تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 171 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من دارم یه 47lm76100 می خرم 3سه میلیون و ششصد
    دو تا سوال از دوستان دارم:
    1- آیا تی وی فرمت mkv رو پخش می کنه؟ چون اکثر فیلمهای دانلودی از اینترنت دیگه با این فرمت هستند.
    2- به نظر شما ارزش داره حدود 700 سر بدم و برم 47LA74000 بگیرم؟ ماشین زمان هم اصلا به کارم نمی آد.
    ممنون از لطف شما

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من دارم یه 47lm76100 می خرم 3سه میلیون و ششصد
    دو تا سوال از دوستان دارم:
    1- آیا تی وی فرمت mkv رو پخش می کنه؟ چون اکثر فیلمهای دانلودی از اینترنت دیگه با این فرمت هستند.
    2- به نظر شما ارزش داره حدود 700 سر بدم و برم 47LA74000 بگیرم؟ ماشین زمان هم اصلا به کارم نمی آد.
    ممنون از لطف شما
    دوست عزیز منم میخوام همینو بگیرم به نظر من که خیلی خوبه تو سایت cnet هم نمره خوبی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این قیمتی که گفتی با گارانتیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این تی وی تو دیجی کالا با یک هارد 500 گیگ چهار میلیون هست ولی توی اکثر نمایندگی ها قیمت 3800 هست (بدون هارد اکسترنال). این قیمت رو یکی از نمایندگی های شهر ما برای افزایش فروش گذاشته
    گارانتی هم همون گارنتی گلد ایرانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این تی وی تو دیجی کالا با یک هارد 500 گیگ چهار میلیون هست ولی توی اکثر نمایندگی ها قیمت 3800 هست (بدون هارد اکسترنال). این قیمت رو یکی از نمایندگی های شهر ما برای افزایش فروش گذاشته
    دوست عزیز منم میخوام همینو بگیرم به نظر من که خیلی خوبه تو سایت cnet هم نمره خوبی داره
    این قیمتی که گفتی با گارانتیه ؟

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز قبل از اینکه بخری و گول این جوایز رو بخوری بهتره بری ازنزدیک تصویر تی وی رو ببینی بعدش حسرت اینکه چرا پولتو برای همچین. کالایی دادی حرص نخوری.اولین چیزی که از تلویزیون انتظار داریم تصویر خوبه که اونم تو ال جی خراب از کار در اومد و نمایندگی و گلدیران جوابی نمیدن .
    پس بهتره اول بری از تزدیک تصیرشو ببینی .
    من خودم lm66100 رو دارم وازش ناراضیم

Sent from my Lumia920 RM-821_apac_malaysia_316 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش من از سامسونگ تجربه خوبی ندارم، سونی هم که فقط پول اسمش رو می گیریه و خیلی گرونه
    همین ال جی را هم با کلی تحقیق انتخاب کردم که امیدوارم خوب از آب در بیاد
    دوست عزیز قبل از اینکه بخری و گول این جوایز رو بخوری بهتره بری ازنزدیک تصویر تی وی رو ببینی بعدش حسرت اینکه چرا پولتو برای همچین. کالایی دادی حرص نخوری.اولین چیزی که از تلویزیون انتظار داریم تصویر خوبه که اونم تو ال جی خراب از کار در اومد و نمایندگی و گلدیران جوابی نمیدن .

7. این کاربر از satsat150 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از تصویر تلوزیون ایران ناراضی هستی ؟
    در مورد فیلمهای با کیفیت چطور؟
    میشه تجربه تو بیشتر توضیح بدی

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تصویرش عالی هست بشرطی که آپدیتش نکنی.فریمور جدید مشکل ساز شده

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اين سري تي وي ها سرعت رفرش تصاوير شون يا همون اسكن تصوير زير 100 هرتز هست و تصاوير در سرعت هاي بالا كم مياره يا به صورت شطرنجي ميشه يا سايه دار ،از وقتي كه من برنامه تي وي رو اپديت كردم اين موضوع تشديد شد . پخش فيلم از روي فلش هم به همين صورت است حالا به نسبت كمتر.به نمايندگي ها هم كه زنگ ميزنم جواب سر بالا ميدن شايد يك سوم مبلغ رو بابت گارانتي و خدمات پس از فروش ميديم ولي دريغ از يك پاسخ مناسب از طرف اونا.
    دركل اگه ميخواهي تي وي بخري ببين سرعت هرتز بالاي 200 باشه يا اين سري جديد ها ترمونشنش (Trumotion)بالاي 800 .
    از نظر امكانات اينترنتي و غيره خوب هست ولي اصل خواسته از تلويزيون پخش تصاوير با كيفيت خوب هست.كه اين سري تي وي خواسته منو براورده نميكنه .

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اين سري تي وي ها سرعت رفرش تصاوير شون يا همون اسكن تصوير زير 100 هرتز هست و تصاوير در سرعت هاي بالا كم مياره يا به صورت شطرنجي ميشه يا سايه دار ،از وقتي كه من برنامه تي وي رو اپديت كردم اين موضوع تشديد شد . پخش فيلم از روي فلش هم به همين صورت است حالا به نسبت كمتر.به نمايندگي ها هم كه زنگ ميزنم جواب سر بالا ميدن شايد يك سوم مبلغ رو بابت گارانتي و خدمات پس از فروش ميديم ولي دريغ از يك پاسخ مناسب از طرف اونا.
    دركل اگه ميخواهي تي وي بخري ببين سرعت هرتز بالاي 200 باشه يا اين سري جديد ها ترمونشنش (Trumotion)بالاي 800 .
    از نظر امكانات اينترنتي و غيره خوب هست ولي اصل خواسته از تلويزيون پخش تصاوير با كيفيت خوب هست.كه اين سري تي وي خواسته منو براورده نميكنه .
    من lm76100 دارم هرتزشم 240 و تروموشن 800 هست ولی از وقتی آپدیت کردم مشکلم مثل مشکل شما هست این گلدایران که فقط بلد پول گارانتی بگیره دریغ از یک ذره خدمات .
    دوست عزیز شما با خود گلدایران تماس گرفتید یا با نمایندگی های مجاز گلدایران؟؟

12. 2 کاربر از shahpasand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •