تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 720 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

13

البته اینجا بحث ----- ممنوعه دوست من!!!
    ولی بهترین اسمشو نبر تو رنج قیمتی شما ISTAR 20000-HD هست!!! که خیلی عالیه!!
    یکسالم شرینگ مجانی داره!!! قیمت 160!!!
    اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایا میتوان در قسمت منوی مخفی v20s زبان فارسی را فعال کرد؟جالبه که در این 160 صفحه فقط اموزش ساعت کارکرد v20 وجود دارد و هیچ بخش اموزشی در مورد این تلویزیون وجود ندارد.فکر کنم اگر تاپیکی برای اموزش این تلویزیون پر طرفدار ایجاد بشود خیلی مفید خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!
    پخش فایل های ویدئویی متصل به وب سایت یوتیوب
    نرم افزارچند رسانه ای : پشتیبانی از AVI, MKV, MP4, video, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv, asf, rmvb, wmv, and wma,
    اما rmvb ، wmv و wma مجوز نیاز دارند.
    Last edited by anastasi; 03-03-2011 at 16:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مـــشــــهــــــــد

1

پخش فایل های ویدئویی متصل به وب سایت یوتیوب
    نرم افزارچند رسانه ای : پشتیبانی از AVI, MKV, MP4, video, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv, asf, rmvb, wmv, and wma,
    اما rmvb ، wmv و wma مجوز نیاز دارند.
    مدلی نیست که این امکانات رو نداشته باشه ؟ چون من اگه HD player بگیرم اینا به دردم نمیخوره.
    فقط یه مدل که HD ساپورت کنه(full hd) و hdmi داشته باشه .

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان بلاخره مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟چقدر تصویر ثابت باشه این مشکل به وجود می یاد؟ سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام جناب ALUCARD از شما به خاطر راهنماييهاي بجا و دقيقتون واقعا متشكرم.2 تا سوال داشتم كه اگر لطف كنيد و جواب بدهيد ممنونتان ميشوم. 1 اول اينكه يه مدل خوب از HD مديا پلير براي V20 معرفي كنيد كه تمام يا اكثر فرمتهاي صوتي وتصويري را پخش كند. 2 دوم يه مدل سينماي خانگي خوب تا 4000000 تومان بدون توجه به ماركش به من معرفي كنيد . باز هم از شما وتمام دوستاني كه ما را ياري ميكنيد متشكر و ممنونم.
    HD Media Player:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بودجتون رو کمی تقویت کنید میتونید بعضی مدلهای پایونیر رو بخرید من کیفیت صدای پایونیر رو میپسندم ولی برای آشنایی با نظر دیگران میتونید اینجا مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان سلام .آيا بعد از گذشت حدود 200 سايت از كاركرد V20S محدوديتها كمتر شده يا باز هم بايستي از مدهاي سينما يا ديناميك با كنتراست پايين استفاده كرد يا نه . اگر بعد از گذشت 200 ساعت از عمر اين TV باز هم نياز به تنظيمات خاصي دارد و يا مواردي را بايد رعايت كرد لطفا راهنمايي كنيد.
    بعد از گذشت 100 ساعت اول مشکلی از بابت محدودیت در برایتنس و کنتراست وجود نداره.

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

در مورد V20 رفتم از نمایندگی سوال کردم.گفتم سری S رو می خوام که سفارش اروپا باشه و DVT داشته باشه . گفت اونها که S هستند و تو بانه می آرن جنس استوک اروپاست!!!
    درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در مورد V20 رفتم از نمایندگی سوال کردم.گفتم سری S رو می خوام که سفارش اروپا باشه و DVT داشته باشه . گفت اونها که S هستند و تو بانه می آرن جنس استوک اروپاست!!!
    درسته؟
    ببخشيد اين مثل معروف مال اينجاست كه ميگه "گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه بو ميده"
    اولا مدل S اروپايي نيست بلكه سنگاپوري هست هم ساخت سنگاپور و هم سفارش سنگاپور.
    دوما خودم يكيش رو از بانه خريدم و ساعتش رو چك كردم تازه كاركرده بود و دوستان هم خريدن و همين وضعيت بود در نتيجه استوك كه نبود هيچ نو نو بود.
    به غير اينكه 300 تومن ارزونتر برام تموم شد من دارم از ----T اون استفاده ميكنم , عاليه.هم كيفيتش و هم اينكه چون داخليه ديگه لازم نيست يك كنترل جدا فقط به خاطر گيرنده ديجيتالي دست آدم باشه.

10. این کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من به یکی از بستگانم پیشنهاد کردم v20 بخره و اون رفت واسه خریدش به یکی از نمایندگیها ولی میگه کنار v20 یه led پاناسونیک بوده (مدلشو نمیدونست) میگفتش تصویر شفافیت و رنگ بهتری داره!من بهش گفتم در led کنتراست بالاتره ولی دقت کمتره!حالا شک داره که کدوم رو بگیره!
    میخواستم بدونم تو پاناسونیک led وجود داره که تصویرش از v20 خیلی بهتر باشه و قیمتشم در حدود 1800 تا 2 باشه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام آقا کسی شماره ای از بانه داره که v20 قیمت خوب بده ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •