اقا end of streamیعنی چی؟
به عبارتی باید چجوری این مشکل رو حل کرد؟ورژنم:1.2.5
اقا end of streamیعنی چی؟
به عبارتی باید چجوری این مشکل رو حل کرد؟ورژنم:1.2.5
بچه ها برید گوگل ترنز لیت بزنید Minecraft ببینید چی مینویسه
راستی کسی premium خرید ؟
منم مشکل تو رو دارم پرسیدم گفتند ورژن سرور با ورژن بازی تو یکی نیست این ارور میده
ورژن بازی من 1.2.3 هستش ورژنی که الان باهاش بازی میکنن 1.3.2 هستش
![]()
آخ جـــــــــــووووووووووووو وووووووون بازیم آپدیت کردم به سرور کانکت شدم
سرور شما کی آن میشه؟؟؟؟؟
منم میتونم تو سرور شما بازی کنم؟
كدوم سرور رو ميكي ؟؟
ip اش جيه ؟؟
ای بابا چرا هیچ سروری تو ایران زده نمیشه؟؟؟
تمام سرورای خارجیم انگار فقط اومدن دور هم جمع بشن نمیشه هیچی کند یا ساخت (انگلیسیمونم که خوب نیست بگیم چرا اینجوریه و باهاشون بحث کنیم)
راستی عیدتون هم مبارک![]()
عید همتون مبارک
بچه ها این همه بحث کردیم کسی Premium مخرید ؟![]()
راستی دوستان اون چیزی که تحریک میکر کامپیوترو پیدا کردم اما جاوام هنوز سرعت پایینه خوب باشه لینکو میدم فقط شما هم به کمک کنید دیگه :
خوب دوستان از این لینک دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این لینکم پچ هست که باسه این کار لازم دارید پچ برای خوده ماینکرفته نه نرمافزاره اینم لینک پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من هیچ اطلاعی از طریق نصبش ندارم برای همینه گفتم صبر کنید تا من یاد بگیرم دارم یاد میگیرم پس صبر کنید
داداش برو توی RUN دستور %APPDATA% رو بنویس بعد برو توی فلدر .minecraft اون جا یه فایل هست به نامه bin یه فایل jar هم هست نوشته minecraft.jar اگه minecraft.jar برای 1.3.2 رو داری میتونی قبلی هرو پاک کنی جدیدرو جای گزین کنی
اگه نتونستی هم برو با Minecraft Updater آپدیت کن
اقا من يه سئوال دارم
اين كتابه هست كه روي ابسيديان هست بعد مي جرخه
اين دقيقا كارش جيه ؟؟؟
من شمشير بش ميدم شمشير رو يه جور تو حالت نوراني ميكنه اين الان جه فرقي با شمشير معمولي ميكنه ؟؟
Last edited by amir-9; 19-08-2012 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)