سلام
کسانیکه گرافیک 9500 دارن هم میتونند این بازی رو اجرا کنن؟
سلام
کسانیکه گرافیک 9500 دارن هم میتونند این بازی رو اجرا کنن؟
سلام
اين بازي با سون 32 بيتي خطاي دايركت ايكس و عدم پشتيباني دايركت ايكس 10 رو ميده.من سون 64 بيتي نصب كردم بازي اجرا شد.
بعضي لايه هاي صداي بازي قطع و وصل ميشه.مثلا گاهي صداي شليك قطع ميشه در حاليكه صداي محيط هنوز هست!
با سه گيگا بايت رم بازي رو كمترين درجه تنظيمات گير ميكنه.البته من آپديت كارت گرافيكمو امروز گرفتم كه هنوز نصب نكردم.اميدوارم با آپديت حل بشه.
دشمنا كه البته بيشترشون ايرانين!! همش فحش هاي ركيك ميدن! بيشترشون هم مثل افغانها حرف ميزنن كه حال آدمو بهم ميزنه اين طرز حرف زدن و فحش دادنشون.
خيليا تو مرحله حمله به فرودگاه و اون نقاط نارنجي موندن.من اوني كه متحرك بود و هر چي زدم طوري نشد ولي وقتي اون دو سه تاي ثابتو زدم بدون زدن نقطه متحرك اونجا رو رد كردم.
نميدونم چرا اين بازي مثل سري نداي وظيفه هيجان نداره!
يادش بخير نداي وظيفه چهار.
سلام خدمت دوستان و اساتید
بازیهایی نظیر BF3 و... اگر قابلیت بازی آنلاین داشته باشند مثلا به میزان حدود 1 ساعت آنلاین بازی کردند چه مقدار حجم از اینترنت کم میکنند؟؟؟
یه خبر هم بدم : نسخه BLACKBOX BF3 با حجم تقریبا 9.5 گیگ سالمه . حداقل در مرحله ابتدایی که مشکلی نداشت.![]()
واقعا متشکرم از این که به سوالم جواب دادی![]()
سلام
آقا من بازیو نصب کردم با همه ی ساپورتاش ولی می رم تو بازی یه کیم که بازی می کنم وسطش هنگ می کنه.مشکل چیه؟!لطفا راهنمایی کنید
رم سیستم شما چقدره اگر 2 گیگ باشه مشکل از رمه.
من موقع اجرا این ارور رو برام میده
لطفا راهنمای کنید
اگه درست توی یک نقطه_ی خاص گیر میکنه ممکنه مشکل از بازی باشه وربطی به سیستم نداره ولی اگه توی جاهای مختلف این مشکل بوجود میاد حتما حین بازی دمای قطعات رو چک کن ببین هیچ کدوم زیاد بالا نره اگه اینطور نیست اونوقت مشخصات کامل سیستمت رو بگذار.....
خیر... برای این بازی 2GB رم هم به خوبی کفایت میکنه!
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
بیا این فایل رو درست جایی که گفته بنداز:
ولی اگه بازم ایرادی شبیه این گرفت به خاطر اینه که یا DX سیستمت به روز نیست یا گرافیکت اصلا dx10 رو ساپورت نمیکنه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی همون مرحله اول قطار که گفته e رو بزن بعد از پنجره میری بیرون میپری رو یه واگن دیگه بعد بهت میگه space رو بزن .من space رو میزنم ولی نمیدونم چرا میاد بالا و باز پرت میشه پایین ومیمیره .با ارز شرمندگی اگه کسی میتونه بگه چه جوری ردش کنم ممنون میشم
کسی نیست کمک کنه توی یک مرحله یک بازی گیر کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)