معمولا درباره ی همین رسم نوروز و عید دیدنی و از این جور چیزا صحبت میشه و یا اینکه اکثرا فامیلای ما وقتی میرن مهمونی درباره ی کیفیت فیلمای نوروزی حرف میزنن.نوشته شده توسط aseman*;81588:-[ 90
معمولا درباره ی همین رسم نوروز و عید دیدنی و از این جور چیزا صحبت میشه و یا اینکه اکثرا فامیلای ما وقتی میرن مهمونی درباره ی کیفیت فیلمای نوروزی حرف میزنن.نوشته شده توسط aseman*;81588:-[ 90
یه نمونه از آداب معاشرت اینه که هیچ وقت وقتی میریم عید دیدنی نگیم عیدی بده. شاید طرف نداشته باشه.
سعی کن وارد بحث های سایثی ، مذهبی و اقتصادی نشی چون بیشترین اختلاف سلیقه ها در این چند مورد هست
برعکس وارد بحث های شاد مثل روزهای تفریحی که قبلا باهم داشتید ، مسافرت ها ، یاد و خاطره عروسی ، چنتا جک خنده دار که البته به قوم خاصی توهین نشود ، اگر فرد بزرگتری مثل مادر بزرگ و پدربزرگ هست رشته سخن رو با ایام خوش گذشته بکشانید خودشون ناخواسته وارد فاز بالا میشنو . . .
کلا موضوعاتی که به شادی و خنده منجر شود بیشتر مورد پسند ایرانی جماعت هست![]()
مثلا شارژر رو شما میدید به دوستتون که یکم با هم تعارف دارین،،فقط هم یک دونه از اون رو دارید..براتون 2 3 روزی میشه که نیاورده،چه طوری بهش بگیم برامون بیار؟
درود
با تلفن عمومی یا ثابت و یا موبایل یه نفر دیگه و... زنگ بزن هرچی باشه به جز شماره خودت! بعد احوال پرسی و... بگو رفیق اون شارژر مارو نیاوردی مجبور شدم از کیوسک زنگ بزنم!
خودش میگیره!![]()
بهتره با یه حالت محترمانه بهش بگین شارژرو لازم نداری و یا اینکه بگی راستی اون شارژرواگه لازم نداری میتونی بهم بدی ...نوشته شده توسط rz21;حل1444
سلام
من یه جا یه پول ناچیز (زیر 100 تومن) بدهکارم، یه سالی میشه که پول رو ندادم
الان که پول دستمه میخوام برم صاف کنم ولی روم نمیشه برم بدم / اونجایی که بدهکارم یه جای عمومی هست احتمالا جلو یکی باید پول رو بدم به اون طرف!
استرس دارم!چیکار کنم؟
Last edited by Iloveu-ALL; 01-04-2014 at 01:07.
به نظر من آخرش که باید پول رو به طرف بدین و هرچه دیرتر بشه بدتره و حتی ممکنه اینقدر پول تا یه مدت زیاد دیگه دستت نیاد.
اما اگه اینطور ملاقات سخته، اگه تونستی یه جای دیگه مثلا وقتی داره از اون مکان برمیگرده بین راه ببینیش شاید بهتر باشه.
سلام
1. من دقیقا از عمومی نمیدونم کجا هست اما معمولا جاهای عمومی ساعات خلوتی هم دارند سعی کن تو ساعت خلوتی بری که مجبور نباشی جلوی افراد دیگه پول رو تحویل بدی
2. سعی کن طرف رو خارج از اون مکان گیر بیاری و پول رو بهش بدی
3. اگر نیاز نیست که حتما خودت بری ( مثلا جایی رو امضاء کنی یا . . . ) بده به کسی (دوستی ، اقوام و . . .) که برات این کار رو انجام بده
یعنی شماره ای ازش ندارید تماس بگیرید هماهنگ کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)