تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 301 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جباری تو مصاحبه بعد بازی گفته بود چند تا پرسپولیسی نارنجک و این جور چیزها را زدند !

به نظرتون این حرف مجتبی صحت داره یا نه؟
    من تمام مصاحبه ها رو خوندم همچین چیزی ندیدم
    حرف خنده داری هم هست
    بالاخره بین اون همه آدم چند تا نخاله هم پیدا میشه

2. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من تمام مصاحبه ها رو خوندم همچین چیزی ندیدم
    حرف خنده داری هم هست
    بالاخره بین اون همه آدم چند تا نخاله هم پیدا میشه
    جباری:یک سری پرسپولیسی می آیند که خودشان را تخلیه کنند

مجتبی جباری پس از شکست استقلال مقابل الهلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت:الهلال تیم خوبی بود و واقعا در این مسابقه خوب بازی کرد.به نظر من در ریاض هم حقشان باخت نبود.
    وی ادامه داد:در این بازی بچه ها زحمتشان را کشیدند.من فکر می کنم تماشاگران باید از تیمشان حمایت کنند.ما چیز زیادی نکاشتیم که بخواهیم درو کنیم.اگر استقلال در این شرایط خوب بازی می کند فقط به خاطر غیرت بازیکنانش بوده است.در دقایق آخر بازی تشویق فرهاد مجیدی باعث شد که تمرکز بچه ها بر هم بخورد.
    جباری درباره شرایط جدول گروه چهارم لیگ قهرمانان آسیا گفت:در اصل هیچ اتفاقی نیفتاده است.ما در ریاض بازی را بردیم و اینجا واگذار کردیم.این مسابقه فوتبال است و بحث مسائل سیاسی نیست.
    وی افزود:تماشاگران باید قدر زحمات بازیکنان را بدانند .البته یک سری تماشاگران پرسپولیسی هستند و فقط می آیند خودشان را تخلیه کنند.

اوج نیوز

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نگفته که نارنجک زدند !! اصولا تو همه بازیای استقلال یه سری از پرسپولیسیا میان وقتی استقلال گل خورد پرچم آبی پاره شده تکون میدن !!

6. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصلا بحث نارنجك نيست كه كي زده!! اين كادر فني 3 بار تماشاچي ها رو مسخره كرده. هر وقت 70 هزار تماشاچي با غيرت ميان استاديوم . تيم اينجوري ميشه!
    چرا بايد تيم از دقيقه 1 بره تو لاك دفاعي؟! يا تو 90 دقيقه با 70 هزار تماشاچي تو خونه خودش 2 موقعيت گل نداشته باشه؟!
    به هر صورت تماشاگر هم مياد بازي خوب از تيم ببينه نه اينكه هر وقت مياد گند بزنن با بازي الكيشون! اون از بازي با پرسپوليس اون از سپاهان اينم از ديشب!!!
    من كه حق رو كاملا به تماشاگر هاي عزيزمون ميدم!
    واقعا چرا؟.......

8. 4 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اصلا بحث نارنجك نيست كه كي زده!! اين كادر فني 3 بار تماشاچي ها رو مسخره كرده. هر وقت 70 هزار تماشاچي با غيرت ميان استاديوم . تيم اينجوري ميشه!
    چرا بايد تيم از دقيقه 1 بره تو لاك دفاعي؟! يا تو 90 دقيقه با 70 هزار تماشاچي تو خونه خودش 2 موقعيت گل نداشته باشه؟!
    به هر صورت تماشاگر هم مياد بازي خوب از تيم ببينه نه اينكه هر وقت مياد گند بزنن با بازي الكيشون! اون از بازي با پرسپوليس اون از سپاهان اينم از ديشب!!!
    من كه حق رو كاملا به تماشاگر هاي عزيزمون ميدم!
    واقعا چرا؟.......
    منم کاملا با نظر دوست عزیزمون موافقم.
    توقعات از تیم صدر نشین لیگ بالاست.تماشاچی با کلی امید و انرژی میاد که بازی خوب و هجومی از تیمش ببینه.توقع داره تیم حمله کنه و موقعیت خلق کنه.همونطور که دوستمون گفت این فصل در بازیهای حیثیتی و حساسمون اصلا خوب نبودیم.حتی جلوی تراکتور هم که 10 نفره شدیم و بردیم ، فقط دفاع کردیم و داشتیم زیر فشار تراکتور دست و پا میزدیم.

واقعا از نظر فنی دیشب خیلی خیلی افتضاح بودیم. آبرو و حیثیتمون رفت.تماشاگر هم حق داشت اعتراض کنه. قبول که تیم خسته بود و این کاملا واضح بود اما اگه تک تک بازیکنها رو زیر ذره بین ببری فقط رحمتی و منتظری در حد خودشون بودن. علاوه بر گلی که خوردیم ،خیلی پاس اشتباه داشتیم و چند تا موقعیت خوب و خیلی خطرناک هم الهلال داشت که واقعا اعصاب تماشاگر رو بهم ریخت .آخر نیمه اول شدت حملات ما خوب بود و به نظر من اگه با همون ترکیب نیمه اول ادامه میدایم میتونستیم گل مساوی رو بزنیم.

حقیقت اینه که اگر فیلم دو تا بازی استقلال و الهلال رو در 180 دقیقه متوالی ببینیم به وضوح میبینیم که انصافا الهلال 2 برابر ما موقعیت خطرناک داشت.در ریاض توپهای الهلال میلیمتری از کنار دروازمون رد شدن ، زرنگی کردیم و موقعیتها رو گل کردیم.
    در تهران هم که همه دیدن نزدیک بود با 3گل ببازیم.

وقتی الهلال رو در عربستان بردیم حرفها و تعریف های عجیب غریبی از تیم شد!!
    میرشاد ماجدی گفته بود "برد برابر الهلال از برد ایران جلوی استرالیا (که شیرین ترین برد تاریخ فوتبال ایران بوده) چیزی کم نداشت"!!!! از این اغراقش داشت مخم میترکید! مصاحبه های قلعه نوعی هم بعد از باختها نیش دار و تلخ هستن. به اعتراض هوادارها اعتراض میکنه بجای اینکه سعی کنه حرف حاشیه ای نزنه ، بدتر میره رو اعصاب مردم و دلخوری ایجاد میکنه!!

نظر من اینه که الان فقط باید سکوت کرد . در روزهای خیلی حساسی هستیم و سرنوشت تیم در این 2-3 هفته معلوم میشه.
    Last edited by federrer; 10-04-2013 at 20:42.

10. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

اولا چند تا كلمه بگم كه فكر كنم بشه تا آخرشو خوند :

فرهاد مجيدی / بزرگوار ! / بكش زيرش ! / بيك زاده !! / اشجاری !!!! / ميثم حسيني / نكونام تعويض شو !! / ناصر خان حجازی / آقای جباری ( شماره ی 8 !! )

محبوبيت امثال فرهاد مجيدی‌ عزيز و مرحوم ناصر خان حجازی با امثال بزرگوار !! و آقای شماره ی 8 كه برگشته می گه مجيدی واسه استقلال چه كار كرده !! اصلا قابل قياس نيستش ! آقای شماره 8 بهتره تو حيطه ی بازيكن های‌ هم سطح خودش صحبت كنه ( مثل بيك زاده و اكبرپور ) ! محبوبيت امثال فرهاد مجيدی و ناصر خان حجازی‌ اصلا قابل قياس با اين آقا نيست كه هر سال 3 تا بازی از ليگ كه می‌ گذره ايشون منت می گذارن و ميان قرار داد مي بندن و از چند هفته بعدشم تمرين می كنن !! اين بزرگوار چی‌ می گه واسه خودش؟!!

آقايون وقتی‌ از بازيكن هايي كه هرجا می‌ اونا رو با خودشون می‌برن درصدی پول می‌گيرن كه باشگاه باهاشون قرار داد ببنده نتيجش می شه همين تيمي كه مي بينيد !! آقای بيك زاده خدا وكيلي اگه 32 مليون هم ارزش داشته باشه ! باور كن قرار داد حد اقل 800 ميليوني باهاش بستن و درصد هم ازش گرفتن !!! ننه بزرگ همسايه بالایی ما هم مي تونه بياد بازي كنه و توپ لو بده !‌ تازه فكر كنم با 8 ميليون هم راضی بشه !!!

زمان آقای مظلومي استقلال اگه می‌برد يا به پرويز خان می‌گفتن ترسو ! يا اگه می باخت بهش يه انگ ديگه می‌زدن ! حالا زمان بزرگوار !!! من نمی‌دونم چيه تا كسی بخواد حرف بزنه می‌ گن شما داری‌ تخريب می‌كنی ! گفتن حقيقت تخريب كردن نيست ... حقيقت حقيقته !

اين آقا هم در حدی‌ نيست كه در مورد فرهاد مجيدی حرف بزنه ! دوران نتيجه گرفتن الكي الكي و علي اصغری‌ هم تموم شد !! با بكش زيرش نميشه فوتبال بازی كرد .

در آخر بنده استقلالی‌هستم ... منتها استقلال واسه امثال بعضي از بزرگواران !! نيست كه واسه ملت و تماشاگرا تعيين تكليف می‌ كنن !

12. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا ارزوی قلبیم این شده که با وجوده اینکه تیممون خوب نتیجه گرفته و شانسه 2تا جامو داره هر چه زودتر این فصل تموم بشه و امیر از تیم بره !!!!
    1سوال دارم ازتون: این ارزوی بالا واستون اشنا نیست؟!!! جالبه نه؟!!! اره خوب این مثل ارزوی کلی هواداره پرسپولیس تو فصله پیش بود !!! تیمی کهبد نتیجه میگرفت و پایینه جدول واسه موندن تو لیگ میجنگید, خوب بایدم همچین ارزویی داشته باشن یعنی حق دارن که همچین ارزویی بکنن...... ولی اقای استقلالی تو که تا دیروز تیمت میبرد به به و چه چه میکردی , تو که تا دیروز سینه سپر میکردی و تیمتو به رخه همه میکشیدی , تو که تا دیروز نمیرفتی ورزشگاه و فقط ادعای هواداری داری , تو که اوله فصل گفتی فرهاد باید باشه که نیم فصلم اومد , تو که تا دیروز غیرته بازیکنای تیمتو واسه همه مثال میزدی , تو به چه حقی ابروی تیمه استقلالو جلوی عربا بردی؟!! تو که میدونی ترقه زدن تو این شرایطه بی پولی باعثه جریمه ی تیم میشه , قصدت ازین حرکت چی بود؟!! 80000نفر دیروز رفتین ورزشگاه دسته تک تکتونم درد نکنه ولی منت گذاشتنت چیه؟!! خیلی کاره بزرگی کردی که از دیروز داری میزنی تو سره تیم؟!!! نه عزیزه من اون موقعی که من و تو وجودم نداشتیم بازم خیلی بیشتر میرفتن ورزشگاه. فرهاده مجیدی واسه همه ما استقلالیا عزیزه هیچ شکیم توش نیست ولی واسه چی باید اسم فرهاد پتکی بشه واسه همه ی تیم؟!!! مگه استقلال فقط فرهاده؟!!! چند نفرو واست نام ببرم که خیلی بیشتر از فرهاد واسه تیم زحمت کشیدن؟!!! حنیف کم زحمت کشیده؟!! ابروی شکستشو یادت رفت؟!!! همین جباری مگه زانوش و واسه استقلال نداده؟!!! سید مهدی کم زحمت کشیده؟!!! پژمان چی؟!!! پیشنهاداشو یادتون رفت؟!! گلای ارش چطور؟!!! امیر کم واسمون جام اورده؟!!! منصور پور حیدری و چطور؟!!! تازه اینا کسایین که تو تیمن , خیلیارو هم جا انداختم.... اینا همشون باهم میشن استقلال میفهمی ؟!!! استقلال استقلال استقلال..... اسمه 1بازیکن به چه حقی باید پتک بشه رو سره استقلال؟!!! بقیه بازیکنا چه گناهی کردن که تو اوجه حساسیت , وقتی تیم عقبه و به حمایت نیاز داره باید اسم فقط 1بازیکن بشنون؟!!! بازیای پرسپولیس امسال خیلی جالب بود , خیلی از بازیا گل خوردن و عقب افتادن ولی تا اخره بازی حمایت کردن و تیمشونم معمولا نتیجه میگرفت , بابا تا کی میخواین به جای حمایت هی واسه تیم حاشیه درست کنین؟!! نمیدونستم جدیدا اینم شده وظیفه هوادار!!!!
    متاسفم واسه فکرای کوچیک......... امیدوارم امیر ازین تیم بره چون مثل اینکه فعلا همه مشکلای تیم امیره!! مربیی که حق نداره لیسته 18 نفره مشخص کنه و هوادار توقع داره ارنجه تیمم به سلیقه اون باشه همون بهتر که ازین تیم بره ... ما لیاقت 1سری چیزارو نداریم
    استقلال و رنگه ابیو به هیج اسمی ترجیح نمیدم و امیدوارم به خودتون بیاین و معنیه هوادارو حمایتو بفهمین
    ممنون

حسین زاهدی

آقای
    Hamid Hamid

شما هم یکمی آروم تر ! هنوز امثال علی منصوریان نمردن که مجیدی بشه اسطوره ما ! خودتون بشینید بشمارید اگر وجدانی دارید صحبت میکنید ! بحث قلعه نوعی بکنار اصلا آدم خیلی بدیه ! مگه همین فرهاد مجیدی سالی که فیروز کریمی تعویضش میکرد قهر نمیکرد و میرفت تو رختکن !؟ مگه زمان مرفاوی سر مرفاوی دادا و بیدا نکرد وسط زمین !؟ این بازیکن متعصبه !؟ اصلا در حد حجازی هست که اسمشو میزاری کنار حجازی ؟! بازیکنی که پازسال بخاطر پول وسط فصل گذاشت رفت متعصبه یا پژمان منتظری ؟!

زمان آقای مظلومي استقلال اگه می‌برد يا به پرويز خان می‌گفتن ترسو ! يا اگه می باخت بهش يه انگ ديگه می‌زدن !
    خودت داری میگی خوبه ! اصلا لیاقت هیچی نداریما بدبخت سه تا دربی برد با یه باخت پدرشو در آوردن !

در ضمن سپاهان و تراکتور هم بخاطر لج بازی قلعه نوعی با مجیدی باختند ! خدا ازت نگذره !!
    Last edited by امير موسر; 10-04-2013 at 22:54.

14. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باختیم که باختیم، فدا سر تک تکتون، فدا سر بازیکنامون.. فدا سر فرهاد امیرخان.. بزرگترین باشگاه های دنیا هم میبازن.. نمیشه همیشه برد که!! ما استقلالیم همیشه سرمون بالاس .. ناراحت نباش تاجی، پرچممون بالاس ~

16. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

شما هم یکمی آروم تر ! هنوز امثال علی منصوریان نمردن که مجیدی بشه اسطوره ما !
    كجای‌ حرفم من گفتم علی منصوريان و امثالش رو دوست ندارم؟!!! فرهاد مجيدی الان تنها بازيكن باقی مونده از همون نسل امثال جواد زرينچه و رضا حسن زاده و محمود فكری و پاشازاده و كه و كه و كه ... هستش. پس حق دارم كه تنها باقی‌ مونده ی خاطرات خيلي خوبم از استقلال در كودكی رو دوست داشته باشم. ايشون رو هم به هيچ آدمی‌ نمی فروشم مخصوصا اونایی‌ كه تا قبلا تيمشون جلو استقلال بازی داشت چه ها كه پشت سر تيم محبوبم و سرمربي وقتش نمی گفتن ! ( كیو دارين بهش ميگين استقلالی؟!! مصاحبه های‌ آقايون يادتون رفته انگار )

حجازی
    ناصر خان حجازی

خدا ازت نگذره
    باشه بزرگوار ! اگه من دروغ می‌گم يا حرفم نادرسته حتما نمی‌گذره ... و اگرم آقايون بزرگوار ! اونجوری‌كه من گفتم بودن خدا ازشون نگذره.

در آخر ايشالا كه استقلال قهرمان ليگ بشه ... هرچند آدمی‌ كه بالا سر تيمه رو اصلا حسی ندارم بهش اما استقلال و مجيدی و منتظری و صادقی و خيلي های ديگه رو چرا خيلي دوست دارم.

پايان
    Last edited by Hamid Hamid; 11-04-2013 at 09:44.

18. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه بزرگوار ! اگه من دروغ می‌گم يا حرفم نادرسته حتما نمی‌گذره ... و اگرم آقايون بزرگوار ! استقلال رو ارث پدری خودشون می‌دونن خدا از اونا و پورسانت گرفتنشون واسه قرارداد ها نگذره.
    عزیزه من به شما جسارت نکردم به قلعه نوعی گفتم که همه چیز تقصیر اونه !

20. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •