اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!
اگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!
ایا میتوان در قسمت منوی مخفی v20s زبان فارسی را فعال کرد؟جالبه که در این 160 صفحه فقط اموزش ساعت کارکرد v20 وجود دارد و هیچ بخش اموزشی در مورد این تلویزیون وجود ندارد.فکر کنم اگر تاپیکی برای اموزش این تلویزیون پر طرفدار ایجاد بشود خیلی مفید خواهد بود.
پخش فایل های ویدئویی متصل به وب سایت یوتیوباگه این مدل mkv باز میکنه که من hd player نخرم !؟!
نرم افزارچند رسانه ای : پشتیبانی از AVI, MKV, MP4, video, 3gp, MPG, PS, vob, dat, ts, m2ts, flv, asf, rmvb, wmv, and wma,
اما rmvb ، wmv و wma مجوز نیاز دارند.
Last edited by anastasi; 03-03-2011 at 16:18.
مدلی نیست که این امکانات رو نداشته باشه ؟ چون من اگه HD player بگیرم اینا به دردم نمیخوره.
فقط یه مدل که HD ساپورت کنه(full hd) و hdmi داشته باشه .
دوستان بلاخره مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟چقدر تصویر ثابت باشه این مشکل به وجود می یاد؟ سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون
HD Media Player:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجتون رو کمی تقویت کنید میتونید بعضی مدلهای پایونیر رو بخرید من کیفیت صدای پایونیر رو میپسندم ولی برای آشنایی با نظر دیگران میتونید اینجا مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از گذشت 100 ساعت اول مشکلی از بابت محدودیت در برایتنس و کنتراست وجود نداره.
در مورد V20 رفتم از نمایندگی سوال کردم.گفتم سری S رو می خوام که سفارش اروپا باشه و DVT داشته باشه . گفت اونها که S هستند و تو بانه می آرن جنس استوک اروپاست!!!
درسته؟
ببخشيد اين مثل معروف مال اينجاست كه ميگه "گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه بو ميده"
اولا مدل S اروپايي نيست بلكه سنگاپوري هست هم ساخت سنگاپور و هم سفارش سنگاپور.
دوما خودم يكيش رو از بانه خريدم و ساعتش رو چك كردم تازه كاركرده بود و دوستان هم خريدن و همين وضعيت بود در نتيجه استوك كه نبود هيچ نو نو بود.
به غير اينكه 300 تومن ارزونتر برام تموم شد من دارم از ----T اون استفاده ميكنم , عاليه.هم كيفيتش و هم اينكه چون داخليه ديگه لازم نيست يك كنترل جدا فقط به خاطر گيرنده ديجيتالي دست آدم باشه.
سلام
دوستان من به یکی از بستگانم پیشنهاد کردم v20 بخره و اون رفت واسه خریدش به یکی از نمایندگیها ولی میگه کنار v20 یه led پاناسونیک بوده (مدلشو نمیدونست) میگفتش تصویر شفافیت و رنگ بهتری داره!من بهش گفتم در led کنتراست بالاتره ولی دقت کمتره!حالا شک داره که کدوم رو بگیره!
میخواستم بدونم تو پاناسونیک led وجود داره که تصویرش از v20 خیلی بهتر باشه و قیمتشم در حدود 1800 تا 2 باشه؟
مرسی
سلام آقا کسی شماره ای از بانه داره که v20 قیمت خوب بده ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)