تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 379 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !

2. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟

4. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
    عجیبه

حمید خودتی؟
    وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟
    :| نشه که من بازی نمیکنم دیگه

6. این کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه اینکه تو جی تی ای از این کارا کنیم

8. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

@علی Leon :
    علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟
      محتوای مخفی: پایان بازی 
    با مرگ trevor یکم ناراحت شدم ولی صحنه مرگ مایکل واقعا ناراحت کننده بود :( :( :( راک استار این پایان دوم رو واقعا عالی درست کرده،پیشنهاد میکنم از تو قسمت reply mission بری پایان B رو هم ببینی........

+

dude,are you for real?! :|
    من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
    2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|

10. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

@ manuelcalavera

میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
    منبع خواستن از یه سریا اسباب خندس
    بیا:
    An open world is a type of video game level design where a player can roam freely through a virtual world and is given considerable freedom in choosing how or when to approach objectives
    این یه تعریف از این سبکه و شما نمیبینید داشتن ماموریت های تکراریه فرعی رو از اصولش دونسته باشه!

اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
    خیلی معذرت میخوام ولی میشه بگی اسمشو چی بزاریم؟ شما اسمشو بزار ما صداش کنیم! O-o

همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
    اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
    من دیگه به سلیقه شخصیت کاری ندارم،وقتی نمیدونی یه بازی OW یکی از بهترین لذت هاش همین گشت و گذاره دیگه حرفی ندارم.
    اکثر گیمرهایی که میشناسم چ داخل چ خارج همه بخاطر آزادی میخوان این بازیو!
    اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟
    خودمو کشتم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نگفتم که هیچ بازی ای اینو نداره(اسکایریم بازی نکردم،نمیدونم داره یانه)،گفتم اینا در راستای آزادی بی حد و حصر طراحی شده که از هدف های اصلی این سریه!
    حالا بعدش بگو سوپرماریو هم آزادی میده

اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
    شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
    ببین توی بحث باید دلایلت قد و قواره ی یه بازی بزرگ باشه،آخه اینو توی یه نقد معتبر بیاری که هوت میکنن:
    من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
    یجوری میگی محدودیت انگار با یه بازی خطی طرفیم،شهر لوس سانتوس به تنهایی به حدی بزرگه که ساعتها بتونی داخلش گردش کنی و اصلا بین آزادی این بازی از لحاظ موقعیتی نمیتونم ربطی با امکانات یا آبجکت ها برقرار کنم!

آزادی این نیست که از همون اول بدون هیچ زحمتی همه بازی صددرصد در اختیارت باشه،
    نداشتن یه ماشین یا آبجکت چه ربطی به free roaming داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همینو بگو....

آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
    حرفی ندارم!
    ولی تو این کارا استاد بودیم و هستیم،اینجوری بخوای بحث کنی آبکش میشی،حالا خود دانی!!!
    بدون هیچ چلنجی! یه میز لطفا بدید به من....
    Last edited by Turok-71; 24-09-2013 at 17:32.

12. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@ali
      محتوای مخفی: اقا تهه بازيه نخون ! 

علي منم مثله تو رفتم مرحله بانكو خيلي خوب بود دقيقا همين 35M هم به همه كركترا رسيد ، احتمالا كرو مون كاملا يكي بوده براي اين دزدي منم همه پايانارو ديدم مرگ مايكل بهترينشون و مرگ ترور بدترين پايان بود ... با اين كه مايكل خيانت كرده بود ولي ترور حاضر نشد نامردي كنه ولي مايكل دوباره براي حفظ خودش ترور رو به عنوان بِيت داد به FIB ؛فقط علي 4 تا پايان يا 3 تا ؟ وقتي مايكل داره سقوط ميكنه 2 تا گزينه داريم اونام فرق مي كنن تو پايان بازي ؟

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

آرمین :
      محتوای مخفی: پایان بازی 

نه همون 3 تا پایانه،اگه بخوای مایکلو بکشی بالا بازم میوفته پایین.........آرمین اون صحنه ای مایکل گفت بیا بریم با خانوادم شام بخوریم و صداش هم خوشحال بود رو دیدم اصن اشک تو چشام جمع شددیاوگ مایکل فوق العاده بود و در کل این پایان خیلی عالی بود،ولی هر کاری کردم نتونستم کنار بیام یکی از کاراکتر ها بمیره.......بین شخصیت ها هم از مایکل بیشتر از بقیه خوشم میومد بعد از مایکل هم فرانکلین...........

+
    راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!

GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...

من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!

بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!
    البرز همین الان میخواستم بیام این پستم رو ویرایش کنم و اون قسمت بولد شده رو بگم
    مثلا من خودم امروز در حال تلاش بی فایده برای دزدیدن هواپیما و جت جنگی بودم،با مایکل یه آشیانه هواپیما خریده بودم،ترور هم که خودش فرودگاه داره،برا خودم challenge درست کرده بودم که با کدومشون زودتر میتونم یه جت رو سالم بشونم توی فرودگاهم یه بار با هواپیما و چتر رفتم تو پایگاه،یه بار با ماشین از در اصلی،یه بار با موتور از بالای کوه پریدم تو پایگاه،یه بار با اسنایپر از بالای کوه تا تونستم سربازا رو کشتم یعد رفتم،یه بار دیگه با هلیکوپتر Buzzard که روش اسلحه داره و یه بار هم به سبک طالبان هواپیما رو کوبیدم وسط تانکاشون
    توی 2-3 ساعتی که داشتم به پایگاه حمله میکردم اصلا گذر زمان رو حس نکردم و اصلا خسته نشدم،اگه بیشتر وق داشتم بازم راه های دیگه رو امتحان میکردم
    بزودی یه آموزش how to steal a jet from fu*cking MerryWeather - for dummies به همراه عکس و جزییات میزارم
    +
    این مسافر سوار کرد نبین راه هم یه کوئست جداگانه جالب با ترور داره،اگه میخویا دخودتون کشفش کنید نخونید :
      محتوای مخفی: ............. 
    وقتی اولین نفر رو با ترور سوار کنید،ron زنگ میزنه میگه یه سری cultist هستن توی کوه که میتونی آدام ببری برای اونها،(اونا آدم خوار (cannibal) هستن،بعد اینکه 4 نفر رو ببرید براشون خود ترور رو هم میگیرن میخوان بخورن :| بعد باید کل گروهشون رو نابود کنید و فرار کنید........
    Last edited by Leon-117; 24-09-2013 at 18:57.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

منباب مهم نبودن گشت و گذار و آزادی بی حد حصر عرض کنم!

بقول کارولین پتی منتقد گیم اسپات:
    there’s no end to the ways that you can make your own unstructured fun
    راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!

GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...

من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!

بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!
    من چپترارو نمیرم،میرم بالای کوه ها و با چتر نجات پایین میام از مناظر فوق العاده بازی لذت میبرم،نه چنتا ماموریت پیش پا افتاده که انجامشون نمیتونه منو ارضا کنه!

با تریلی اتوبانو میبندم اطراف اتوبان گازوییل میریزم و آتیشش میزنم و منفجر شدن ماشینارو میبینم،یا با هواپیما واسه خودم چلنج های مختلفی میسازم مثل عبور کردن از بین دره های عمیق یا گذشتن از زیر پل ها!

پمپ های بنزینو میترکونم،آدمارو به رگبار میبندم به کلانتری ها حمله میکنم! میرم استریپ کلاب،میرم غواصی،تنیس،گلف یا دارت بازی میکنم،Race های خیابونی میرم،با موتور کراس دامنه ی کوه هارو زیر پا میزارم و.....

+
    هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
    Last edited by Turok-71; 24-09-2013 at 18:32.

17. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Turok - 71
    من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی )
    بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
    خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
    دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
    البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •