تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 161 از 328 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دیگه

این هم یک نوع تبعیض دیگه

فکر میکنید خانوم ها راضی هستند به این شرایط ؟ اون خانوم شاید چون مجبوره .سرپرست خانواده هست همسرش مریضه فداکارانه

داره زندگی رو میبره جلو و یا اصلا با همسرش به خاطر موفقیت بیشتر توی زندگی . و یا کمک به همسر برای ارامش مالی و و و . . همیاری میکنه

خودتون این ها رو بیان میکنید اما موقع مهریه بحث های دیگه رو مطرح میکنید

.
    فضای ایران برای رشد یه خانم مناسبتر از یه آقاست ...

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

الان بحث تمایل مطرح نیست! الان این صحبت مطرحه که متاسفانه اقایون تنها دلیل عدم موفقیت در ازدواج رو مهریه میدونن و کلا خودشون رو از هر ایراد و اشکالی مبرا! تنها ایراد و اشکال این بین همانا مهریه هست!
    اینجا ایرانه ما هم داریم با قوانین موجود صحبت میکنیم! اون اقا اگر خیانت خانومش رو ببینه میدونید که میتونه چکار کنه؟ کافیه که ثابت کنه اونوقت زن سنگسار میشه!
    لطفا بگید مرد چی میشه؟ اوووو فوق فوقش اینه که از چشم زنش و نهایتا مادر زنش بیفته!
    اینجاست که بحث حقوق برابر مطرح میشه
    و ایناست که باعث میشه حداقل لطفی که میشه در حق خانومها وجود داره (مهریه) از بین نره!
    علیرغم تمامی سعی و تلاشهای اقایون در سالهای اخیر با اینکه 99% تصمیم گیرندگان اقایون هستند اما نهایتا تونستن الزام به 110 سکه رو تصویب کنن

حالا سوال من اینه این دوستانی که مدعی هستند توان پرداخت 20تا سکه رو هم ندارند بگند که مثلا 200تا با 1200تا چه فرقی داره براشون وقتی که ندارن؟ در هرصورت که معیار پرداخت در صورت بی پولی همون 110تا هست دیگه چرا اینقدر خودتون رو خسته میکنید؟!

بعد یک مسئله دیگه دوستان جالبه همین اقایونی که اینجا شاکی هستن دختر چرا مهریه لازم داره سره شوهر دادن خواهر خودشون که میرسه اون خواستگار بنده خدا رو بیچاره میکنن! تگید نه که واقعا غیرقابل قبوله!

در نهایت من چیزی که دور و برم میبینم و از اطراف ((حالا به موارد خاص و محدود کاری ندارم)) تاکید میکنم در هردو سمت به موارد محدود (از دید من ) کاری ندارم
    نه 14 تا قابل قبوله نه سال تولد دختر!
    من به شخصه ندیدم که در حالت نرمال (منحنی گوس یادتون بیاد داریم در مورد بیشتر افراد جامعه صحبت میکنیم اون حد وسط و نه دو طرف منحنی!) از 110 تا کسی کمتر مهریه کنه!
    بله الان مهم مسائل مالی هستش و با این وضع جامعه فقط با کوتاه اومدن خانم ها درست میشه ...

حقوق برابر یعنی چی ؟ حقوق برابر یعنی یه خانم هم اجازه داشته باشه با چند تا آقا باشه ...؟

مهریه رو گذاشتن که از ترسش نره چند تا زن بگیره ؟! بترسه و وفادار بمونه ... این بود آرمانهای ما ؟!

آره بابا چه فرقی میکنه 200m با 1.2B ...

یعنی برادر داماد سر مسائل ازدواج برگرده بگه ، خب بابا 1200 تارو خواهر من میخواد چیکار ، ما به سلامتی تیپ خوشگل آقا داماد 1188 تاش رو کم میکنیم ؟! برادر داماد گفت از پشت بوم بپر ، اون آقا باید بپره ؟!

لطفا توپ رو نندازید تو زمین آقایون ، مهریه توسط خانم ها تعیین میشه ، این یه خانمه که میگه من با چند تا مهریه میرم ، به خصوص مادر خانمه...

درصورت بی پولی ؟! شاید تمام پولش همون 110 تاست ، باید بگیرن ازش ؟!

متوسط مهریه طبق آخرین آماری که من دیدم و مربوط به سال 89 میشه ، 450 سکه بود ...

حقوق یک سال یه نفر میشه 14 سکه ، اگه حقوقش 1 تومن باشه ، کمه ؟

3. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یه مطلبی رو تو فروم همسایه خوندم جالب بود گفتم شما هم بخونید :

به نظر من اگه زندگی ای نخواد پا برجا باشه ده هزار تا هم مهریه طرف باشه باز اون زندگی از هم می پاشه..... مگه زن کالاست که واسش قیمت بذاریم... مهریه یه هدیه است از طرف شوهر به همسر....
    این هدیه میتونه هر چی باشه.... وقتی طرف مقابل برات عزیز باشه و تو هم واقعاً بخوای که زندگی کنی اگه مهریه ات یه سکه هم باشه مطمئن باش زندگی خوبی داری..
    با نظرش موافقم. خیلی منطقی به موضوع داره نگاه میکنه ؛ جالب اینجاست که خودش یه خانمِ

+ صفحات قبل همین تایپک رو میخوندم به یه نظر دیگه رسیدم

دخترا خوستگار که زنگ می زنه گوشی رو بر میدارن به جای کلمه "بله؟" می گن "بله"

دور از شوخی به نظر من ازدواج باید موقعی باشه که آدم هیچ کاری جز ازدواج نداشته باشه. ازدواج خیلی سخت شده الان . از هر زاویه که بهش نگاه کنی استرس داره . خب توی ایران بیشتر حق با مردهاست
    اما اینو نباید فراموش کرد که " تاحالا هیچ مردی زنشو زندان ننداخته (غیرتش نذاشته) ولی اکثر زنها شوهرانشن رو بخاطر مهریه زندانی کردن"

توی ایران باید فرهنگ سازی جدی برای ازدواج بشه

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

الان بحث تمایل مطرح نیست!
    شما بحث سوء استفاده آقایون از شرایط و قوانین جامعه رو مطرح کردید بنده هم گفتم اگر شرایط مساوی بود خانوم ها هم احتمالا همین کار رو میتونستند بکنند و نباید طوری وانمود کرد که در صورت وجود

شرایط مساوی خانوم ها مبرا و معصوم از هر گونه سوء استفاده هستند که بر حسب جنسیتشون چه بسا میتونستند افراد بیشتری رو نسبت به آقایون مورد سوء استفاده قرار بدن .

الان این صحبت مطرحه که متاسفانه اقایون تنها دلیل عدم موفقیت در ازدواج رو مهریه میدونن و کلا خودشون رو از هر ایراد و اشکالی مبرا! تنها ایراد و اشکال این بین همانا مهریه هست!
    پس باید به این نتیجه رسید که خانوم هایی که میتونند مهر رو بگیرند آدمهای موفقی هستند و خانومی که نتونه مهرش رو بگیره نسبت به بقیه عقب تره

اون اقا اگر خیانت خانومش رو ببینه میدونید که میتونه چکار کنه؟ کافیه که ثابت کنه اونوقت زن سنگسار میشه!
    لطفا بگید مرد چی میشه؟ اوووو فوق فوقش اینه که از چشم زنش و نهایتا مادر زنش بیفته!
    در شرایط مساوی حکم برای مرد هم اعدام هستش .

بعد یک مسئله دیگه دوستان جالبه همین اقایونی که اینجا شاکی هستن دختر چرا مهریه لازم داره سره شوهر دادن خواهر خودشون که میرسه اون خواستگار بنده خدا رو بیچاره میکنن! تگید نه که واقعا غیرقابل قبوله!

وقتی یه قانون یا شاید فرهنگی فرا گیر بشه کسی نمیتونه بگه من خلافش عمل میکنم مطمئنا اگر فرهنگ و یا قانون مهر گرفتن از بین میرفت و فرا گیر میشد دیگه هیج مردی هم نمیتونست بگه من

برای دخترم مهر میخوام ولی شرایط حال حاظر چیزی هستش که مهر وجود داره پس همون طور که یه خانوم (نه همه ) حرص و طمع گرفتن مهر بیشتر رو (به هر دلیلی) داره یه مرد هم همون خواست رو منطقی یا غیر منطقی در مورد دختر خودش طلب میکنه .

اینجاست که بحث حقوق برابر مطرح میشه

و ایناست که باعث میشه حداقل لطفی که میشه در حق خانومها وجود داره (مهریه) از بین نره!
    پس بهتره که تا وقتی خانوم ها دنبال لطف آقایون از طریق مهر و پول هستند و برای خودشون ارزش ریالی قائل هستند اجازه بدید که همچنان به چشم یه کالا از دید مرد دیده بشن و از اونجایی که هر

کسی هم خودش رو کالای برتر می بینه پس میتونه پول بیشتری رو هم طلب کنه پس با این حساب قانون درست فکر کرده که شاید یک کالا به مرور تکراری بشه و کسی که توان مالیش بهتره به صورت

کاملا قانونی بره دنبال کالاهای جدیدتر (منظورم کلی بود)

علیرغم تمامی سعی و تلاشهای اقایون در سالهای اخیر با اینکه 99% تصمیم گیرندگان اقایون هستند اما نهایتا تونستن الزام به 110 سکه رو تصویب کنن

حالا سوال من اینه این دوستانی که مدعی هستند توان پرداخت 20تا سکه رو هم ندارند بگند که مثلا 200تا با 1200تا چه فرقی داره براشون وقتی که ندارن؟ در هرصورت که معیار پرداخت در صورت بی پولی همون 110تا هست دیگه چرا اینقدر خودتون رو خسته میکنید؟!

در نهایت من چیزی که دور و برم میبینم و از اطراف ((حالا به موارد خاص و محدود کاری ندارم)) تاکید میکنم در هردو سمت به موارد محدود (از دید من ) کاری ندارم
    نه 14 تا قابل قبوله نه سال تولد دختر!
    من به شخصه ندیدم که در حالت نرمال (منحنی گوس یادتون بیاد داریم در مورد بیشتر افراد جامعه صحبت میکنیم اون حد وسط و نه دو طرف منحنی!) از 110 تا کسی کمتر مهریه کنه!

در کل من خودم مخالف 100% مهر بودم اما با توجه به چیزهایی که اخیرا دیدم خیلی دیدم عوض شد و آقایون نیازی هم نیستش خیلی نگران مهر باشن چون تعداد خانوم های که به هر دلیل (یا خودشون

از مهرشون میگذرن یا نمیتونند مهرشون رو بگیرن) خیلی بیشتر از خانوم هایی هستش که میتونند مهر رو بگیرند

مهمتر از اینا اینتخاب فرد مقابل هستش مطمئنا اگر طرفتون فردی باشه که از لحاظ مالی خودش و خانوادش قوی باشه در صورت جدایی احتمال اینکه (مهرم حلال جونم آزاد

بیشتره) نسبت به خانوم هایی که به دلیل نیاز مالی بیشتر ، هیچ رقمه تو گرفتم مهر حتی قسطی و گرفتن بخش کمی از مهر کوتاه نمیان

البته این دو دسته به غیر کسایی هستند که ازدواج و گرفتن مهر شغل شریفشون هستش .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بله الان مهم مسائل مالی هستش و با این وضع جامعه فقط با کوتاه اومدن خانم ها درست میشه ...

حقوق برابر یعنی چی ؟ حقوق برابر یعنی یه خانم هم اجازه داشته باشه با چند تا آقا باشه ...؟

مهریه رو گذاشتن که از ترسش نره چند تا زن بگیره ؟! بترسه و وفادار بمونه ... این بود آرمانهای ما ؟!

آره بابا چه فرقی میکنه 200m با 1.2B ...

یعنی برادر داماد سر مسائل ازدواج برگرده بگه ، خب بابا 1200 تارو خواهر من میخواد چیکار ، ما به سلامتی تیپ خوشگل آقا داماد 1188 تاش رو کم میکنیم ؟! برادر داماد گفت از پشت بوم بپر ، اون آقا باید بپره ؟!

لطفا توپ رو نندازید تو زمین آقایون ، مهریه توسط خانم ها تعیین میشه ، این یه خانمه که میگه من با چند تا مهریه میرم ، به خصوص مادر خانمه...

درصورت بی پولی ؟! شاید تمام پولش همون 110 تاست ، باید بگیرن ازش ؟!

متوسط مهریه طبق آخرین آماری که من دیدم و مربوط به سال 89 میشه ، 450 سکه بود ...

حقوق یک سال یه نفر میشه 14 سکه ، اگه حقوقش 1 تومن باشه ، کمه ؟
    شما اول ببین من در جواب کدوم پست اومدم دم از برابری حقوق زدم بعدش زیر سوال ببر حرفای منو!
    مگه من گفتم خوبه که خانومها برن با چندتا مرد؟؟؟میگم اونایی که دم از انصاف و عدالت میزنن از کدوم زاویه به حقوق زن درست و برابر نگاه شده که حالا سر مهریه بحث انصاف و بقیه چیزا مطرح باشه؟
    سر ارث؟ دیه؟ حقوق ؟ حضانت فرزند؟ سر چی؟ کدومش؟

خانوما کوتاه نیومدن خیانت اقایون سر به فلک کشیده وای به حال اینکه کوتاه هم بیان
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند! من که نماینده کل خانمهای جامعه نیستم! من نظر شخصیم رو بیان میکنم فقط همین

همیشه مرغ همسایه غاز هست!بله شاید شما برخورد نداشتید اما چه بسیار خواستگاری ها که دختر هم راضی بوده(حالا با یک رقم توافقی با داماد سر مهریه) اما خانواده و علی الخصوص پدر و برادر عروس خانم راضی نشدن! چرا اینقدر عجیبه؟ نشنیدین میگن مگه دخترمون رو از سرراه پیدا کردیم ؟ راست هم میگن دختر بزرگ میکنن با هزاری مشقت و سختی بعد به 14 تا بفرستن خونه شوهر که دو روز دیگه شوهره بگه دلمو زدی این 14 تا کف دستت بفرما برو!؟ خب چرا باید به همچین شرایطی تن در بدن؟
    نظر شخصیم اینه که در شرایطی که نه قانون نه جامعه نه خانواده حامی یک زن نیست باید چماقی به اسم مهریه وجود داشته باشه!

=================================
    اگر واقعا تنها بجث مهریه تنها مشکل نیست میشه بفرمایید چرا چندین و چندصفحه هستش که فقط سر مهریه صحبت میشه؟انگاری همه چی دیگه راه حلش هست و فقط و فقط همین یک مورد مونده! مطمئن باشید اگر حل شدنی بود تا الان به حالش فکری کرده بودند به عبارتی همینیه که هست خوشبختانه همه رقم دختر و خانواده ای تا دلتون بخواد در جامعه هستش
    دست اقایون مگه در انتخاب باز نیست؟ خب پس مشکل کجاست؟ از بین خانواده هایی که خوده دختر و داداش ها و پدرها به مهریه پایین راضی میشن دختر انتخاب کنن!بهمین سادگی
    Last edited by Atghia; 02-11-2013 at 14:33. دليل: تصحیح ضرب المثل :دی

7. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

مهریه های ستگین باید برداشته بشه و موازی با مهریه های سنگین قانون و جقوق بین زن و مرد باید برابر بشه !
    درسته باید حقوق برابر و انسانی بین مرد و زن برقرار بشه اما در جامعه ای که مرد سالاری در اون ریشه داره و آئیین و فرهنگی که در اون مرد رو صاحب اختیار (صاحب کالا) و جنس برتر و زن رو کالای برتر میدونن وجود مساوات در حرف شدنی و در عمل اجرا نشدنی هستش برای هیچ وقت .
    فضای ایران برای رشد یه خانم مناسبتر از یه آقاست ...
    البته فکر نکنم برای رشد چه مرد و چه زن خیلی باز باشه اما با توجه به محدودیت های موجود فضا برای سوء استفاده خانوم ها خیلی باز تره نسبت به آقایون .

9. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ببینید مهریه ای که در توان یک مرد باشه واقعا نیست.نهایتا جوان های امروزی بتونند 20 تا 50 سکه مهریه بدن
    ولی واقعیت اینه که فرض کنید همسر من اول ازدواج به من یک دروغ گفت
    مثلا یک بیماری روانی داشت که من نمیدونستم
    یا مثلا یه زن دیگه داره
    یا چیزهای دیگه
    حالا مهریه ی من 14 تا سکه هست.وقتی بعد از ازدواج من دروغ ایشان رو بفهمم با 14 تا سکه خیلی راحت به من میگه همینی که هست.میخوای بخواه.نمیخوای 14 تا سکه ات رو بگیر و برو
    ایا واقعا ابرویی که از من رفته.لطمه ی روحی که به من خورده با 14 تا سکه قابل جبرانه؟نه
    با 14000 تا سکه هم قابل جبران نیست
    ولی مهریه ی بالا (البته منظورم زیر 500 تا هست.چون خودم به مهریه بالای 500 تا اعتقادی ندارم) باعث میشه طرف یا به غلط کردن بیوفته.یا باعث میشه اصلا طرف من نیاد(وقتی یه دروغی داره احتمالش کمتره که زیر بار مهریه بالا بره)
    اگر هم بخواد مهریه رو بده وقتی نداشته باشه باید برای تهیه اش توی زحمت بیوفته

این اتفاقی که بالا گفتم دقیقا برای یکی از اقوام نزدیک ما پیش امد

البته خب اینجوری تر و خشک با هم میسوزند.کسی که ادم خوبی هست هم نمیتونه زیر بار این مهریه برود

ولی کلا اگر قوانین تغییر کند و واقعا داشتن دو همسر یا کلا دروغ گویی قبل از ازدواج یک جرم محسوب شود و بخاطرش طرف دروغگو مجازات شود و راه طلاق برای خانم ها راحت تر شود مهریه سنگین هم از بین میرود
    اصلا اینطوری نیست
    مرد اگر بیماری روانی یا هر مشکل خاص دیگری داشته باشه که پنهون کرده، زن میتونه براحتی طلاق بگیره
    البته گفتم باید مشکل خاص باشه نه هر بیماری ساده
    اشاره کردین 500 تا سکه را قبول دارین
    حالا بیاوو قبولش نکن
    500 میلیون در این زمونه خیلیه
    مردها بطور متوسط حقوقشون 800 تومن تا 1.5 میلیون هست
    وقتی ازدواج میکنند مخارج شدیدا میره بالا
    به فرض اجاره خونه را هم بده + مخارج خانواده
    به نظرت از این پول چقدرشو میتونه پس انداز کنه ماهانه ؟
    تازه مردی که مثلا رفته دانشگاه و خدمت و بعدش دنبال کار هستو با فرض شانس آورده و کار یافته از سن 25 سالگی میتونه پول جمع کنه
    وقتی هم که ازدواج میکنه مثلا 27 تا 32 سالشه
    توی این چند سال چقدر میتونه پس انداز داشته باشه ؟
    موقع ازدواج هم بیشک اقساط وام خودرو یا اپارتمان یا ازودواج هم به مخارجش اضافه میشه
    حالا بیاد 500 میلیون موقع طلاق بده به زن ؟
    زنی که حتی اگر 500 میلیونو بزاریش زیر رادیکال انقدر هم تو عمرش ندیده ....
    در کل شدیدا مخالفم با مهریه های بالای 110 تا

اینجا چند تا مسئله پیش میاد
    شما فرمودی ممکنه بیماری روانی یا زن داشته باشه ، خب این موارد برای دختر هم ممکنه باشه ، و مواردی ازین قبیل .. اونوقت چی؟
    به قول شما دختر مهریه رو میگیره جبران میشه ، برای پسر چی؟

بحث آبرو پیش اومد ، آیا با ۱0000 سکه آبروی رفته برمیگرده؟ خودتون پاسخ دادین خیر .. پس تفاوتی تو مهریه پایین یا بالا برای خیانت نیست
    و کسی که بخواد خیانت کنه به این چیزا نگاه نمیکنه ...

همه ی این مواردی که اشاره کردی برمیگرده به شناخت قبل از ازدواج که درست صورت نگرفته ، اینوره قضیه رو بگم;
    قبل از ازدواج ، بالفرض دختر نیت خیانت نداره ، ما از کجا بفهمیم ؟
    از کجا تشخیص بدیم که زیر بار این مهریه سنگین رفتیم ۴ روز بعد از ازدواج دختر خانم ، عندالمطالبه ازمون نخواد؟
    چه تضمینی وجود داره واقعا؟
    و...
    خب اینم درد بزرگیه برای ما مردان
    زن نباید هر لحظه که اراده کنه مهریشو بتونه طلب کنه
    مگر اینکه مرد خیانت کنه و ....

ببینید خیلی تد صحبت میکنید
    من نگفتم نیت مهریه بالا به غلط انداختن شوهره.منظور من این بود که پشتوانه ی دختره.برای اینکه اگر بعدا دستش به جایی نرسید از مهریه اش استفاده کنه

مرد شاید لطمه ی روحی بخوره ولی چون خانم ها حساس تر هستند بیشتر صدمه میبینند
    چرا در اون صورت مرد نمیتونه با دختر باکره ازدواج کنه؟
    اون زمان قدیم گذشته...همین فامیل ما از وقتی زنش رو طلاق داده بالای 100 مورد خواستگاری دختر باکره رفته..70 درصد انها قبول کردند این فامیل دور نپسندیدند..
    ایشان همین امروز یعنی در تاریخ جمعه 8/10 /92 توی 3 نقطه ی تهران 3 جا خواستگاری رفته
    ولی یه دختر چی؟بهش میگن بیوه...و خودتون میدونید دیگه این رو بیشتر توضیح ندم
    از کجا میدونید مهریه بالا نشان دهنده ی قانع نبودن و بساز نبودن دختره
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه بالا دارند و داشتند به ساز نبودند؟یعنی همه توی زندگی به مشکل برخوردند؟
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه پایین دارند بساز و قانعند؟

در مورد بیماری روانی مرد خیلی راحت زنش رو طلاق میده..حق طلاق با مرد هست.ولی اگر مرد روانی باشه دختر به این راحتی نمیتونه طلاق بگیره
    دختر هم نیت خیانت داشته باشه طبق قوانین سنگ سار میشه

در مورد جمله ی اخر هم به قول خودتان برمیگرده به شناخت
    در مورد ضربه خوردن مخالفم
    اشکهای زنها را همه میتونند ببینند ولی اشکهای مردان را کسی نمیتونه ببینه
    این بستگی به شخصیت ادمها داره
    شاید یه زن خیلی بیخیال باشه و از طلاقش هم راضی باشه و بتونهب ا یه مرد بهتری هم ازدواج کنه ولی مرد نتونه
    پس نمیشه حتما گفت
    ولی به درصد بگم بله درصد اسیب پذیری زن در ایران در اینگونه موارد بیشتر از مرد هست
    شـرع و قـانون تعداد همسران دائم مجاز برای مرد رو 4 همسر در نظر گرفته (چند همسری) و اختیار ازدواج موقت در کنار ازدواج های دائم رو هم به مرد داده.

زن تو جامعه ایران تو هیچ کدوم از حقوق انسانی با مرد برابری نداره که بخوایم تو قسمت تعیین مهریه و مسائل مالی مربوط به اداره زندگی زن رو برابر مرد بدونیم بهتره اول نگاه جامعه به زن و قوانین مردسالارانه جامعه تغییر کنه بعدا درباره حذف مهریه و مسائل مالی مرتبط با اداره زندگی مشترک بحث بشه .

در کل نگاه جامعه از دوران کودکی تا زمان ازدواج به دختر و پسر یکسان نیست که بخوایم تو لحظه ازدواج درباره این مسائل، تساوی رو رعایت کنیم.
    متاسفانه حرفاتون کاملا درسته
    نظر من همینه که بایستی حقوق زنها و مردان نزدیک هم باشه
    درسته مرد میتونه با چند نفر ازدواج کنه ولی زن هم میتونه خدایی نکرده روابطی مخفیانه با چند تا مرد داشته باشه
    اون سنگ سار و ... هم فکر نکنم عملی بشه و تا به اون مرحله برسه میشه امیدوار بود که تخفیفاتی داده بشه
    در کل با سنگسار شدن زن شدیدا مخالف هستم و یک کار غیر انسانی میدونم
    یه چیز هم خودم میگم با توجه به دیدگاه خودم نسبت به جامعه امروزی
    آمار خلاف در متاهلین داره بیشتر از مجردین میشه شاید هم هست

خانومی حاضر میشه همسرش 4 تا زن بگیره؟
    هر وقت خانم این اجازه رو به آقاش داد ( آشکارا نه مخفیانه ) ، اون وقت میشه بحث مهریه رو قبول کرد !
    مطمئنا خیر
    خانمها حتی در زمان دختری (دوستی) هم حاظر نیستند دوستشون با دیگری روابط داشته باشه چه برسه به بعد از ازدواج
    دختری که همان اول زندگی چیزی را از من طلب میکنه در توانم نیست! همان اول داره هشدار میده که به توان مالی من فکر نمیکنه!
    به این فکر نمیکنه که من چطوری باید این تعداد سکه را یک روزی پس بدهم!
    یک پشتوانه ایی از من میخواهد که در توان من نیست پس من حق دارم که سند بدبختی ام را امضاء نکنم!

به من ربطی نداره که تاوان دید بد جامعه به زن مطلقه را از مال نداشته ام بدهم!

من با دختری که مهریه بالا بخواهد ازدواج نمیکنم و به همه اطرافیانم هم توصیه میکنم که زیر بار مهریه بالا نروند!

در ضمن من حق طلاق را به همسرم اگر بخواهد میدهم!
    چون او اگر نخواهد با من زندگی کند من هم اصراری به ادامه این زندگی ندارم!
    در مورد نظریه شمادر مورد مهریه بالا منم وقتی کم سن و سال بودم همین نظرو داشتم
    ولی وقتی میبینی یافتن دختری که شرایطش باهات بسازه خیلی سخته و حالا اومدیمو یکی یافتی اونم مهریه را بالا گفت انوقته که مجبور میشه قبول کنی
    در مورد حق دادن طلاق به زن الانش موافقم بعدا را نمیدونم
    در واقع زنی که شوهرشو نمیخواد ماندش از روی اجبار هم فایده ای نداره
    زن باید شوهرشو دوست داشته باشه با هر حالی که هست
    نه به خاطر مدرک تحصیلی و پولدار بودنش و ...
    چرا که وقتی شوهرشو به خاطر پول و مدرک و ... دوست داره مطمئنا فرد دیگری میتونه عقلشو بدزده با داشتن موارد نامبرده بهتر
    زن باید به خاطر درستکاری صداقت و با شخصیت بودن مرد، عاشقش بشه
    و رفتارهای مثبتی نظیر اینها
    دوستان؟این قانون 110تا مگه عملی نشده؟[IMG]file:///C:/Users/Ismail/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    دیگه چه بحثیه؟ تا جایی که من یادمه قرار براین شد که تا 110 تا لزوم پرداختش باشه و بیش از اون اگر توان مالی نداشت حتی اگر میلیون تا هم مهر کرده باشه زندان نمیره و ازش نمیخوان!

محتوای مخفی: قانون 
    بر اساس این لایحه تا 110 سکه طلا از مهریه تعیین شده ضمانت اجرائی برای اعمال ماده دو نحوه اجرای محکومیتهای مالی را دارد. یعنی زوجه می تواند در صورت پرداخت نکردن مهریه تا این میزان با اعمال ماده دو، مرد را به زندان بیاندازد. اما اگر مرد 110 سکه از مهریه را پرداخت کرد دیگر زن نمی تواند او را به زندان بیاندازد. در این زمان اگر زوج دارایی داشته باشد از او گرفته می شود.
    تا جایی که من میدونم عملی شده

مگه کسی بخواد بگیره اجازه لازم داره؟
    خیلی هم خوب میگیره! مطمئنا وضعیت مالی خیلی از اقایون اجازه نمیده وگرنه هر4 تا رو میگرفتن خوبشم میگرفتن!
    اجازه کجا بود؟!
    اون مخفیانه هم اشکار بشه زن بیچاره به خاطر ابرو و حیثیت و بچه ها مثلا چه کنه؟چی ازش برمیاد؟
    باید قید همه چیز رو بزنه بچه هاش اواره بشن که طلاق بگیره؟ اونوقت مهریه به چه کارش میاد؟ حالا هرچقدر! چه یکی چه 1000تا!

غش در ازدواج اینه که هرگاه طرف مقابل عیب و بیماری خاصی داشته باشه که اونو قبل از ازدواج از همسرش مخفی نگه داره ، بعد از عقد مرد میتونه به استناد این قانون عقد رو فسخ کنه[IMG]file:///C:/Users/Ismail/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
    در مورد سطور اول مخالفم
    چون شاید شما تمام مردانی را که میشناسین چنین تیپ شخصیتی داشتند
    ولی من مردانی را میشناسم که حتی تا قبل از ازدواج روابط عمیقی با زنی نداشته اند چه برسه بعد از ازدواج !
    در ضمن برای زن گرفتن فکر نکنم بضاعت مالی زیاد موثر باشه (منظور برای زن دومی)
    چون زن دوم معمولا بعد از ازدواج با زن اول درگیر میشه و کاری میکنه زن اول پاشو از زندگی مرد بکشه بیرون
    تا مرد را فقط برا خودش داشته باشه
    مگه میشه 2 زن تفاهم داشته باشند یه شوهر داشته باشند ؟ (کاش میشد :ی)

به هیچ وجه موافق مهریه سنگین نیستم .

ایشون اشاره کردن که آقایون مهریه سنگین رو قبول می کنن با این تصور که پرداخت کردن مهریه ای در کار نیست و در صورتی که تصورشون اشتباه باشه ، خانم ها مقصر هستن . سوال من اینه چرا آقایی که خودش می دونه نمی تونه مهریه سنگین رو بپردازه قبولش می کنه ؟!
    اول جواب سوال دومی
    چون چاره ای نداره
    تو مطالب قبلی هم اشاره کردم
    مگه چند تا گزینه میتونه پیدا کنه مهریه 14 تا را قبلو میکنند ؟
    در مورد سوال اولی
    اونها عمیق فکر نیمکنند
    معمولا موقعی که بحث تعداد مهیره میاد یه عده افراد کوته فکر میکند (حالا این مهریه را کی دادهو کی گرفته ؟)
    غافل از اینکه خیلیها داده و خیلیها گرفته اند
    کافیه یه سر به دادگاه های مربوطه بزنی اونوقت میگی یعنی کسی همس که درگیر طلاق نباشه ؟

اینم حرفیه
    کلا اکثر ایرانیها خودشونو خیلی زرنگ میدونند
    تو هر موقعیتی به فکر منافع خودشون هستند
    نمیگم نه که ناراحت بشی ولی در مورد من(ما) صدق نمیکنه

من فقط نمیدونم کشوری که اسلامی هست و تو اسلام تاکید شده مهریه ها باید پایین باشه چطور الان مهریه ها بالاست ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

شما بحث سوء استفاده آقایون از شرایط و قوانین جامعه رو مطرح کردید بنده هم گفتم اگر شرایط مساوی بود خانوم ها هم احتمالا همین کار رو میتونستند بکنند و نباید طوری وانمود کرد که در صورت وجود

شرایط مساوی خانوم ها مبرا و معصوم از هر گونه سوء استفاده هستند که بر حسب جنسیتشون چه بسا میتونستند افراد بیشتری رو نسبت به آقایون مورد سوء استفاده قرار بدن .

پس باید به این نتیجه رسید که خانوم هایی که میتونند مهر رو بگیرند آدمهای موفقی هستند و خانومی که نتونه مهرش رو بگیره نسبت به بقیه عقب تره

وقتی یه قانون یا شاید فرهنگی فرا گیر بشه کسی نمیتونه بگه من خلافش عمل میکنم مطمئنا اگر فرهنگ و یا قانون مهر گرفتن از بین میرفت و فرا گیر میشد دیگه هیج مردی هم نمیتونست بگه من

برای دخترم مهر میخوام ولی شرایط حال حاظر چیزی هستش که مهر وجود داره پس همون طور که یه خانوم (نه همه ) حرص و طمع گرفتن مهر بیشتر رو (به هر دلیلی) داره یه مرد هم همون خواست رو منطقی یا غیر منطقی در مورد دختر خودش طلب میکنه .

پس بهتره که تا وقتی خانوم ها دنبال لطف آقایون از طریق مهر و پول هستند و برای خودشون ارزش ریالی قائل هستند اجازه بدید که همچنان به چشم یه کالا از دید مرد دیده بشن و از اونجایی که هر

کسی هم خودش رو کالای برتر می بینه پس میتونه پول بیشتری رو هم طلب کنه پس با این حساب قانون درست فکر کرده که شاید یک کالا به مرور تکراری بشه و کسی که توان مالیش بهتره به صورت

کاملا قانونی بره دنبال کالاهای جدیدتر (منظورم کلی بود)

در کل من خودم مخالف 100% مهر بودم اما با توجه به چیزهایی که اخیرا دیدم خیلی دیدم عوض شد و آقایون نیازی هم نیستش خیلی نگران مهر باشن چون تعداد خانوم های که به هر دلیل (یا خودشون

از مهرشون میگذرن یا نمیتونند مهرشون رو بگیرن) خیلی بیشتر از خانوم هایی هستش که میتونند مهر رو بگیرند

مهمتر از اینا اینتخاب فرد مقابل هستش مطمئنا اگر طرفتون فردی باشه که از لحاظ مالی خودش و خانوادش قوی باشه در صورت جدایی احتمال اینکه (مهرم حلال جونم آزاد

بیشتره) نسبت به خانوم هایی که به دلیل نیاز مالی بیشتر ، هیچ رقمه تو گرفتم مهر حتی قسطی و گرفتن بخش کمی از مهر کوتاه نمیان

البته این دو دسته به غیر کسایی هستند که ازدواج و گرفتن مهر شغل شریفشون هستش .
    شما بحث سوء استفاده آقایون از شرایط و قوانین جامعه رو مطرح کردید بنده هم گفتم اگر شرایط مساوی بود خانوم ها هم احتمالا همین کار رو میتونستند بکنند و نباید طوری وانمود کرد که در صورت وجود ...
    من کجای حرفام گفتم خانومها هیچکدوم خیانت نمیکنن؟ صحبت سر چیز دیگست احتمالا منظورم رو بد بیان کردم که همچین برداشتی کردید! دارم میگم هیچ جای قانون برابری نیست جالا چرا سر مهریه بخوان بگن حقی از اقایون گرفته میشه؟
    از دید من بله خانوم خائن هم داریم چرا نداشته باشیم!!!

مرد متاهلی که با یک دختر ارتباط داشته باشه اعدام نمیشه!
    زن متاهلی که با یک پسر ارتباط داشته باشه سنگسار میشه!
    الان شرایط مساوی هست واقعا؟
    ((خواهشا به درست و غلط بودن کار کاری نداشته باشید دارم میگم مساوات اینجا مطرح نیست! نفس عمل هر دو زشته!))

شما بخشی از حرف منو نقل قول گرفتی که گفتم الان حرف اقایون اینه که تنها اشکال مهریه هست و خودشون عاری از خطا و اشتباه هستند ، الان دوست خوبم به من بگید نتیجه گیری که کردید واقعا به حرفی که من زدم ربط داره؟ بحث موفقیت و عقب تر بودن و؟؟؟؟؟ خیلی برام عجیبه حرفتون!
    اگر فرهنگ و یا قانون مهر گرفتن از بین میرفت و فرا گیر میشد
    ای اقا فرهنگ رو خیلی خوب گفتید! کو فرهنگش؟ کی باید ایجادش کنه؟ من هنوز بعد از اینهمه سال تاکسی نشستن نتونستم به اقای بغل دستم حالی کنم اقا رعایت کن درست بشین این فرهنگ به این سادگی جا نمیفته وای به حال مسائل بزرگتر!
    من بخش اخر صحبت شما رو در جواب این بخش میتونم بیارم و بگم صددرصد به طرف ادم بستگی داره! خانمی که مادیات براش اولویته خب هست! عوض هم نمیشه شما(شمای نوعی نه شخص شما) فرض کنید خودش رو کالا فرض کرده و قصد معامله داره شمایی که میدونید!!! چرا زیر بار میرید؟ ایا در جلسه خواستگاری اجباری هست؟!
    افرین برشما! خیلی قبول دارم این بخش رو .چه موردهای فراوانی که حق هم با خانم بوده مهریه هم اصلا بالا نبوده اما نشده زن مهر رو بگیره(با قوانین بسیار عادلانه ی موجود)

و دقیقا روی صحبت افراد عادی جامعه هستند اونهایی که با نیت درست و خیر برای ازدواج اقدام کردند اما در ادامه راه بنا بر دلایل مختلف (تغییر روحیات و اخلاقیات همسر یا هزار و یک دلیل از دید خودشون منطقی!) به بن بست خوردن و جدایی
    و الان صحبت از خانمهایی که قصد و هدفشون فقط تلکه کردن طرف هست حرف نمیزنیم(اون بحثش سواست که نوعی کلاه برداری و...)

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه فقط مرد تاوان پس نمیده زن هم تاوان پس میده مهریه رو اجرا میزاره و نهایت زندگی از هم متلاشی میشه به دلیل اینکه اعتمادی

وجود نداره و طلاق برای یک خانوم در این اجتماع بیمار شروع وحشت . گوشه گیری . عدم ارامش روانی و... هست

این دیدگاه رو کنار بزارید که خانوم مهریه میگیره و خوشبخت میشه

مهریه های ستگین باید برداشته بشه و موازی با مهریه های سنگین قانون و جقوق بین زن و مرد باید برابر بشه !
    میشه شما مصدایق تاوانی که خانم پس میده رو به من بگی و چند مورد رو مثال بزنی؟
    اگر قرار باشه حقوق مرد و زن برابر بشه که دیگه دلیلی نمیمونه مهریه کم بشه! و در این صورت مهریه کاملن باید حذف بشه.
    ازدواج مسئله ای نیست که تصمیم گیری های مربوط به اون بر اساس وعده و وعید باشه . تصمیماتی که به ازدواج مربوطه همه عقلانی و با اراده و خواست خود فرد هست چون کسی که تصمیم به ازدواج گرفته به حدی از بلوغ فکری و استقلال فکری رسیده که بر اساس معیار عقلی خودش ازدواج کنه. در غیر این صورت اصلا نباید به فکر ازدواج باشه.

فکنم بحث رو از صفحه قبل درست دنبال نکردی ..ایشون گفتن
    خب این دیگه چه تصوری باقی می ذاره که طرف خیال کنه مهریه سنگین در کار نیست ؟! این مقدار سکه رو با وجود اینکه می دونه توانایی پرداخت رو نداره قبول کرده
    اتفاقن من برعکس شما فکر میکنم و فکر نمیکنم که ازدواج یک معامله باشه! و دقیقن این عقیده رو دارم که ازدواج بر اساس وعده و وعید هستش، حالا اینکه طرفین اینقدر توسعه ی فکری نداشتن که یکی از اصول انسانی و یکی از اصولی که برای زندگی مشترک لازم هست یعنی وفای به عهد و صداقت رو رعایت نمیکنن نهایت حقیر بودن اون شخص رو نشون میده.
    ببینید من به چیزی که ایشون گفتن کاری ندارم، بلکه صحبتشون رو نقل کردم و نظر خودم رو بیان کردم. به نظر من قانون در شرایطی که فعلن وجود داره باید سه مورد رو پیش بینی کنه. یکی اینکه مهریه نباید سنگین باشه و به صورت یک مستمری ماهانه باشه که زن زندگیش رو به راحتی بچرخونه و دوم اینکه این مهریه تا زمانی که زن ازدواج نکرده برقرار باشه! و سوم اینکه در صورت درخواست طلاق از سوی زن مهریه کاملن حذف بشه (البته باید تبصره هایی برای این مورد در نظر گرفته بشه که مرد نتونه سو استفاده کنه).
    موضوع باز و بی پاسخ موند !
    ارائه ی آماری که درست و نادرستیش در هاله ای از ابهام قرار داره !
    موضوع بی پاسخ نمونده، من به شما آدرس دادم و پایگاه یک وزارت خونه اینقدر پیدا کردنش سخت نیست. مراجعه کنید به آرشیو آمار و اونجا مشاهده کنید. استناد شما به چی هستش که گفتی آمار نادرست؟!
    Last edited by Saeed Dz; 02-11-2013 at 14:37. دليل: تصحیح غلط های املایی

14. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقن من برعکس شما فکر میکنم و فکر نمیکنم که ازدواج یک معامله باشه! و دقیقن این عقیده رو دارم که ازدواج بر اساس وعده و وعید هستش، حالا اینکه طرفین اینقدر توسعه ی فکری نداشتن که یکی از اصول انسانی و یکی از اصولی که برای زندگی مشترک لازم هست یعنی وفای به عهد و صداقت رو رعایت نمیکنن نهایت حقیر بودن اون شخص رو نشون میده.
    ببینید من به چیزی که ایشون گفتن کاری ندارم، بلکه صحبتشون رو نقل کردم و نظر خودم رو بیان کردم. به نظر من قانون در شرایطی که فعلن وجود داره باید سه مورد رو پیش بینی کنه. یکی اینکه مهریه نباید سنگین باشه و به صورت یک مستمری ماهانه باشه که زن زندگیش رو به راحتی بچرخونه و دوم اینکه این مهریه تا زمانی که زن ازدواج نکرده برقرار باشه! و سوم اینکه در صورت درخواست طلاق از سوی زن مهریه کاملن حذف بشه (البته باید تبصره هایی برای این مورد در نظر گرفته بشه که مرد نتونه سو استفاده کنه).
    مگـه من گفتـم معـاملس ؟! فکر می کنم بحث رو دقیقا متوجه نشدی ...

جدا از این نقل قول در کل:

احسـاس می کنم بعضی از دوستـانی که تو این بحث شرکت می کنن یا دوست ندارن از واضحات مطلع بشن و یا واقعا منظور کسی که تو بحث شرکت کرده رو متوجه نمیشن اکثرا تو پست ها بارها منظور رو باید تکرار کرد من تو این چند صفحه نظر خانم ها و آقایون رو خوندم و به نظرم اومد بعضی از دوستان کماکان علاقه مندن برای کل کل یا صرفا برای خالی نبودن عریضه تو بحث شرکت کنن ..خب به نظرتون این بحث فایده ای داره ؟

16. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •