تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 457 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چطوری میشه یه کاری کرد که فلش همیشه تو سندباکس اجرا بشه؟
    یا آپدیت قبل اسکن رو کجا میشه غیر فعال کرد؟
    در مورد فلش اگر اتوسندباکس فعاله بزاریدش روی سطحهای بالاتر، مورد خاصی نیست. برای تست هم چند تا از این ویروسهای تاپیک دانلود ویروس را بگیر و اجرا کن! البته با اون شرطی که عرض کنم. اگر هم اتوسندباکس خاموشه که HIPS عزیز هست.

برای آپدیت هم میتونید گزینه آپدیت خودکار را در همون قسمت تنظیمات غیر فعال کنید. تنظیمات> آپدیت> بررسی روزانه آپدیت دیتابیس

بعلاوه این قسمت: تنظیمات> آنتی ویروس> اسکن ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام

چرا وقتی کومودو آپدیت نیست و یا زمانیکه چند روز از آپدیت شدنش میگذره موقع باز کردن کومودو و یا زمانیکه روی یک فایل برای اسکن کلیک میشه زمان زیادی (حدودا 4 دقیقه) طول میکشه تا برنامه باز بشه ؟

چون اتصال دائمی به اینترنت و امکان بروز کردن رو همیشه ندارم این مسئله آزار دهنده هست ،آیا راهی برای رفع این مشکل هست؟

با تشکر
    راست میگه من هم چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم و آپدیتش نکرده بودم سرعتش به شدت کاهش پیدا کرده بود و اسکن هم نمی کرد یا بعد از 4 دقیقه تازه اگه دلش می خوا ست اسکن می کرد
    اما حالا که آپدیتش کردم همه چیز به حال نرمالش برگشته اگه میشه این باگ رو هم گزارش کنید.
    راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اسکن کاملت هم هوش مصنوعیش رو زیاده؟! تا حالا باش اسکن هم کردی؟!کار هم کرده؟! می دونستی CIS اسکن کاملش رو هوش مصنوعی زیاد کار نمی کنه؟! آدم هر چه قدر هم که کار داشته باشه حداقل یکبار اسکن کامل رو انجام میده بعدشم CIS یه گزینه داره که اگه مخرب پیدا نکرد سیستم رو خاموش کنهاین باگ رو هم قربون دستت گزارش کن. ببخشید این عکس بالا رو دیدم این سوالات رو پرسیدم
    Last edited by alen sherif; 18-05-2013 at 08:14.

4. این کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

دوست عزیز تا جایی که میدونم توی تنظیمات میشه اپدیت قبل از اسکن رو راحت غیرفعال کرد.
    مشکل اینجاست که خود برنامه هم با تاخیر خیلی زیادی باز میشه و فقط مسئله اسکن نیست و برای دسترسی مثلا به تنظیمات و کیوسک مجازی هم زمان زیادی طول میکشه تا باز بشن.

من تنظیمات رو انجام دادم ببینیم تا چند روز آینده که آپدیت نمیشه دوباره این تاخیرها هست یا نه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان دیگه نظری راجع به این موضوع ندارند؟
    Last edited by musa; 18-05-2013 at 18:34.

داره خودمونی میشه realmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    بنده یه مشکلی دارم با فایروال کومودو
    روی ویندوز 8 لپ تاپم نصبش کردم
    حالا مدام windows explorer ریستارت میشه و اشکال از کومودو هست
    چکار کنم؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اسکن کاملت هم هوش مصنوعیش رو زیاده؟! تا حالا باش اسکن هم کردی؟!کار هم کرده؟! می دونستی CIS اسکن کاملش رو هوش مصنوعی زیاد کار نمی کنه؟! آدم هر چه قدر هم که کار داشته باشه حداقل یکبار اسکن کامل رو انجام میده بعدشم CIS یه گزینه داره که اگه مخرب پیدا نکرد سیستم رو خاموش کنهاین باگ رو هم قربون دستت گزارش کن. ببخشید این عکس بالا رو دیدم این سوالات رو پرسیدم
    سلام

اگه سه هفته پیش گفتم کی حوصله فول اسکن داره، جوک نگفتم، واسه من چیزی به عنوان فول اسکن معنی نداره.... اسکن واسه اول راه خوبه، یه اسکنی دور هم بکنند و خوش باشن.

اما اتفاقا دیروز خدا خواست سیستم را فول اسکن بکنم (میدونست شما امروز اینجا پست میدی) اسکن انجام شد و هیچ مشکلی نبود.

بیا اینم سندش، دیروز جمعه 17 May:

ساعت 3 و 5 دقیقه و 10 ثانیه ظهر اسکن شروع شد 50 دقیقه بعد یعنی ساعت 3 و 55 دقیقه و 55 ثانیه تمام شد:

بله هوش مصنوعی هم روی زیاد هست.

انجام این اسکن که تقدیر الهی بود! اما آخرین باری که سیستم را فول اسکن کردم اصلا یادم نمیاد کی بوده. چند سال پیش؟!

8. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

اما اتفاقا دیروز خدا خواست سیستم را فول اسکن بکنم (میدونست شما امروز اینجا پست میدی) اسکن انجام شد و هیچ مشکلی نبود.
    سلام
    اول بگو ویندوزت چیه چند بیته بعدشم عکس از تمام تنظیمات آنتی بگیر بگذار
    من هم بعد از دیدن پستت رفتم اسکن کامل کردم 1ساعت نیم طول کشید تا 47 درصد بشه بعدشم گیر کرد الان هم که دارم این پست رو می نویسم توقف رو زدم و نیم ساعته می خواد قطعش کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مشکل دیگه هم دارم اونم این که با هیچ آنتی دیگه ای غیر ازCISنمی تونم کنار بیام pedramجان در جریان هستند و اگه CIS اذیتم کنه باید از ویندوز هجرت کنم به لینوکس ولی اون جا هم COMODO نصب می کنم .البته تا حالا زیاد اذیت نکرده.
    Last edited by alen sherif; 19-05-2013 at 07:11.

10. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    اول بگو ویندوزت چیه چند بیته بعدشم عکس از تمام تنظیمات آنتی بگیر بگذار
    من هم بعد از دیدن پستت رفتم اسکن کامل کردم 1ساعت نیم طول کشید تا 47 درصد بشه بعدشم گیر کرد الان هم که دارم این پست رو می نویسم توقف رو زدم و نیم ساعته می خواد قطعش کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مشکل دیگه هم دارم اونم این که با هیچ آنتی دیگه ای غیر ازCISنمی تونم کنار بیام pedramجان در جریان هستند و اگه CIS اذیتم کنه باید از ویندوز هجرت کنم به لینوکس ولی اون جا هم COMODO نصب می کنم .البته تا حالا زیاد اذیت نکرده.
    همیشه همون جا گیر میکنه ؟

یعنی سر 47 درصد و تو f و سر همون فایل گیر میکنه ؟ اگه اره یک بار f رو اسکن کن بعد ببین گیر میکنه.
    Last edited by pedram_01; 19-05-2013 at 13:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

همیشه همون جا گیر میکنه ؟

یعنی سر 47 درصد و تو f و سر همون فایل گیر میکنه ؟ اگه اره یک بار f رو اسکن کن بعد ببین گیر میکنه.
    سلام
    نه همیشه رو 47 در صد و رو یه جای مشخص نیست. اینکه می بینی درصد نشون می ده به خاطر اینه که رو پس زمینه گذاشتم اسکن کنه اگه رو حالت معمولی یا زیاد می گذاشتم اصلا درصد نشون نمیداد و گیر می کرد

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    1-اول بگو ویندوزت چیه چند بیته بعدشم عکس از تمام تنظیمات آنتی بگیر بگذار
    سلام

رسم بر اینه که اونی که مشکل داره اطلاعات میده، من که مشکلی ندارم. ویندوز؟ نسخه کومودو؟ آیا ارتقا دادید یا ورژن قبلی را حذف و نسخه جدید را نصب کردید clean install ؟ کنار کومودو چی دارید؟ از نبود بد سکتور مطمئنید؟

به هر حال آخرش که چی مثلا؟ این نوع از مشکلات باید شخصا گزاش بشه. شاید ازتون سوالاتی پرسیده بشه که به ذهن من نرسه.

توی فیلم چرا پشت سرهم روی توقف کلیک میکنی؟؟ خب بزار ببینیم یکبار که توقف را زدی چی میشه؟؟
    هی تند و تند توقف/توقف/توقف همیشه همینجوری هستی نمیخوام بگم مشکل نداری، ولی فیلمه خنده داره

اینبار: یکبار فول اسکن بکن ببین تموم میشه؟
    و: یکبار اسکن سریع بکن و توقف را بزن ببین اسکن متوقف میشه؟ یا فقط روی فول اسکن مشکل هست؟

شوخی نه، بلکه جدی: مشکل من اینه که تو نمیتونی از CIS دل بکنی از در میندازیمت، از پنجره میایی!

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت " علی " آقا
    سوالی داشتم در رابطه با CCE
    این برنامه اگر در طول یک هفته آپدیت نشه برای دفعه بعد کل دیتابیس که 120 مگ هست رو دوباره دانلود میکنه
    این مشکل رو چه طوری میشه حل کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •