بازی رو که ندیدم ولی حد اقل نتیجه رو گرفتیم و امتیازمون نزدیک شد. یه بار هم رسیدیم به همین حد که تو بازی مستقیم نزاشتن.
ولی کلاً من ته دلم یکم امید داشتم شاید آنجلوتی از عظمت رئال خجالت بکشه دست از این سیستم مسخره و تکراریش برداره ولی اینطور نیست. ببینم حالا اونایی که برای مورینیو سوت میزدن چی دارن بگن!!! بازی قشنگ میخواستن الان حتی اون نظم و تلاش و برندگی تیم پارسال رو هم نداره تیم. آقایانی که میرفتن جلسه میزششتن حالا خوشحالن.
ببین وقتی بعضی از طرفدار نما ها و طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس میان زیر خبری که در رابطه با مصدومیت لوپز گذاشته شده ، از عباراتی مثل: (الهی بمیره - مصدوم بشه حالا حالا ها بر نگرده - بره گمشه - به درک ........)استفاده میکنند به نظر من لیاقت داشتن کوپا دل ری هم ندارند چه برسه به دهمین CL ! این دسته هایی که سوت میزدن 50% عضو همین سری از افراد هستند ، که کلا برای خودشون تو تیمی که طرفدارش هستند هدف تعیین میکنند ! مورینیو هم کاره خوبی میکرد بر خلاف میل هوادارا عمل میکرد تا یکم ادب بشند بفهمن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند و جو تیم رو بهم نریزند !
--------------------------
پ.ن:
دوستان استحضار دارند که بنده ادمین پیج ایکر کاسیاس بودم و از این پیج کنار کشیدم
نمونه از واکنش طرفدار های شخصی ایکر کاسیاس ( نه رئال مادرید ) به خبر مصدوم شدن لوپز :

ادامه تصاویر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما لیاقت این افراد چیه؟!