تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 302 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

واقعاً این وضع پخش تلوزیونی رو اعصابه
    وقتی هم که جایی تو این انجمن یه جمله ای مینویسی طرفدارای تیمای دیگه میان میپرن که نظر سنجی کردن!!! الان چی؟؟؟ الان که دیگه بازی دیگه ای نبود!!
    واقعاً جای ناسف داره.
    ------------------------------
    بازی رو که ندیدم ولی حد اقل نتیجه رو گرفتیم و امتیازمون نزدیک شد. یه بار هم رسیدیم به همین حد که تو بازی مستقیم نزاشتن.

ولی کلاً من ته دلم یکم امید داشتم شاید آنجلوتی از عظمت رئال خجالت بکشه دست از این سیستم مسخره و تکراریش برداره ولی اینطور نیست. ببینم حالا اونایی که برای مورینیو سوت میزدن چی دارن بگن!!! بازی قشنگ میخواستن الان حتی اون نظم و تلاش و برندگی تیم پارسال رو هم نداره تیم. آقایانی که میرفتن جلسه میزششتن حالا خوشحالن.

2. 9 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بازی رو که ندیدم ولی حد اقل نتیجه رو گرفتیم و امتیازمون نزدیک شد. یه بار هم رسیدیم به همین حد که تو بازی مستقیم نزاشتن.

ولی کلاً من ته دلم یکم امید داشتم شاید آنجلوتی از عظمت رئال خجالت بکشه دست از این سیستم مسخره و تکراریش برداره ولی اینطور نیست. ببینم حالا اونایی که برای مورینیو سوت میزدن چی دارن بگن!!! بازی قشنگ میخواستن الان حتی اون نظم و تلاش و برندگی تیم پارسال رو هم نداره تیم. آقایانی که میرفتن جلسه میزششتن حالا خوشحالن.
    ببین وقتی بعضی از طرفدار نما ها و طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس میان زیر خبری که در رابطه با مصدومیت لوپز گذاشته شده ، از عباراتی مثل: (الهی بمیره - مصدوم بشه حالا حالا ها بر نگرده - بره گمشه - به درک ........)استفاده میکنند به نظر من لیاقت داشتن کوپا دل ری هم ندارند چه برسه به دهمین CL ! این دسته هایی که سوت میزدن 50% عضو همین سری از افراد هستند ، که کلا برای خودشون تو تیمی که طرفدارش هستند هدف تعیین میکنند ! مورینیو هم کاره خوبی میکرد بر خلاف میل هوادارا عمل میکرد تا یکم ادب بشند بفهمن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند و جو تیم رو بهم نریزند !

--------------------------
    پ.ن:
    دوستان استحضار دارند که بنده ادمین پیج ایکر کاسیاس بودم و از این پیج کنار کشیدم
    نمونه از واکنش طرفدار های شخصی ایکر کاسیاس ( نه رئال مادرید ) به خبر مصدوم شدن لوپز :

ادامه تصاویر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    به نظر شما لیاقت این افراد چیه؟!
    Last edited by D3vil_A; 13-01-2014 at 01:50.

4. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب اوول تبریک رو بگم ... دوستان لطف کردن از صدا و سیما تشکر کردن واسه پخش نکردن بازی پس من تکرار نمی کنم ...
    دیگه یواش یواش این بازی ریال داره اذیت می کنه ... سر بازی پیش گفتم الانم می گم اگه قراره وضعیت به این چنین باشه با این تیما بخوام این جوری بازی کنیم امسال هم هیچ جامی رو نمی گیریم ...
    پارسال حداقلش اینکه واقعا خیلی حرف داشتیم برای زدن ! الان حتی رونالدو هم رونالدوی پارسال نیست ! درسته ۲۰ تا گل زده تو لیگ ولی هنوز مث پارسال نیست ... هیچ وقت من ندیده بودم کریس ۲ تا بازی پشت هم این جوری موقعیت خراب کنه !‌
    بگذریم ... دوستان پست بیل توی بازی چی بود ؟
    لیگ ایران

6. 5 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ببین وقتی بعضی از طرفدار نما ها و طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس میان زیر خبری که در رابطه با مصدومیت لوپز گذاشته شده ، از عباراتی مثل: (الهی بمیره - مصدوم بشه حالا حالا ها بر نگرده - بره گمشه - به درک ........)استفاده میکنند به نظر من لیاقت داشتن کوپا دل ری هم ندارند چه برسه به دهمین CL ! این دسته هایی که سوت میزدن 50% عضو همین سری از افراد هستند ، که کلا برای خودشون تو تیمی که طرفدارش هستند هدف تعیین میکنند ! مورینیو هم کاره خوبی میکرد بر خلاف میل هوادارا عمل میکرد تا یکم ادب بشند بفهمن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند و جو تیم رو بهم نریزند !

--------------------------
    پ.ن:
    دوستان استحضار دارند که بنده ادمین پیج ایکر کاسیاس بودم و از این پیج کنار کشیدم
    نمونه از واکنش طرفدار های شخصی ایکر کاسیاس ( نه رئال مادرید ) به خبر مصدوم شدن لوپز :

ادامه تصاویر:

کد:
    کد:
    صبحتهایی که کردن بسیار زننده و غیر قابل قبول هست و اصلا توجیه نداره حتی اگه طرفدار شخص خاصی باشی لویزی که اصلا در این امر تقصیری نداشته و نداره و عالی هم کار کرده
    ولی شما
    مثل دولتمردان کشور گل و بلبل صحبت میکنید
    فکر کنم اینا رو خ س و خاش اک حساب میکنید

8. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ولی شما
    مثل دولتمردان کشور گل و بلبل صحبت میکنید
    فکر کنم اینا رو خ س و خاش اک حساب میکنید
    ببین این یک حقیقته ! دروغ و مزخرف نیست .....کاملا مستند ! طرفدارای واقعی تیم به خودشون اجازه نمیدن جو تیم رو با حرکاتی مثل این بهم بریزند..

یه جا خوندم که کاسیاس گفته بود فصل پیش از نیمکت نشینی ناراحت نبودم ، از اینکه هیچ جامی نگرفتیم ناراحتم...! یکی باید به ایشون میگفت 50% دلیلی که جام نگرفتیم مشکلات و حواشی بود که باند شما و طرفدارای شخصیت برای مورینیو و تیم درست کردند ( حالا اینکه کاسیاس مقصر این حواشی بود نمیدونم درسته یا نه ) ولی خوب حوادراش یا باندش با همکاری آ.س و مارکا و یه سری از بازیکن های دیگه اون بلا هارو سر تیم آوردند !

10. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی از نظر پرگل بودن اصلاً دلچسب نبود، اما یه بازی کاملاً یک طرفه از رئال رو شاهد بودیم ( با ۶۸٪ مالکیت توپ، ۸ شوت داخل چهارچوب و ۸ شوت خارج چهارچوب) و اسپانیول به خوبی دفاع میکرد. بدون اینکه تمارض کنن، خشن بازی کنن و یا وقت تلف کنن. لوپز کم کارترین بازیکن زمین بود و اسپانیول حتی یک موقعیت هم نداشت.

برخلاف نظر سایت Whoscored که بهترین بازیکن زمین رو راموس میدونه، به نظر من مودریچ تو این بازی بهترین بود. تنها بازیکن زمین بود که حداقل تا دقیقه ۸۰ هر پاسی بهش میرسید، میدونستم درست استپ میکنه و بعدش درست پاس میده. واقعاً عالی بود، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درواقع هرچقدر آلنسو تو پاس های بلند فوق العاده هست، مودریچ تو پاس های زمینی و کوتاه ماهر هست.

بیل که اصلاً خوش ندرخشید و کارلو هم تعویضش کرد (قابل توجه دی ماریا). از همه بدتر کریس بود که خیلی بدکار کرد، اما مطمئن هستم فردا شب که Ballon D'or رو برد، با روحیه ای مضاعف بر میگرده، هیچکس مثل خودش نمیتونه بهش بگه اشکال کارش کجاست و چطور باید درستش کنه.

12. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Fararu.com
    مسی با جت خصوصی می‌رود؛ رونالدو با خانواده

مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال 2013 جهان در حالی امشب (دوشنبه) در زوریخ برگزار می شود که لیونل مسی قرار است با جت خصوصی و کریستیانو رونالدو با تمام خانواده اش خود را به مقر فیفا برسانند.

به گزارش ایرنا، فرانک ریبری بازیکن فرانسوی تیم بایرن مونیخ، سومین نامزد دریافت جایزه توپ طلای فیفا است.

سایت باشگاه بارسلونا در این باره نوشته که مسی قرار است ظهر امروز به وقت اسپانیا با یک جت خصوصی به زوریخ برود و ساعت 13:45 دقیقه وارد این شهر خواهد شد.

در این سفر ساندرو روسل رییس و تعدادی از اعضای هیأت مدیره باشگاه بارسلونا، مسی، نیمار که نامزد جایزه پوشکاش و دیگر بازیکنان این تیم که نامزد حضور در تیم منتخب سال دنیا شده اند را همراهی خواهند کرد.

خانواده برخی از بازیکنان نیز در این سفر خواهند بود.

آنها ابتدا مستقیم به هتل محل اقامت خود می روند و مسی به همراه ریبری و رونالدو ساعت 3 بعد از ظهر به وقت زوریخ در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت می کنند.

اما به نوشته سایت گل، کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید نیز قرار است برای اولین بار با تمام اعضای خانواده خود مسافر سوئیس شود. او که در سال های اخیر همواره یکی از سه نامزد نهایی بوده است، فقط در سال 2008 که با برادر و شوهر خواهرش به زوریخ رفت، موفق به دریافت آن شد.

او این بار تمام اعضای خانواده اش را به زوریخ خواهد برد و با آنها در مراسم حضور خواهد یافت. خانم دلورس، مادر رونالدو همراه با دو خواهر، شوهر خواهر، برادر و نامزدش او را در این سفر همراهی خواهند کرد.

مراسم انتخاب بهترین های سال فوتبال دنیا ساعت 6:15 عصر با خوش آمدگویی سپ بلاتر رییس فیفا از نامزدها بر روی فرش قرمز آغاز خواهد شد.

حدود ساعت 8 شب (22:30 شب به وقت تهران) نیز برندگان نهایی جوایز بهترین های سال فوتبال دنیا معرفی می شوند.

در مراسم امشب علاوه بر بهترین بازیکن مرد جهان، بهترین بازیکن زن جهان، بهترین مربی مرد و زن دنیا، برنده جایزه ریاست فیفا، برنده جایزه بازی جوانمردانه، برنده جایزه پوشکاش و همچنین بازیکنان تیم منتخب دنیا نیز معرفی می شوند.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

14. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب تبریک میگم بابت برد و اینکه اختلاف کم شد
    اگه رئال تو چندتا بازی این فصل ( از جمله بازی با اوساسونا و .. ) خوب بازی میکرد الان راحت اول بودیم
    بازیم که ندیدم ولی نظرات دوستان خودنمدم یه چیزایی دستگیرم شد ، مرسی
    رسانه ی ملی مونو هم ولش کلا جفت پوچ تشریف دارن ( هر چند بهتر نشون ندادن ، اگه نشون میدادن منم مجبور بودم بشینم نگاه کنم بعد درسو نمیخوندمو بعدش ... )

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________

امیدوارم امشب رونالدو توپ طلا رو ببره تا با روحیه بالا بیاد و دوباره روند گل زنیشو ادامه بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Abdolreza2012; 13-01-2014 at 20:39.

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

ببین این یک حقیقته ! دروغ و مزخرف نیست .....کاملا مستند ! طرفدارای واقعی تیم به خودشون اجازه نمیدن جو تیم رو با حرکاتی مثل این بهم بریزند..

یه جا خوندم که کاسیاس گفته بود فصل پیش از نیمکت نشینی ناراحت نبودم ، از اینکه هیچ جامی نگرفتیم ناراحتم...! یکی باید به ایشون میگفت 50% دلیلی که جام نگرفتیم مشکلات و حواشی بود که باند شما و طرفدارای شخصیت برای مورینیو و تیم درست کردند ( حالا اینکه کاسیاس مقصر این حواشی بود نمیدونم درسته یا نه ) ولی خوب حوادراش یا باندش با همکاری آ.س و مارکا و یه سری از بازیکن های دیگه اون بلا هارو سر تیم آوردند !
    راستش من کاسیاس رو اونقدرا تو اون موضوع مقصز نمیدونم. البته اینکه خبرهایی از سوی ایکر به نامزد (اون موقع) خبر نگارش رو گفته و اون خبر ها درز کرده ، من بیشتر اینو حاصل یه جور خیانت از طرف اون خانم میدونم. آدمیه دیگه. شاید یه حرفی رو دل ایکر مونده بود داشت میترکید!!! اگه به نامزدش نتونه حرف بزنه با کی باید بزنه. منتهی اون خانم سوئ استفاده کردن.
    بعدش هم ایکر یه کارایی کرد که از روی ذات ساده و آرومش بود (که برای هممون در جای اول همین ویژگیش باعث محبوب شدنش نزد ما شد) ولی بقیه (چه از تیم حریف و چه خودی) از این بیچاره سوئ استفاده کردن. اولاً که کاسیاس از روی میهن دوستی و با فرض دریافت جواب مشابه و شاید به قصد بهبود روابط دوباشگاه تماس های تلفنی رو برقرار کرد و چند بار پیغام فرستاد و مصاحبه کرد و (متاسفانه) یه بار نابجا عذر خواهی کرد ولی از اونور متاسفانه کسی که کاپیتان تیم حریف بود سوئ استفاده کرد و حرف های کاسیاس رو بهونه قرار داد که به باشگاه و مورینیو حمله کنه و من فکر میکنم این رفتار از تیم و یک منطقه که مایۀ انگیزش تنفر تاریخی هست بر میاد.
    از اونور هم این راموس مارمولک بازی در آورد و وقتی خودش وضع مناسبی تو تیم نداشت و چند بار اخراج شد و قطعاً مورینیو ساکت نموند و اون قضیۀ عکس اوزیل و ... اومد با هدف (واقعاً بدکارانه) از ساده دلی ایکر استفاده کرد و اونو درگیر اون جلسات کرد که کاسیاس البته بزرگ تیم بود و نباید این کار رو میکرد (درست مثل نمونۀ وطنی که عقیلی به پای رحمتی سوخت) و از اونور دوبازیکن نینکت نشین شده یعنی په په و مارسلو هم کاراشونو شروع کردن و خوب مشخص بود که مورینیو از تیم میره.
    من هیچ وقت دهداری رو ییادم نمیاد و کلاً از این ماجراهای جوانمردی و پهلوانی و اخلاق مداری بیش از حد تو ورزش خوشم نمیاد ولی چون پرز بیشتر یه مدیر تجاری هست تا ورزشی (حد اقل اینکه اون قسمتش سنگین تره) قطعاً نمیاد قید دو سه بازیکن تیم رو بزنه و مو رو نگه داره.
    تنها نکته ای که من میدونم اینه که تقصیر اصلی گردن راموس هست که خیلی خودش رو بزرگ میدونه. من کشته و مردۀ مورینیو نبودم و انتقادهای زیادی بهش داشتم که از پتانسیل کل تیم استفاده نمیکنه ولی اگه مورینیو تو سالهای اول دفاعی کار کرد و من ناراحت بودم و اگر مثلاً 10% پتانسیل تیم رو استفاده نکرده باشه، الان وضع خیلی خیلی بد تره. حد اقل اون شکل تیمش رو میدونست و میدونست چه میخواد و تیمش مثل یه ماشین هماهنگ بود که هر قسمت کارش رو انجام میداد. آنجلوتی فوتبالی دیم ارائه میده که بازیکن ها بازی میکنن و نه تاکتیک تیم.

یه نکته رو هم در مورد وضعیت فنی کاسیاس بگم.
    الان دو سه بازی هست که کریس خوب کار نکرده. صدای بعهضی از دوستان در اومده.
    انصافاً برین بازی های 4 ماه قبل از اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کنه رو ببینین چقدر ساده گل میخورد. بدون انگیزه و بدون واکنش و اون اواخر که دیگه خیلی بد شده بود یه نمونش بازی با دورتموند بود. مو اشتباهش این بود که رو آدان مانوور داد وگرنه کاسیاس اصلاً آماده نبود. بعدش هم که دستش شکست و تا حالا هم 100% آماده نشده و لوپز هم عالی کار کرده. کسایی که به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض دارن بی انصافی میکنن. لوپز نسبت به ایکر برترذی قدی هم داره و بعضی از توپهایی رو که اون میگیره ایکر اصلاً نمیتونه. ایکر همیشه رو این موضوع ضعف داشت ولی با چالاکی اونو پوشش میداد ولی الان آماده نیست.
    فقط دوباره یه چیزی که به ذهن میرسه اینه که با تمام این تفاسیر ایکر با متانت رفتار کرده. اگه یه همچین کاری با راموس شده بود قطعاً اوضاع خیلی بدتر میشد.

خیلی طولانی شد.

++
    به امید موفقیت کریس در مراسم امشب.
    Last edited by powerslave; 13-01-2014 at 19:10.

18. 10 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عزیز منم گفتم رفتار اون قشر قابل قبول نیست ولی نه شما نه من حق اظهار نظر نداریم که کسی رو متهم کنیم اونم وقتی خودش نیست دقیقا حرفتون همون چیزیه که نقل قول گرفتید اونا طرفدار رئال هستن و چون شما خوشتون نیومده از نظرشون دارید تند میرید
    در ضمن من با هیچ منطقی حرفهای شما رو درک نمیکنم یه احساس تنفر در شما ایجاد شده که حتی اجازه نمیده با دید ملایم تر و حتی بیطرفانه بتونید اطهار نطر کنید
    دقیقا برای حرفهای شما این مثال صدق میکنه که با دست پس میزنید و با پا پیش میکشید دارید کاسیاس رو متهم میکنید حتی با اشاره به منبع دیگر بعد میگید نمیدونم کاسیاس مقصر هست یا خیر خودتون نوشته هاتون رو یه دور بخونید با عصبانیت نوشته شده خدا رو شکر تعداد افرادی که کاسیاس رو مقصر میدونن بسیار کمتر از بقیه دوستان هستن وگرنه همون فصل قبل ایکر رو میشکتن یا بیرونش میکردن از مادرید
    یه نگاه هم به اطرافتون بندازید حتما این شم کارگاهی بیشتر بدرد خواهد خورد تا برای جایی که دستمون بهش نمیرسه

20. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •