من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
وضعیت داف توی این نسخه چطوره؟ میشه از توی خیابون بلند کرد؟
عجیبه
حمید خودتی؟
:|نشه که من بازی نمیکنم دیگه
![]()
مگه اینکه تو جی تی ای از این کارا کنیم![]()
@علی Leon :
علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟![]()
محتوای مخفی: پایان بازی
+
dude,are you for real?! :|من جزو اون معدود گیمرایی هستم که از ول گشتن بی هدف خوشم نمیاد !دی! حالا بعضیارو دیدم اصلا Mission نمیرن عوضش میشینن ول میچرخن تو دنیای بازی ....که ازین مورد متنفرم !
من امروز 2 ساعت داشتم تلاش میکردم که وارد پایگاه merryweather بشم و ازشون هواپیما و جت بدزدم :|
2 بار جت دزدیم ولی با موشک زدن جت ها رو خراب میکردن،وقتی که جت رو با بدبختی تو فرودگاه خودم فرود میاوردم دیگه کار نمیکرد :|
@ manuelcalavera
منبع خواستن از یه سریا اسباب خندسمیشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
بیا:
این یه تعریف از این سبکه و شما نمیبینید داشتن ماموریت های تکراریه فرعی رو از اصولش دونسته باشه!An open world is a type of video game level design where a player can roam freely through a virtual world and is given considerable freedom in choosing how or when to approach objectives
خیلی معذرت میخوام ولی میشه بگی اسمشو چی بزاریم؟ شما اسمشو بزار ما صداش کنیم! O-oاگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
من دیگه به سلیقه شخصیت کاری ندارم،وقتی نمیدونی یه بازی OW یکی از بهترین لذت هاش همین گشت و گذاره دیگه حرفی ندارم.همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
اکثر گیمرهایی که میشناسم چ داخل چ خارج همه بخاطر آزادی میخوان این بازیو!
خودمو کشتم الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟![]()
نگفتم که هیچ بازی ای اینو نداره(اسکایریم بازی نکردم،نمیدونم داره یانه)،گفتم اینا در راستای آزادی بی حد و حصر طراحی شده که از هدف های اصلی این سریه!
حالا بعدش بگو سوپرماریو هم آزادی میده
ببین توی بحث باید دلایلت قد و قواره ی یه بازی بزرگ باشه،آخه اینو توی یه نقد معتبر بیاری که هوت میکنن:اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
یجوری میگی محدودیت انگار با یه بازی خطی طرفیم،شهر لوس سانتوس به تنهایی به حدی بزرگه که ساعتها بتونی داخلش گردش کنی و اصلا بین آزادی این بازی از لحاظ موقعیتی نمیتونم ربطی با امکانات یا آبجکت ها برقرار کنم!من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
آزادی این نیست که از همون اول بدون هیچ زحمتی همه بازی صددرصد در اختیارت باشه،
نداشتن یه ماشین یا آبجکت چه ربطی به free roaming داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینو بگو....
حرفی ندارم!آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
ولی تو این کارا استاد بودیم و هستیم،اینجوری بخوای بحث کنی آبکش میشی،حالا خود دانی!!!
بدون هیچ چلنجی! یه میز لطفا بدید به من....
Last edited by Turok-71; 24-09-2013 at 17:32.
@ali
محتوای مخفی: اقا تهه بازيه نخون !
آرمین :
محتوای مخفی: پایان بازی
+
البرز همین الان میخواستم بیام این پستم رو ویرایش کنم و اون قسمت بولد شده رو بگمراه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!![]()
مثلا من خودم امروز در حال تلاش بی فایده برای دزدیدن هواپیما و جت جنگی بودم،با مایکل یه آشیانه هواپیما خریده بودم،ترور هم که خودش فرودگاه داره،برا خودم challenge درست کرده بودم که با کدومشون زودتر میتونم یه جت رو سالم بشونم توی فرودگاهم![]()
یه بار با هواپیما و چتر رفتم تو پایگاه،یه بار با ماشین از در اصلی،یه بار با موتور از بالای کوه پریدم تو پایگاه،یه بار با اسنایپر از بالای کوه تا تونستم سربازا رو کشتم یعد رفتم،یه بار دیگه با هلیکوپتر Buzzard که روش اسلحه داره و یه بار هم به سبک طالبان هواپیما رو کوبیدم وسط تانکاشون
توی 2-3 ساعتی که داشتم به پایگاه حمله میکردم اصلا گذر زمان رو حس نکردم و اصلا خسته نشدم،اگه بیشتر وق داشتم بازم راه های دیگه رو امتحان میکردم
بزودی یه آموزش how to steal a jet from fu*cking MerryWeather - for dummies به همراه عکس و جزییات میزارم
+
این مسافر سوار کرد نبین راه هم یه کوئست جداگانه جالب با ترور داره،اگه میخویا دخودتون کشفش کنید نخونید :
محتوای مخفی: .............
Last edited by Leon-117; 24-09-2013 at 18:57.
منباب مهم نبودن گشت و گذار و آزادی بی حد حصر عرض کنم!
بقول کارولین پتی منتقد گیم اسپات:
راه های سرگم شدن تو این بازی هیچوقت تموم نمیشن!there’s no end to the ways that you can make your own unstructured fun
GTA V یه زمین بازیه که میتونید هرکاری توش انجام بدید و لذت ببرید،چیزی که توی بازیهای دیگه عمرا با این کیفیت پیدا شه...سرگرم شدن بسته به خلاقیت خودت داره باید خودت عشقو حالتو بسازی و منتظر چپترهایی از نوع COD نباشی...
من از ول چرخیدن و کشف ریزترین جزییات این بازی هیچوقت سیر نمیشم و خیلی لذت میبرم،جوریکه بقول حمید ماموریت هارو انجام نمیدم و محو جزییات وحشتناک بازی میشم،دیگه کسی ذوق نداشته باشه و براش این چیزا مهم نباشه به خودش بر میگرده!
بچه ها کاریایی رو میکنید بیاید اینجا به لیست کنید!
من چپترارو نمیرم،میرم بالای کوه ها و با چتر نجات پایین میام از مناظر فوق العاده بازی لذت میبرم،نه چنتا ماموریت پیش پا افتاده که انجامشون نمیتونه منو ارضا کنه!
با تریلی اتوبانو میبندم اطراف اتوبان گازوییل میریزم و آتیشش میزنم و منفجر شدن ماشینارو میبینم،یا با هواپیما واسه خودم چلنج های مختلفی میسازم مثل عبور کردن از بین دره های عمیق یا گذشتن از زیر پل ها!
پمپ های بنزینو میترکونم،آدمارو به رگبار میبندم به کلانتری ها حمله میکنم! میرم استریپ کلاب،میرم غواصی،تنیس،گلف یا دارت بازی میکنم،Race های خیابونی میرم،با موتور کراس دامنه ی کوه هارو زیر پا میزارم و.....
+
هدف سرگرم کردن به هر طریقیه که خودت دوس داری و لذتی که از این کار میبری،من از RPG متنفرم پس نمیرم دنبالش بعد بیام بگم ای بابا چرا اینقد دیالوگ داره،چون ذات بازی اینه،حالا بیای بگی GTA آزادیش به درد من نمیخوره و من ماموریت میخوام دقیقا میشه همون قصه!
Last edited by Turok-71; 24-09-2013 at 18:32.
Turok - 71
من اکثر پست های شما رو خوندم میبینم یه جورایی هم مثل خودم بازی میکنی این چیزایی که تعریف میکنی)
بعد یه چیزی که میخواستم بگم اینه که من بیچاره هنوز نتونستم GTA V رو جز چهار ساعت بازی کنم چون دفعه اولی که ریختم رو فلش و دیسک دوم رو گذاشتم اجرا شد (ایکس باکسم آرکید هستش) راحت اما فرداش دیگه همش رو لودینگ میمونه هی رستارت میشه هی لودینگ تکرار میشه !!!!!!!! نمیشه که هر بار نصبش کنم آخه !!!
خواستم ببینم شما رو ایکس باکس بازی میکنی ؟؟ از کجا خریدی بازیت رو ؟ من چیکار کنم اینطوری نشه آخه
دیسک دوم رو هم نصب کردین شما ؟
البته خیلی ها بهم گفتن بازیم مشکل داره منم از نت یکی دیگه سفارش دادم امیدوارم که اون سالم باشه ... فردا پس فردا میرسه دستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)