تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 405 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام
    حدود 3 سال و خرده ای است که از پکیج فرولی domitech 24F استفاده میکنیم. با وجود اینکه این پکیج دو مبدله هست چرا موقع استفاده از آب گرم (حمام) دمای رادیاتورها پایین میاد. در ضمن فشار مدار شوفاژ هم کاهش پیدا میکنه که پس از قطع مصرف آب دوباره بالا میره! آیا این کارکرد طبیعی است یا پکیج ایراد پیدا کرده؟

ممنون
    این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...
    در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...

2. 2 کاربر از morteza971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منبع انبساط را باید چک کنید و روی 1 بار تنظیمش کنید.همینطور که دوستمون گفتن کار شما نیست و باید زنگ بزنید سرویسکار بیاد درستش کنه.
    سلام مجدد. اگه فشار روی 1.5 تنظیم بشه و بعد در حالت زمستونه پکیج روشن بشه مثلاًدمای 60 درجه پس از چند دقیقه فشار به 3 میرسه و بعد هم تخلیه آب. در حالت شیر آب سرد ورودی هم بسته باشه باز این اتفاق میافته.

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج فرولی مدل دومیتک یک پکیج تک مبدله است.
    در تمامی پکیج های دیواری مصرف آبگرم بر شوفاژ اولویت دارد. و تا زمانی که از آبگرم استفاده میشود شوفاژ خاموشه.و اگر زمان استفاده از ابگرم خیلی زیاد بشه رادیاتورها سرد میشوند.و این امر کاملاً طبیعی است.
    با سلام
    حدود 3 سال و خرده ای است که از پکیج فرولی domitech 24F استفاده میکنیم. با وجود اینکه این پکیج دو مبدله هست چرا موقع استفاده از آب گرم (حمام) دمای رادیاتورها پایین میاد. در ضمن فشار مدار شوفاژ هم کاهش پیدا میکنه که پس از قطع مصرف آب دوباره بالا میره! آیا این کارکرد طبیعی است یا پکیج ایراد پیدا کرده؟

ممنون

6. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...
    در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...
    پکیج فرولی مدل دومیتک یک پکیج تک مبدله است.
    در تمامی پکیج های دیواری مصرف آبگرم بر شوفاژ اولویت دارد. و تا زمانی که از آبگرم استفاده میشود شوفاژ خاموشه.و اگر زمان استفاده از ابگرم خیلی زیاد بشه رادیاتورها سرد میشوند.و این امر کاملاً طبیعی است.
    ممنون از پاسخ دوستان
    من تا حالا فکر میکردم این مدل از نوع دو مبدله هست! شنیده بودم پکیج دومبدله مشکل کاهش فشار مدار شوفاژ موقع مصرف آب گرم رو نداره. که ظاهرا نادرست بوده.
    در ضمن حالت "eco" از اول فعال بوده. فعال یا غیرفعال بودن این حالت تاثیری در این مورد نداره؟ کارکارد حالت اقتصادی بیشتر به چه صورتی است؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حالت "eco" یا همان حالت اقتصادی باعث مصرف بهینه سوخت در حالت کارکرد آبگرم بهداشتی میشود.
    در این حالت فقط در صورتی دستگاه روشن میشود که مصرف کننده شیر آبگر بهداشتی ا باز کند.
    اما در حالت غیر eco دستگاه مدام روشن و خاموش میشود تا همیشه دمای آبگرم بهداشتی داخل پکیج گرم باشد.اگر توجه کرده باشید در حالت غیر eco دستگاه مدام خاموش روشن میشود .به همین دلیل به مصرف کننده پیشنهاد میشود دستگاه همیشه در حالت eco باشد.
    ممنون از پاسخ دوستان
    من تا حالا فکر میکردم این مدل از نوع دو مبدله هست! شنیده بودم پکیج دومبدله مشکل کاهش فشار مدار شوفاژ موقع مصرف آب گرم رو نداره. که ظاهرا نادرست بوده.
    در ضمن حالت "eco" از اول فعال بوده. فعال یا غیرفعال بودن این حالت تاثیری در این مورد نداره؟ کارکارد حالت اقتصادی بیشتر به چه صورتی است؟

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

حدود سه هفته پیش یه پکیج دیواری بوتان مدل Benessere Pro 28000 واسه خونمون خریدیم. دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1- روز اول که سرویسکار پکیج رو نصب کرد فشار رو روی 1.5bar گذاشت. هفته اول مشکلی نبود و فشار ثابت میموند ولی از هفته دوم فشار افت کرد و رفت رو 1.0bar منم دوباره شیر رو باز کردم تا فشار به 1.5bar برگشت ولی دو روز بعد بازم فشار افت کرد که باز همون کار رو کردم الان هر دو تا سه روز فشار افت میکنه! چک کردم که از جایی نشتی نباشه چون لوله ها روکار کشیده شده ظاهرا مشکلی نبود. مدار هم کامل هواگیری شده. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟

2- وقتی دمای مدار گرمایش رو از 60 پایین تر میذارم دقیقا هر 3 دقیقه یکبار شعله چند ثانیه روشن بعد خاموش میشه تا اینکه بعد چندبار روشن رو خاموش شدن شعله دائمی میشه. بعد خاموش شدن هم دوباره این روند تکرار میشه! البته اینم بگم که تو این چند روزی که هوا سرد تر شده این مشکلم کمتر پیش میاد.
    Last edited by kiar; 18-12-2013 at 22:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از اساتید محترم
    من به تازگی پکیج روما 24 تهیه کرده ام ولی یه مشکل هست و اون هم اینه که وقتی آب گرم را تا آخر باز می کنم درجه حرارت به 42 میرسه و وقتی کمی شیر آب گرم رو کمتر می کنم درجه حرارت آب به 52 میرسه
    مشکل از کجاست و چه کار باید کرد که توی حالت باز بودن کامل آب گرم درجه حرارت همون 52 باقی بمونه
    ضمنا از حالت بار 1 - 1.5 - 2 - 2.5 و حتی 3 هم تست گرفتم و در همه حالات به همین شکل است
    لطفا راهنمایی فرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از اساتید محترم
    من به تازگی پکیج روما 24 تهیه کرده ام ولی یه مشکل هست و اون هم اینه که وقتی آب گرم را تا آخر باز می کنم درجه حرارت به 42 میرسه و وقتی کمی شیر آب گرم رو کمتر می کنم درجه حرارت آب به 52 میرسه
    مشکل از کجاست و چه کار باید کرد که توی حالت باز بودن کامل آب گرم درجه حرارت همون 52 باقی بمونه
    ضمنا از حالت بار 1 - 1.5 - 2 - 2.5 و حتی 3 هم تست گرفتم و در همه حالات به همین شکل است
    لطفا راهنمایی فرمایید
    سلام
    همواره با افزایش دبی(جریان اب) ، تغییرات دمایی کاهش پیدا میکنه
    دلیلش هم سادست وقتی جریان زیاده مدت زمانی که با شعله در تماسه کمتره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    پس این مورد عادیه ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مطئن باشید که از یک جا نشتی وجود داره . بهترین راه برای پیدا کردن نشتی اینه که برای چند ساعتی دستگاه را روی حالت تابستانه قرار بدید. بعد تک تک رادیاتورها ( پره به پره ) نگاه کنید لوله کشی روکار رو چک کنید تا نشتی را پیدا کنید.
    سلام خدمت دوستان عزیز

حدود سه هفته پیش یه پکیج دیواری بوتان مدل Benessere Pro 28000 واسه خونمون خریدیم. دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1- روز اول که سرویسکار پکیج رو نصب کرد فشار رو روی 1.5bar گذاشت. هفته اول مشکلی نبود و فشار ثابت میموند ولی از هفته دوم فشار افت کرد و رفت رو 1.0bar منم دوباره شیر رو باز کردم تا فشار به 1.5bar برگشت ولی دو روز بعد بازم فشار افت کرد که باز همون کار رو کردم الان هر دو تا سه روز فشار افت میکنه! چک کردم که از جایی نشتی نباشه چون لوله ها روکار کشیده شده ظاهرا مشکلی نبود. مدار هم کامل هواگیری شده. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟

2- وقتی دمای مدار گرمایش رو از 60 پایین تر میذارم دقیقا هر 3 دقیقه یکبار شعله چند ثانیه روشن بعد خاموش میشه تا اینکه بعد چندبار روشن رو خاموش شدن شعله دائمی میشه. بعد خاموش شدن هم دوباره این روند تکرار میشه! البته اینم بگم که تو این چند روزی که هوا سرد تر شده این مشکلم کمتر پیش میاد.

15. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •