خودتونم می دونید که کی روش هیچ جا نمیره
کجا بهتر از ایران
خودتونم می دونید که کی روش هیچ جا نمیره
کجا بهتر از ایران
رفتنش قطعی شده![]()
من واقعا موندم! اگر قرار بود به جهانبخش مقابل نپال بازی نده برای چی به تیم امید دعوت میشه و بازی دوستانه با شیلی و سوئد همچین بازیکن ارزشمندی رو نداشته باشم؟؟؟ سر لجبازی؟؟؟؟
واقغا افرین چه بازی بود درمقابل تیم بزرگ نپال تبریک تبریک
5.0 به سود امید ایران تموم شد
خداییش المپیک رومیترکونن ...یادمون نره نپال کشور خیلی بزرگیه وبردنش واقعا مهم بود ونیازبه اون دوتا بازیکن بود
ایناتیم ندیدن
به امید حذف و6تایی شدن این تیم امید ...وحسرته المپیک ..
خخخخ
اینا جلوی ویتنام باختن برادر من
البته نپال پاسکاری خیلی بهتر از ما میکردن
تیمی که یه سرش خاکپور باشه یه سرش مایلی کهنه و طباطبایی همین بازی هم خیلی زیاده واسشون
شرط میبندم این بحث لجبازی با کیروش سر سردار و علیرضا همش زیر سر این مالی کهنه
دایی خردش کرد ولی این بشر اینقدر دندش پهنه ماشالا عین خیالش نیست
[حذف شد]
Last edited by pcforlife; 23-03-2015 at 22:22. دليل: بخش حذف شده = ادبیات نامناسب / نقض قوانین
من نميدونم اين مثلا وزارت ورزش چي از جون فوتبال ميخواد؟ ورزش ديگه اي نداريم كه آقايون برن اونجا عقده گشايي كنن؟ برن به كشتي گير بدن كه بيشتر ميفهمن ازش !
این همه بازیکن خوب تو تیم بود که اکثر کیروش دعوت کرده بود با همین میتونستن بدون آزمون و جهانبخش بازی ببرن
تیم امید اصلا منظم بازی نمیکرد پاس کاری بی هدف از موقعیت و اشباهات که اصلا استفاده نمیکردن ۱۰ گل کم بود تو این بازی با این بازیکن هویج ناپل
واقعا تاکتیک پذیری کیروش به تیم ملی تزریق کرد قابل قیاس نیست با امید
اتفاقا یه خبرنگار از خاکپور همین سوالو پرسید که خاکپور گفت: میخواستیم جهانبخش مصدوم نشه.
فوتبال ملی پسرفت نکنه صلوات![]()
خیلی سوتی ها تواین بازی با نپال بود
نمیدونم وزیر یا ..نخست وزیرنپال بود که زن بود و درورزشگاه ازادی بود درجایگاه ویژه وداشت بازی رونگاه میکرد وبی حجاب بود تلویزیون چندثانیه تصویرشو نشون داد قطع کرد
والا نپاللباسشون... قیافه هاشون باکیفیت تراز این تیم ملیه امید بود تیم امید قیافه ها همه تعطیل ..ازاین بچه سوسولا که 10ساله توخونشون خوابیدن ویه خش رو صورتشون نیست ... ..مخ که چه بگم
...سرمربیه نپال چهرش شبیه ادم بود ازاین طرف کفتار ..
پاسکاری تیم امید ...چمن ورزشگاه ازادی ..رویه جایگاه تماشاچیا یه پرچم بزرگ ایران بود اصلا تماشاچی نبود ..افتاب که ظاهرشد تماشاچیا ظاهرشدن
بزار به ژاپنی ...کره ای ..ویتنامی ..بوتانی.. تیمور لنگ شرقی چیزی بیاد حالشونو بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)