تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 328 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کسرا جان به این میگن اعتماد به نفس کاذب هم واسه تیم هم واسه طرفدار ها ، که اونم ناشی از برد دو ال کلاسیکو اخیره

فکر نکنم بشه بارسا رو حتی در ضعیف ترین حالت چند سال اخیرش هم حریف اسون تری نسبت به تیم هایی مثه مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای یا حتی پی اس جی دونست ..

بارسا فقط الان تو چند بعد ضعیف تر شده وگرنه این همون بارسایی هست که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت ، به علاوه اینکه من هیچ وقت یادم نمیره که رئال بیش ازهر موقع دیگه ای زمانی عطش شدید به برد داشت که چند بازی رو پشت سر هم به بارسا واگذار کرد...حالا هم مثه همون موقع ست اما برای بارسا... همون قدر که آزار یه تیم زخم خورده میتونه راحت باشه به همون مقدار هم میتونه خطرناک باشه...

البته من که فکر میکنم این بحث یکم بیهوده ست چون احتمال بالا اومدنشون خیلی کمه و میلان شانس بیشتری داره

به نظرم بایرن سخت ترین حریف ممکن هست و بعدش هم به ترتیب بارسا ، یووه ، دورتمند

اسون ترین قرعه های ممکن هم به نظرم برنده بازی های مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای هستن و بعدش هم پی اس جی .... من خودم پی اس جی رو دوست دارم اما هنوز از نظر کیفیت قابل مقایسه با بزرگانی که موندن نیستن شاید در 3-4 ساله اینده و ادامه پیدا کردن پروژه شون

چالشی ترین بازی و قرعه هم میتونه یوونتوس باشه!! واقعا یه بازی کلاسیک از آب در میاد ... خیلی دوست دارم ببینم این رئال در مقابل این یووه چه نتیجه ای میگیره
    دوست عزیز تعریفت از اعتماد به نفس کاذب چی هست ؟؟

تو 8 الکلاسیکو اخیر نتایج این شکلی بود
    4 برد رئال
    3 تساوی
    1 برد بارسلونا

شاید بهترین شروع فصل رو داشتن ولی جلوی رئال کار خاصی نکردن -- به قول یکی از دوستان تیکی تاکای بارسلونا دیگه جلوی رئال جواب نمیده (( البته مورینیو ))
    تو 8 بازی فقط 1 برد دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاره

در مورد قرعه باهاتون موافقم
    سخت ترین حریف بایرن مونیخ هست بعد یوونتوس و بعدش هم دورتموند و در آخر برنده بازی میلان - بارسلونا

البته به شخصه خیلی دوست داریم بخوریم به بایرن و انتقام فصل قبل رو بگیریم

2. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از بچگی کاکا و مودریچ کسی از دوستان نداره ؟

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

4. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا جان به این میگن اعتماد به نفس کاذب هم واسه تیم هم واسه طرفدار ها ، که اونم ناشی از برد دو ال کلاسیکو اخیره

فکر نکنم بشه بارسا رو حتی در ضعیف ترین حالت چند سال اخیرش هم حریف اسون تری نسبت به تیم هایی مثه مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای یا حتی پی اس جی دونست ..

بارسا فقط الان تو چند بعد ضعیف تر شده وگرنه این همون بارسایی هست که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت ، به علاوه اینکه من هیچ وقت یادم نمیره که رئال بیش ازهر موقع دیگه ای زمانی عطش شدید به برد داشت که چند بازی رو پشت سر هم به بارسا واگذار کرد...حالا هم مثه همون موقع ست اما برای بارسا... همون قدر که آزار یه تیم زخم خورده میتونه راحت باشه به همون مقدار هم میتونه خطرناک باشه...

البته من که فکر میکنم این بحث یکم بیهوده ست چون احتمال بالا اومدنشون خیلی کمه و میلان شانس بیشتری داره

به نظرم بایرن سخت ترین حریف ممکن هست و بعدش هم به ترتیب بارسا ، یووه ، دورتمند

اسون ترین قرعه های ممکن هم به نظرم برنده بازی های مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای هستن و بعدش هم پی اس جی .... من خودم پی اس جی رو دوست دارم اما هنوز از نظر کیفیت قابل مقایسه با بزرگانی که موندن نیستن شاید در 3-4 ساله اینده و ادامه پیدا کردن پروژه شون

چالشی ترین بازی و قرعه هم میتونه یوونتوس باشه!! واقعا یه بازی کلاسیک از آب در میاد ... خیلی دوست دارم ببینم این رئال در مقابل این یووه چه نتیجه ای میگیره
    جدا از توضیحاتی که دوستمون داد، اینم اضافه کنم که صرفاً افت بارسلونا یا نتایج اخیر نیست که باعث میشه بگم بارسلونا حرف بهتری هست، تیم های دیگه گربه سیاه رئال محسوب میشن + PSG هم تیم ناشناخته با بازیکنان سطح بالا.

اما در مقابل بارسلونا تیمی هست که تو همین 10 روز اخیر 2 بار باهاش بازی کردیم. تک تک بازیکنانش رو میشناسیم و بازیکنا چشم بسته میدونن مثلاً نقطه ضعف والدز(کار با پا) یا پویول(سرعت پایین) چی هست. در واقع بارسلونا تیمی هست که رئال شناخت زیادی ازش داره.
    Last edited by kasra_khan2003; 09-03-2013 at 22:05.

6. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جدا از توضیحاتی که دوستمون داد، اینم اضافه کنم که صرفاً افت بارسلونا یا نتایج اخیر نیست که باعث میشه بگم بارسلونا رغیب بهتری هست، تیم های دیگه گربه سیاه رئال محسوب میشن + PSG هم تیم ناشناخته با بازیکنان سطح بالا.

اما در مقابل بارسلونا تیمی هست که تو همین 10 روز اخیر 2 بار باهاش بازی کردیم. تک تک بازیکنانش رو میشناسیم و بازیکنا چشم بسته میدونن مثلاً نقطه ضعف والدز(کار با پا) یا پویول(سرعت پایین) چی هست. در واقع بارسلونا تیمی هست که رئال شناخت زیادی ازش داره.
    به هر باید 1 هفته صبر کرد و موند تا قرعه کشی انجام بشه

ولی به شخصه خیلی دوست دارم قبل از حذف بایرن مونیخ باهاشون بازی کنیم

باید 1 هفته صبر کرد و موند تا قرعه کشی کنن

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به هر باید 1 هفته صبر کرد و موند تا قرعه کشی انجام بشه

ولی به شخصه خیلی دوست دارم قبل از حذف بایرن مونیخ باهاشون بازی کنیم

باید 1 هفته صبر کرد و موند تا قرعه کشی کنن
    بایرن رو از همین الان تو فینال ببین

9. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصاحبه سایت مارکا با فابیو کاناوارو درباره ی رافائل واران.

سوال: به نظرت میتونی تو ترکیب رئال قرار بگیری؟
    جواب: مطمئن نیستم. راستش رو بگم، بازیکنان واقعاً عالی ای تو اون پست هستن.

سوال: نظرت درباره واران؟
    جواب: چیزی که باعث خوب بودن وارن میشه، خونسردی اون ورای سن کمش هست که انگار یه کهنه کار هست و همه چیز رو ساده نشون میده. اما، باید یاد بگیره تو بعضی شرایط میبایست عملی تر رفتار کرد، بجای اینکه طبق اصول جلو بره.

سوال: منظورت چیه؟
    جواب: منظورم گلی هست که تو اولترافورد خوردن. نباید تو اون قسمت زمین اون طوری کار میکرد. از اینکه میخواست توپ رو از روی خط دربیاره خوشم میاد،اما باید زیرکانه تر عمل میکرد. ما داریم درباره ی لیگ قهرمانان صحبت میکنیم. جایی برای اشتباه نیست. اما در کل همه ی ما این مسائل رو گذروندیم و مطمئن هستم که اونم یاد میگیره و بهتر میشه.

سوال: به نظرت یه اعجوبه هست؟
    جواب: اون بازیکن خوبی میشه. اما در حال حاضر رئال مادرید سه مدافع وسط فوق العاده داره. چیزی که درباره خیلی تیم ها نمیشه زد. انتخاب بین واران، راموس و په په شرایط رقابتی خیلی خوبی رو فراهم میکنه و به اونا این اجازه رو میده که تا بهتر به اهدافشون برسن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• اونایی که فکر میکردن اخراج په په، منصفانه بود، الان میگن که اخراج نانی درست نبوده، این اصلاً نرمال نیست...
    • مربی ها دارن تمام تلاش خودشون رو میکنن تا بهترین عملکرد رو از تیم بگیرن و بعضی ها از بیرون باشگاه مدام درباره وضعیت رختکن و روابط حرف میزنن، اما حالا که تیم نتیجه میگیره، اون صداها خاموش شدن.
    • راموس، واران و کونترائو لیاقت این رو دارن که تو این بازی استراحت کنن.
    • په په بازیکن فوق العاده ای هست و اگر واران به اینجا رسیده، دلیلش کمک های په په هست.

11. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزیده ای از نقل و قول های خاصِ ، آقای خاص

1- واکنش ژوزه مورينيو به صحبت هاي خسوالدو فريررا سرمربي وقت تيم مالاگا در سال 2010 ، که سرمربي رئال مادريد و هم وطن خود را به باد انتقاد گرفته بود. " من مثل خر 30 سال كار كرده ام ولي به فوتبال كشورم پايبند هستم. اما او چي !؟ " ژوزه در پاسخ به انتقاد فريررا وي را اينگونه توصيف کرد. "او هم خري است كه اگر 30 سال ديگر هم كار كند بازهم تبديل به اسب نمي شود."

2- پس از اولين مصاحبه مطبوعاتي ژوزه پس از قرار داد با تيم چلسي عنوان کرد

"خواهشا مرا آدم مغروري خطاب نکنيد ، فراموش نکنین من مربي اي هستم که قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شده ام. پس فکر مي کنم که آدم خاصي هستم" این جمله مورینیو باعث شد تا از آن زمان به بعد، مطبوعات انگلیس، وی را «آقای خاص» صدا کنند.

3- انتقاد راموس به مورينيو بعد از نيمکت نشيني در چند بازي متوالي : "همه مي دانند که من چقدر به باشگاه وفادار هستم. من هم اندازه لوئيس آراگونس تجربه دارم. هيچ کسي نمي تواند به توانايي من شک کند. من به کارم اعتقاد دارم پس چرا بايد ساکت بمانم. آقاي خاص بعد از اين مصاحبه اينگونه سرخيو راموس را مورد ستايش خود قرار داد! : "با راموس هيچ مشکلي ندارم و با او رابطه خوبي دارم. البته رابطه اي که با همسرم دارم خيلي بهتر از رابطه اي است که با راموس دارم! "

4- بعد از درگيري ژوزه مورينيو با دستيار ديه گو سيمئونه ، بورگوس در دربي شهر مادريد ، بورگوس گلر سابق تيم ملي آرژانتين به مورينيو گفت :" من تيتو ويلانووا نيستم ! مخت را پائين مي آورم! " ژوزه در پاسخ خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتي به سوالي درمورد درگيري اش با کمک مربي اتلتيکو و گلر سابق تيم ملي آرژانتين با بيش از 30 بازي ملي اينگونه سخن گفت: " مونو بورگوس؟ کي هست؟ نمي شناسمش . ديه گو سيمئونه را چرا ، ولي اینی که میگوئید نه ! "

5- مورينيو در اولين بازي خود به عنوان سرمربي رئال مادريد در لاليگا، در سال 2010 مقابل رئال مايورکا با نتيجه مساوي بدون گل متوقف شد. و در کنفرانس مطبوعاتی خود بعد از بازی اینگونه از حوادث بازی سخن گفت : "

يک روز تاوان اين همه موقعيت را، يک تيم بدشانس خواهد داد ، روزی که بجاي اين تيم ها، گل باران خواهند شد "

6- پس از پیروزی معروف اینتر، در نیم نهایی در برابر تیم بارسلونا در سال 2010 مورینیو اینگونه از سبک بازی تیم اینتر دفاع کرد " آنها می گویند که ما اتوبوس مان را جلوی دروازه پارک کردیم. اما این حقیقت ندارد. چرا که ما هواپیما را جلوی دروازه مان پارک کردیم! ما هواپیما را به دو دلیل پارک کردیم: دلیل اول چون ده نفره بودیم و دلیل دوم این بود که ما 3 بر یک آنها را در بازی رفت شکست داده بودیم و برای شکست دادن آنها در آن بازی از اتوبوس، قایق یا هواپیما استفاده نکردیم! ما با یک فوتبال هجومی خارق العاده، آنها را در هم کوبیدیم."

7- بعد از انتقاد شدید سرپرست تیم کاتانیا به مورینیو و سخنش درمورد اینکه باید اینگونه مربیان را کتک زد ! ژوزه اینگونه جواب لومانوکو سرپرست تیم کاتانیا را داد " قبلا بارها و بارها گفته ام که آدم هایی هستند که دوست دارند با استفاده و بیان نام من، اسم خود و تیم هایشان را به صفحه اصلی روزنامه ها ببرند. صحبت من به اینگونه آدم ها این ست، من یک اسپانسر دارم که به من پول می دهد تا برای او تبلیغ کنم و برای کسی مجانی تبلیغ نخواهم کرد!"

8- دفاعیه ژوزه پس از حواشی ایجاد شده بعد از سفرش به لندن ،
    " نيازي نمي بينم که درمورد زندگي شخصي ام به کسي توضیح بدهم. ازشما نبايد اجازه بگيرم. کاري که انجام مي دهم، درمورد زندگي خودم است . روز دوشنبه دوباره به لندن مي روم و نيازي نيست که با در دست داشتن دفتر و قلم از شماها اجازه بگیرم ! "

9- پس از اعلام پدرو لئون ، بازیکن سابق رئال مادرید مبنی بر اینکه تا زمانی که مورینیو سرمربی رئال مادرید است به این تیم بر نمی گردد ، ژوزه اینگونه به صحبت های هافبک اسپانیایی در محافل خصوصی پاسخ داد " شاید مقامات تیم گتافه بخاطر شباهت نام او با سلطان جنگل ، او را به خدمت گرفتن " صحبتی که بخاطر تندی اش بارها ، از رسانه های تکذیب شد.

صحبت های ماسیمو موراتی در مورد ژوزه مورینیو بعد از ترک او از اینتر " رفتار مورینیو در قبال اینتر مانند مردی بود كه به همسرش خیانت می كند، اما در عین حال به او علاقه دارد و نمی تواند اعتراف كند و سرانجام خودش را از پنجره به بیرون پرتاب می كند! "

رئال مادرید
    Last edited by mohammad.asghari; 09-03-2013 at 22:41.

13. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در زبان اسپانيايي* يك ضرب*المثل هست كه از سنت گاوبازي ماتادورها قرض گرفته شده. آن ضرب المثل اين استor la puerta grande و معنايش هم مي*شود: از در اصلي سربلند بيرون برو. سربلند و حتي شايد هم روي شانه*هاي هواداران و در حالي كه كلي جمعيت دور و برت حلقه زده*اند، گوش خوني گاوميش را در دست داري؛ البته در مورد ما، منظورم فوتبال است، گوش خوني گاوميش خودش را به جام ليگ قهرمانان مي*دهد. بعد از مبارزه راه*هاي زيادي براي ترك ميدان نبرد هست كه ترك ظفرمندانه هميشه بهترينش بوده است.

بارسلونا، بارسلونا، منچستريونايتد. سه بازي بزرگ در حول و حوش يك هفته. در شرايطي كه 16 امتياز از بارسلونا در جدول عقب بود و دو تساوي در جام حذفي و ليگ قهرمانان را هم بايد جبران مي*كرد، رئال مادريد داشت روي لبه تيغ راه مي*رفت. فصل جاري آنها ممكن بود در ماه مارس تمام شود اما حالا در شرايطي كاملا متفاوت آنها مي*توانند فصل درخشاني را براي خود رقم بزنند: مثلا با يك دوگانه حذفي و ليگ قهرمانان. براي رئال مادريد هميشه يك 8 روزسرنوشت*ساز بود، 8 روزي كه سرنوشت فصلش را مشخص مي*كرد. در شرايطي كه احتمال جدايي ژوزه مورينيو هم روز به روز دارد بيشتر مي*شود، آنها (اين هشت روز) احتمالا ميراث مورينيو را هم تعريف خواهند كرد، آن هم به همان شيوه*اي كه او در مادريد به يادها سپرده خواهد شد. مورينيو؟ همان مردي كه از 9 جام ممكن، 2 جام را برد و آخرين فصلش را با كيلومترها فاصله از بارسلونا به پايان رساند؟
    يا شايد هم او اينطور در يادها بماند: همان مردي كه از 9 جام 4 تا را برد و همان جامي كه هواداران رئال 10 سال در حسرتش بودند (دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان) را براي*شان به ارمغان آورد؟

مورينيوي مثبت
    از ميان دو تعريفي كه به آنها اشاره شد، تعريف دوم را هنوز نمي*توان به كار برد چون قهرماني تيم آقاي خاص در ليگ قهرمانان و جام حذفي هنوز قطعي نشده است اما منكر اين موضوع نمي*توان شد كه مادريد براي رسيدن به اين دو جام در وضعيت بسيار خوبي قرار دارد. البته همانطور كه كاكا، ستاره برزيلي خط مياني مادريدي*ها مي*گويد: «برد مهم و روحيه بخشي كسب كرده*ايم ا*ما هنوز چيزي نبرده*ايم.» علاوه بر اينها حتي اگر كاتالان*ها لاليگا را ببرند، اكنون كساني هستند كه مي*توانند ادعا كنند مورينيو آن كسي بود كه دوران سلطنت بارسلونا را به پايان رساند، راه شكست دادن آنها را پيدا كرد و از زماني كه از 11 بازي**اش برابر كاتالان*ها تنها 2 برد داشت، حالا به جايي رسيده كه در 5 بازي اخيرش برابر آنها شكست نخورده و سه بازي قبل از آنها هم تنها يك باخت داشت، يعني كلا يك باخت از 8 بازي اخير. بارسلونا در زمان مربيگري پپ گوارديولا در 11 ال*كلاسيكو تنها دو بار باخت اما اين تيم حالا در عرض 5 روز دو بار به رقيب مادريد باخته است. 8 بازي اخير نشان مي*دهد كه كفه ترازو حالا به طرف مادريدي*ها سنگيني مي*كند. بارسلونا در وضعيتي قرار گرفته كه اگر از ليگ قهرمانان اروپا حذف هم شود نبايد تعجب كرد. هفته آينده آنها بايد در نوكمپ با ميلان روبرو شوند تا شكست 2- صفر بازي رفت را جبران كنند و اين در شرايطي است كه مادريد دارد به پيشروي*اش در ليگ قهرمانان ادامه مي*دهد و با برد 2 – يكي كه در اولدترافورد به دست آورد روحيه*اش براي رسيدن به دهمين قهرماني مضاعف هم شده است. البته پيروزي كه رئال در خانه منچستريونايتد به دست آورد، پيروزي بود كه حتي خود مورينيو هم اذعان داشت حق او و شاگردانش نبوده است. كارت قرمز ناني طبق آن چيزي كه خود بازيكنان رئال مي*گفتند به كلي جريان بازي را عوض كرد. مورينيو بعد از آن بازي گفت:«تيمي كه بهتر بازي مي*كرد برنده نشد.» سرالكس فرگوسن بعد از بازي آنقدر عصباني بود كه براي نخستين بار بعد از 26 سال حاضر نشد در كنفرانس مطبوعاتي شركت كند و به جاي خودش مايك فيلان را فرستاد. كسي كه در آن كنفرانس مطبوعاتي گفت:«همان يك حادثه (اخراج ناني) همه چيز را مي*گويد.» همه چيز برعكس شده بود. مورينيو كه شركت نكردن در كنفرانس*هاي مطبوعاتي بعد از بازي*ها را باب كرده است، اين بار در كنفرانس مطبوعاتي شركت كرد و كلي هم حرف زد و اين در حالي بود كه همتاي اسكاتلندي*اش در رختكن در شوك فرو رفته بود.
    مورينيو حتي از اين كنفرانس مطبوعاتي هم كه داشت به زبان*هاي مختلف در سراسر دنيا پخش مي*شد، از فرصت استفاده كرد و نتوانست جلوي خودش را بگيرد تا به زبان اسپانيايي نيشي ديگر به بارسلونايي*ها نزند. او اين كار را زماني انجام داد كه اخراج ناني را با اخراج پپه در سال 2010 در ال*كلاسيكو مقايسه كرد. البته انصاف نيست اگر نگوييم كه او تحليل قبلي*اش را دوباره تكرار نكرد:«يونايتد تيم برتر ميدان بود و من كاملا دليل اعتراض آنها به كارت قرمزي كه به ناني داده شد را درك مي*كنم.» اين بار نه خبري از ياوه گويي آقاي خاص بود نه خود *داوري او. اين بار يك مورينيوي آرام*تر و با وقارتر را مي*ديدي. يك مورينيوي كمتر نفرت*انگيز و شايد يك مورينيوي شايسته*تر براي استخدام!

سياست خاص
    شايد اين چيزي كه مي*خواهم بگويم كمي بدبينانه باشد. شايد او تازه راستگو شده باشد. شايد اما بارها و بارها گفته*ايم كه مورينيو كارهايش را به شانس واگذار نمي*كند. براي او هيچ اتفاقي تصادفي نيست و هميشه دليلي در پشت آن است. اين بار هم شكي نيست كه مربيگري در يونايتد مي*تواند او را وسوسه كرده باشد و فكر اينجا را كرده كه اگر فرگوسن بازنشسته شود ممكن است روزي بخواهد جاي او را بگيرد.
    همانطور كه بابي چارلتون فاش كرد، برخي در اولدترافورد بيم و شبهه دارند، نه در توانايي مربيگري مورينيو بلكه در مورد شخصيت او؛ چيزي كه نخستين بار آن را در سال 2004 همراه با پورتو به نمايش گذاشت؛ حمله كردن به داخل زمين و سراسر ميدان را از خوشحالي دويدن به خاطر شكست دادن منچستريونايتد در اولدترافورد و حذف آن از ليگ قهرمانان اروپا.
    در مورد اين حقيقت يك نكته عجيب هست كه در واقع از آن زمان عجيب*تر هم شده است؛ اينكه تن و لحن صحبت مورينيو زماني كه دارد از يونايتد و فرگوسن حرف مي*زند با هميشه فرق دارد و كاملا مثبت مي*شود و حتي رو به تملق*گويي هم مي*آورد. مورينيو هميشه از رابطه دوستانه*اش با فرگوسن مي*گويد. از خوش و بش*هايش با فرگي و... صد البته اين حس علاقه و صميميت و ملايمت او دليل دارد كه مطمئنا علاقه شخصي مورينيو به فرگوسن نمي*تواند باشد. بنابراين سخت است كه بخواهي به ساير دلايل فكر نكني. مثلا اينكه فكر بازگشت به اولدترافورد را كرده است.
    مورينيو قبل از بازي رفت طوري با رسانه*هاي بريتانيايي حرف و به روي آنها لبخند مي*زد كه انگار تمام پرخاشگري*هايش و لحظات بدي كه با آنها داشته را از ياد برده است، لحظاتي كه تعدادشان كم هم نبوده. تقريبا از هر فرصتي براي ابراز عشق و علاقه*اش به ليگ برتر استفاده كرد، مخصوصا نسبت به يونايتد. اين ابراز علاقه*ها و خوشرويي*هاي او اما گاها آنقدر از حد مي*گذشت كه حالت بچگانه به خود مي*گرفت. در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد «عاشق چه چيز انگليس شده*اي؟» در حالي كه شل شده بود و پلك*هايش را تند تند مي*بست و باز مي*كرد گفت:«همه چيزش». جو كنفرانس مطبوعاتي فضاي داستان*هاي عشق و عاشقي را به خود گرفته بود.
    قبل از بازي برگشت، مورينيو دوباره به سوالي درباره آينده*اش پاسخ داد و اين بار هم جوابش يك پيام داشت: «من آزادم! بياييد و مرا بگيريد.» مورينيو قبلا هم در يكي از مصاحبه*هايش گفته بود كه دوست دارد به انگليس برگردد اما اين بار علنا به تيم*هاي ليگ برتري ندا داد تا براي استخدامش دست به كار شوند. تنها چيزي كه ممكن است مانع مورينيو براي بازگشت به جزيره و رفتن به فرانسه شود و او را مجبور كند در برنابئو بماند، نبود يك استراتژي خروج است. چه اتفاقي خواهد افتاد اگر هيچ كس واقعا حاضر نباشد او را استخدام كند؟

رفتن با شيوه دلخواه
    بارها گفته شده است كه مورينيو مطمئنا در انتهاي فصل رئال را ترك مي*كند اگر ليگ قهرمانان را نبرد اما عكس اين موضوع اقناع*كننده*تر است يعني او حتما مادريد را ترك مي*كند اگر قهرمان ليگ قهرمانان شود. مورينيو يك كلكسيون*دار است كه براي اضافه كردن جام قهرماني لاليگا و ليگ قهرمانان به ويترين افتخاراتش به رئال مادريد آمده و مطمئنا خيلي از جو كار در اسپانيا لذت نبرده و انگيزه*اي براي ادامه كار در شرايط فعلي*اش ندارد. به لطف نتايج اخير آن 8 روز سرنوشت ساز، آقاي خاص توانست جو منفي كه عليه او در تيم و مادريد به راه افتاده بود را خنثي كند و اين را از كنفرانس مطبوعاتي ايكر كاسياس بعد از ال*كلاسيكوي جام حذفي، گلزني مودريچ و تبديل شدن ديگو لوپس به بهترين بازيكن مادريد مي*توان فهميد اما با اين حال سخت است كه باور كني مشكلات مورينيو با رئال در دراز مدت بر طرف شده است. حالا يك هدف وجود دارد: دهمين قهرماني. همه چيز با گرفتن جام ليگ قهرمانان در دستانت آسان*تر مي*شود حتي ترك باشگاه، مخصوصا ترك باشگاه. پيروزي در ويمبلي در ماه مه يعني افزايش گزينه*ها، يعني مورينيو نخستين مربي است كه با سه باشگاه مختلف ليگ قهرمانان را مي*برد، يعني مورينيو آنطور كه دلش مي*خواهد مادريد را ترك مي*كند و يعني «از در اصلي سربلند بيرون برو.»

رئال مادرید

15. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گل تاریخی فیگو
    ------------------------------------------------

17. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بایرن رو از همین الان تو فینال ببین
    بر فرض تو قرعه کشی تو مرحله 1/4 خوردن بهم (( رئال و بایرن ))

کدوم میره مرحله بعد ؟؟
    صد در صد مورینیو (( این فصل قضیش فرق داره -- لیگ که دیگه بازیش مهم نیست و جام حذفی هم اردیبهشت هست -- بشدت رئال داره رو چمپیونز کار میکنه ))

فقط دستمون به بایرن برسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •