این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...
در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...
این مشکلی که شما میفرمایید یکی از ایرادات سیستم پکیجه و ربطی به تک مبدله و دومبدله نداره و فقط در پکیج های مخزن دار این مشکل وجود نداره ...
در واقع در این نوع سیستم اب مصرفی و گرمایش رو همزمان نمیتونه تامین کنه...
منبع انبساط را باید چک کنید و روی 1 بار تنظیمش کنید.همینطور که دوستمون گفتن کار شما نیست و باید زنگ بزنید سرویسکار بیاد درستش کنه.
پکیج فرولی مدل دومیتک یک پکیج تک مبدله است.
در تمامی پکیج های دیواری مصرف آبگرم بر شوفاژ اولویت دارد. و تا زمانی که از آبگرم استفاده میشود شوفاژ خاموشه.و اگر زمان استفاده از ابگرم خیلی زیاد بشه رادیاتورها سرد میشوند.و این امر کاملاً طبیعی است.
ممنون از پاسخ دوستان
من تا حالا فکر میکردم این مدل از نوع دو مبدله هست! شنیده بودم پکیج دومبدله مشکل کاهش فشار مدار شوفاژ موقع مصرف آب گرم رو نداره. که ظاهرا نادرست بوده.
در ضمن حالت "eco" از اول فعال بوده. فعال یا غیرفعال بودن این حالت تاثیری در این مورد نداره؟ کارکارد حالت اقتصادی بیشتر به چه صورتی است؟
حالت "eco" یا همان حالت اقتصادی باعث مصرف بهینه سوخت در حالت کارکرد آبگرم بهداشتی میشود.
در این حالت فقط در صورتی دستگاه روشن میشود که مصرف کننده شیر آبگر بهداشتی ا باز کند.
اما در حالت غیر eco دستگاه مدام روشن و خاموش میشود تا همیشه دمای آبگرم بهداشتی داخل پکیج گرم باشد.اگر توجه کرده باشید در حالت غیر eco دستگاه مدام خاموش روشن میشود .به همین دلیل به مصرف کننده پیشنهاد میشود دستگاه همیشه در حالت eco باشد.
سلام خدمت دوستان عزیز
حدود سه هفته پیش یه پکیج دیواری بوتان مدل Benessere Pro 28000 واسه خونمون خریدیم. دوتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- روز اول که سرویسکار پکیج رو نصب کرد فشار رو روی 1.5bar گذاشت. هفته اول مشکلی نبود و فشار ثابت میموند ولی از هفته دوم فشار افت کرد و رفت رو 1.0bar منم دوباره شیر رو باز کردم تا فشار به 1.5bar برگشت ولی دو روز بعد بازم فشار افت کرد که باز همون کار رو کردم الان هر دو تا سه روز فشار افت میکنه! چک کردم که از جایی نشتی نباشه چون لوله ها روکار کشیده شده ظاهرا مشکلی نبود. مدار هم کامل هواگیری شده. حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟
2- وقتی دمای مدار گرمایش رو از 60 پایین تر میذارم دقیقا هر 3 دقیقه یکبار شعله چند ثانیه روشن بعد خاموش میشه تا اینکه بعد چندبار روشن رو خاموش شدن شعله دائمی میشه. بعد خاموش شدن هم دوباره این روند تکرار میشه! البته اینم بگم که تو این چند روزی که هوا سرد تر شده این مشکلم کمتر پیش میاد.
Last edited by kiar; 18-12-2013 at 22:19.
سلام
ضمن تشکر از اساتید محترم
من به تازگی پکیج روما 24 تهیه کرده ام ولی یه مشکل هست و اون هم اینه که وقتی آب گرم را تا آخر باز می کنم درجه حرارت به 42 میرسه و وقتی کمی شیر آب گرم رو کمتر می کنم درجه حرارت آب به 52 میرسه
مشکل از کجاست و چه کار باید کرد که توی حالت باز بودن کامل آب گرم درجه حرارت همون 52 باقی بمونه
ضمنا از حالت بار 1 - 1.5 - 2 - 2.5 و حتی 3 هم تست گرفتم و در همه حالات به همین شکل است
لطفا راهنمایی فرمایید
سلام
همواره با افزایش دبی(جریان اب) ، تغییرات دمایی کاهش پیدا میکنه
دلیلش هم سادست وقتی جریان زیاده مدت زمانی که با شعله در تماسه کمتره...
تشکر دوست عزیز
پس این مورد عادیه ؟
مطئن باشید که از یک جا نشتی وجود داره . بهترین راه برای پیدا کردن نشتی اینه که برای چند ساعتی دستگاه را روی حالت تابستانه قرار بدید. بعد تک تک رادیاتورها ( پره به پره ) نگاه کنید لوله کشی روکار رو چک کنید تا نشتی را پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)