تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 269 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

همین امتیازها رو براحتی از دست میدن . اونوقت تو بازیهای آخر واسه قهرمانی تماشاگر باید از استرس شکنجه بشه.
    آرش واقعا افتضاح بود . باید چند تا بازی کلا جز 18 نفر هم نباشه.
    بیگ زاده از 10 تا حرکت 8 تاشو خراب کرد.فقط یکی دوتا توپ فرستاد رو دروازه .باید نیکبخت رو میاورد جاش.
    در مورد پژمان نوری و اولادی و نظری حرفی واسه گفتن نمیمونه. در حد استقلال نیستن.
    آندو و ساموئل خیلی باهوش و مثبت بازی کردن.
    حرکت صادقی خطا نبود،بعد از تکلش ،درکمتر از صدم ثانیه موسوی اومد رد شه که پاش گیر کرد. امیرحسین قصدی در زدنش نداشت.
    خوش شانس بودیم که اونا حرفه ای نبودن وگرنه همین 1امتیازو هم نمی گرفتیم

2. 9 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

من که بازی رو ندیدم
    اما حیف 3 امتیاز....

4. 7 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

لاوره در مورد قلعه نوعی گفته :
    "او در اوکراين به من گفت که چه انتظارهايي دارد و وقتي به ايران بازگشتيم او با من صحبت کرد. در ان زمان شايد فکر مي کرد براي اينکه من را در ترکيب قرار داده بايد پولي به او بپردازم."
    بعضی سایتها اینطور تعبیر کردن که لاوره گفته قلعه نوعی از من پول میخواست!!!!
    آخه انصافا از این جمله یه چنین تعبیری میشه کرد ؟؟؟؟

6. 8 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پایان بازی بانتیجه 0-0 یه بازیه سرد،بی برنامه،وافتضاح
    واقعاً حیف وقتی که آدم واسه دیدن این فوتبال میذاره!!حالم از این بازیشون بهم خورد...
    امسال استقلال خیلی بد بازی می کنه.به خدا این بازیکنا ده هزار تومنن نمی ارزن ...اونوقت میلیاردی پول می گیرن

من که بازی رو ندیدم
    چیزی از دست ندادی!

8. 10 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهانی و بیک زاده خیلی افتضاح بودن !!

10. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

افتضاح واقعا افتضاح بودیم و کیلوها من در زمین بودند ای کاش چندتا نیم من میخریدی برای نیم فصل !!

تو فاز دفاعی مدافعان تیم ملی که میخوان در جام جهانی بازی کنند اینگونه پر اشتباه ظاهر میشوند اون از منتظری اونم صادقی

در فاز حمله هم برهانی که اصلا نباید در موردش صحبت کرد ، قاضی فقط بلده پاس به عقب بده و اولادی هم که معلوم نبود چیکار میکنه! کبه هم معلومه بازیکن نیست ، به جای این گل نزن ها اگر عنایتی را میاوردند خیلی بهتر جواب میداد

وسط تیم جمشیدیان اصلا تو بازی نبود ، غیبت نکو و سیاوشم اون وسط را حسابی خالی کرده بود

تاکتیک تیم شده بود آوردن هاشم از چپ به راست با پای تخصصیش یه سانتر نمیتونه بکنه حالا اومده اینورو راه بندازه

نکته جالب بازی فوق العاده عابدینی بود تو استقلال مملو از سوتی بود رفته اونجا چی شده

راحت میتونستیم بریم صدر دیگه هم پایین نیاییم اما 2 امتیاز حساس را از دست دادیم بازی با سپاهان باید با انگیزه تر باشیم

12. 10 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

والا من همیشه عادت دارم تبریک بگم اما الان از کجا سوژه بیارم که تبریک بگم؟!!
    اما تبریک میگم بابت روند نباختنمون ! الان دوستان دقت کنن ما 7 بازیه متوالیه که نباختیم . آمار خوبیه و میشه به خاطرش تبریک گفت

بازی که افتضاح بودیم . اونا بی تجربه نبودن باید 2 3 تایی میزدن . البته ما هم باید 2 3 تا میزدیما !! اون ضربه سر قاضی ! اون ضربه رو زانوی قاضی یک قدمی دروازه ! اما خوب به هر حال 0 - 0 تموم شد ...

آرش چرا اینجوری بازی میکرد ؟!

همین عابدینی که ردش کردیم رفت یکی از بهترین های زمین بود ! اون وقت توی تیم ما همش روی نیمکت بود اون وقت منتظری میومد جاش بازی میکرد ! دیگه این ترکیب چیدن ژنرال داره اعصاب خورد میکنه !

البته اینم در نظر بگیرید نکو و خسرو و سیاوش نبودن ! بدبخت شدیم با این محرومیت و مصدومیت ! این خسرو کی آماده میشه پس؟! دکتر نوروزی گفت برای بازی با ملوان آمادس هنوز که هنوزه خبری ازش نیست ! وجود خسرو حداقل به این کمک میکنه که ژنرال از سیستم تخیلیه گذاشتن منتظری توی دفاع راست استفاده نکنه !!

بیک زاده و نوری و آرش و حمشیدیان و قاضی افتضاح بودن بقیه بازیکنا هم متوسط بودن بازیکن خوب نداشتیم اصلا امروز !

بیک زاده دقیقه 37 که لیز خورد دقیقا دوربین روی دهنش بود یه حرف خیلی خیلی رکیک زد مرده بودم از خندهگفت ... تو این چمنیعنی خداوکیلی با اون قیافش اونجوری چمنو نگاه کرد این حرفو زد من فقط میخندیدم

و اما گزارش خیابانی چقدر روی مخ بود ! این که اصلا ارزش بحث کردن نداره اما هر 2 ثانیه یه بار میگفت تماشاگر کم اومده بازی حساسه !! میگفت انتظار جمعیت 40 50 هزارتا داشتهما که طرفدار 2 آتیشه استقلالیم انتظار 10 هزارتا داشتیم نه 50 هزارتا ! این مثل اینکه از ما تعصبش بیشتره !! میگفت کمتر از 2 هزار نفر اومده !! کارگردان محترم تلویزیونی هم 9 تا هوادار رو به رو جایگاه گیر آورده بود هی نشون میداد !! یه کلوز آپ از هوادارای سمت راست تصویر و طبقه بالا استادیوم نشون نمیداد !! تازه نیمه ی دوم آقای خیابانی یادش افتاد بگه که این رو به رو که میبینید خالیه بلیت فروشی الکترونیکی بوده و هوادارا اون طرف تصویر سمت راست نشستن و طبقه بالا ! نه اینکه واقعا این 9 نفر اومدن استادیوم ! تصویر بردار محترم هم یادش افتاد هوادارای مارو نشون بده !! امروز هم حداقل 7 هزارتا اومده بودن ! این زیر 2 هزارتا رو من نمیدونم از کجاش دراورد خیابانی !!!

از نظر منم قابل قبول بود اومدن هوادارا ! اصلا هم بازی حساسی نبود بازی حساس به بازی بعدی با سپاهان میگن ! واقعا نمیدونم با این جو دادن تو گزارش بر علیه استقلال میخوان به چی برسن ؟! مرد حسابی مگه ما صدر جدول ندیده ایم ؟!!ما که همش یا صدریم یا بازی کمتر داریم ! دیگه واسمون عادیه و این بازی اصلا جز بازیهای حساس برای ما هوادارا نبود که بخوایم بریم استادیوم !! یعنی کل بازی یه طرف حرفای چرت و پرت و مزخرف این خیابانیه هم یه طرف !!

و در آخر :

مجیدی کجایی .... غیرتتو بیاری
    Last edited by Mohammad.F.M; 30-11-2013 at 00:45.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال امروز خیلی بد و بی برنامه بازی کرد و بازی خیلی کسل کننده بودش
    اگه بازی های دیگه نیم فصل دوم رو هم به همین صورت بازی کنه اصلا در حد قهرمان شدن نیست!
    هر چند که لیگ ایران یکمی وضعش عجیب شد و امتیازها هم خیلی نزدیکه. یعنی فکر کنم با حدود 50 امتیاز هم بشه قهرمان شد!

توی نقل و انتقالات هم استقلال خوب عمل نکرد و توی پستایی که نیاز داشت نتونست بازیکن خیلی خوبی رو بگیره
    امیدوارم توی بازی های بعدی حداقل به دو تا بازیکن جوون مثل ایمان باصفا بها داده بشه که شاید اونا یه خودی نشون بدن...

15. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با این بازیا نهایتا 4ام بشیم هنر کردیم.همه به غیر از اندوو رحمتی و تا حدودی نوری(برای خودمم جالبه) افتضاح بودن

17. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

به نظر من دوران قلعه نويي سر اومده.نميدونم چرا يه عده چشم بسته ازش حمايت ميكنند.از اول فصل تا الان و مخصوصا ديروز افتضاح تاكتيكي از سر و روي تيم ميباره.نه دفاع خوب نه خط حمله درست .با وجود بهترين هافبكهاي ايران كه هر تيمي آرزوشونو داره(آندو . نكو. سامي) خط هافبك گيج و داغوني داريم.بعد رفتن فرهاد ديگه واقعا نميتونم تحمل كنم.تاكتيك كه نداريم حداقل چهار تا بازيكن جوان و آينده دار هم نگرفتيم كه دلمون را بهشون خوش كنيم.آقاي سرمربي متاسفانه دچار توهم شده از بس يه عده گفتن از چوب بازيكن ميسازه!!!مدام بازيكنهاي افت كرده را ميگيره تا بياردشون روي فرم و تعريفها شروع بشه كه ديگه اينطور هم نشد.اين تيم دلخوشي خيلي ها از جمله منه.من از پنج سالگي عاشق اين تيم بودم.نميتونم ببينم خودخواهي يه عده داره نابودش ميكنه.آقاي مديرعامل نميتوني درآمد زايي كني و وظايفت راغ درست انجام بدي به سلامت.آقاي سرمربي تاكتيكهات ته كشيده نياز به آموزشهاي نوين داري بيشتر از اين اصرار نكن!!!اميدوارم سال آينده فصل را با عليمنصور متعصب شروع كنيم.به اميد روزهاي بهتر...

19. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •