید با دو مگ شبی 10 گیگ دانلود کنید
بنظرم در صورتی که واقعا دانلودتون اینقدر زیاده اینو بگیرید
عملا من بعضی از شبا واقعا چیزی ندارم واسه دانلود
وقتی سی سی کیو و سیگنالت خوب باشه نویزتم خوب میشه
شاخص سی سی کیو و سیگنال مرجع هستن و هر دو مکمل هم
سیگنال بعد از پایین اوردن پاور
![]()
Last edited by parham_7; 01-11-2014 at 23:35.
مثلا الان از فارا سیگنالم -67 و ccq هم 100 درصده اما نویز -89 پس چطور میگی وقتی اون دوتا خوب باشن نویز هم خوب میشه ؟
من از بچه های پرشین نتورک شنیدممم. عضو انجمن پرشین نتورک هستم و حسابی اونجا تحقیق میکنم راجب این مسائل. بلاخره اونا بیشتر ماها توی این مسائل هستن.در مورد نویز هم همچین چیزی به من گفتن
آرش برای تو فارا پینگ یا سرعتش نسبت به قبل فرقی نکرده ؟ بهتر نشده ؟
Last edited by ahwazp30; 01-11-2014 at 23:37.
آرش گفتی نمیشه نانو ام 5 رو عمودی گذاشت ولی این گذاشته .اگه من اینطوری نصبش کنم سیگنال بهتر نمیده ؟
محتوای مخفی: اینجا
2-ارش ایمان چرا رادیوی من بعضی وقتها بعضی از دکل ها رو پیدا نمیکنه تو اسکن لیست ؟ حتی وقتی که تمام فرکانس ها رو تو لیست انتخاب کرده باشیم ؟ و باید چند بار روشن خاموشش کنم یا دکل عوض کنم تو اون دکل ها بیان توی لیست .این مشکلش چیه ؟
ببخشید یه چندروز مشغله ام زیاده نمیرسم زیاد بیام
رادیو خودش بصورت اتو ماتیک تنظیمات عمودی و افقی فرستادن شیگنال رو انجام میده وقتی شما رادیو رو ۹۰ درجه میچرخونید نوع انتشار سیگنال عوض میشه یعنی ورتیکال میشه هریزنتال
حتما طرف جبور بوده که اینطور بسته
Sent from my iPhone using Tapatalk
مثل این که مشکل از رادیوی من نبوده چون امروز سر راهم که داشتم میومدم یکی از دکل ها که معلوم نی مال کدوم شرکته یه نفر بالاش بود داشت با رادیو ور میرفت یه دکل دیگه هم نزدیکمون بود که تا دیروز پریروز دیش روش بود ولی امروز دیشی روش ندیدم انگار درش اورده بودن و به جای دیش یه رادیو شبیه نانو بود ولی مربع بود و بزرگ .علاوه بر بهتر شدن سیگنال از یک شرکت و بدتر شدن سیگنال از یه شرکت دیگه یه دکل هم از اذرخش تو لیستم اومده که میتونم ازشون سرویس بگیرم .
نمیدونم قضیه چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)