مهم ترین درس های ادبیاد چه درسایین؟ کدوما رو باید بیشتر مرور کنیم؟
مهم ترین درس های ادبیاد چه درسایین؟ کدوما رو باید بیشتر مرور کنیم؟
ادبیات درسی نیست که
موضوعی هست
که قرابت بیشترین تعداد سوالات رو داره
قرابت
لغت و املا
آرایه
زبان فارسی
تاریخ ادبیات
سلام
ازمون امسال با ازمون دانشگاه ازاد یکی هست .و دو ازمون مجزا نیست ...
و در انتخاب رشته در صورت تمایل باید کد رشته های با ازمون رو هم بزنید ...
موفق باشید
خب ببینید منظور از کیفیت فهم هست.
اگر سوالت کنکور رو ببینید شاید 10-15 درصد حفظی باشه ...
مفهومی و ترکیبی قسمت زیادیش هست.
پس باید بتونید بعد از مطالعه توی تست زنی عملکرد خوبی داشته باشید.
نقاط ضعفتون رو هم در تسها ببینید.
توی تست زنی هم ببینید چه نوع و به چه سبکی سوال اومده .تا در مطالعات بعدی خودتان بتوانید حدس بزنید سوالت رو
موفق باشید
بعضی روزا صبح میرم کتابخونه تا شب درس میخونم.......
بعضی روزا هم از صبح تا شب پای فیسبوک و بازی با کامپیوتر و سرگرمی ولی توی اینجور روزا تو خونه 2ساعت درس میخونم.
خداییش اغراق نمیکنم اما به جرات میتونم بگم این 2 ساعت خیلی واسم مفید تره تا اون 10 ساعت.
نمیدونم چرا.
کسی هست مثل من باشه ؟
با سلام.
زمانی درس خوندن شما واقعا مفید هست که کل فکرتون به درس و کنکور و آینده متمرکز باشه...
مطمئن باشید در صورتی که فکرتون توی فیس بوک و انجمن و گیم و... باشه همون دوساعتی رو هم که فکر مکینید مفیده تبدیلش کنید به فیس بوک و انجمن مفید تره.
بنده وقتی کلاس سوم متوسطه بودم به پیشنهاد یکی از دوستان مجددا اینترنت پرسرعت رو راه اندازی کردم ...
این راه اندازی همانا و درس خواندن ما هم همانا معدل ترم اولم طرفای 18 بود و ترم دوم رو هم با جمع ترم اول قبول شدم!
دوست عزیز سعی کنید که اگر نقطه ضعفی دارید به هیچ عنوان نذارید که کسی متوجه بشه حتی اگر در مواردی به ضرر شما بشه!
فيس بوك!گيم!بي خيال اينا بشو من كه هنوزم كه هنوزه متوجه نشدم فيس بوك چه خبره!
كتابخانه خيلي خوبه اگر خلوت باشه من كه
خيلي دوست دارم وقتي صندليا خاليه خاليه!!اينترنت زوركي ميام كه به حساب زنگ تفريح با اين كه ميدونم هر ثانيه اش الكي وقت تلف
كردنه!هيچ فايده اي نداشته براي من هيچچه قدرم زمان زود گذشت به فكر اين چند ماه باش بعد پشيمون نشي!
![]()
ای بابا
بزار کنار اینچیزا رو من تا چند روز دیگه نت رو کلا قطع میکنم - گوشیمم میفروشم اگه فیلم آموزشی نداشتم پی سی رو هم جم میکردم بره
آخه کنکوری سیستم گیم میخواد چی کار بردار بفروشش یه زغالی بگیر
اینو از یکی بچه های انجمن تو تاپیک تجربیات میگم
ترک این عادت های بد ۲۰ روزی بیشتر وقت نمیبره از همین الان تو تقویمت روزا رو خط بزن
موافقم کلا کامپیوتر و اینترنت خیلی وقت میگیره
من که جمعش کردم با گوشی هر از گاهی به اینجا سر میزنم چون هزینه.ی اینترنت موبایل بالا هست نمیشه زیاد اومد بنابراین ساعت اتلاف وقت تو اینترنت خیلی کم میشه
راستی من تمرکزی خیلی کم شده چه کنم؟؟
مرسی. راستی مهلت ثبت نام دوباره کی هست؟
در مورد تغییرات نوع آزمون درجه سختی تعداد تست ها و متد سوالها نظری ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)