تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 249 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

یک از فواید این انتقال اینه که مهاجم ثابت نداریم و مهاجم می دونه یه ذخیره قوی در انتظار لغزشش هست و حتی میشه در مواقعی که تیم نیاز شدید به گل داره با 2 فوروارد کلاسیک حمله کرد
    به نظرم دایی داره محافظه کارانه بازی می کنه
    بیاد 3-5-2 ( یا حقیقی رو عقب تر بزاره بشه 3-1-4-2 )بازی کنه ، اینطوری هم تیم حریف بسته بازی نمی کنه ، هم پرسپولیس با این بازیکنا پتانسیلش رو داره
    فقط چرا چند ساله خوبهای لیگ میان پرسپولیس کاراییشون افت میکنه ؟! برا استرسه ؟ از تیم میرن دوباره میشن همون قبلی !
    جو گیر شدن !
    یکی مثل خلیلی و صادقیان جو گیر نمیشن ، یکی مثل انصاریفرد میشه فیکس نیمکت نشینا

2. 4 کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

مث اینکه رضا نوروزی انتقالش به پرسپلیس منتفی شده. الان یه جا نوشته تو نفت میمونه.

4. 2 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امیدوارم متن زیر حقیقت نداشته باشه چون در سایتهای خبری معتبر ندیدم اما اگه واقعیت داشته باشه باید واقعاً تاسف خورد

گلر پرسپولیس لنگ ۱۲۰ هزار تومان ویزای ورودی
    اشک های همسر نیلسون در فرودگاه

۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۸/۲۶کد خبر: ۱۰۱۹۶
    جونیور نیلسون که پنج روز از علی دایی مرخصی گرفته بودت تا به مسافرت خارج از کشور برود، صبح روز گذشته در کمپ تمرینی پرسپولیس حاضر شد تا نظم و انضباط تیمی را رعایت کرده و خود را نیز بازیکن منضبطی معرفی کند.
    به گزارش زیست آنلاین به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جونیور نیلسون که پنج روز از علی دایی مرخصی گرفته بودت تا به مسافرت خارج از کشور برود، صبح روز گذشته در کمپ تمرینی پرسپولیس حاضر شد تا نظم و انضباط تیمی را رعایت کرده و خود را نیز بازیکن منضبطی معرفی کند. مشکلاتی که پیش از این سفر، سنگربان برزیلی سرخ ها را آزرده خاطر کرده بود، اساب نگرانی هواداران را نیز به وجود آورده بود که شاید دیگر او رد در پرسپولیس نبینند اما دیروز وقتی شماره یک محبوب خود را سرحال و خندان در درفشی فر دیدند، خیالشان از این بابت آسوده شد.

سفر به پرتغال با 9 میلیون قرض!
    بعد از بازی پرسپولیس با استقلال صنعتی، نیلسون قصد سفر به پرتغال را داشت تا بلکه بتواند مشکلات اداری اش را در گیمارش حل کند اما مشکل اول بی پولی بود و معضل دوم عدم موافقت سرمربی تیم با مرخصی بیش از 4، 5 روز او!
    نیلسیون همیشه با علی دایی و بهزاد غلامپور ارتباط خوبی داشت و می توانست با خواسته های سرمربی تیم کنار بیاید اما مشکل مالی اش سبب شد تا برای تهیه بلیت رفت و برگشت به پرتغال 9 میلیون تومان زیر قرض بود. خلاصه می گویند بهترین گلر لیگ حرفه ای فوتبال ایران از یک دوست 9 میلیون تومان قرض گرفت تا راهی اروپا شود و بازگردد.

بازگشت به ایران و ماندن پشت مرز!
    بازگشت بهترین گلر لیگ به ایران از سفرش به پرتغال هم بغرنج تر بود.نیلسون که گمان می کرد باشگاه پرسپولیس ویزای ورود به کشور همسر و دخترش ژیلوانا لتیسیا را اخذ کرده، ساعت 5 صبح به گیت کنترل پاس و روادید فرودگاه امام خمینی (ره) رسید غافل از اینکه کسی انتظارش را نمی کشید که امور اداری ورود خانواده اش را به انجام برساند. از آن بدتر مشکل بی پولی اش بود، آنجا که باید برای ثبت ویزای همسر و دخترش 120 هزار تومان پرداخت می کرد و این پول را نداشت!

وقتی اشک ژیلوانا درآمد
    به اینکه چه بر گلر پرسپولیسی ها گذشت و چطور مبلغ کرایه تاکسی فرودگاه را پرداخت کاری نداریم. به عملکرد مثبت مامور کنترل گذرنامه فرودگاه امام خمینی (ره) که در واکنش به اشک های همسر و دختر کوریا مهمان نوازی به خرج داد و کمک کرد تا مشکل نیلسون با رسیدن پول توسط یک آشنا حل شود هم اشاره بیشتر نخواهیم داشت اما به راستی چه در باشگاه پرسپولیس می گذرد که عاقبت بازیکنی با عملکرد نیلسون کوریا چنین شده است؟!

80 هزار دلار شیرینی به چه کسی رسید؟
    گفته می شود چند روز قبل سرپرست قرمزها با مراجعه به یک صرافی با صدور یک چک، 80 هزار دلار خریداری کرده است. اینکه این مبلغ دلار قابل توجه به مارکو سپانوویچ در حال جدایی از پرسپولیس رسیده یا خواهد رسید، پرسشی نیست که بتوانیم پاسخگوی آن باشیم. شاید هم این پول به میلانی ها برسد که قرار شده با پیرمردهایشان به تهران بیایند و در آزادی در یک دیدار نمادین به میدان بروند!

اما کجای این پروسه منطقی می نماید که مرد شماره یک تیم مدعی قهرمانی در لیگ برتر لنگ 120 هزار تومان شود و آن وقت به جای پرداخت قسمستی از مبلغ قرارداد او، دلارهای قابل توجه صرف مسائل دیگر شود؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشت حاشیه سازی !
    چنین چیزی اصلا واقعیت نداشته ...
    .
    پرسپولیس نیوز : دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس از اینکه در مورد او نوشته شده در فرودگاه برای ورود به ایران معطل شده ابراز ناراحتی کرد.
    در خبرها آمده بود که کوریا نیلسون به همراه خانواده خود در فرودگاه دچار معطلی شده و چون ۱۲۰ هزار تومان نداشته اجازه خروج از فرودگاه را نداشته است اما این بازیکن در تمرین امروز نسبت به شنیدن چنین خبری واکنش خوبی نشان نداد و از اینکه چنین خبری در مورد او منتشر شده ابراز ناراحتی کرد.

مدیربرنامه این بازیکن در خصوص انتشار این خبر اظهار داشت: نمی‌دانم این خبری چرا اینطور رسانه‌ای شده است چون نیلسون فقط 10 دقیقه آن هم به خاطر اینکه دلار داشت و باید پولش را تبدیل می‌کرد در فرودگاه امام خمینی(ره) معطل شد که این موضوع خیلی سریع حل شد.

وی افزود: نیلسون معتقد است آبروی او زیر سؤال رفته و قطعا این موضوع را از لحاظ قانونی با کمک باشگاه پیگیری خواهیم کرد چون معتقدیم برخی‌ها می‌خواهند تمرکز نیلسون را به هم بزنند که من نمی‌دانم پشت پرده این ماجرا چیست و برای نیلسون هم جای ناراحتی دارد.

وی خاطرنشان کرد: واقعا ماجرایی که در مورد نیلسون مطرح می‌شود کذب محض بوده و او فقط 10 دقیقه در فرودگاه معطلی داشت که موضوع حل و به ایران آمده مسئله گریه و زاری و این گونه مسائل به قول نیلسون بی‌احترامی به او است که در رسانه‌ها اعلام شده است و قطعا این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
    /

8. 13 کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سایت گل آماری از چهار بازیکن بزرگ باشگاه پرسپولیس رو گذاشته که دایی در این آمار در 64 درصد از بازی هایی که برای پرسپولیس کرده موفق به گل زنی شده.که خیلی از مهاجمهای ایرانی نتونستند نزدیک این درصد هم بشن.

علی دایی : 40 بازی لیگ آزادگان ( 28 گل زده) / 28 بازی لیگ برتر ( 16 گل زده ) / آسیا : 4 بازی و 2 گل زده. در مجموع : 72 بازی و 46 گل زده در .... 5/3 سال حضور پرسپولیس

کریم باقری : 25 بازی لیگ آزادگان ( 6 گل زده ) / 178 بازی در لیگ برتر ( 29 گل زده ) / آسیا : 11 بازی و 3 گل زده. در مجموع : 214 بازی و38 گل زده .... در 10 سال حضور پرسپولیس

مهدی مهدوی کیا : 70 بازی لیگ آزادگان ( 22 گل زده) / 27 بازی در لیگ برتر ( 3 گل زده ) / آسیا 14 بازی و 4 گل زده. درمجموع : 111 بازی و 29 گل زده .... در 5/5 حضور پرسپولیس.

علی کریمی : 54 بازی در لیگ آزادگان ( 15 گل زده ) / 61 بازی در لیگ برتر ( 18 گل ) / آسیا : 27 بازی و 10 گل زده. در مجموع : 142 بازی 43 گل زده .... در 6 سال حضور پرسپولیس

برای من مهمتر از گلزنی دایی، حضور مداوم و مثمر ثمر کریم بوده

10. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

واقعا باید یه تصمیم اساسی گرفت در مورد این حواشی تیم! همین امروز باز 3 حاشیه به وجود اومد...خدا بخیر بگذرونه

1.مصاحبه دوباره علی کریمی باز هم در مورد پرسپولیس.
    2.حمله شدید علی دایی به افراد مختلف و دوباره به میان کشیدن بحث محسن قهرمانی ! اونم با حرف هایی که قطعا حرف ها در مورد خواهد گفته شد!
    3.رفتار نا مناسب صادقیان و یه مصاحبه نامناسب تر در مورد مدیر عامل تیم در خبر پایین!
    واقعا من دارم از پیام نا امید میشم ! اینجوری و با این همه غرور بخواد پیش بره عاقبت خوبی نداره. توی همه جای دنیا بدون اینکه به حریم خصوصی بازیکن تجاوز کنن،روی بازیکن نظارت دارن! حالا یک بار مدیر عامل تیم رفته خونه اش باید اینکار کنه؟ به هرحال قبول دارم شاید رویانیان به خاطر نوع عقایدش اینکار رو کرده باشه ، ولی اینجور که پیام رفتار کرده خیلی بده! نه شان بزرگتری وحتی اگه بخوایم از دید اصول حرفه ای نگاه کنیم، نه شان رئیسش بودن رو حفظ نکرده .
    دیگه خدا رو شکر انقدر این موضوعات توی سطح جهان اپیدمی هست که هر جایی رو میتونیم مثال بزنیم! بهترین نمونه فرگوسن .حالا مربیانی هم مثه پپ یه جورایی حتی جاسوس هم برای بازیکنش میذاره!
    واقعا من داشتم شاخ در میاوردم وقتی میخوندم که اینجوری داشت به رئیسش تذکر میداد و دستوری حرف زده! امیدوارم که این مصاحبه فیک باشه!

پيام صادقيان: مجرد نيستم، با خانواده‌ام زندگي مي‌كنم / درست نيست رويانيان به خانه من سربزند

محتوای مخفی: متن خبر 
    اصلا شما فكر كنيد مجردم، مگر براي پرسپوليس بد كار كرده‌ام كه رويانيان اين حرف‌ها را در مورد من مي‌زند؟ همه بازي‌هاي مرا مي‌بينند.
    سایت گل- وقتي مي‌شنود و مي‌بيند كه بيخودي برايش حاشيه مي‌سازند بر افروخته مي‌شود. بر افروخته از رفتار مديري كه قرار است مدام به خانه‌اش سرك بكشد و او را چك كند. پيام صادقيان ناراحت است، از اينكه رويانيان بي‌مورد روي او حساس شده. مي‌گويد: «مگر كم كاري كرده‌ام يا بازي بدي انجام داده‌ام كه رويانيان مي‌خواهد به خانه‌ام سر بزند؟» او البته خود را از مجردهاي پرسپوليس مجزا مي‌كند و مي‌گويد: «با خانواده‌ام زندگي مي‌كنم و اين زياد جالب نيست كه رويانيان مدام به خانه ما بيايد.» پيام صادقيان اينها را در لابلاي صحبت‌هاي خود به زبان آورد. او از زندگي شخصي خود دفاع كرد، درست بر عكس مديرعامل پرسپوليس كه در رسانه‌ها عنوان كرده بود بايد بيشتر هواي پيام را داشته باشد. گفت و گوي ایران ورزشی با صادقيان پيش روي شماست:
    مجردي ؟
    چطور؟
    چند روز پيش رويانيان در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه به بازيكنان مجرد پرسپوليس بيشتر سر مي‌زند تا مشكلي برايشان پيش نيايد. به نظر مي‌رسد تو يكي از آن مجردها هستي....
    من مجرد نيستم. در تهران با خانواده‌ام زندگي مي‌كنم. من نمي‌دانم اين مجرد و خانه مجردي را از كجا در آورده اند؟
    رويانيان به خانه تو سر زده تا به قول خودش هوايت را داشته باشد؟
    يك بار آمد و به من سر زد ولي نمي‌دانم چرا. من كه مي‌گويم با خانواده‌ام هستم و كوچكترين مشكلي هم ندارم.
    پس چرا مي‌آيند به خانه ات تا به تو سر بزنند و از تو مراقبت كنند؟ دليلش را نمي‌دانم، بايد رويانيان جواب اين سوال را بدهد. اين اصلا درست نيست كه مدام بيايند و به خانه من سرك بكشند، چون من با خانواده‌ام زندگي مي‌كنم و به جز اينها، يك بازيكن حرفه‌اي هستم. باز هم مي‌گويم اين كارها زياد جالب نيست و به نظرم نبايد انجام شود.
    جالب اينكه رويانيان حتي گفته بايد به پيام صادقيان بيشتر از بقيه توجه كند.. مگر تو چه‌كار مي‌كني؟
    گفتم كه من اصلا مجرد نيستم و خانواده‌ام كنارم حضور دارند. اصلا شما فكر كنيد مجردم، مگر براي پرسپوليس بد كار كرده‌ام كه رويانيان اين حرف‌ها را در مورد من مي‌زند؟ همه بازي‌هاي مرا مي‌بينند. آيا ضعيف كار كرده‌ام كه رويانيان اين مسائل را عنوان مي‌كند؟ بازي‌هاي من حرفي براي گفتن باقي نمي‌گذارد. با توجه به شرايطم در پرسپوليس نبايد اما و اگري كنار نام من وجود داشته باشد اما نمي‌دانم چرا رويانيان اين صحبت‌ها را انجام داده و درباره من اينگونه گفته؟
    به نظر خودت درست است كه يك مدير به خانه بازيكنان سرك بكشد؟ به نظر من نه. زندگي شخصي آدم‌ها به خودشان ربط دارد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. رويانيان هم نبايد در اين مورد دخالت كند. او زحمات زيادي براي تيم مي‌كشد اما در اين مورد، موافق او نيستم.
    از اردوي تيم زير 22 سال چه خبر؟ شرايط مناسب است؟ اردو هم اردوي بدي نيست. يكي دو بازي دوستانه با تيم‌هاي باشگاهي برگزار مي‌كنيم تا يك ماه ديگر كه بازي‌ها شروع شود. گروهمان در مسابقات قهرماني آسيا خيلي سخت است اما اميدوارم كه بتوانيم از اين گروه مرگ صعود كنيم.
    به نظرت با برگزاري اردوهاي داخلي مي‌شود به آينده تيم زير 22 سال و قهرماني در آسيا اميدوار بود؟
    اميدوار كه هستيم اما بايد براي تيم ما اردوي خارجي در نظر مي‌گرفتند. اين اتفاق نيفتاد و من هم دليلش را نمي‌دانم. ما بايد در مرحله گروهي با ژاپن، استراليا و كويت بازي كنيم اما با برنامه‌ها و اردوهايي كه برايمان در نظر گرفته‌اند كارمان براي صعود از اين گروه خيلي مشكل است.
    چقدر اميد داريد تا با تيم زير 22 سال قهرمان آسيا شويد؟ ما يك تيم فوق‌العاده داريم كه مي‌تواند براي هر تيمي دردسرساز شود. درست است كه بازي تداركاتي خارجي برگزار نكرده‌ايم اما با تدابير كادر فني مي‌توانيم يكي از تيم‌هاي مدعي آسيا باشيم. به خصوص اينكه اكثر بازيكنان ما با تجربه هستند و مي‌دانند در رقابت‌هاي بين‌المللي چگونه بازي كنند.
    اما باشگاه‌ها با حضور بازيكنانشان در تيم زير 22 سال مخالفند و اين مي‌تواند يكي از مشكلات شما براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا باشد....
    من در جريان اين موضوع نيستم. خود باشگاه‌ها بايد با فدراسيون هماهنگ شوند تا هيچ كدام ضرر نكنند. ما بازيكنان بايد تابع باشيم و هر جا كه مسوولان تشخيص دادند بازي كنيم

12. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

محمد غلامی اومد ...
    همونی که فینال پارسال ، حدودای 112 بهمون گل زد ...
    به هر حال بازیکن خوب و با قدرتیه ( سبک ایمون ــه تقریبا )

14. 2 کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گلر پرسپولیس لنگ ۱۲۰ هزار تومان ویزای ورودی

۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۸/۲۶کد خبر: ۱۰۱۹۶
    همش بازی رسانه ای...یک خبرسازی زرد ...پر از نقل شنیده ها و نمیگوییم ها و کاری نداریم ها و در نهایت گفتنها و سپس ربط دادن هویج به هوا...

یعنی کسی خنده اش نمیگیره که نیلسون پول کرایه تاکسی نداشته باشه؟ بعد به سفر پرتغال رفته باشه؟

همه ی اینها فقط برای اینکه در نهایت بازی با میلان رو بکویند....تا حالا حرف بود چرا برای اسطوره ها و بزرگان تیم بازی خداحافظی درخور شانشون گرفته نشده...چرا مهدوی کیا غریبانه رفت...حالا شد تیم پیرپاتالهای میلان...

مشکوکم که موضوع به بحث افتضاح مالی فدراسیون و ماجرای مجمع عمومی ربط داشته باشه و قضیه رو مثل داوری با مافیای رسانه ای در حال پیچوندن هستند...

16. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

برخی بازیکنان ۷۰۰ میلیون به ما بدهکارند
    رویانیان: برای سران فوتبال فقط متأسفم/ مگر آیت‌اللهی اتفاقات مجمع شیراز را دید؟
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به رفع اتهام از قهرمانی گفت: برای سران فوتبال که می‌خواهند بر سر تخلف‌ها سرپوش بگذارند، متأسفم.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد رویانیان در گفت‌وگویی ابتدا در خصوص وضعت رضا نوروزی و پیوستنش به پرسپولیس گفت: من طبق خواسته کادر فنی بازیکنانم را جذب می‌کنم. سرمربی تیم نوروزی را از من خواست و من هم با وی مذاکره کردم تا دیروز همه چیز خوب بود اما نمی‌دانم امروز چه اتفاقی افتاد اما ما به صورت جدی نوروزی را می‌خواهیم.
    وی در پاسخ سؤالی که حتماً شنیده‌اید سیدصالحی از این موضوع ناراحت است، تأکید کرد: من در مسائل فنی دخالت نمی‌کنم. سرمربی تیم رضا نوروزی را از من خواست و من هم طبق وظیفه‌ام با او گفت‌وگو کردم البته سیدصالحی نیز بازیکن خوب ما است.
    مدیرعامل قرمزپوشان درباره پرداختی به دایی و ناراحتی برخی بازیکنان نیز خاطرنشان کرد: ما از اول فصل پرداختی به دایی نداشتیم و حتی او درباره 300 میلیون طلبش نیز با ما حرف نزده بود الان هم مبلغی به او داده‌ایم می‌شود بگویم کدام بازیکن ناراحت است. هیچ بازیکنی ناراحت نیست چون من این موضوع را قبول ندارم دایی حقش را گرفته و حتی در حساب و کتاب ما تازه یکی دو بازیکن نیز از قبل 700 میلیون به ما بدهکارند.
    مدیرعامل پرسپولیس درباره مصاحبه‌ها و اخباری مبنی بر رفع اتهام از قهرمانی نیز گفت: من برای سران این فوتبال متأسفم که هر روز در این باره مصاحبه می‌کنند و از قانون‌شکن حمایت می‌کنند. این موضوع یعنی آقایان چیزی که می‌دانید درباره‌اش حرف نزنید. قانون فیفا می‌گوید هرچه را می‌بینید اطلاع دهید و ما هم این کار را انجام دادیم همه مدارک هم موجود است که تخلف شده حالا برخی‌ها می‌خواهند این موضوع را بپوشانند و کتمان کنند من از آن بی‌خبرم.
    رویانیان در پایان درباره اظهارات آیت‌اللهی مبنی براینکه نیم‌فصل دوم احتمالاً به قهرمانی قضاوت خواهد داد و مدرکی برای اثبات حرف‌ها بر ضد او وجود ندارد، تأکید کرد: آقای آیت‌اللهی چشم بصیرت ندارد در غیر این صورت همه چیز را می‌دید سؤال من اینجاست مگر ایشان مشکلات هیئت فوتبال شیراز را که فردوسی‌پور تمام آن را به تصویر کشید، دید تا این را ببیند. مطمئن باشید اگر آن را می‌دید این تخلافات را هم می‌دید.

18. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

یه خبر خوب...
    محمد غلامی مهاجم تيم فوتبال سپاهان از قطعي شدن حضورش در پرسپوليس خبر داد.

محمد غلامي گفت: مديربرنامه هايم با من تماس گرفت و گفت حضورم در پرسپوليس قطعي شده و به زودي با دريافت رضايتنامه ام از سپاهان به پرسپوليس خواهم آمد.

به گزارش تسنيم،وي با بيان اينکه در نيم فصل اول 5 گل براي سپاهان زده و 2 پاس گل داده ام، اظهار داشت: مشکلاتي در سپاهان داشتم که حل نشد. اگر چه خاطرات خوبي از اصفهان و سپاهان دارم اما حل نشدن اين مشکلات سبب شد تصميم به جدايي از اين تيم بگيرم.

غلامي گفت: اميدوارم در پرسپوليس عملکرد خوبي داشته باشم و بتوانم با ارائه بازي هاي خوب دل هواداران اين تيم را شاد کنم.

----------
    سبک بازیشو خیلی دوس دارم...تو سپاهان هم خوب بازی میکرد.
    مثل غلام و نوروزی نیست که اگه فوت کنیشون توپو لو میدن...بی هدف بازی نمیکنه...پا به توپش هم خوبه.
    خرید خوبیه کلا
    Last edited by shifter; 18-11-2013 at 09:36.

20. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •