دوست عزیز من اصلا متوجه نشدم.هیچی که نمیشه.باید پینگ بده.این مال منه.دیگه اوضاع رو دریابید:
![]()
دوست عزیز من اصلا متوجه نشدم.هیچی که نمیشه.باید پینگ بده.این مال منه.دیگه اوضاع رو دریابید:
![]()
دوست عزیز ترافیک کم نمیاری؟
من قبلا 256 داشتم سرعت دانلودم هم 116 بود و لی ترافیک کم میاوردم اومدم سمت نامحدود کلا خوبه و سرعتش کمه الان طرحای دیگه نامحدود اومدن ولی سرعتشون دقیق مشخص نیست.
ادم سرعتای مازندران رو میبینه مخش سوت میکشه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
بخاطر شکل و زحمتی که کشیدی خیلی خیلی ممنونم...باید عرض کنم که دقیقا الان من تو ی خونه همین نقشه اول رو پیاده کردم و بازم این مشکل رو دارم و در ضمن این نیاز به کارشناس مخابرات نداره خیلی ساده است.و هر کسی خودش میتونه انجام بده.اگه مطالب بالا رو هم بخونی متوجه میشی که منم دقیقا همین کار رو کرده بودمو در واقع تنها راه منطقی همینه.ولی خوب بازم این مشکل تلفن و قطع شدن همچنان پا برجاست
سلام...دیروز که اینجوری بود که پینگ نمیداد ولی امروز که تست کردم میبینم که حق با شماست و پینگ میده در هر صورت من دو عکس برا اماده کردم که خودت ببینی و نظر بدی لطفا خوب یا بد بودنش رو برای ما هم مشخص کنید با تشکر ..و اولی بدون چیز پیn و دومی با چیز پی n است.![]()
مهم بدون چیز پی ان هست که خرابه.پشتیباین 2 بار امروز گفت حله و بعد دوباره مشکل داشت.بار سوم گفت که چون نامحدوده اینجوریه و گفت میترسم پهنای باندت رو تغییر بدم و لینکت بره.گفت سرویس محدود تست بزن ببین چطوریه؟چکار کنم بنظرتون؟
Last edited by gamekhor2007; 09-12-2012 at 15:27.
چرا تایپیک خوزستان به این بزرگی خلوته نمیدونم.دوستان نظری برای مشکل من ندارن؟با تعویض پورت ممکنه مشکل حل بشه؟
پینگ اگه قطع بشه یعنی نت قطعه حالا چطور با چیز پی ان نت پینگ درست میشه
احتمالا به خاطر کندتر شدن دیگه قطعی رو مشخص نمیکنه
واس منم سرعت کم شده
امیدیه شد شهر بخدا ی عمره تو جهنمیم
منطقه محروم باشی نت هم /اشغال باشه ......
سرعت دانلود امروز کلا افت داشت واسه من .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)