وای شاهکار بود نیمه اول
بعد مدت ها یه شادی از ته دل کردم بعد گل دوم
وای شاهکار بود نیمه اول
بعد مدت ها یه شادی از ته دل کردم بعد گل دوم
خوب این از نیمه اول!!
من واقعا حرفی برا گفتن ندارم انشالله نیمه دوم هم به هیمن عالیه بازی کنیم!!!
مرسی خدا که هم دوره ی مسی هستیم و از دیدن بازیاش لذت می بریم!!!
![]()
من الان نمیتونم بازی رو نگاه کنم خواهشن یکی بگه چند چند شدن
بازی تو نیمه اول 2-0 به نفع بارسا با 2 گل دیدنی از مسی!!!![]()
آقا چن کیلو تخمه بیارین تو همون 20 دقیقه اول تموم شد!
اشک تو چشام جمع شده، نیمه اول عالی بود و دست تک تک بچه ها درد نکنه......
، بعضی اوقات نفسم بالا نمیومد! مسیم که دیگه نمیدونم چی بگم...
فوق العادست این پسر آبی اناری............. ، فقط بارسلون باید تو ضد حملات خیلی خیلی مراقب باشه.....،
واقعا برای اون دوستانی که بارسا و مسی رو مسخره میکردن و... متاسفم...!
بریم نیمه دوم ایشاالله 3-4 تا دیگه بزنیم........![]()
به جهنم بارسا خوش اومدین ! فوق العاده بود : یه فلش بک به گذشته دقیقا همون بارسای همیشگی ؛ نیمه اول نشون دادیم که بارسا هنوز همون بارساست ! تغییر پست پدرو شاید کمرنگش کرده باشه ولی باعث شده روی توپهای دوم مسی بیشتر مانور بده : چه بازی ای میکنه این پسرولی بازی سختی برامون اونم به خاطر بی انگیزگی توی بازی رفت ! میلان که همون میلانه دور رفته و اونها مجبورا با این سیستم دفاع چند لایه بازی کنن و دل به ضد حمله خوش کنن ولی ماها باید نهایت دقت رو توی ضربه آخر بکنیم . نیمه اول لااقل دو تا دیگه جا داشتن میلانیها
یه وقتایی یه خطاهایی برا بعضی از تیما میگیرن و اخراج هم حتی میکنن واسه بی احتیاطی ! اونوقت دقیقه 10 با دست فشار وارد میکنه به پشت پدرو و باعث افتادنش توی جریمه میشه و انگار نه انگار !
بازی زیبایی شده و ایشاا... نیمه دوم هم بازی رو توی نود دقیقه به سود خودمون تموم کنیم و بریم واسه جبران الکلاسیکوها !!
دفاعمون اصلا مطمئن نیست
ماسکرانو که داشت حذفمون میکرد الشراوی هم یه ثانیه غفلت کنیم گل میزنه
میانگین قدیشون نسبت به ما واقعا بالاست نباید کرنر بدیم
نیمه اول یه بازی رویایی
امیدوارم نیمه دوم هم همینطور ادامه بدن که البته انگیزه مسی الان دو برابره
سانچز یا تیاگو بیان تو بهتره
وای چقد حرف زدم
فعلا تا نیمه دوم
مسی تو تکرار نشدنی هستی![]()
بیا داداش یکی دو کیلو الان جلومه اصلا نتونستم بشکنم تا میومدم بشکنم یه موقعیت ایجاد میشد بیخیال شکستن میشدم اینقدر هیجان داشت بازی دیگه به کل گذاشتمش کنار بشقاب تخمه رو![]()
======
فقط تنها مشکلی که تو نیمه اول به نظرم بود سانتر های دنی الوز بود که هیچ کدوم ثمر نداشت باید سانتر های تند و زمینی انجام بده بیشتر به کار میاد
بچه ها میدونم خوشحالین اما کنترل خودتونو حفظ کنیدهنوز یه نیمه مونده . ممکنه همه چی زیر و رو شه ....
الان خوددار باشیدممکنه ضایع شیما
بعد بازی که ایشالله صعود کردیم تا صبح جشن و پایکوبی میگیریم.اون موقع هر کی بره ف ح ش میخوره
![]()
واقعا اون تیری که خوردیم نفسم بند اومده بود!!!!
باید اینقدر گل بزنن که دیگه نگران ضدحملات نباشیم!!!
میتونن بیشترم بزنن حتی میتونستن تو همون نیمه اول 3تا رو بزنن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)